Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aaa kai mi ksexasete tin perpatopita molis perpatisoun ta zouzounia e!nomizw tha koimithw orthia.simera me pethane o mpompiras!kalo vradi kai kali xekourasi!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sagia έγραψε:geia sou nikoletta mou!kai egw tha elega na dokimaseis ta papoutsakia!
emena itan 10 kila kai 75 kai elega einai teleios alla blepw kati paidia terastia twra teleutaia kai ton vlepw poli mikrouli.kai trwei san trellos!oute kila vlepw na pairnei oute mpoi!ti na pw..mporei na min to katalavainw.
piperia kai melitzana dwse afova egw ta vazw apo ton 6-7o.kai portokali etrwge alla twra to kalokairi i alitheia einai oti de tou edina katholou.fasolakia,araka,mpamies vazeis?mporeis pantws.egw den edwsa katholou fasolada kai revithia.exei kairo pou mou ta proteine i giatros.

Μπάμιες,αρακα,φασολακια,μπροκολο,κουνουπιδι,πρασο,βλητα,ντοματα ολα αυτα τα δίνω,όσπρια η δικιά μου παιδίατρος μου είπε μετά τον χρόνο,σε 1 μήνα δηλ. για 'μας.Θα σας πω νεα αυριο.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κ εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας Very Happy
Εμεις αυριο εχουμε εμβολιο κ ετσι θα μαθω περι φαγητου τι μπορει να αρχισει να τρωει επιπλεον..κοριτσια εμενα που τρωει αλεσμενο φαγητο πως θα του δωσω να φαει λιγο κεκακι?δεν θα πνιγει?αυτο φοβαμαι!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κ εσεις να χαιρεστε τα παιδακια σας Very Happy
Εμεις αυριο εχουμε εμβολιο κ ετσι θα μαθω περι φαγητου τι μπορει να αρχισει να τρωει επιπλεον..κοριτσια εμενα που τρωει αλεσμενο φαγητο πως θα του δωσω να φαει λιγο κεκακι?δεν θα πνιγει?αυτο φοβαμαι!

Να 'σαι καλά,,,εγώ της δίνω όπως και διάφορα άλλα και δεν πνίγεται μη φοβάσαι.Εμείς θα πάμε σήμερα παιδίατρο.

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν τα νεα απο την παιδίατρο:ελεύθερα ολα τα φρούτα εκτος απο φράουλα και ελεύθερα ολα τα λαχανικά εκτός απο πιπεριά,ραπανάκια και παντζάρια.
Μπορώ επίσης να φτιάχνω λαχανόρυζο και σπανακόρυζο.
Γάλα μας είπε ακόμα σκόνη, μέχρι και 1,5 χρονών σκόνη και μετά φρέσκο.
Τη ρώτησα και για τα γάλατα σόγιας και αμυγδάλου και μου είπε μακριαααά.
Τώρα είμαστε 11 μηνών καθώς γνωρίζετε και είμαστε 72 πόντους και 8600 σε κιλά.
Αυτα.... καληνύχτα σας!!!!!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kai emeis aurio exoume emvolio!pantws vre paidia emeis apo tin arxi sxedon trwme pantzaria kai piperia.poios xerei..de vgazeis akri.Tzampa mas periorizoun nomizw.o enas oxi auto,o allos oxi ekeino..!
xrysaki mi fovasai..eidika to keik pou liwnei amesws mporeis na to dwseis poli aneta!mpoukitsa mpoukitsa.mporeis episis na liwneis me ena pirouni to tyraki p.x i tin patata,2-3 fasolakia,melitzana kai kolokithi,oti exeis valei telos pantwn sto fagito kai mazi me ta alesmena mperdepse ta.tha masoulaei siga siga.egw de xerw gia tous sporous tis ntomatas kai gia to augo.peirazei na einai ligo sfixto i an to dinw prin to frouto?tha sas pw kai ta dika mas aurio!kalinixtaaaa

xrysaki!

xrysaki!
Καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?
το πρωι καναμε το εμβολιακι μας κ τωρα κοιμηθηκε..πολυ κλαμα παλι..
απο σημερα μας ειπε θα τρωει πλεον οτι τρωμε κ εμεις..οντως σαγια μου ειπε σιγα σιγα να του λιωνω πρωτα λιγο να του δινω..θα ξεκινησει κ τοστακι κ κεκακι κ απ ολα..το αβγουλακι εγω του το δινω μετα το φρουτο κ πριν το μεσημεριανο φαγητο..

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ το αβγό της το δίνω 15 λεπτα πριν τη φρουτόκρεμα,ότι τρωμέ εμείς θα τρώει απο 15 μηνών και μετά είπε η δικιά μας παιδίατρος,εδώ σου λέω δεν μ' αφήνει ούτε γάλα φρέσκο να της δώσω ακόμα...

xrysaki!

xrysaki!
Νικολεττα μου καθε γιατρος διαφερει..αλλα λιγο αργα μου φαινεται 15 μηνων..εμενα η δικια μου παιδιατρος μου ειπε να του δινω σκονη γαλα μεχρι 2 χρονων..

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!kai emeis klapsame simera..pio poli vevaia tin wra pou ton ksaplwsame gia na ton metrisoume para sto emvolio!
emas mas eipe gala fresko apo twra.ara kai traxana..miam miam miam Smile psari episis,tostaki..kai na trwei apo to piato me ta xerakia tou!wx wx ti me perimenei.nomizw den antexw kai allo katharisma.tha ta paratisw opou na nai eimai sta oria mou!kai mou eipe na tou dinw kai salata.de rwtisa pws akrivws omws!
entwmetaksi girisame vradi kai sto mpanio ton eida gemato spirakia stin plati kai mprosta.mipws einai apo to emvolio?

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimeraaaa!!pws eiste simera?emeis ipnilia..kai auto apo to emvolio paizei na einai?simera tolmisa na tou kanw laxanorizo.fovamai mi ton piasei i koilia tou!kai gia na doume tha to faei..??
koritsia agxwthika ligo giati mou eipe i giatros oti siga siga prepei na kopoun ta alesmena kai to mpimpero episis kai epipleon prepei na arxisei na trwei monos tou,siga siga vevaia,alla mou fainontai vouno.fovamai mipws den exei diathesi na ta kanei ola auta kai meinoume pisw.. trwei kai masoulaei mia xara alla poli mikres posotites.de mporw na fantastw oti tha kataferei na trwei 1 frouto i ena piato fagito!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σιγά σιγά Σάγια μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν θα παιδευτείς στην αρχή αλλά αν δεν το κάνεις θα σε πάει πίσω..
Εμάς ακόμα δεν μας είπε να κόψουμε το αλεσμένο βέβαια εγω της δίνω διάφορα και τρώει έτσι μικρές μπουκιές..
Λαχανόρυζο έχω σκοπό να της δώσω μεθαύριο,πές μου εσύ όμως πρώτα εντυπώσεις αφού θα φάτε σήμερα..
Η υπνηλία είναι απο το εμβόλιο,τα σπυράκια δεν γνωρίζω,δεν παίρνεις καλύτερα την γιατρό σου μήπως είναι αλεργία;;;..

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xrysaki! έγραψε:Νικολεττα μου καθε γιατρος διαφερει..αλλα λιγο αργα μου φαινεται 15 μηνων..εμενα η δικια μου παιδιατρος μου ειπε να του δινω σκονη γαλα μεχρι 2 χρονων..

Τόσο μου είπε τι να πώ,καλά κι εμάς μας είπε σκόνη μέχρι 1,5 σίγουρα και βλέπουμε, μπορεί να με τρενάρει μέχρι 2 κι εμένα....

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?
σαγια τα σπυρακια μηπως ειναι απο ιδρωτα?κανε ενα τηλ στο γιατρο σας δεν θα ειναι κατι σοβαρο Very Happy
σημερα πρωτη φορα θα του δωσω μπιφτεκακι με πατατες στο φουρνο..μισο μη αλεσμενο κ το υπολοιπο αλεσμενο..για να δουμε..κ εγω πολυ αγχωνομαι..για το πως θα φαει..περπατανε τα μικρα σας?

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den einai idrwtiria pantws..mou eipe i giatros na tou dwsw zirtec stagonitses giati profanws tha einai kapoia allergia.otan vgazoun tilefwnika diagnwsi poli neuriazw.ektos an to zirtec einai toso ipio,ti na pw.den tou dinw akoma.an ginoun pio entona tote tha dwsw.
perpatame emeis edw kai liges meres alla mi fantasteis oti arxise na trexei..prepei na ton deleasoume na erthei monos tou!simera vevaia ton eixa sikw katse katse sikw!ekane xiliometra o kaimenos! Very Happy protimaei na mas pianei pantws akoma.rwtisate gia ta papoutsakia
?i dikia mas eipe sinexeia giati alliws iparxei periptwsi na stravwsoun ta podarakia pros ta mesa.

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikoleta megali apotixia to laxanorizo!prwti fora sti zwi tou pou den efage oute mia mpoukitsa!molis plisiasa to koutali girize dexia aristera to kefali!paei to geuma mas.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σας κορίτσια.....
ανήκω και εγώ σε αυτή την ομάδα...ήμουν κάποτε από τα ενεργά μέλη...ξεκίνησα να γράφω όταν ήμουν 4 μηνών έγκυος...
Ελπίζω να είστε εσείς και τα μωράκια σας καλά.
Δεν μπαίνω άλλο λόγω ελάχιστου χρόνου. Δουλεύω, 2 παιδιά και εδώ και μερικούς μήνες έχω αρχίσει και φτιάχνω και διάφορα χειροποίητα.
Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο facebook. Λέγετε jenny's art. Έχω ανοίξει και εδώ στο forum θέμα...Ελπίζω να ρίξετε μια ματιά και να μου πείτε και τη γνώμη σας.

xrysaki!

xrysaki!
Καλησπερα!!candy κριμα που εχει χαθει η παρεουλα σ αυτο το θεμα αλλα ολες εχουμε λιγο χρονο πλεον..
θα τα κοιταξω τωρα κ θα σου πω..καλες δουλειες ευχομαι Very Happy

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!που ειστε παλι Crying or Very sad
Εμεις ειμαστε πολυ καλα!Περπαταμε συνεχεια ασταματητα και ευτυχως πολυ σταθερα για αρχη.Εγω παντως ενω ειμαι πισω του συνεχεια,ξεκουραζομαι τωρα που περπατησε ενω ολοι μου ελεγαν το αντιθετο.Εχουμε επαφη και με αλλα μωρακια και χαιρεται τοσο πολυ!Παιζουν γελανε.. σαν μεγαλα παιδακια.δε χρταινεις να τα βλεπεις!αλλα χτυπιουνται πολυ βρε κοριτσια.Ο δικος μου τις τρωει,δεν χτυπαει αλλα τραβαει συνεχεια τα μαλλακια τους και τους παιρνει ολα τα παιχνιδια επισης.Αυτα απο εμας..
πλησιαζει και η μερα που επιστρεφω στη δουλεια και με πιανει καταθλιψη.
Εσεισς πως τα πατε?

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια!!!ειμαι κ εγω μανουλα αυτης της κατηγοριας.30/9/11 γεννησα τον Γιωργακη μου κ τωρα περιμενω το δευτερο μωρακι μου.ειναι βεβαια ακομα νωρις(ειμαι μολις στην 6η εβδομαδα ) κ εχω αγωνια αν ολα θα πανε καλα.
κατα τα αλλα ο μικρος μου δε περπαταει ακομα.εσας;

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!candy δυστυχως δε μπορω να θυμηθω τους κωδικους στο facebook γιατι εχω να μπω πολυυυυ καιρο αλλα ελπιζω να τα καταφερω και να δω τη δουλεια σου!χαρα στο κουραγιο σου να ασχολεισαι και μετα την κουραση των ζουζουνιων!kaatrin απιστευτο...μολις σκεφτομουν ποτε ειναι καταλληλη στιγμη για το 2ο και πως θα ενιωθα αν εμενα εγκυος τωρα και διαφορα τετοια!τσουπ μπαινω και βλεπω το μηνυμα σου! Smile
να σου ζησει ο γιωργακης σου και με το καλο το 2ο νινι!ειναι ωραιες αυτες οι στιγμες αγωνιας..ολα θα πανε καλα και του χρονου εχεις να τρεχεις.. Very Happy
πως νιωθεις?ησουν ετοιμη η "ετυχε"?εγω ελεγα οτι θα περασουν 3-5 χρονια για το επομενο μωρακι αλλα τωρα ειμαι περικυκλωμενη απο εγκυουλες και ετοιμογεννες φιλες και ζηλευωωω!

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ξεχασα να γραψω οτι ο μιχαηλ μου περπατησε 3-4 μερες μετα τα γενεθλια του.εκανε τα πρωτα βηματα αλλα περασε καμια εβδομαδα μεχρι να αρχισει να περπαταει κανονικα μονος.ηθελε να τον πιανουμε!τωρα παλι,πηρε το κολλαει και δε θελει καθολου!θελει να περπαταει ακομα και στη βολτα!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σαγια μου,ηταν επιθυμια μου να τα κανουμε κοντα κοντα τα παιδακια μας!σε ευχαριστω για τις ευχες σου.
αντε να δω ποτε θα περπατησει κ ο δικος μου.θα με διευκολυνει για να μην εχω κ πολλες πολλες αγκαλιες.ειναι λιγο δυσκολο αυτο στη παρουσα φαση

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε εσείς και τα μικρά σας;;;

Σάγια εγώ της έδωσα σπανακόρυζο και το έφαγε,λαχανόριζο δεν της έχω φτιάξει ακόμα αλλά θα το δοκιμάσω οσονούπο.Να δω κι εγω αντιδράσεις.

Περπατήσαμε κι εμείς πρίν 3 μέρες,τησ φοράω παπούτσια πολύ συχνά αλλά την αφήνω και με τις καλτσοπαντόφλες.Τα πάμε πολύ καλά,κρατάμε τα αρκούδια μας ενω περπατάμε και κλοτσάμε και την μπάλα χωρίς να πέφτουμε.

Σε λίγο πλησιάζουν τα γενέθλια μας (26/10)και έχω πολυ αγωνία,δεν ξέρω τι να φτιάξω ,πόσα ατομα να καλέσω και όλα αυτά,καταλαβαίνετε.Αν και ο άντρας μου λέει να τα κάνουμε πολύ κλειστα με λίγο κόσμο,αλλα΄μου κακοφαίνεται..

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερίνα με το καλό το 2ο παιδάκι σου,εγω έχω ήδη ένα κοριτσάκι 11 χρονών.

candy θα επισκευτώ την σελίδα σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις