276 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! Τρι Μάης 08, 2012 1:47 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
η αληθεια ειναι πως τον θελω μεσα.νιωθω ασφαλεια οταν ειναι μαζι μου.θεωρω πως δε θα παθω τπτ κακο αν ειναι μεσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:η αληθεια ειναι πως τον θελω μεσα.νιωθω ασφαλεια οταν ειναι μαζι μου.θεωρω πως δε θα παθω τπτ κακο αν ειναι μεσα!
sofouli έγραψε:φανταζεσαι πως θα ειναι οταν θα βρεθουμε ξανα????σα την πρωτη φορα....χαχαχαχ!
marianthi_m έγραψε:sofouli έγραψε:φανταζεσαι πως θα ειναι οταν θα βρεθουμε ξανα????σα την πρωτη φορα....χαχαχαχ!
like a virgin!
kat3r1na έγραψε:Κορίτσια καταρχάς,αν δεν κάνω λάθος,στα ιδιωτικά μαιευτήρια νομίζω δεν επιτρέπουν να μπει ο σύζυγος ή κάποιος άλλος μέσα..
marianthi_m έγραψε:sofouli έγραψε:φανταζεσαι πως θα ειναι οταν θα βρεθουμε ξανα????σα την πρωτη φορα....χαχαχαχ!
like a virgin!
vgog65 έγραψε:Κατερινάκι στα δημόσια δεν μπαίνεις ίσα ίσα στα ιδιωτικά επειδή τα σκάς μεγαλοπρεπώς σε αφήνουνε!!!!Βασικά είναι και στο γιατρό!!!!
kat3r1na έγραψε:vgog65 έγραψε:Κατερινάκι στα δημόσια δεν μπαίνεις ίσα ίσα στα ιδιωτικά επειδή τα σκάς μεγαλοπρεπώς σε αφήνουνε!!!!Βασικά είναι και στο γιατρό!!!!
ααααα σωστό και αυτό!!!χουχου!εμένα άμα μπει ο καλούλης μου,μάλλον εγώ θα τον στηρίζω πάρα εκείνος εμένα!Θα τα χάσει!!
vgog65 έγραψε:Μαριάνθη Μητέρα θα γενήσεις και τώρα ????θυμάσαι τιμές καθόλου???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης