351 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 3!!!!! Τρι Μάης 08, 2012 10:16 pm
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα Βίκυ κι εγώ τώρα έφαγα και πίνω καφεδάκι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vgog65 έγραψε:Έλα ρε διάροια μήπως έφαγες κάτι?????Απο τη μια σε ζηλεύω εγώ έχω τρελή δισκοιλιότητα τρελή όμως!!!!Το μωρό και μένα με το που τρώωη χαλαρώνω λιγο αρχίζει κλωτσιά χαμηλά κάτω μου ρίχνει εμένα!!!!
vgog65 έγραψε:Καλημέρα Μριάνθη και Ιοκάστη Κατερινιώ!!!!Κ εμένα εκεί χαμηλά του αρέσει και κάθεται!!!Μέχρι στιγμής καλά είναι που λες και εσύ Μαριάνθη για φαντάσου να ανέβει πιο ψηλά στομάχι το έχω ακούσει και εγώ!!!
Ιοκάστη πήγες γιατρό για τις ενοχλήσεις που είχες όλα εντάξει???Το κατάλαβα στην 14η εβδομάδα σαν εσωτερικό γαργαλητό και μετα στην 18η εβδομάδα κλωτσιά σαν κάτι να παλόταν μέσα εσωτερικά στιγμιαία!!!
Κατερινιώ και εμένα με ξαναέβαλε για τοξόπλασμα να κάνω τώρα πριν τη Β επιπέδου.......λόγω των γατών(οι οποίες δεν έχουν πατήσει και ποτέτουσ χώμα μέσα στο σπίτι γεννηθήκανε μέσα στο σπίτι παραμείνανε!!!)...κρίμα ο σκυλάκος μωρέ.....!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sofouli στις Τρι Μάης 08, 2012 11:13 pm, 1 φορά
marianthi_m έγραψε:Καλά εγώ τώρα μη γκρινιάζω κιόλας! Απ' το σπιτάκι μου δουλεύω και μάλιστα τώρα οργανώνω μια βάφτιση και είναι πολύ ευχάριστη δουλειά! Δε παραπονιέμαι καθόλου!!!
Κορίτσια έχετε καθόλου ταχυκαρδία? Εγώ αισθάνομαι λίγο κάπως...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης