251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 Πεμ Μάης 10, 2012 12:40 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
καλα γιαννα εχουμε τηλεπαθεια....ο,τι γραφεις γραφω!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γκρινιαρα έγραψε:καλα γιαννα εχουμε τηλεπαθεια....ο,τι γραφεις γραφω!!!!!!!!!!!!!!
boubou έγραψε:αχαχαχαχ Τόνια είσαι τρεληηηηηηηη
Καλώς την Ευη...μόλις μου θύμησες ότι πρωινό δν έφαγα ακόμη να δω τι θα φάω!!!
Γκρινιάρα είναι η πρώτη φορά που δν μας ξεγελάνε τα συμπτώματα με σένα!! νομίζω το καταφέραμε το θαυμα μας!!!!
Αρτεμις
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Πεμ Μάης 10, 2012 12:46 am, 1 φορά
toniach29 έγραψε:ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ...ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ....ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:καλα γιαννα εχουμε τηλεπαθεια....ο,τι γραφεις γραφω!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΠΟΛΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αμα θες κανε μου και μενα σου εστειλα πμeirini7 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Ελλη και Ιωάννα σας έστειλα αίτημα στο fb!όποια άλλη θέλει να μου πει πώς να την ψάξω γιατί δεν έχω καμία σας
Χριστινάκι εσένα σε βρίσκω αλλά δε μου επιτρέπει να σου κάνω αίτημα..
φιλιά σε όλες
boubou έγραψε:Εγώ πάντως Ευη μου ειμαι στην τελευταία μέρα της ακατανόμαστης και δν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ όρεξη για ... ασε που με έχει φάει η ανησυχία για τον κοντό μέχρι να έρθει το απόγευμα θα έχω σκάσει από το κακό μου!!
Αχ Γιαννα τι τυχερή που εισαι που ακους τέτοια "τραγουδια" δώστης ενα φιλάκι απο εμένα!!
Ειρηνάκι, και κουκλάρα και κορμάρα!!Αυτα ειναι!!
με βρηκες...?eirini7 έγραψε:Αρτεμις και Τόνια σας στέλνω!!!
art86 έγραψε:με βρηκες...?eirini7 έγραψε:Αρτεμις και Τόνια σας στέλνω!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης