Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απορρυπαντικα αλλαξατε?αφρολουτρα?[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χριστινάκι καλές δουλίτσες!
όχι δεν είμαι εκπαιδευτικός απλά ήταν τα σχολεία κλειστα και ο γιος μου ήταν σπίτι και ήθελε βόλτες και τετοια για αυτο δεν έμπαινα πολυ συχνα! δουλεύω απο το σπίτι

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστινάκιιιιιιιιιιιιι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
καλως τη συμπεθέρα μου!!!!! Καλημέρα!!!!!
Χρύσα ναι έχουμε ίδια ΠΗΤ!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Κ εμένα 18 εβδομάδων φάνηκε οτι είναι αγόρι !!!!Δεν φαινότανε ούτε αυχενική ούτε πουθενά!!!!
Β επιπέδου εγώ έχω ακόμη 21/03 εσύ τώρα θα κάνεις????Άντε να μας πεις και πως είναι και τι είναι...και σου δίνουνε και ΠΗΤ τελική υπότιθεται στη Β επιπέδου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκο όχι τα ίδια χρησιμοποιώ δεν μου είπε και κάτι η γιαρός οπότες............!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω δεν αλλαξα τπτ.τα ιδια!!!απλα τη χλωρινη εκοψα και πηρα ντετολ και τετοια!

@XRUSA

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
SOFOULI το δωματιο σιγουρα θα ειναι ουδετερο,απλα σαν μελλοντικη μανουλα θελω να παρω ενα δωρακι για το μπεμπε και δεν ξερω τι να κοιταξω!Εσυ φυσικα εχεισ και το DVD οποτε μπορεις να εισαι σιγουρη!!!

Βικη μου απο οσο ξερω καλο ειναι να γινεται η β-επιπεδου την 22w,περιμενω πως και πως να δουμε το μπεμπε με καθε λεπτομερεια!!!θα σας τα πω ολα αναλυτικα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α εγω του πηρα ουδετερα για να ειμαι καλυμμενη!!!!!ποτε δε ξερεις τι γινεται! Very Happy

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες!
Καλωσήλθατε Δέσποινα και Χρύσα!!
Μόλις μπήκα στο γραφείο μετά από μισή ώρα περπάτημα.Ωραία ήταν όμως!Λοιπόν μπήκα στο τρένο,και ενω φορούσα παντελόνι εγκυμοσύνης και στενό μπλουζάκι,κανένας δε με πήρε χαμπάρι για να μου δωσει θέση!!Εγώ πότε θα νοιώσω έγκυος??? Laughing Πρόβλημα με τον ύπνο δεν έχω ακόμα.Εξακολουθώ να κοιμάμαι μπρούμητα ή πλάγια,απλά κατουριεμαι συνέχεια..Τις τελευταίες μερες δε,με έχει πιάσει δυσκοιλιότητα φοβερη!!
κατά τα άλλα ήρεμα!!!!!!!Με έχει πιάσει το καλοκαίρι και δε μπορώ να μαζέψω το μυαλό μου!Στη δουλειά μηδέν απόδοση!Χάλια!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ και εχουμε ακομα μπροστα μας ενα ζεστο καλοκαιρι!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Κατερινάκι!!!!Μακάρι να είμουνα στα κιλά και εγώ σαν και σένα ......εμένα πάλι που κωλοφαίνεται ντρέπομαι διότι ακούς δώστε προτεραιότητα στην έγκυο κάντε στη άκρη να περάσει η έγκυος και τέτοια ....και τους λέω όχι ευχαριστώ περιμένω......πιο χαζή εγώ!!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα!
Χρύσα ναι το γνωρίζω οτι πρέπει να γίνεται Β επιπέδου 20-22 εβδομάδων 21/05 που θα πάω θα είμαι 22 εβδομάδων και 1 ημέρας εξάλου!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Bίκυ και εμένα τα ίδια όλοι μου δίνουν προτεραιότητα Very Happy
εγώ δε περιμένω!!! εννοείτε ότι δε χάνω τέτοιες ευκαιρίες!!! Στη πρώτη εγκυμοσύνη που έμπαινα κάθε μέρα στο μετρό τουρλωνα τη κοιλιά μου να με δουν!! αχαχαχαχα

Κατερινακι καλημέρα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! - Σελίδα 11 215994

Γιατί θελω συνέχεια να τρώω???εεεε???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ εμενα μ'εκνευριζει που μερικες γιαγιαδες απο τη πολυκατοικια με βλεπουνε απο μακρυα και ερχονται με τεντωμενο χερι,το οποιο προοριζεται για τη κοιλια.μου ερχεται ν'αρχισω τρεχω....!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

marianthi_m

marianthi_m
Σοφία αυτό και εμένα με εκνευρίζει!!! Κάτω τα χέρια σας!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μα απο μακρυα τις βλεπω.απο τη μια τις λυπαμαι αλλα ολοι εκει πανε.και οσο δε θελω να μ'ακουμπανε τη κοιλια τοσο αυτες![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σημερα δε πηγα ουτε στη λαικη για αυτο το λογο...μαγνητης σκετος!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ε μα απο μακρυα τις βλεπω.απο τη μια τις λυπαμαι αλλα ολοι εκει πανε.και οσο δε θελω να μ'ακουμπανε τη κοιλια τοσο αυτες![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σημερα δε πηγα ουτε στη λαικη για αυτο το λογο...μαγνητης σκετος!

χαχαχαχαχα Αχ βρε Σοφια!!! με εκανες και γελασα πρωι πρωι... βρε κοριτσια όμως εγώ επειδη βλέπω οτι πειράζει τις εγκυούλες να τους ακουμπανε την κοιλιά, η κουνιάδα μου γεννάει και δν απλωσα ποτέ το χέρι μου να νιωσω τον μπεμπούλι αν και το ήθελα , μήπως και την ζορίσω και δν μου το πει!!!
άντε να αποκτήσω δικο μου σποράκι μπας και το νιώσω αυτό το άγγιγμα κι εγω Razz Razz Razz Razz

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
sofouli έγραψε:ε μα απο μακρυα τις βλεπω.απο τη μια τις λυπαμαι αλλα ολοι εκει πανε.και οσο δε θελω να μ'ακουμπανε τη κοιλια τοσο αυτες![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σημερα δε πηγα ουτε στη λαικη για αυτο το λογο...μαγνητης σκετος!

χαχαχαχαχα Αχ βρε Σοφια!!! με εκανες και γελασα πρωι πρωι... βρε κοριτσια όμως εγώ επειδη βλέπω οτι πειράζει τις εγκυούλες να τους ακουμπανε την κοιλιά, η κουνιάδα μου γεννάει και δν απλωσα ποτέ το χέρι μου να νιωσω τον μπεμπούλι αν και το ήθελα , μήπως και την ζορίσω και δν μου το πει!!!
άντε να αποκτήσω δικο μου σποράκι μπας και το νιώσω αυτό το άγγιγμα κι εγω Razz Razz Razz Razz

ελλη μου,δεν ειναι κακο αλλα με μετρο.η νυφη μου οταν παω θεσσαλονικη τα χερια της ειναι τατουαζ πανω στη κοιλια.δε με πειραζει γιατι και εγω τα ιδια εκανα.χιχι!αλλα αυτες οι γιαγιαδες ειναι για πολυ γελιο.θα τις βγαλω καμια φωτο!!!εμενα δε με ζοριζει.ελα να πιασεις τη δικια μου!!!εχει πολλες χεριες πανω!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου.Εγω δεν εχω πολυ ωρα που ξυπνησα,εχω ακομα την πολυτελεια να σηκωνομαι αργα.Αφηστε που επιτελους κοιμηθηκα πολυ καλα εχθες μετα απο πολυ καιρο επειδη εβαλα τον ανεμιστηρα.Εκτος βεβαια οτι σηκωνομαι για το πιπι-ρουμ και οτι παιζω την σβουρα στο κρεβατι σημερα ευχαριστηθηκα υπνο.Αρχισανε παλι και τα σοκιν ονειρα...Αστα να πανε ο νηστικος καρβελια ονειρευεται...

Οσο για την κοιλιτσα ειμαι μαλλον απο τις τυχερες...Με αγγιζουν μονο ανθρωποι που αγαπω και οσοι ξενοι ξερουν για την εγκυμοσυνη ειναι διακριτικοι!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Νικη!κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα θα εχουμε ξενυχτια! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικάκι καλημέρα Very Happy Very Happy Very Happy
Εγώ το απόγευμα έχω την αδερφή μου μόνιμα με τα χέρια πάνω στη κοιλιά......και τα βράδια τον άντρα μου δεν ξεκωλάει έτσι κοιμόμαστε έτσι ξυπνάμε!!!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτο κανω προσπαθω να το εκμεταλευτω.Γιατι εκτος απο τα ξενυχτια που θα εχουμε σε 5 μηνες ξεκιναω και δουλεια αρχες Ιουνιου....
Εμενα παλι ο αντρας μου φοβαται να με πιασει στην κοιλια...ενα απαλο χαϊδεμα και του μιλαει..φοβαται να εχει πολυ το χερι στην κοιλια μην τυχον και το πιεσει!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα δε πολυ ερχεται στη κοιλια για να μη το ανησυχησει.εμενα παλι τα χερια μου ειναι παντα εκει πανω!το πρωι κατεβασε το παντελονι να φανει η κοιλια να χαιρετησει το μικρο που θα παει στη δουλεια και αφησε το λαστιχο αποτομα στη κοιλια.ακομα με παιρνει τηλ και με ρωταει αν ειναι καλα το μωρο.και αυτο το σκασμενο ακομα κοιμαται.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Μαριάνθη και Νικ!!!
Νίκη ξεκινάς δουλειά?Αν θυμάμαι καλά ήσουν άνεργη,ή ο,τι να ναι λέω?
ΑΝ ισχύει καλή αρχή σου εύχομαι και όλα καλα!
Μιας και αναφέρατε τη σεξουαλική διάθεση,εγώ δεν έχω καθόλου ρε παιδιά..Ο δε καλός μου,έχει πάθει κοκο μπλόκο με το μωρό και σκέφτεται μην πάθει τπτ,οπότε δεν με τσιγκλάει και εκείνος.Βέβαια δε με ενοχλεί,ακριβώς επειδη κ εγώ δεν έχω διάθεση,αλλά σκέφτομαι πολύ έντονα πώς θα το αποκαταστήσουμε αυτο το κομμάτι αργότερα στη σχέση μας...τώρα θα μου πεις μπορεί να αλλάξει το πράγμα στην πορεία,αλλα αν μεγαλώσει και η κοιλιά δε το βλεπω...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι εχω τρελη διαθεση αλλα ο αντρας μου φοβαται μη παθει κατι το μικρο.εγω παλι σκεφτομαι αν ειναι μεσα στη γεννα(που το ζηταει)και δει ολα οσα δει...μετα πως θα με πλησιασει ξανα?εδω του ελεγα πως εχω περιοδο και ελεγε μπλιαχ και μπλιαχ.μετα?

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρα Νικη!

Κατερίνα λίγα πράγματα... κάτι γίνεται αλλά πολύ συγκρατημένα..

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφία κι εγώ αυτό σκέφτομαι για τον τοκετο,οπότε του ξεκαθάρισα από τώρα οτι δε θέλω να είναι μέσα.εξάλου δν ξέρω κι εγώ στη φάση που θα είμαι πώς μπορεί να αντιδράσω,οπότε αστο καλύτερα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις