176 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! Δευ Μάης 07, 2012 6:09 am
vgog65
Πρωταγωνιστής!!
πόσων εβδομάδων είσαι????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Despoina83 έγραψε:2η εγκυμοσύνη ε? Χαρά στο κουράγιο σου εμένα η πρώτη, και μου φαίνεται γολγοθάς!!!!! Όσο για τα κιλά αν και ξεκίνησα με λίγα έχω ήδη πάρει 8,5 και πιστέυω ότι μέχρι το τέλος τα 20 τα έχω στο χαλαρό!!!!!χαχαχαχαχαχα
vgog65 έγραψε:Αλεξία μια χαρά είσαι ρε συ!!!!Πέσανε κι απανωτά οι εγκυμοσύνες σου εσένα μια χαρά είσαι σου λέω αλοίμονο σε εμάς!!!
Despoina83 έγραψε:Τώρα κατάλαβα εγώ ότι άλλαξε η σελίδα για να δω τα μηνύματα...... τελικά η κρεπούλα μου κορίτσια έγινε βάφλα.......
Με το καλό τα ζουζούνια σας....εγώ να σας πω ότι και να ήταν δεν είχα πρόβλημα με το φύλο, την εγκυμοσύνη δεν την περίμενα και από το άγχος μου το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά, αν και όταν με ρωτούσαν τι πιστεύεις ότι είναι κορίτσι έλεγα γιατί και δύσκολο πρώτο τρίμηνο είχα και έχω γεμίσει πανάδες στο πρόσωπο.
Despoina83 έγραψε:Πως μπαίνει αυτό το τικεράκι? σήμερα γράφτηκα στο forum και δεν το έψαξα ακόμα...
Panik11 έγραψε:Καλωσορισες Δεσποινακι....ΚΑι εγω ειμαι 19 εβδομαδων εχω μαλλον αγορακι και εχω παρει μονο δυο κιλα(δεν με περνει για πολλα)....Εγω το παγωτακι το τσακισα το μεσημερι
Τωρα ετοιμαζομαι για να ξεσκισω τον αντρουλι μου.....εννοω και μην παει ο νους σας στο πονηρο θα τον βαλει να πλυνει τα υπολοιπα χαλια....
Despoina83 έγραψε:Αυτό είναι μία καλή απορία Σοφία που την έχω κι εγώ Κάτι καταλαβαίνω χαμηλά στην κοιλιά αλλά δεν ξέρω αν είναι το μωρό!!!! Δεν το νιώθω σαν φτερούγισμα που λένε, περισσότερο σαν να με ακουμπάει κάποιος απαλά στην κοιλιά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης