601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 Πεμ Μάης 10, 2012 1:36 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
πολυ ομορφα ηταν!Αχ!Παρος!Εμεις ειχαμε παει κοντα στις 10 Ιουλιου!Λες να βρεθηκαμε; Μεναμε Αλυκη αλλα το γυρισαμε ολο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:πολυ ομορφα ηταν!Αχ!Παρος!Εμεις ειχαμε παει κοντα στις 10 Ιουλιου!Λες να βρεθηκαμε; Μεναμε Αλυκη αλλα το γυρισαμε ολο!
maryz-iraklio kritis έγραψε:επέστρεψα πάλι!! είναι καμιά εδώ ή πήγατε όλες για νάνι??
maryz-iraklio kritis έγραψε:επέστρεψα πάλι!! είναι καμιά εδώ ή πήγατε όλες για νάνι??
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:επέστρεψα πάλι!! είναι καμιά εδώ ή πήγατε όλες για νάνι??
Εδώ προς το παρόν..με βλέπω να κοιμάμαι πάνω στο λαπτοπ..
eirini7 έγραψε:ioanna85 έγραψε:πολυ ομορφα ηταν!Αχ!Παρος!Εμεις ειχαμε παει κοντα στις 10 Ιουλιου!Λες να βρεθηκαμε; Μεναμε Αλυκη αλλα το γυρισαμε ολο!
εμείς πήγαμε 15αύγουστο..γιόρταζε και η Εκατονταπυλιανή και ήταν απλά τέλεια!δε φαντάζεσαι τι έγινε!Αλυκή έμενε ο αδερφός μου με την κοπέλα του!εμείς μείναμε Δρυό.ελπίζω να φάγατε στο μπαλκόνι στην Αλυκή ε;;;;;;πωπω ήταν τέλεια!
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:επέστρεψα πάλι!! είναι καμιά εδώ ή πήγατε όλες για νάνι??
μια από τα ίδια!! Πάρο ε? εγώ μόνο έχω περάσει έξω! Ιωάννα να έρθεις Κρήτη! από που είστε κορίτσια?
Νάουσα γινόταν πανικός..ήταν και η περίοδος τέτοια βέβαια..πουθενά δεν ήταν ήσυχα!περάσαμε υπέροχα!χρυσή ακτή,κολυμπήθρες...ioanna85 έγραψε:
Αχ!Μη μου τα θυμιζεις!Ναι φαγαμε εκει!Μας αρεσε που ηταν ησυχα και οικογενειακα στην Αλυκη!Αλλα αν ηθελες εβρισκες κοσμο πχ στη Ναουσα!Δρυο πηγαμε για μπανιο και μαζεψαμε και βοτσαλακια!Σαντα Μαρια, Κολυμπηθρες, Παροικια, Πουντα, Αντιπαρο....
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:επέστρεψα πάλι!! είναι καμιά εδώ ή πήγατε όλες για νάνι??
μια από τα ίδια!! Πάρο ε? εγώ μόνο έχω περάσει έξω! Ιωάννα να έρθεις Κρήτη! από που είστε κορίτσια?
Κρήτη μάλλον θα έρθουμε 18 Αυγούστου γιατί παντρεύεται μια φίλη μου.Στη Σητεία..εγώ είμαι από ΠειραιάΝάουσα γινόταν πανικός..ήταν και η περίοδος τέτοια βέβαια..πουθενά δεν ήταν ήσυχα!περάσαμε υπέροχα!χρυσή ακτή,κολυμπήθρες...ioanna85 έγραψε:
Αχ!Μη μου τα θυμιζεις!Ναι φαγαμε εκει!Μας αρεσε που ηταν ησυχα και οικογενειακα στην Αλυκη!Αλλα αν ηθελες εβρισκες κοσμο πχ στη Ναουσα!Δρυο πηγαμε για μπανιο και μαζεψαμε και βοτσαλακια!Σαντα Μαρια, Κολυμπηθρες, Παροικια, Πουντα, Αντιπαρο....
ioanna85 έγραψε:Μενω Πατρα εδω κι 8 χρονια αλλα καταγωγη απο Αιτ/νια!
boubou έγραψε:Εφαγα το μήλο μου και ήρθα για λίγο
Tι ωραία να σας βλέπω να λέτε για διακοπές.. εγώ δν έχω πάει σχεδόν πουθενά...Ζάκυνθο, Θάσο (δν νομίζω ότι θα περάσω ούτε απ'εξω!!δν μου άρεσε καθόλου!!!), Φουρκα Χαλκιδικής και Λονδίνο!)αυτά στα 29 χρόνια ζωής που έχω
Εγώ είμαι από Χαλκίδα , αλλά μένω κοντά 11 χρόνια στην Λάρισα!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ωραία στη χαλκίδα!! εγώ όσο ήμουν φοιτήτρια έκανα ότι έκανα μετά κατέβηκα ΚΡΗΤΗ γνώρισα τον άντρα μου μας αρέσουν τα ταξίδια αλλά για να φύγεις από κρήτη να πας σε ένα άλλο μέρος θες μια ολόκληρη μέρα κ κάτι παραπάνω οπότε ας μάθουμε τον τόπο μας κ ύστερα προχωράμε!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Μαρία
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης