601 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! Παρ Μάης 11, 2012 1:49 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Μονο αυτο σου ειπε ο γιατρος???Δεν σου εδωσε οδηγιες????Σου ειπε οτι ειναι ανυσηχητικο???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Fotitsa έγραψε:Emeti den stamatisan 2-3 fores kano.Alla tora otan skoupizoume vlepo aimataki.Piga sto giatro kai mou ipe oti plakoudas eine xamila,kai gia auto vgazo emataki.Anisixo polli.
sofouli έγραψε:τι να κανω που ειναι παρασκευη και πρεπει να τα τρωμε ολα?αχ!
μερικες γυναικες εχουνε αιμα σε καθε αλλαγη.αν σου ειπε οτι ολα ειναι καλα δεν υπαρχει λογος ν'ανησυχεις.το περασα και σε καταλαβαινω.ξαπλωσε λιγακι και οταν το αιμα γινει καφε σημαινει πως ειναι ολα οκ!εμενα κρατησε λιγο αλλα ειχα καφε 2 μερες.μπορει να ειναι απο το εντερο.μηπως ζοριστηκες?
Oxi den zoristika apla edo kai 5 meres vlepo aima.Tora perimenoume 17/05 gia na pame pali sto giatro.sofouli έγραψε:τι να κανω που ειναι παρασκευη και πρεπει να τα τρωμε ολα?αχ!
μερικες γυναικες εχουνε αιμα σε καθε αλλαγη.αν σου ειπε οτι ολα ειναι καλα δεν υπαρχει λογος ν'ανησυχεις.το περασα και σε καταλαβαινω.ξαπλωσε λιγακι και οταν το αιμα γινει καφε σημαινει πως ειναι ολα οκ!εμενα κρατησε λιγο αλλα ειχα καφε 2 μερες.μπορει να ειναι απο το εντερο.μηπως ζοριστηκες?
Exis m sto Fb. Tania me lene .Kristinaki έγραψε:ego se exo katerina m!!
fotitsa kane m kai esu!
Fotitsa έγραψε:Oxi den zoristika apla edo kai 5 meres vlepo aima.Tora perimenoume 17/05 gia na pame pali sto giatro.sofouli έγραψε:τι να κανω που ειναι παρασκευη και πρεπει να τα τρωμε ολα?αχ!
Ο γιατρός είπε όλα καλά.Αλλά οταν βλέπο αίμα -άνισηχω.Βίκυ σου εστίλα αίτηση στο fb.vgog65 έγραψε:καλή μου οτι σου είπε ο γιατρός ....!!!!Μην στεναχωριέσαι και κλαίς οτι σου είπε αυτόν θα ακούς αν θες εσύ για να είσαι πιο σίγουρη να ξαπλώσεις καλό θα ήτανε!!!!
marianthi_m έγραψε:Fotitsa προσπάθησε να κάτσεις λίγο στο κρεβάτι... και εγώ το είχα πάθει στην πρώτη εγκυμοσύνη και έκατσα μία εβδομάδα και πήρα και utrogestan... αν δουλεύεις μπορείς να πάρεις άδεια... Φυσικό είναι που ανυσηχείς που είδες αίμα σε καταλαβαίνω... τώρα εμένα ο γιατρός μου είναι φοβιτσιάρης...
κάνε με και μένα fb - marianthi maragopoulou...
Katerina κάνε με κ εμένα fb!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης