276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 Πεμ Μάης 10, 2012 1:13 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ
τα αγοράκια σου είναι κουκλιά!!να τα χαίρεσαι!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ
boubou έγραψε:Εγώ πάντως Ευη μου ειμαι στην τελευταία μέρα της ακατανόμαστης και δν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ όρεξη για ... ασε που με έχει φάει η ανησυχία για τον κοντό μέχρι να έρθει το απόγευμα θα έχω σκάσει από το κακό μου!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την art86 στις Πεμ Μάης 10, 2012 1:23 am, 1 φορά
art86 έγραψε:ξανα προσπαθησα ειρηνακι μ αλλα δε ξερω γτ δεν ερχεται ...θα στο στειλω εδω Αρτεμις Σαββιδου
΄και οποια αλλη θελει θα χαρω πολυtoniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΓΩ
αγαπη μου κανε μου αμα θεσ κανε με αιτημααγαπη έγραψε:καλημρααα ηρθα κ εγω μολις ξυπνησα μου εφτιαξε καφεδακι ο αντρουλης μου και μπηκα ποιες ειστε εδωωω???
αγαπη έγραψε:καλημρααα ηρθα κ εγω μολις ξυπνησα μου εφτιαξε καφεδακι ο αντρουλης μου και μπηκα ποιες ειστε εδωωω???
τι τελεια παιδακια....κ τι ομορφη οικογενεια?να σου ζησουν κουκλα μου και συντομα να μεγαλωσει και αλλο η οικογενεια σου μεσα απο την ψυχη μου στο ευχομαιtoniach29 έγραψε:ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΓΩ
art86 έγραψε:ειρηνη μου μολις παρατηρησα οτι ειμαστε και συναδελφοι.....και εγω της φιλοσοφικης
art86 έγραψε:κουκλιτσες ολεςςςςςς.....φτου φτου....ελλη μου τι κουκλι σκυλακι ειναι αυτο......?
boubou έγραψε:art86 έγραψε:κουκλιτσες ολεςςςςςς.....φτου φτου....ελλη μου τι κουκλι σκυλακι ειναι αυτο......?
αχ τώρα καταλαβαίνεις γιατί έχω πάθει έρωτα με αυτό το αγόρι το μικρό!!!!!
μόλις έμαθα ότι η κουνιάδα μου γεννάει την Δευτέρα!!!! άιντε έρχεται το ανιψάκι δν μπορώ να το πιστέψω
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης