476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Παρ Μάης 04, 2012 1:20 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη καλό ταξίδι, τα λέμε!!!!
αγάπη καλημέρα
αγάπη καλημέρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:καλημέρα κορίτσια!ουφ ξεπατώθηκα!έκανα τις δουλειές κ ήρθα...τώρα έχω ν'απλώσω 1 πλυντήριο,να βάλω άλλο ένα και να πλύνω κ κουβέρτες...
εσείς τι κάνετε?
kiki123 έγραψε:γεια σας κορίτσια! ειμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης,πρισμένο στήθος,τραβήγματα χαμηλά....έκανα ένα τεστ στην 1η μέρα αλλά δυστηχώς αρνητικό....θα κάνω άλλο ένα την κυριακή το πρωί αν δεν μου εχει ερθει......ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αγχος....
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ...ΑΧΧΧ ΧΑΝΟΜΑΙΙΙΙ ΘΑ ΜΠΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
νομίζω ότι προσπαθώ να κερδίσω χρόνο....δεν θα ήθελα να ακούσω αρνητικό αποτέλεσμα......loulou_29 έγραψε:kiki123 έγραψε:γεια σας κορίτσια! ειμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης,πρισμένο στήθος,τραβήγματα χαμηλά....έκανα ένα τεστ στην 1η μέρα αλλά δυστηχώς αρνητικό....θα κάνω άλλο ένα την κυριακή το πρωί αν δεν μου εχει ερθει......ουφ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αγχος....
γεια σου κ σενα!!!γιατι δεν κανεις μια χοριακη για 1000% σιγουρια?
evi27 έγραψε:
εμένα είχε κάτι για πλύσιμο κ δεν το έβαζε στο καλάθι!το άφηνε στο δωμάτιο!ε τ'άφησα κι εγώ άπλυτα κ μου λέει π.χ το τάδε μπλουζάκι μου δεν το έπλυνες?κ λέω γιατί ήταν στο καλάθι??να δεις τι καλά που τα βάζει τώρα!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΥΗ ΜΟΥ...ΠΑΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΧΑΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ Κ ΚΑΛΑ...ΧΙΧΙevi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ...ΑΧΧΧ ΧΑΝΟΜΑΙΙΙΙ ΘΑ ΜΠΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ψυχραιμία!άντε ξεκουράσου λίγο μήπως νιώσεις καλύτερα!
μακάρι....τι να πω....κυριακή πρωί θα κάνω πάλι τεστ.....μακάρι να έχω ενα μικρό σποράκι....toniach29 έγραψε:αντε κικη να μας πει τα κα
α νεα!!!
όχι δεν ρώτησα αν και είμαι σίγουρη οτι καποια στιγμή θα φέρουν ξανά.loulou_29 έγραψε:Λεμονακι ακομα δεν εχω παει τζαμπο για να εξερευνησω τα καλοκαιρινα του αλλα σιγουρα πρεπει να εχει
δεν ρωτησες στα lidl μηπως θα ξαναφερουν???
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΥΗ ΜΟΥ...ΠΑΩ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕ ΧΑΛΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ Κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ Κ ΚΑΛΑ...ΧΙΧΙevi27 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΖΙ...ΑΧΧΧ ΧΑΝΟΜΑΙΙΙΙ ΘΑ ΜΠΩ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ψυχραιμία!άντε ξεκουράσου λίγο μήπως νιώσεις καλύτερα!
kiki123 έγραψε:μακάρι....τι να πω....κυριακή πρωί θα κάνω πάλι τεστ.....μακάρι να έχω ενα μικρό σποράκι....toniach29 έγραψε:αντε κικη να μας πει τα κα
α νεα!!!
στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα.... τώρα αν είναι εγκυμοσύνη ή οχι θα φανεί....έχω πολύ πρισμένο στήθος κάτι χαζοκαούρες κ τραβήγματα χαμηλά.....toniach29 έγραψε:kiki123 έγραψε:μακάρι....τι να πω....κυριακή πρωί θα κάνω πάλι τεστ.....μακάρι να έχω ενα μικρό σποράκι....toniach29 έγραψε:αντε κικη να μας πει τα κα
α νεα!!!
ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ??ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΣΠΟΡΑΚΙ Κ ΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης