Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
659 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 659 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
toniach29 έγραψε:
sofouli έγραψε:εγω ειχα μια μερα καθυστερηση.δε το εκανα με τα πρωινα ουρα.ειχα ολα τα συμπτωματα για περιοδο αλλα δεν ηρθε τελικα!και συνεχισανε τα συμπτωματα για καμια 20 μερες αλλα και παλι δεν ηρθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΦΟΥΛΙ ΔΗΛ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΤΕΣΤ?ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 534787

το εκανα τη πρωτη μερα καθυστερησης και βγηκε θετικο.αλλα δε το πιστευα και εγω ακομα περιμενα περιοδο να ερθει...αλλα δεν ηρθε!

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ clearblue Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΑ ΠΡ.ΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΕΕΙ Κ 4ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΗΜΡ..ΠΕΡΙΟΔΟΘ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω πηρα predictor.ε δεν ειχε και πολλα...ασε που ημουνα σιγουρη οτι δεν ειμαι!καλα ακομα τωρα δε το πιστευω.θα γενναω και θα αναρωτιεμαι ποιανου ειναι το παιδι!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΔΕΣ ΣΟΦΟΥΛΙ??ΑΝΤΕΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΙΔΕΣ ΣΟΦΟΥΛΙ??ΑΝΤΕΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

υπεροχη ειναι...με τετοια μανα που εμπλεξε το μικρο δε ξερω τι θα κανει!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 M120

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑ ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ Κ ΤΑ 2 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ..ΧΑΧ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΩΟΡΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.
ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΗΣ CLEARBLUE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΤΖΑΜΠΑ!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εγω πηρα predictor.ε δεν ειχε και πολλα...ασε που ημουνα σιγουρη οτι δεν ειμαι!καλα ακομα τωρα δε το πιστευω.θα γενναω και θα αναρωτιεμαι ποιανου ειναι το παιδι!

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω και το φοβο να μη παθω καμια επιλοχεια....γενικως εχω φοβους!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΛΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΣΕΙ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχω και το φοβο να μη παθω καμια επιλοχεια....γενικως εχω φοβους!

ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΘΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ! ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΑΓΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ Μ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΛΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΣΕΙ

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΑ 3 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΟΦΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΛΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΠΟΙΗΣΕΙ

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΑ 3 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!

ΑΑΑΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ!!!
ΞΥΠΝΗΣΑΝ Κ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ...ΠΩΠΩ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΡΕΠΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡ ΕΠΙΦΥΛΑΚΞ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ Χ@@ΣΩΩ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια είμαι πτώμα από τις δουλειές...τα λέμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 M118

Κ καλά αποτελέσματα Wink

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΟΦΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ?

ναι στις 22 του μηνα στον αθανασιαδη.με τον ιδιο κιολας!απο θεσσαλονικη ειμαι.ασχετα αν μενουμε ορεστιαδα λογω μεταθεσεως!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥ..ΘΑ ΕΧΩ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΦΙΛΟΥΡΕΣ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγω τη νεα εχουμε τονια τη ακουω θα κανεις τεστ ποτε?? και εγω αυριο ψηφιζω να το κανεις γιατι την κυριακη ολο και καπου θα παω Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ηρθα κ εγω τη νεα εχουμε τονια τη ακουω θα κανεις τεστ ποτε?? και εγω αυριο ψηφιζω να το κανεις γιατι την κυριακη ολο και καπου θα παω Razz Razz
ΑΓΑΠΗ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΑΧ ΘΕΛΩ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κούκλες !!!

τόνιααααα , μην αγχώνεσαι καλέ !!! είσαι έγκυος !!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:

ναι στις 22 του μηνα στον αθανασιαδη.με τον ιδιο κιολας!απο θεσσαλονικη ειμαι.ασχετα αν μενουμε ορεστιαδα λογω μεταθεσεως!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΛΑΜΕΝΕΣ.ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΘΑ ΡΙΧΝΩ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ.

ΑΝΤΑ ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ ΠΑΣΤΡΟΘΟΔΩΡΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ!!
kittyclean: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 451948 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 451948 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 451948 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 451948

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
sofouli έγραψε:

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΛΑΜΕΝΕΣ.ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

η νυφη μου περιμενε 4 ωρες.εχω ραντεβου 5 μιση και μου ειπε να μη παω πιο νωρις.ουφ~!το εχω ενα αγχος να σου πω......γιατι δε ξερουνε οτι δεν θα ειναι καλα?τοσες εξετασεις....

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
sofouli έγραψε:

η νυφη μου περιμενε 4 ωρες.εχω ραντεβου 5 μιση και μου ειπε να μη παω πιο νωρις.ουφ~!το εχω ενα αγχος να σου πω......γιατι δε ξερουνε οτι δεν θα ειναι καλα?τοσες εξετασεις....

ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Θ ΑΡΓΗΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΩΡΕΣ! ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΛΕΝΕ ΔΥΝΑΤΑ............ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ????????

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σοφούλι μου , μην αγχώνεσαι κοπέλα μου ! κοίτα να χαρείς το μωράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου και όλα καλά θα πάνε... ζεις μιά υπέροχη εμπειρία , μη χαλάς ούτε στιγμή απ αυτήν με άγχη που δεν οδηγούν πουθενά !!!

όλα θα είναι μια χαρα ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα που το καταλαβαινω για τα καλα το χαιρομαι για τα καλα!και απο την αλλη σκεφτομαι πως ο Θεος αυτο το παιδακι επελεξε να μου δωσει.που γερο να'ναι και να μην εχει τπτ!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 25 M016

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις