Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξαπλωσα στον καναπε με την προυποθεση να διαβασω λιγο και τελικα με πηρε ο υπνος...ανοιγω τωρα τα ματια μου χορτασμενη απο τον υπνο και λεω...καλα τοσες ωρες κοιμομουν???και ειχαν περασει μονο 20 λεπτα...τρατζιιιιιιιιιικκκκκκκ

αρχισε και να βρεχει Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 966307

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αγαπη έγραψε:ηρθα κ εγω τη νεα εχουμε τονια τη ακουω θα κανεις τεστ ποτε?? και εγω αυριο ψηφιζω να το κανεις γιατι την κυριακη ολο και καπου θα παω Razz Razz
ΑΓΑΠΗ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΑΧ ΘΕΛΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

γλυκια μου τονια μονο θετικες σκεψεις και θετικη ενεργεια μπορεις να παρεις απο εμας μην εχεις αγχος ομως βρε κουκλα μου οτι ηταν να γινει εχει ηδη γινει το θαυματακι μη το σκεφτεσε Wink

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:τωρα που το καταλαβαινω για τα καλα το χαιρομαι για τα καλα!και απο την αλλη σκεφτομαι πως ο Θεος αυτο το παιδακι επελεξε να μου δωσει.που γερο να'ναι και να μην εχει τπτ!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 M016

σοφούλι μου , πρώτον είναι πολύ σημαντικό , να είσαι πεπεισμένη πως ο θεούλης ότι δίνει το δινει για καλό !
αλλά μη βρε , σκέψου θετικά , δεν έχεις κανένα λόγο για να σκέφτεσαι αντίθετα...!
όλα καλά θα πάνε...!!!!!

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκρινιαρα έγραψε:ξαπλωσα στον καναπε με την προυποθεση να διαβασω λιγο και τελικα με πηρε ο υπνος...ανοιγω τωρα τα ματια μου χορτασμενη απο τον υπνο και λεω...καλα τοσες ωρες κοιμομουν???και ειχαν περασει μονο 20 λεπτα...τρατζιιιιιιιιιικκκκκκκ

αρχισε και να βρεχει Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 606100 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 966307

γειά σου αγουροξυπνημένη γκρινιάρα ! όλα καλά ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:ξαπλωσα στον καναπε με την προυποθεση να διαβασω λιγο και τελικα με πηρε ο υπνος...ανοιγω τωρα τα ματια μου χορτασμενη απο τον υπνο και λεω...καλα τοσες ωρες κοιμομουν???και ειχαν περασει μονο 20 λεπτα...τρατζιιιιιιιιιικκκκκκκ

γειά σου αγουροξυπνημένη γκρινιάρα ! όλα καλά ? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

γεια σου κλειω μου...καλα ειμαι...εσυ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 379767

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΛΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 315810

γεια σου γιαννα καλο σκ...φιλακια στη μπουμπουκα σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 125586

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλειω θεσσαλονικη που μενεις? εδω δε μπορει να βρεξει να κατσουμε τα χαζο ασπρακια απο τις λευκεσ?

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μιά χαρά γκρινιαρούλι!!! τρώω το δεύτερο μπολάκι παγωτό , χα χα χα ! και έχω περάσει πλέον στις μέρες της καθυστέρησης. χιχιχιχι

σοφούλι μου , τούμπα είμαι . εσύ ? εγώ σήμερα πάτησα πάνω σε κάτι ασπράκια που είχαν κάτσει σε λάσπη , και σαβουρντίστηκα !!χαχαχαχα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ατιμα ασπρακια!!!!εγω θερμη!παλια μεναμε κατω τουμπα!κοντα στο τενεκεδενιο το σχολειο!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια!

Γκρινιαρα αν θυμηθεις τον τιτλο του βιβλιου πες μου!Ευχαριστω!Τι εγινε τελικα με την εφορευτικη;καλε ειναι σοβαρος ο πατερας του κουμπαρου;;;;; Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 679259

Λενακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

Ειρηνη 7 κιλα θηριο ε; μια χαρα σε βρισκω!!!Μπραβο!

Ελλη κοριτσακι μου περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου!Κοιτα να δεις πως θα κατσει το φουρο αλλιως ρωτα τιμες στη μοδιστρα γιατι 5ποντοι δεν ειναι και λιγοι! Rolling Eyes Ελα βρε Ελλη που εχεις αναγκη να χασεις κιλα!Μια χαρα σωμα εχεις!Μια κουκλα εισαι!Ειναι καλυτερα η κοιλια σου;Καλο ταξιδι!

Ευουλι ειναι φασινα ντει σημερα;

Αγαπη η εχω τη φημη του πιο μεγαλου τεντοπανου η οχι!Χαχαχαχα!Σου μοιαζει αυτη που φιλαει μια μπεμπουλα με τον αντρα της!Εσενα μου θυμησε!Περαστικα στον Εκτορακο σου γλυκια μου!Μη σκας για τη δουλεια, μπορει να παρει αργοτερα! Wink

Νικη καλη επιτυχια στη διαιτα!Κι εγω μετα απο 3 μερες χωρις ζαχαρη χθες υπέκυψα κι εφαγα παγωτο!Κι εγω αν εχανα 4-5κιλα θα πεταγα απο χαρα!

Aννα καλα εκανες κι ηπιες το ποτακι σου!εγω στην περιοδο με τα φαρμακα που παιρνω δεν μπορω να πινω!

Θοδωρα οντως μας χρωστας φωτο!εχεις δικιο κατι τετοιες απλες στιγμες κανουν τη διαφορα στη ζωη μας!

Τονια εγραψε ο Αλεξανδρος με τις ατακες του!Πως ειναι η πιεση σου;

Σοφια ζωηρευει;να του διαβαζεις και να του βαζεις σιγα σιγα τραγουδακια!

Αντα αγωνα δρομου σημερα ε;περιμενουμε τα αποτελεσματα! Wink κι εγω στην μπανιερα τις πλενω!γεμιζω νερο την μπανιερα και βαζω απορρυπαντικο σε υγρη μορφη, της κανω 2-3 ξεβγαλματα και στο τελευταιο βαζω μαλακτικο.μετα βαζω 2 πλαστικα σκαμπο που εχω στο μπαλκονι και την αφηνω ολο το βραδυ να στραγγιξει και το πρωι την απλωνω εξω!ασε ολοι οι αντρες ιδιοι ειναι!Ω τον καημενο τον παππου!

Λεμονακι βρισκεις στο λιντλ τελεια πραγματα κατι φορες!Δεν ξερω που μπορεις να βρεις αλλα με ενδιαφερει κι εμενα!

MAMASTE μην σε παιρνει αποκατω!

Ευη καλα του κανεις με τα απλυτα!Ευγε!

κικη κι εγω θα πω να κανεις χοριακη!

Γιαννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

Εβελιν Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

Κλειω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε του διαβαζω αλλα του λεει ολη την ιστορια της ζωης μου...απο μουσικη δε μπορω να πω οτι ακουει οτι πιο ποιοτικο αλλα ακουει....εσυ καλα εισαι?

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:ατιμα ασπρακια!!!!εγω θερμη!παλια μεναμε κατω τουμπα!κοντα στο τενεκεδενιο το σχολειο!

χα χα , εκεί λίγο πιο κάτω είμαι κι εγώ !!! παρά λίγο συντοπίτισσες ε ???

καλώς την ιωαννίτσα μας !

ιωάννα μου μια που σε πέτυχα , γιατί απ ότι έχω καταλάβει κάνεις κάτι σχετικό με γυναικολογία ή κάνω λάθος?!βλέπω κατα καιρούς οτι έχεις πολλές γνώσεις , μήπως ξέρεις ? σε περίπτωση που υπάρχει σπορίδιον και δεν το ξέρουμε ακόμα , αν κάνουμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 215994 μπορεί να του κάνει ζημιά ???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επανηλθα κ εγω!!κλειωωωω καλησπερα..καλά εισαι?ελπιζω να μην ηρθε η αλεξα....αυριο λεω να κανω τεστ τι λεσ?
εαν εισαι εγκυος κ δεν το ξερεις δεν κανει το κοκο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 215994 κακο στο νινι κ εμεις κανουμε οποτε μια χαρα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κλειω ποσο χρονων εισαι?λεω μηπως ειμασταν και συμμαθητριες......

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΙΕΣΗ ΕΙΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΑΝ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΥΡΑΣΜΕΝΗ...
ΑΓΑΠΗ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΙΝΕ!!!
ΚΛΕΙΩΩΩ ΤΡΩΩΣΣ ΠΑΓΩΤΑΚΙ??ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ!!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΑΑ

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:επανηλθα κ εγω!!κλειωωωω καλησπερα..καλά εισαι?ελπιζω να μην ηρθε η αλεξα....αυριο λεω να κανω τεστ τι λεσ?
εαν εισαι εγκυος κ δεν το ξερεις δεν κανει το κοκο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 215994 κακο στο νινι κ εμεις κανουμε οποτε μια χαρα

καλώς τη μάνα των τριών παιδιών...! χα χα χα
καλά είμαι τόνια μου , μια χαρά , χωρίς αλέκα , και με ελάχιστες ενοχλήσεις..

κοίτα εγώ είμαι της γνώμης , πάντα το τεστ να γίνεται στην καθυστέρηση , γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές απ τη βιασύνη μου... αυτή τη φορά βέβαια , είμαι ήρεμη και χαλαρή ! εγώ λέω , αν δεν έρθει η άλεξ , να κάνω την κυριακή τεστ. ούτως η άλλως ότι ήταν να γίνει έγινε , μην πετάμε και λεφτά !

και για σένα θα λεγα , να κάνεις υπομονή , να μην το κάνεις νωρίτερα.. αν όμως νοιώθεις οτι θα χαλαρώσεις κάνοντας τεστ , τότε , ναι , κάντο μια ώρα αρχίτερα για να ησυχάσεις !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

σοφία , του 84 είμαι !

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:
toniach29 έγραψε:επανηλθα κ εγω!!κλειωωωω καλησπερα..καλά εισαι?ελπιζω να μην ηρθε η αλεξα....αυριο λεω να κανω τεστ τι λεσ?

κοίτα εγώ είμαι της γνώμης , πάντα το τεστ να γίνεται στην καθυστέρηση , γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές απ τη βιασύνη μου... αυτή τη φορά βέβαια , είμαι ήρεμη και χαλαρή ! εγώ λέω , αν δεν έρθει η άλεξ , να κάνω την κυριακή τεστ. ούτως η άλλως ότι ήταν να γίνει έγινε , μην πετάμε και λεφτά !

και για σένα θα λεγα , να κάνεις υπομονή , να μην το κάνεις νωρίτερα.. αν όμως νοιώθεις οτι θα χαλαρώσεις κάνοντας τεστ , τότε , ναι , κάντο μια ώρα αρχίτερα για να ησυχάσεις !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

σοφία , του 84 είμαι !

ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 22 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 19 Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ...ΤΩΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:

σοφία , του 84 είμαι !

θα σας αφησω για λιγο να κανω καμια δουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 M032 σε ολες!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συγνωμη που αργω αλλα μαγειρευω κιολας!

Σοφια μου καλα ειμαι αν και κουρασμενη!Ολο τρεχω!να του διαβαζεις παραμυθια γιατι μετα θα τα θυμαται ας πουμε και θα ηρεμει οπως το Θα σε κρατάω εγώ σφιχτά στην αγκαλιά μου της Gliori Debi, εκδόσεις Πατάκη που μου ειχε πει μια κοπελα εδω μεσα

Κλειω δουλευα σε γυναικολογο καποια χρονια γραμματεας και ξερω καποια πραγματα!Οσο για αυτο που ρωτας καλο ειναι να μην υπαρχουν επαφες απο τη συλληψη μεχρι την 13η εβδομαδα!Δεν ειναι απολυτο οτι θα του κανεις κακο αλλα καλο ειναι να φυλας τα ρουχα σου!

Τονια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ξερετε τη σκεφτομουν οτι αν τα φιλισιν πηγαν 5,20ευρω εγω δεν θα ξαναπαρω τα φιλισιν θα τα κοψω τα ξεκινησα τον φεβρουαριο και χτες νομιζω εκλεισα 3 μηνες εσεις τη γνωμη εχετε???

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ Μ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?>ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ?ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΥΓΡΑ??ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩΩΩ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου καλησπερα...πρεπει να λεγεται "υπερ υγειας" το βιβλιο...

οσο για την εφορευτικη μιλησα με μια φιλη εισαγγελεα και μου ειπε να παρουσιαστω την κυριακη στις 6 στο εκλογικο τμημα με τον αντρα μου και μια ληξιαρχικη πραξη γαμου και θα αποφασισει ο δικαστκος αντιπροσωπος για το τι θα γινει...παντως ενα ειναι το σιγουρο...απαγορευεται να ειμαστε στο ιδιο εκλογικο τμημα...

καλα περιπτωσαρα ο πατερας του κουμπαρου μου...τι να λεμε τωρα...

εσυ τι κανεις?ο πεθερος σου?γυμναστηριο προλαβαινεις και πας???

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τότε εντάξει τόνια μου ! αρκεί να έχεις τεστάκι που δείχνει απο νωρίτερα !

εγώ πριν 2-3 μήνες ,είχα καθυστέρηση 7 μέρες , ενώ πάντα ο κύκλος μου είναι εντελώς σταθερός , είχα πειστεί οτι είμαι έγκυος , και ενώ έκανα όλο τεστ και με βγάζαν αρνητικό , εγώ πίστευα οτι απλά δε δείχνουν σωστά ! έφταιγα κι εγώ βέβαια , που ήμουν τόσο πεισματάρα , αλλά έφαγα τα μούτρα μου ...
γι' αυτό τώρα είμαι τόσο ψύχραιμη , προσπαθώ να είμαι και πιστεύω τα πάω καλά...

τι σόρυ βρε χαζό για τα υγρα ??? χι χι χι , όχι δεν έχω πολλά , αλλά σε κάθε σκούπισμα , έχω μια μικρή ποσότητα.μικρή όμως !

μακάρι να έχουμε και οι δυό θετικά αποτελεσματα , και όλα τα κοριτσάκια εδώ μέσα , να τα ξεχάσει η αλέκα για τους επόμενους 9 μήνες !

αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως , είναι ότι συνήθως , όποτε κάνω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 26 215994 πριν τη μέρα της αλέκας , μετά καπάκι έρχεται...

σήμερα κάναμε πάλι , και δεν ήρθε μέχρι στιγμής , ούτε πονάκια έχω... θα δείξει... τι να πω , μερικές φορές μας μπερδεύει κι αυτή η ρουφιάνα...

φιλάκια σοφούλι !!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:κοριτσια ξερετε τη σκεφτομουν οτι αν τα φιλισιν πηγαν 5,20ευρω εγω δεν θα ξαναπαρω τα φιλισιν θα τα κοψω τα ξεκινησα τον φεβρουαριο και χτες νομιζω εκλεισα 3 μηνες εσεις τη γνωμη εχετε???

εμενα η γιατρος αγαπη δεν μου αφησε περιθωριο επιλογης ακομα και μετα την αποβολη μου ειπε "να μην ξεχνας καθε μερα να παιρνεις το φιλισιν μεχρι να μεινεις εγκυος και μετα θα σου πω ποτε να τα σταματησεις" οποτε καλυτερα να ρωτησεις το γιατρο σου...βεβαια κατα τη γνωμη μου αυξηθηκε κατα πολυ η τιμη τους...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις