Αγαπη που τα βρηκες καλε ολα αυτα τα μωρουδινια και τα εβαλες στην υπογραφη σου;Δε μας λυπασαι;Χαχαχα!Παντως μια σου μοιαζει πολυ!!
Ο Εκτορακος σου καλα;Ευχαριστουμε που οταν περασες απο τον επιταφειο ευχηθηκες για ολες μας μια εγκυμοσυνη!Τι εγινε με τη δουλεια;;
Πολυ ομορφη η εικονιτσα της Παναγιας με το μωρο της αγκαλια!Παντα με τραβαγε αυτη η εικονα!Βοηθεια σου!Ωραιο το κερακι!Πεθαινω για τους διαλογους σας!Πεθαινω λεω!
ουρσουλα θελω κι εγω αλα κρεεεεεεεεεμ!
Αλεξια 2 μηνες χωρις ιντερνετ ε; παναγια μου!Θα μουρλαθηκες!
πως παει η εγκυμοσυνη;Με την αυχενικη ολα οκ;
Αννα τι εγινε με τη δουλεια;κι εγω πεθαινω για τα ξινουτσικα πατατακια!Τι μου εκανες τωρα!Κι εμεις εχουμε πολυ σκληρο νερο κι αγοραζουμε νερο απο το σουπερ μαρκετ!Ηρθε η βλαμμενη ε; Μη στεναχωρεθεις,οκ; προσπαθεις λιγο καιρο εντατικα...οπου να ναι θα ερθει!
Αντα τι εγινε με τον πεθερο σου;γυρισες σπιτι νωριτερα κοκονα μου;
Αργυρω που εισαι εσυ κοριτσακι;μας ελειψες!
Αρτεμις μη σκας για την παλιοαλεκα!Τον επομενο μηνα με ενα θετικο τεστακι!γεννησατε;;;να σας ζησει η μπουμπου σας!
Αυγολεμονη με το καλο να ερθει το μωρακι σου σε λιγο καιρο!
Βασιλικη εγιναν τα βαφτησια;Παντα αξια κουκλα μου!Πως ειναι ο αντρας σου τωρα;
Γιαννα τι κανει το ζουζουνι σου;
Γκρινιαρα καλε εσυ εχεις λιωσει στις δουλειες!Τι εγινε με την κληση τελικα;Ευχαριστουμε για την συνταγη!Το ξερεις οτι σαν εφορευτικη πληρωνεσαι ε;πλακα κανεις για τα φιλισιν;;;;;
demmy29 πως παει η εγκυμοσυνη;
Δεσποινακι καλως μας ηρθες πισω!Εμαθες το φυλο τελικα; Με το καλο να ξεκινησει τη δουλεια ο αντρας σου!
Δημητρα οχι πες μου υπαρχει καλυτερη εξεταση απο την β επιπεδου; Χαιρομαι που ολα ειναι καλα!Βγαλατε τρισδιαστατη;
dim1 καλως ηρθες στην παρεα μας!
Ελλη αν κι αργα σου ευχομαι χρονια σου πολλα και συντομα μανουλα!μου αρεσε παρα πολυ μια φραση που ειπες...η ζωη μου θελω να εχει εξελιξη!Τοσο σωστη!Ο Τσαρλυ σου πως ειναι;Ξεκινησε η αδεια σου ε;!Μια χαρα! Καλα να περασεις!Για αλλη μια φορα υποκλινομαι στις σκυλογνωσεις σου!Ευγε!
Πηγες στον γιατρο ε;! ελπιζω τα μαντατα που σου ειπε να σε ανεβασαν!Μιλησες με τον γιατρο για τα αποτελεσματα των εξετασεων;Φοβερο το μακιγιαζ με τη χρυση σκια!Ψηφιζω αυτη!Καλα το νυφικο ειναι απλα τελειο!Αξιζε ολη η αγωνια και καθε ευρω που εδωσες!Ειναι ονειρεμενο!
Κι εσυ θα εισαι μια κουκλα νυφη!Η ωρα η καλη!
Εβελιν κι εμενα μια φιλη μου εχει ενα μωρακι ημερων και ξερω ακριβως πως νοιωθεις με το μωρακι της κουμπαρας σου!
Χαιρομαι που ειχατε καλα αποτελεσματα στο σπερμοδιαγραμμα!Ξεκολλα παντως το μυαλο σου και μην αγχωνεσαι τοσο!Μονο κακο κανεις!
Ειρηνη η τιμη για μακιγιαζ και χτενισμα στο γαμο ποικιλει αναλογα την περιοχη!Εδω σε εμας και τα δυο μαζι κυμαινονται στα 500 με 600€!
Ελενη μεγαλωνει η κοιλιτσα;πως παει η δουλεια;
Ευη να σας ζησουν τα κουμπαρακια!Δε στεναχωριωμαστε για την χαζοαλεκα ε;!Ευχαριστουμε για το προφιτερολ και τον κορμο!Μπαινουν στη λιστα!
Ευουλι πως παει η εργασια;να σας ζησει ο νεοφωτιστος!Με γεια το ποδηλατακι!τωρα διαβασα οτι μου εστειλες μνμ στο φεισμπουκ!Α!Καλα!Ειμαι τελειως χαζη!
Δεν μπαινω σχεδον καθολου εκει πια!Παντως εσυ το επιασες οτι ειχα θεμα με το ιντερνετ!Γατονι!Mη σκας για την παλιοαλεκα!Ακους;
Θοδωρα πως ειναι τα χερια σου;σε πονανε τωρα;εχεις περασει κι εσυ εναν γολγοθα με τα χειρουργεια!Ναυπλιο ε; Τελεια!Σας ζηλευω...με την καλη την εννοια!Καιρο τωρα το σκεφτομαι να κατηφορισουμε!
ioannis3237 καλως ηρθες!
Κλειω διαβασα σε παλιοτερο ποστ την ανησυχια σου για τη ζωη μετα το παιδι!Μπορει οντως να εχει πολλες δυσκολιες και να φερει μεγαλες αλλαγες αλλα τα καλα που θα φερει ενα μωρο δε νομιζω πως συγκρινονται με τιποτα αλλο!Αν εισαι σιγουρη πως το θες ολα θα κυλησουν ομαλα κι ολες οι δυσκολιες θα ξεπεραστουν νερακι!
Οσο για την ανυπομονησια που λες πιστευω πως δεν υπαρχει κοπελα εδω μεσα να μη την νοιωθει!
Λεμονακι με γεια το κουρεμα της μικρης αν και τωρα θα πρεπει να ειναι να ξανακουρετει...
Και τα δυο ειναι γλυκα μα η μικρη σου ειναι ψευτικη!Δεν ειναι σκυλι αυτο αλλα ερωτας!
Ενα εχω να πω για το τραγουδακι για τις πρωην...ενα...
!πως ειναι το γονατο σου;
Λενακι καλε τι κουμπαρους εχετε; Τι να πω!
Εχεις φεις;
Λιανα πως παει η εγκυμοσυνη; περιμενουμε τα νεα της αυχενικης!
MAMASTE καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο με ενα μωρακι στην αγκαλια σου!Να σου ζησει κι ο μικρος σου!
Μαρια μου εισαι καλα τωρα; Κυστη ε;περαστικα σου!Λογικα με αιμα ηταν, δεν υπαρχει τουλαχιστον απο οσο ξερω κυστη με πυον!
maria.tst μη σκας που αδιαθετησες!Παμε δυνατα για τον επομενο!
Μαρια Ελενη αν και πολυ αργα αλλα τωρα διαβαζω τα παλια ποστ να χαιρεσαι τον αντρα σου!τι εγινε τελικα με το δοντι και την αντιβιωση;περαστικα σου!
marpas καλως ηρθες!
Ματινα τι ομορφες φωτογραφιες ειναι καλε αυτες;κουκλα!Διαβασα τι "προσφεραν" τα πεθερικα σου στον γαμο σου και ποσο ξεκρεμαστη σε αφησαν!Αν δεν εχεις δε μιλας καθεσαι στην ακρη σου, δεν απαιτεις με λεφτα του αλλου!Πως ειναι ο σκυλακος σου τωρα; τρωει κανονικα;Αν κι αργα σου ευχομαι χιλιοχρονη κουκλα μου!
Αχ!Τι ρομαναντικο αντρα που εχεις;!Φοβερη προταση γαμου!
μπεμπινι 1 ευχαριστουμε πολυ για τα ενθαρρυντικα σου λογια!
natali-maria Νικη γιατι τοσο αγχος στη δουλεια βρε;καλη τυχη με την επισιμη εναρξη των προσπαθειων!Ευχομαι συντομα μανουλα!
Ntoritsa καλως ηρθες!συμφωνω με οσα σου ειπαν τα κοριτσια!Τα συμπτωματα δεν ειναι αξιοπιστα!Μη φοβασαι για τη γλιστρα!Δεν αποβαλλεις και τοσο ευκολα καλε!Ηρθε η αλεκα τελικα; Μη σκας!Τον επομενο με περισσοτερες μπριζολες!
Σοφια με το καλο η β επιπεδου κοριτσακι μου!Θα τρελαθεις με αυτη την εξεταση!
summertime καλως ηρθες!με το καλο με ενα μωρακι συντομα!
Τατιανα χτυπαει το κεφαλι του να πετυχει το σκοπο του; δεν παιζεαται αυτο το παιδι!με το καλο να ερθει το ανηψακι!
Τινα καλως ηρθες πισω!Ελπιζω να λυθουν συντομα τα οικογενειακα σου τρεξιματα και να ερθεις και παλι κοντα μας!
Τονια με το καλο να τελειωσεις το μεταπτυχιακο!μακαρι να ερθει συντομα το 3ο που τοσο θες!Αγωνιω κι εγω για το τεστ την κυριακη!Αγχωθηκα!Σου εκανα αιτημα φιλιας στο φεις!
trilly faiy καλως ηρθες!Μακαρι να πεισεις τον αντρα σου για 3ο και με το καλο να ερθει!
Χριστινα ψηφιζω το 2ο νυφικο!Οσο για την αλεκα μη σκας αληθεια!Καλυτερα να τελειωσετε και με την θεραπεια του αντρα σου και να κανετε ενα σωστο ξεκινημα!Θα δεις!Ειδες συμμαθητρια στις κοπελες με το Aids ε;Κριμα ρε παιδακι μου!
xrysaki!