Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Συγνωμη που αργω αλλα μαγειρευω κιολας!

Σοφια μου καλα ειμαι αν και κουρασμενη!Ολο τρεχω!να του διαβαζεις παραμυθια γιατι μετα θα τα θυμαται ας πουμε και θα ηρεμει οπως το Θα σε κρατάω εγώ σφιχτά στην αγκαλιά μου της Gliori Debi, εκδόσεις Πατάκη που μου ειχε πει μια κοπελα εδω μεσα

Κλειω δουλευα σε γυναικολογο καποια χρονια γραμματεας και ξερω καποια πραγματα!Οσο για αυτο που ρωτας καλο ειναι να μην υπαρχουν επαφες απο τη συλληψη μεχρι την 13η εβδομαδα!Δεν ειναι απολυτο οτι θα του κανεις κακο αλλα καλο ειναι να φυλας τα ρουχα σου!

Τονια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 417472

ευχαριστώ ιωαννάκι μου ! δηλαδή εγώ σήμερα που έκανα , αν παίζει κάνα σποράκι , λες να την πάτησα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ??? τουλάχιστον αν είναι τσάμπα καθυστέρηση να τη χαιρόμαστε , χι χι χιχ ... αλλά αν είναι άλλη φορά θα προσέχουμε !!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:τότε εντάξει τόνια μου ! αρκεί να έχεις τεστάκι που δείχνει απο νωρίτερα !

εγώ πριν 2-3 μήνες ,είχα καθυστέρηση 7 μέρες , ενώ πάντα ο κύκλος μου είναι εντελώς σταθερός , είχα πειστεί οτι είμαι έγκυος , και ενώ έκανα όλο τεστ και με βγάζαν αρνητικό , εγώ πίστευα οτι απλά δε δείχνουν σωστά ! έφταιγα κι εγώ βέβαια , που ήμουν τόσο πεισματάρα , αλλά έφαγα τα μούτρα μου ...
γι' αυτό τώρα είμαι τόσο ψύχραιμη , προσπαθώ να είμαι και πιστεύω τα πάω καλά...

τι σόρυ βρε χαζό για τα υγρα ??? χι χι χι , όχι δεν έχω πολλά , αλλά σε κάθε σκούπισμα , έχω μια μικρή ποσότητα.μικρή όμως !

μακάρι να έχουμε και οι δυό θετικά αποτελεσματα , και όλα τα κοριτσάκια εδώ μέσα , να τα ξεχάσει η αλέκα για τους επόμενους 9 μήνες !

αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως , είναι ότι συνήθως , όποτε κάνω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 πριν τη μέρα της αλέκας , μετά καπάκι έρχεται...

σήμερα κάναμε πάλι , και δεν ήρθε μέχρι στιγμής , ούτε πονάκια έχω... θα δείξει... τι να πω , μερικές φορές μας μπερδεύει κι αυτή η ρουφιάνα...

φιλάκια σοφούλι !!!!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ clerablue ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...Κ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΩ ΕΡΧΕΤΑΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστώ τόνια μου ! μακάρι να συνεχίσει η καθυστέρηση , και μακάρι να εχεις κι εσύ απο δω και πέρα !!!

άντε αύριο δηλαδή , να μπω για νέα ??? θα το κάνεις τελικά ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΩΩΩ...ΑΧ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ Κ ΨΙΛΟΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΗΝΤΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΑ ΤΣΟΥΞΙΜΟ Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΥΛΟ..ΑΑΑ!!ΕΧΩ ΖΑΛΑΔΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΕΧΩ ΦΟΥΝΤΩΜΑΤΑΑΑ

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αντε βρε τόνια μου ! τι αγχώνεσαι , εσύ είσαι σιγουράκι ! κι άν κάτι γίνει και διαψευσθούμε όλες μας , τότε σημαίνει πως δεν ήταν θέλημα θεού να συμβεί αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή και θα συμβεί ΄σιγουρα αργότερα ! εσύ τι φοβάσαι βρε χαζούλι ? έχεις σίγουρη και δοκιμασμένη συνταγή , ξέρεις ότι όλα είναι καλά, και σύντομα θα κρατήσεις και τρίτο μπεμπάκι στην αγκαλιά σου !!!αλοίμονο σ εμάς που δεν έχουμε ούτε πρώτο και περνάνε χίλιες σκέψεις απ το μυαλό μας !!! ήρεμα , θετική σκέψη , και όλα θα πάνε καλά !!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 377361 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 377361

άντε , βγαίνω κι εγώ τώρα , έρχεται μιά φίλη μου για καφέ !!! αν δεν τα ξαναπούμε σήμερα θα μπω αύριο να μάθω τα νέα σου ε ??? φιλάκια πολλά !!!

φιλιά και σε όλα τα κορίτσια !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη μου κι εγω το σκεφτομαι τοσο που πηγαν να τα γραφω σε γιατρο στο ΙΚΑ!Να τα παιρνεις, κανουν καλο!

Γκρινιαρα νομιζω το βιβλιο εχει εναν μοναχο απεξω με ασπρα γενια ε;Ο πεθερος με δεμενο ποδι ειναι!Σημερα πηγα να του κανω παρεα και να του κανω τα ψωνια, κι ετσι δεν πηγα γυμναστηριο αυτες τις μερες!

Κλειω αν εχεις επαφη μια δυο μερες πριν την περιοδο αυτο την επισπευδει!Δεν χανονται ετσι ευκολα τα παιδακια κοριτσι μου, αν ενα σπορακι ερθει θα ερθει για να μεινει οτι κι αν κανεις!Απλα προσεχε καλου κακου,οκ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθε ο αντρας μου και βαζω να φαμε.....γειαααααααααααα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΤΙ ΓΛΥΚΑ ΛΟΓΙΑ..ΣΕ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΟΘΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη μου κι εγω το σκεφτομαι τοσο που πηγαν να τα γραφω σε γιατρο στο ΙΚΑ!Να τα παιρνεις, κανουν καλο!

Γκρινιαρα νομιζω το βιβλιο εχει εναν μοναχο απεξω με ασπρα γενια ε;Ο πεθερος με δεμενο ποδι ειναι!Σημερα πηγα να του κανω παρεα και να του κανω τα ψωνια, κι ετσι δεν πηγα γυμναστηριο αυτες τις μερες!

Κλειω αν εχεις επαφη μια δυο μερες πριν την περιοδο αυτο την επισπευδει!Δεν χανονται ετσι ευκολα τα παιδακια κοριτσι μου, αν ενα σπορακι ερθει θα ερθει για να μεινει οτι κι αν κανεις!Απλα προσεχε καλου κακου,οκ;

μοναχο εχει σιγουρα απεξω...τι χρωμα γενια εχει δεν θυμαμαι...καλη σας ορεξη!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια παω ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΗΠΩΣ Η ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ!!! ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ!!
ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι!!Τα τακτοποίησα όλα , έβαλα και 1 από τα αρκετά πλυντήρια που με περιμένουν και κάθισα!!!

Ada έγραψε:
Βάζεις τη μπλούζα σου για πλύσιμο καλέ μου , γύρνα την από την ανάποδη!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654655

Αλλά πρέπει να του χαλάσω καμιά μπλούζα στο σίδερο να μάθει!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654655

Αντα μου τι ειναι αυτά που λες!!! Razz Razz Razz εγω σκέψου ανεβαίνοντας πήρα και αρκετά από τα πρικιά μου και με βοήθησε ο αδερφός μου να τα βάλουμε στις ντουλαπες! ο αντρας μου με το που μπηκε στο σπιτι άνοιξε το battlefield και μην τον ειδατε Razz Razz Razz Razz

Λεμονάκι ήθελα κι εγώ να πάω να πάρω την σήτα με τα μαγνητάκια για την εξώπορτα να μην μπαινουν μίγες αλλά και να μη τη σκίσει ο κοντός, αλλά με αυτά και με τα άλλα ξέχασα να πάω Shocked Shocked τώρα τι μου το θύμισες??πφφφ

kiki123 πιστεύω ότι μια χοριακή θα σου πει ακριβώς τι συμβαίνει..και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι μήπως και το άγχος σου δημιουργεί καθυστέρηση!!Ευχομαι να μας πεις ευχάριστα!!

αγάπη τι έπαθε ο εκτοράκος????να μην πω καλύτερα τι γνώμη μου για το παλιο αφεντικό Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 M070 όχι γιατί θα πάθει κάτι το σκυλάκι, αλλά γιατί δν νομίζω ότι αυτός το ξέρει και δν έκανε το εμβόλιο (γενικά έχω διαβάσει ότι η επιδραση των εμβολίων κρατάει 3 χρόνια..και λογω συμφερόντων μας αναγκάζουν να τα κάνουμε κάθε χρόνο!!)... το ότι του έδωσε ο κτηνίατρος αντιβίωση χωρίς να φταίει τίποτα.. πάλι πρώτη φορά το ακούω!!Δν πάμε καλά μου φαίνεται!! Αγάπη μου το στομαχάκι του είχε το παιδί σου!!Χορταρακια τα σκυλιά τρώνε όταν θέλουν να προκαλέσουν εμετό για να ξαλαφρώσουν το στομάχι τους... καλυτερα να του έδινες κανένα primperan που ειναι ανρθωπινο αντιεμμετικο!!να σου έλεγε δοσολογια με βάση τα κιλά του!!! ... η αντιβίωση ειμαι σιγουρη ότη ήταν περιττή!!!!συγχύστηκα και με τον κτηνίατρο σου!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 M067 αιματολογικές και βιοχημικές για συκώτι και τέτοια πράγματα κάνω κι εγώ 1 φορά τον χρόνο .. στο φθινόπωρο , για να κάνω μαζί και για λεϊσμανίαση που ειναι ασθενεια που κολλανε απο τα τσιμπουρια, και τα κάνω τότε που σταματάνε να υπάρχουν τσιμπουρια για να δουμε γιατι ποτε δν ξέρεις!!!μονο γενική αιματος 50€ειναι πολλα.. εγω πληρώνω 70 για όλες μαζί νομίζω!
όσο για τα felicin εγω δν τα σταματαω.. τι ψυχή έχουν 5€ το μηνα μπροστα στην υγεια του παιδιου μου??

κι εγώ τις κουβέρτες στην μπανιέρα.. δν χοράνε στο πλυντήριο μου!! Rolling Eyes και τις απλώνω στα κάγκελα του μπαλκονιού μου!(αφού τα έχω καθαρίσει πρώτα Razz Razz )

γκρινιάρα ενα θα πω!ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!...χαιρομαι που κρατησες την ψυχραιμια σου!!!ασε τον κοσμο να λέει.και οταν θα κάνεις θα λενε ποτε θα κάνεις δευτερο..και οταν κανεις δευτερο θα βρουν κατι αλλο να λενε..και γενικοτερα αν θελουν να λενε θα βρισκουν κατι!!! εδω ακόμη καλή μέρα έχει και ΥΠΕΡΟΧΗ ζεστη!!!

Θοδώρα μακάρι να είχα κι εγώ εξοχικό και δν θα με ένοιαζε το κρύο φαί ούτε λίγο!!καλά να περάσετε!!!

Τονια εγώ ελεγα να κάνεις χοριακή αλλα δν με ακους!!!!!!!θα ξέραμε ηδη τωρα!!!

Σοφούλι δν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα!!!και αν καταλαβεις οτι κατι δν παει καλα στην ψυχολογια σου, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις στους δικους σου!! αν δν το κρατησεις μέσα σου ειμαι σιγουρη ότι όλα θα πανε καλα!!ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Ιωαννα καλά που μου το θύμισες γιατί πάλι το είχα ξεχάσει .. κατα τις 7+ θα παρω τηλ.!! (και ελεγα ότι θα γραψω σεντόνι Razz Razz Razz )

Κλειωωωω τι καλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 αρχισε η αντιστροφη μετρηση... μακαρι να μας πεις κι εσυ θετικα!!!!εγω πάντως φοβάμαι να κάνω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 τις τελευταιες μερες του κυκλου!!

τα φιλια μου σε ολα τα ον κοριτσια.. παω να βαλω κι εγω παγωτακιιιιιιιιι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316

xristina_29

xristina_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα ομορφες!!!!τι κανετε???η αλεκα με ξεφορτωθηκε!!!επιτελους!!!!!να χαρω κ γω λιγο τον αντρα μου!!! Laughing
εσεις τι κανετε???επειδη δεν προλαβα να διαβασω τι εγινε με την Τονια???αδιαθετησε ή εχουμε ευχαριστα?????φιλια σε ολες!!!!!

xristina_29

xristina_29
Ελλουκο μου!!!!!τι κανεις ομορφια μου????βαλε με νεα ημερομηνια στις 28 του μηνα κ βλεπουμε..ετσι οπως εγινε ο κυκλος μου τωρα τρεχα γυρευε....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ..ΑΥΡΙΟ ΛΕΩ Ν ΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑΑΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως το Χριστινάκιιιιιι!! ευχαριστήσου τον αντρούλη σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 τι καλύτερο !!!!

xristina_29

xristina_29
κοριτσακι μου καλησπερα!!μηπως πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα????γιατι μπορει τα τεστακια να λενε πως ειναι αξιοπιστα κ πριν την καθυστερηση αλλα στην δικια μου περιπτωση δεν ηταν..και φαντασου τα εκανα με καθυστερηση κ δεν εδειξαν ενω ημουν!!!

xristina_29

xristina_29
boubou έγραψε:Καλως το Χριστινάκιιιιιι!! ευχαριστήσου τον αντρούλη σου!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 τι καλύτερο !!!!

ετσιιιιιιι!!!!!τωρα που εχει ανεβει η θερμοκρασια δεν κρατιομαστε!!!!χιχιιχιχχιχιχιχι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xristina_29 έγραψε:κοριτσακι μου καλησπερα!!μηπως πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα????γιατι μπορει τα τεστακια να λενε πως ειναι αξιοπιστα κ πριν την καθυστερηση αλλα στην δικια μου περιπτωση δεν ηταν..και φαντασου τα εκανα με καθυστερηση κ δεν εδειξαν ενω ημουν!!!

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ Very Happy
ΕΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

xristina_29

xristina_29
ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι κ να πανηγυρισουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις τωρα εφαγα φλασια μηπως αν επαιρνα φιλισιν μονο της μερες που εχω περιοδο??? λόγω της περιόδου έχουμε έλειψη καποιον σημαντικον ουσιων του οργανισμου μας οποτε θα νομιζω πως θα με καλυπτει κατα καποιο τροπο εσεις τη λετε???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη εφτασες καλα?η'ειχατε σταματηματα?οσο για τη ψυχολογια ειναι στα πατωματα αν και οχι αδικαιολογητα.στην πραγματικοτητα περασαμε χαλια στη λαρισα τις τελευταιες μερες.η πεθερα θυμηθηκε να πεταξει δηλητηριο.αρων αρων φυγαμε για θεσσαλονικη.το κλαμα πηγαινε συννεφο.μεχρι και για το μικρο φοβηθηκα αλλα δε την ενοιαξε και πολυ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινάκι εγώ θυμάμαι ότι ειχες κάνει τα φθηνά τεστ για πλάκα καμια βδομάδα πριν και σου ειχαν δειξει αχνό θετικό!!!θυμάμαι λάθος? Rolling Eyes Rolling Eyes το καλοκαιράκι ευνοεί για Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 215994 ...νομίζω πως αυτό το καλοκαίρι θα αδειάσει το θεματάκι μας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 27 654316

Τόνια κι εγώ θα εκανα στην θέση σου.. δν κρατιέμαι χιχιχιιχιχιχ αλλά να μην στεναχωρηθείς έτσι και δειξει αρνητικό μέχρι να έρθει η κοκκινη.. οκ??? αλλιως δν θα σε αφήσω να το κάνεις!!!

αγάπη μπορεις να το παιρνεις μέρα παρα μέρα ή κάθε δυο μέρες.. καλο ειναι πιστευω να παιρνεις τακτικά μέσα στον μήνα!! γνώμη μου πάντα.. ρώτα τον γιατρό σου για καλύτερα!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΧΙΛΙΑ ΜΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ....
ΑΓΑΠΗ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ...ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ ΦΙΛΙΣΙΝ!!!!

ΣΟΦΟΥΛΙ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!Χ@@ΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Η ΠΕΙΡΑ ΠΕΡΙ ΠΕΘΡΙΚΩΝ....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ελλη εφτασες καλα?η'ειχατε σταματηματα?οσο για τη ψυχολογια ειναι στα πατωματα αν και οχι αδικαιολογητα.στην πραγματικοτητα περασαμε χαλια στη λαρισα τις τελευταιες μερες.η πεθερα θυμηθηκε να πεταξει δηλητηριο.αρων αρων φυγαμε για θεσσαλονικη.το κλαμα πηγαινε συννεφο.μεχρι και για το μικρο φοβηθηκα αλλα δε την ενοιαξε και πολυ...

Σοφουλι αν εχετε τετοιες σχεσεις με την πεθερα σου καλο ειναι να μην εχετε επαφες τωρα που εισαι εγκυος ..κριμα να σε ταράζει στην κατάσταση σου!!!! αχ μερικες γυναικες !!!τρελαινομαι να ακουω για κακές πεθερές.. έτσι μου ρχεται να παω να την βρω να της ριξω μερικες σφαλιάρες μπας και συνέλθει!!!!!!
μου πέρασε η κοιλια σχεδόν αμέσως απο όταν μιλήσαμε.. αλλά εχω ενοχλήσεις χαμηλα..μάλλον ειναι προεόρτια από την άφιξη της ακατανόμαστης και λιγο το ότι στεναχωρήθηκα που εφυγα το ενίσχυσε λίγο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις