Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 12:56 pm

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ELEFADAKI..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΓΤ ΒΡΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ?

27ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:03 pm

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joan_55 έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ELEFADAKI..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΓΤ ΒΡΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ?
κανουμε ελυθερα 8 μηνες.απλα το τελευταιο μηνα προσεξα ποτε ημουν στις γονιμες και εγινε.μωρε εγω να το κανω αυριο το τεστακι αλλα ειναι εγκυρο το self clear?

28ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:15 pm

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ??ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΛΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΡΕΣ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΚΤΩΒΡΙΟ,ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΠΤ..ΘΑΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ!!!!

29ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:16 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως ηρθες και μακαρι να εισαι εγκυος!
δε θα σου πω μην αγχωνεσαι γιατι ηδη το ξερεις αλλα θα σου πω κατι αλλο....τα συμπτωματα δεν ειναι στανταρ και δεν μπορεις να στηριζεσαι σε αυτα για μια εγκυμοσυνη. Η θερμοκρασια δεν μετριεται μονο 2 μερες αλλα ολοκληρους μηνες συγκεκριμενη ωρα καθε μερα!Σε ποια ημερα του κυκλου εισαι και σκεφτεσαι να κανεις τεστ;Η μαρκα που ανεφερες για μενα ειναι απο τις πιο αξιοπιστες!Οσο για τους μηνες που λες οτι προσπαθεις ειναι αλλο θεμα....

30ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:21 pm

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioanna85 έγραψε:καλως ηρθες και μακαρι να εισαι εγκυος!
δε θα σου πω μην αγχωνεσαι γιατι ηδη το ξερεις αλλα θα σου πω κατι αλλο....τα συμπτωματα δεν ειναι στανταρ και δεν μπορεις να στηριζεσαι σε αυτα για μια εγκυμοσυνη. Η θερμοκρασια δεν μετριεται μονο 2 μερες αλλα ολοκληρους μηνες συγκεκριμενη ωρα καθε μερα!Σε ποια ημερα του κυκλου εισαι και σκεφτεσαι να κανεις τεστ;Η μαρκα που ανεφερες για μενα ειναι απο τις πιο αξιοπιστες!Οσο για τους μηνες που λες οτι προσπαθεις ειναι αλλο θεμα....
εθχαριστω ιωαννα μου μακαρι να ειμαι.ειμαι στη 24η μερα του κυκλου και ειχαμε επαφη την 9η και τη 13η.εγω πιο πολυ για ιωση το κοβω.τα δεκατα δηλαδη και η ναυτια.γιατι δε τα εχω ολη μερα.

31ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:28 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως σου ειπα επειδη τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης και της περιοδου μοιαζουν πολυ δεν μπορεις να στηριζεσαι σε αυτα!κι εγω σε σταθερο κυκλο 28-30 ημερων εκανα τεστ την 24η ημερα και βγηκε θετικο, την επομενη χοριακη κι ημουν εγκυος!Αν κι εσυ εχεις ιδιο κυκλο δεν ειναι νωρις αλλα για μενα αν αντεχεις ασε τουλαχιστον να εχεις μια μερα καθυστερηση. Οσο για τις μερες που ειχες επαφη μτιποτα δεν αποκλειεται αλλα τιποτα δε σου εγγυαται,καταλαβαινεις τι εννοω;
Αν θες εχουμε θεμα που μιλαμε για τετοια ζητηματα "Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34" και εκει θα βρεις πολλες ομοιοπαθουσες! Wink

32ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:35 pm

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ο κυκλος μου κραταει 28 μερες.αρα λες θα δειξει ε?δε ξερω αν μπορω να κρατηθω μεχρι τη δευτερα.θα προσπαθησω ομως.το ξερω οτι τα συμπτωματα μοιαζουν με αυτα της περιοδου.και στην ουσια αυτο ζω.πρισμενο στηθος σημερα απο το πρωι συνεχεια παω να δω αν μου ηρθε γιατι αισθανομαι πονακια.αλλα μια φιλη μου ειπε οτι αφου εχω πονακια θα μου ρθει ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 679259

33ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:40 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τιποτα δεν ειναι σιγουρο σου λεω!πονακια εχεις και στην εγκυμοσυνη που μεγαλωνει η μητρα!
εμενα παντως εδειξε απο τοσο νωρις!ξερω πως ειναι δυσκολο να κρατηθεις γιατι τα εχω περασει και τα περναω ακομα!

34ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 1:44 pm

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ioanna85 έγραψε:τιποτα δεν ειναι σιγουρο σου λεω!πονακια εχεις και στην εγκυμοσυνη που μεγαλωνει η μητρα!
εμενα παντως εδειξε απο τοσο νωρις!ξερω πως ειναι δυσκολο να κρατηθεις γιατι τα εχω περασει και τα περναω ακομα!
ε να κανω αυριο ενα και ας βγει οτι ειναι να βγει.τουλαχιστον να μου φυγει το αγχος.και αν δεν ειμαι να παρω κατι για τα δεκατα και τις ναυτιες μην υποφερω τσαμπα.πρεπει να το κανω με πρωινα ουρα?

35ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Τετ Μάης 09, 2012 2:09 pm

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι με πρωινα ουρα πρεπει να γινει αλλα αν το κανεις τοσο νωρις να διαβασεις στις οδηγιες το ποσοστο λαθους γιατι αν σε αυτη τη μερα του κυκλου εχει πχ 78% επιτυχια εχει κι ενα ποσοστο αποτυχιας!το λεω να μην παρεις καποιο βαρυ χαπι,οκ;ντεπονακι καλο ειναι μεχρι να ξερεις!

36ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 1:14 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ELEFADAKI TI EGINE?EIXAME KANA NEO???

37ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 3:43 am

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joan_55 έγραψε:ELEFADAKI TI EGINE?EIXAME KANA NEO???
ηθελα να το κανω αλλα μια φιλη μου ειπε πως αφου εχω πονακια θα μου ερθει τη δευτερα ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 534787 οποτε ειπα καλα να περιμενω.αλλα εχω σκασει δε θελω να ερθει

38ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 3:52 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elefadaki έγραψε:
ηθελα να το κανω αλλα μια φιλη μου ειπε πως αφου εχω πονακια θα μου ερθει τη δευτερα ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 534787 οποτε ειπα καλα να περιμενω.αλλα εχω σκασει δε θελω να ερθει

ΜΗ ΣΚΑΣ ΒΡΕ ΣΥ..ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..
ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ???ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?

39ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 3:56 am

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joan_55 έγραψε:
elefadaki έγραψε:

ΜΗ ΣΚΑΣ ΒΡΕ ΣΥ..ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..
ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ???ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?
μα δε τη παλευω θελω να το κανω γιατι κατι μου λεει πως θα ειναι θετικο.αλλα αν ειναι αρνητικο κοριτσια θα στεναχωρηθω παρα πολυ.και σημερα ουτε δεκατα εχω ουτε ναυτια. ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 534787

40ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:04 am

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βρε παρε να κανεις ενα τεστ..οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα δεν χαθηκε κ ο κοσμος..αν κ πολυ συντομα θα εχεις θετικα αποτελεσματα..

41ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:05 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ!ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΚΑΘΕ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ!ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ?!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ..

42ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:09 am

xrysaki!

xrysaki!
αληθεια τι ηλικια εχεις;

43ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:11 am

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
την αλλη βδομαδα γινομαι 27!ναι το ξερω δε χαθηκε ο κοσμος αλλα το θελω δε ξερω γιατι εχω πεισμωσει τοσο

44ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:14 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elefadaki έγραψε:την αλλη βδομαδα γινομαι 27!ναι το ξερω δε χαθηκε ο κοσμος αλλα το θελω δε ξερω γιατι εχω πεισμωσει τοσο

ΒΡΕ ELEFADAKI ΗΡΕΜΗΣΕ!27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΑΙ??ΔΛΔ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 45?ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΕΣΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΡΟΠΟ!
ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΙΔΕΕΣ...

45ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:16 am

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joan_55 έγραψε:
elefadaki έγραψε:την αλλη βδομαδα γινομαι 27!ναι το ξερω δε χαθηκε ο κοσμος αλλα το θελω δε ξερω γιατι εχω πεισμωσει τοσο

ΒΡΕ ELEFADAKI ΗΡΕΜΗΣΕ!27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΑΙ??ΔΛΔ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 45?ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΕΣΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛ.ΤΡΟΠΟ!
ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΙΔΕΕΣ...
εχεις δικιο θα το κανω μονο και μονο να ηρεμησω.θα σας ενημερωσω!

46ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:19 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elefadaki έγραψε:
joan_55 έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ELEFADAKI..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΓΤ ΒΡΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ?ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ?
κανουμε ελυθερα 8 μηνες.απλα το τελευταιο μηνα προσεξα ποτε ημουν στις γονιμες και εγινε.μωρε εγω να το κανω αυριο το τεστακι αλλα ειναι εγκυρο το self clear?

ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΙΠΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΜΕΡΕΣ..Κ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 1Η ΦΟΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ Κ ΞΑΝΑ ΝΟΕΜΒΡΗ Κ ΠΙΑΣΑΜΕ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ..ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ??
ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΩ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑ ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 328109 ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 328109 ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 328109 ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 328109

47ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:21 am

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μα γιατι ειναι τοσο δυσκολο?η αλλη επιασε εκτος γονιμων με τη μια!σορρυ που σας πριζω κοριτσια θα παω να κανω το τεστ να τελειωνω.

48ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:22 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elefadaki έγραψε:
joan_55 έγραψε:

ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!ΚΑΝΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΓΤ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ....
ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 654316
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΑΣ!!!

49ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:24 am

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elefadaki έγραψε:μα γιατι ειναι τοσο δυσκολο?η αλλη επιασε εκτος γονιμων με τη μια!σορρυ που σας πριζω κοριτσια θα παω να κανω το τεστ να τελειωνω.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΟΛΟ..ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ...ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ 1 Η 2 ΜΕΡΕΣ!!!

50ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 Empty Απ: ποση ακομα υπομονη? Πεμ Μάης 10, 2012 4:27 am

elefadaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
joan_55 έγραψε:
elefadaki έγραψε:
joan_55 έγραψε:

ΑΝΤΕ ΝΤΕ!!ΚΑΝΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΓΤ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΩΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ....
ποση ακομα υπομονη? - Σελίδα 2 654316
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΑΣ!!!
σευχαριστω πολυ!μακαρι αυτη η θετικη ενεργεια να βοηθησει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις