Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως την τονια μας τη κανεις κοριτσακι μου?? αντε τυχερουλαααα θα κανεις και τεστακι αυριο και θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα να χαρουμε κ εμεις μαζι σου εχεις αγωνια??? τη ρωταω εδω εχω εγω Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδώ είμαι κι εγώ....τι κάνετε?
έχω μια βαρεμάρα άλλο πράγμα...κι εδώ άρχισαν οι αστραπές πάντως... Rolling Eyes

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΓΩΝΙΑ..ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ..ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΑΙΖΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη το σχολιο του αντρα μου που μολις δοκιμασε "τρομερο ειναι...σπεσιαλ,σπεσιαλ...μη σου πω καλυτερα απο αυτα που τρωμε στις πιτσαριες..." οποτε καταλαβαινεις οτι τι φαγακι σου ειναι θεσπεσιο...σε ευχαριστουμε και οι 2 για τη συνταγη...με το ζορι κρατιεμαι να μην πεσω με τα μουτρα στην κατσαρολα...

αααααα....εβαλα ενταμ αντι για εμμενταλ (εκανα λαθος στο σουπερ) και προσθεσα και καλαμποκι κονσερβα...θελαμε και μανιταρια αλλα δεν ειχα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγώ ειμαι και δν είμαι εδω.. είπα να ξεκινήσω επιτέλους το βιβλιάκι μου!! πήρα και τον ντακ τηλεφωνο και του ειπα τα αποτελεσματα και μου είπε ειναι πολύ καλά!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 654316 τον ρώτησα πιο ειναι το επόμενο βήμα τώρα αν ξανα αδειαθετήσω και μου είπε να κάνω κάτι άλλες ορμονικές που κάνουμε την 2η με 3η μέρα της περιόδου μετά να δούμε και τότε τι τιμές θα βγάλουμε! Ισα ίσα προλαβαίνω, αν αδειαθετίσω Κυριακή - Δευτέρα! το κακό ειναι πώς αν ακόμη δν συνεργάζονται τα μικροβιολογικά με τον ΕΟΠΥΥ θα πρέπει πάλι να τις πληρώσω κανονικά!!! No No
άντε να δούμε!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Τόνια μου όλες έχουμε αγωνία για σένα!!!!!!

Αγάπη να ρίξεις κάτι πάνω σου κοριτσάκι μου γιατί κάπως έτσι αρρωσταίνουμε χωρις να το καταλαβουμε!!!

Γκρινιάρα ζήλεψα με τα τορτελίνια!!!!!ΑΑΑΑαααχχχχχχχχχ!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 M021

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πωωω κοριτσακια μου νυσταζω αρκετα τωρα και ξυπνησα στις 11:30 σημερα το πρωι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΝΑΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ... ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ
ΕΛΛΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:αγαπη το σχολιο του αντρα μου που μολις δοκιμασε "τρομερο ειναι...σπεσιαλ,σπεσιαλ...μη σου πω καλυτερα απο αυτα που τρωμε στις πιτσαριες..." οποτε καταλαβαινεις οτι τι φαγακι σου ειναι θεσπεσιο...σε ευχαριστουμε και οι 2 για τη συνταγη...με το ζορι κρατιεμαι να μην πεσω με τα μουτρα στην κατσαρολα...

αααααα....εβαλα ενταμ αντι για εμμενταλ (εκανα λαθος στο σουπερ) και προσθεσα και καλαμποκι κονσερβα...θελαμε και μανιταρια αλλα δεν ειχα...

χαιρομαι πολυ που σας αρεσε γκρινιαρουλα μου δεν πειραζει που μπερδευτηκες και το ενταμ πολυ ωραιο ειναι

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάκια μου γεια και απο μένα.!!!
άρχισε να φουσκώνει το στήθος μου μια εβδομάδα πριν την περιοδο αλλα παντα ετσι συμβένει.!Εχω πονάκια δεξιά χαμηλά αλλα ισως είναι και το έντερο μου..Και μετα την αλεκα που να μην σωσει να ρθει,την τριτη μερα θα κανω και τις αναλύσεις μου και μετά βλέπουμε Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:Κοριτσάκια μου γεια και απο μένα.!!!
άρχισε να φουσκώνει το στήθος μου μια εβδομάδα πριν την περιοδο αλλα παντα ετσι συμβένει.!Εχω πονάκια δεξιά χαμηλά αλλα ισως είναι και το έντερο μου..Και μετα την αλεκα που να μην σωσει να ρθει,την τριτη μερα θα κανω και τις αναλύσεις μου και μετά βλέπουμε Very Happy

κοντά εμείς.. μου είπε κι εμένα επόμενο βήμα αυτό την τριτη μερα!! ποιές ορμόνες σου έγραψε να δείτε??

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου λεω να παω για νανι δεν νιωθω καλα και το στομαχακι μου κανει περιεργους θορυβους Embarassed ισως να κρυωσα παντως δεν πειναω και γενικα ειμαι καλα αλλα μια νυστα την εχω αφηστε που εχω και ημικρανιες απο χτες μια με πιανουν μια με αφηνουν Mad Mad θα μπω το πρωι να διαβασω για την τονια μας τονια καλα αποτελεσματα κοπελα μου σου ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα αγάπη!! ευχομαι αυτά που νιώθεις να μην είναι κρύωμα αλλά κάτι άλλο καλύτερο!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 328109 καλη ξεκούραση!!!!

εγώ τελικά δν αντιστάθηκα και υπέκυψα στις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 215994 ... παρόλο που πλησιάζουν οι μέρες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 40746 δν βαριέσαι! ότι είναι να γίνει θα γίνει!!Ας απολαύσουμε τον καιρό μέχρι τότε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 90233

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τονια καλη ξεκουραση...θα περιμενουμε ολοι να ξημερωσει!!!!

ελλουκο μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!ευχομαι να μην αδιαθετησεις και να μην χρειαστει να κανεις τις υπολοιπες εξετασεις...χιχιχιχι......ελα να φαμε παρεουλα εχει περισσεψει μπολικο φαγητακι για να φαω αυριο...

εβελιν εγω αισθανομαι βαρυ το στηθος μου και που και που με ποναει...οσο για τα πονακια τα εχω κι εγω ακομα...αλλα δεν εχω υγρα...ευχομαι να σε ξεχασει η παλιοαλεκα και να μην κανεις ουτε κι εσυ τις αναλυσεις σου...χαχαχαχαχα!!!!

αγαπη την επομενη φορα θα παρω το σωστο τυρι...αν και τωρα ο αντρας μου θα θελει καθε μερα αλα κρεμ τετοιος μακαρονας που ειναι...αχαχαχαχα!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου λεω να παω για νανι δεν νιωθω καλα και το στομαχακι μου κανει περιεργους θορυβους Embarassed ισως να κρυωσα παντως δεν πειναω και γενικα ειμαι καλα αλλα μια νυστα την εχω αφηστε που εχω και ημικρανιες απο χτες μια με πιανουν μια με αφηνουν Mad Mad θα μπω το πρωι να διαβασω για την τονια μας τονια καλα αποτελεσματα κοπελα μου σου ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

βρε αγαπη 2 μερες εισαι ετσι...ειναι απιθανο να μην ειναι κρυωμα και να ειναι κατι αλλο???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 544943 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 544943 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 544943

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια κ αγάπη καλή ξεκούραση!!

Έλλη μου τι ωραία νέα! Very Happy απόλαυσε καλέ τις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 215994 !!!

γκρινιάρα δεν στέλνεις κανενα ταπεράκι γιατί πεινάω κ βαριέμαι να σηκωθώ απ'τον καναπέ? Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:Τόνια κ αγάπη καλή ξεκούραση!!

Έλλη μου τι ωραία νέα! Very Happy απόλαυσε καλέ τις Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 215994 !!!

γκρινιάρα δεν στέλνεις κανενα ταπεράκι γιατί πεινάω κ βαριέμαι να σηκωθώ απ'τον καναπέ? Very Happy

εφτααααααααααασσσσσσσσσσεεεεεεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 M188

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξη κοριτσια μου ο γλυκος μου ο αντρουλης ειχε δεν ειχε βρηκε τον τροπο να με ξυπνησει ειθελε να του τηγανισω πατατες πριν πεσω ακουσον ακουσον του λεω δεν με λυπασεεεε νυσταζωωω μου λεει καλα αστο θα τηγανισω εγω αλλα δεν μου πηγε καρδια να ξαπλωσω αν δεν φαει μαλλον τον εχω καλομαθει τον κυριο και τωρα μου περασε η νυστα Mad Mad

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε αγάπη.. τελικά όλες στα όπα όπα τους έχουμε αυτούς τους άντρες μας!!!!

a-niki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια.
Ελλη βαλε με στη λιστα 29/5 γιατι μου ηρθε η "φιλη μας" δυο μερες νωριτερα.. Με πεθυμισε βλεπεις. δεν αντεχει μακρια μου Razz

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αχ βρε αγάπη.. τελικά όλες στα όπα όπα τους έχουμε αυτούς τους άντρες μας!!!!

θελουν και νταντεμα σαν τα μικρα παιδια αυτο που το πας Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγάπη αυτό ξαναπες το!!!

Νίκη μου το προτιμώ πάντως το νωρίτερα από το να αργήσει και να χαρούμε άδικα!! συνεχίζουμε δυναμικά!!! (ξέρω ότι έχεις βαρεθεί να το ακούς αυτό!! αλλά ειναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.. να ελπιζουμε και να συνεχίζουμε μπροστά!!!)

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου μην περιμενετε απο μενα σιγα σιγα νιωθω καποια μικροσυμπτωματα της αλεκας ευτυχως δεν ειναι εντονα και ειναι μικρης διαρκειας αυτο τον μηνα μου προστεθηκαν και ημικρανιες και καποιες φορες νιωθω εκνευρισμο χωρις λογο εν το μεταξυ αυτο τον μηνα ειναι να κανω τεστ παπ μολις αδιαθετησω θα παρω τηλ. να κλεισω ραντεβου

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη αν δν δω κοκκινη δν σε ξεγράφω γι αυτο τον κύκλο!

ασε και ειδα ότι η αναστολή συνεργασίας των μικροβιολογικών με τον εοπυυ θα είναι επ' άπειρο.. αρα και αυτές τις εξετάσεις θα πρέπει να τις πληρώσω από την τσέπη μου!! πφφφ... No No

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:αγαπη αν δν δω κοκκινη δν σε ξεγράφω γι αυτο τον κύκλο!

ασε και ειδα ότι η αναστολή συνεργασίας των μικροβιολογικών με τον εοπυυ θα είναι επ' άπειρο.. αρα και αυτές τις εξετάσεις θα πρέπει να τις πληρώσω από την τσέπη μου!! πφφφ... No No

οχι ρε γαμωτο ειναι ακριβες αυτες οι εξετασεις??? ειναι πολλες???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη ο αντρας μου ηδη κοιμαται στον καναπε και τον λυπαμαι...θα σας αφησω...θα παω να ξαπλωσω μαζι του στο κρεβατι...

θα τα πουμε αυριο πρωι με ζεστο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 438696 ......

καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 29 K051

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις