Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
540 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 540 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:αυτές οι βραδινές ληγούρες α πα πα! αν χρειαστείς βοήθεια σφύριξεεε!!

χαχαχχα προλαβαίνεις...έχει μείνει λίγο πίτσα Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
όχι ευχαριστώ!! λίγο πριν τις 9 έφαγα καρμπονάρα από το μεσημέρι!! τώρα θα προσπαθήσω να κρατηθώ κ να μη κάνω κάποια α΄λλη επιδρομή!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήδη σκέφτομαι το παγωτό....το έχω ξεφτιλίσει σήμερα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Έλλη μου τραγικό! Εχει κόσμο το καφέ τέτοια ώρα; Τουλάχιστον να μην είσαι μόνη σου αν κάτι συμβεί
Ευάκι κι εγω τρώω αλλα είπα να περιοριστώ σε ένα τοστάκι!! Χιχιχι

ναι πάλι καλά ειχα γύρω στα 30 άτομα!!

πφφφφ

Ευη θέλω κι εγώ να γουρουνιάσω.. όταν πάω σπίτι θα φάω παγωτό Embarassed Embarassed Embarassed
εκτος αν πεισω τον εαυτό μου να το φάει για πρωινό αύριο!! Rolling Eyes Rolling Eyes   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 4872

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παγωτό για πρωινό βρε Έλλη μου?? Very Happy

σήμερα πραγματικά δεν χορταίνω...έχω φάει τον αγλέωρα γμτ..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ίσα ίσα πέντε ρουχαλάκια σιδέρωσα η ζέστη είναι αφόρητη κ αν συνδυάσεις κ σίδερο χάλιαααα!!! αααα παγωτόοο όχι όχι δε μου αρέσει.....συμφωνώ πρωίι για να το κάψεις κ μετά!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:παγωτό για πρωινό βρε Έλλη μου?? Very Happy

σήμερα πραγματικά δεν χορταίνω...έχω φάει τον αγλέωρα γμτ..

Eτσι κάνω για να μην νιώθω τύψεις... τρώω τα γλυκά το πρωι για να έχω χρόνο να τα κάψω αντί για πρωινό Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια νύσταξα πάλι...πάω για νάνι κ τα λέμε το πρωί...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνύχτα Ευάκι!!

θα βγω κι εγώ σιγά σιγά!! θα μπω αργότερα από το σπίτι!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κορίτσια νύσταξα πάλι...πάω για νάνι κ τα λέμε το πρωί...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472

καληνύχτααα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πετυχαινω κανενα νυχτοπουλι μεσα;

Μπηκα να διαβασω τα νεα σας και επαθα!Πανω απο 20 σελιδες κακουργες!

Ναι ναι καλα καταλαβατε ακολουθει τεντοπανο!

Σημερα ξυπνησα στις 7 απο εντονο πονο στην κοιλια και δεν ξανακοιμηθηκα!Ξερετε τι ειναι;απο το φτερνισμα!τραααααατζικ!Αλλα και ενα ακαθοριστο αγχος!
Απο εκεινη την ωρα κανω ασταματητα δουλειες....το σπιτι λαμπικο!!!!Μου ερχεται να κλαψω! Crying or Very sad

Τελειωνω κατι ψιλα κι επιστρεφω!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis σου ειπε ο γιατρος κάνε ένα ντουζ κ σώπα; εμενα θα μου ελεγε και σκασε!χαχαχαχα!Ειναι ζορικος κι εμενα που μου εχει οικειοτητα θα μου δινει να καταλαβω!Ωραια η Κρητη δεν εχω ερθει αλλα θα γινει συντομα μιας κι ο μπατζανακης ειναι απο εκει!

Ειρηνη ο δικος μου ειναι αρνητικος για το μπανιο στη θαλασσα αλλα αν καποια ειναι επιμονη της λεει σε ζεστη και καθαρη...τρεχα γυρευε δηλαδη!Αποδεχτηκα το αιτημα σου στο φεις!Μια κουκλα εισαι!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472

εβελιν κοιτα μην κανεις κακο στην εγκυμοσυνη σου με τοσο αγχος!Απολαυσε αυτο πυ συμβαινει μεσα σου, οκ;Ειναι οντως πολυ συγκινητικο το συναισθημα οταν του ανακοινωνεις πως θα γινει πατερας!Αχ!

Θοδωρα ξεκουραση σημερις;με γεια το πονηρο φορεματακι που σου εκλεινε το ματακι!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 M093

christina80 εχεις καθυστερηση ε; με το καλο ενα θετικο τεστακι!

Γιαννα θελω να τα ακουω να τα ακουω να το λεει...το τραγουδακι η μικρη σου!

maraki1979 καλως ηρθες!Οντως αυτο που ειπαν για τους παλμους ειναι μυθος!Απο την 17η και μετα θα το νοιωθεις πιο πολυ!

demmy29 πολυλογουδες ειμαστε ε;!Μπα!Δεν το πιστευω!

Χριστινα με το καλο ο αραββωνας και καλοριζικο το σπιτι!

margo!!! καλως ηρθες!πηγαινε κανε μια χοριακη για να ξερεις και καλα αποτελεσματα!καληνυχτα και ονειρα γλυκα!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 M093

Μαρια Ελενη κανε μια χοριακη καλε κι εσυ κι ασε τα ποτα και τα χοροπηδητα!

Τονια εκμεταλλευσου το!Αν βρεις σε ποιο μαγαζι πουλανε μωρακι στειλε τη διευθυνση!!!!Βουρ στις   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 215994 !

Ελλη αν σε κλεισουν σε κλινικη ψυχιατρικη να πεις να εχεις δωματιο με πολλα ατομα γιατι πιο τρελες απο εμας σε αυτο το παρεακι δεν υπαρχουνν, να κανουμε και παρεα!Με το καλο να το δεχτειτε το ανηψακι σας!Εφαγες κρεμουλα για μωρα γιτι κι εσυ εισαι ενα...μωρο! WinkΟ σκυλακος καλυτρα; μα καλα και στα 2 αυτια; ευτυχως τον προλαβατε!

Γκρινιαρα αφαλοκηκη;δε νομιζω βρε!τι το τοσο βαρυ σηκωσες;ευχαριστουμε για τις συνταγες!

Ευη στειλε κι απο εδω τσουρεκια και κουλουρια!Παλι δεν εχει νερο;;;Δεν το πιστευω!Ειδες για να μου εισαι γοργονα;σε εσενα τυχαινει!Θελω κι εγω τετοια νυχιααααα κακουργα γυναικα!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 M093

Αρτεμις κι εμενα αιτημα στο φεις....Οτι θες ξυλο ετσι που τον αγχωνεις θες!Δε θα σου πω ψεματα!

Αγαπη κανενα νεο;;Μην παιζεις με την υγεια του παιδιου σου!5€ το μηνα παει στο κορακα καπως θα τα βρουμε αν ειναι για καλο!Και καθε 3-4 μερες να τα παιρνεις τι θα καταφερεις απο οικονομικης αποψης;αντι για 1 1,5 κουτι το μηνα; σιγα!

Σοφια φαε σοκολατιτσα να δεις τουμπες ο μικρος!

Λενακι μην ανησυχεις που δεν σε κοιταξε...γλιτωσες τον κολπικο!χαχαχα!Περα απο την πλακα δεν υπαρχει προβλημα!

dimitrav τι εγινε με τη δουλεια τελικα;σε πηραν;

Ευουλι   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 417472

Κλειω περαστικα στη θεια σου!

Αννα θα επιστρεψεις Κρητη για νεους γυρους;χααχαχα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω εδω είμαι Ιωάννα μου
Πάμε για τρελο γύρο   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 215994
Πως εισαι εσυ;
Κοιτα μην κάνετε καμμια βόλτα προς τα κάτω και δεν με ειδοποιήσει καμμια γιατι σας τσακισα!!! Χιχι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανεις;
πως ειμαι;απο το πολυ αψου αψου με πονεσε τοσο η κοιλια μου που δεν μπορουσα να κοιμηθω!Ατιμη αλλεργια!!!!
Εσυ θα το μαθεις πρωτα καλε και μετα ο αντρας μου αν ειναι να κατεβουμε!χαχαχα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:τι κανεις;
πως ειμαι;απο το πολυ αψου αψου με πονεσε τοσο η κοιλια μου που δεν μπορουσα να κοιμηθω!Ατιμη αλλεργια!!!!
Εσυ θα το μαθεις πρωτα καλε και μετα ο αντρας μου αν ειναι να κατεβουμε!χαχαχα!
Σε πειράζει κάτι συγκεκριμένο;
Αυτο έλειπε να το πεις πρώτα στον άντρα σου!! Χιχι!! Τρελοκομεια είμαστε ολες

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ioanna85 έτσι φαίνεται...βέβαια κ όλα τα συμπτώματα περιόδου κ πολλα υγρα που κάθε φορα νομίζω ότι μου ήρθε αλλα δεν!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 4872 Αύριο θα δώσω ένα τέλος στην αγωνία μου κ μακάρι να έχουμε Θετικό!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 990599
Ε, με 8/4 ΤΕΡ καλη καθυστερηση για να τεσταρω αύριο!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα δεν ξερω τι ακριβως με πειραζει!μαλλον η γυρη!δεν παω σε γιατρο γιατι θα με χαπακωσει κι εγω λογω γονιμων δε θελω!

Χριστινα κανε ενα τεστ να ηρεμησεις!πιο το νοημα να αγχωνεσαι ετσι ενω υπαρχουν τα τεστ κι οι χοριακες;

christina80

christina80
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ioanna85 έγραψε:Αννα δεν ξερω τι ακριβως με πειραζει!μαλλον η γυρη!δεν παω σε γιατρο γιατι θα με χαπακωσει κι εγω λογω γονιμων δε θελω!

Χριστινα κανε ενα τεστ να ηρεμησεις!πιο το νοημα να αγχωνεσαι ετσι ενω υπαρχουν τα τεστ κι οι χοριακες;

Είχα κάνει στις 9/4 αλλα ήταν αρνητικο. Έτσι αφήνω μέχρι αύριο πάλι να πάω για χοριακη στα σίγουρα. Μπορει να κάνω κ ένα τεστ με τι να βγει η χοριακη.
Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το τεστ έδειξε θετικό στις 3 μερες καθυστέρησης. Θα δούμε... Ευχαριστω πάντως.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν βγηκε αρνητικο κι εχεις καθυστερηση μπορει να ειναι μια ανωμαλια του κυκλου λογω εποχης!Καλυτερα κανε μια χοριακη αυριο πρωι πρωι για να βγει μεχρι το μεσημερι!Οτι κι αν βγει δε σκαμε ομως ε; Παμε για περισσοτερες   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 215994 ! Wink

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλέ πόσα γράψατε;;;;;;;;;
γκρινιαρα έγραψε:αρτεμις σου εστειλα κι εγω αιτημα στο fb....δεν μπορω να βρω την ειρηνη ομως...

σου στέλνω π.μ!

Εύη τέλειο το νύχι!αν και τα H&M δε με βολεύουν καθόλου..μάλλον το πινελάκι τους δε μου κάθεται καλά Mad πάντως το χρώμα σούπερ!

χριστινάκι ευχαριστώ για το αίτημα!
η θεραπεία τέλος;;;;;άντε τώρα καλές μπριζολίτσες!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 215994

Αρτεμις πολύ τράτζικ το μήνυμα(που θα έλεγε και η Εύη).τόσες φορές έχουμε πει ότι οι άντρες αγχώνονται περισσότερο από εμάς.μην του το λες.φτάνει που ξέρεις εσύ πότε είναι οι γόνιμες..

Ευούλι ευχαριστώ για το αίτημα!!

γκρινιάρα πάλι συνταγές έδωσες;;;δε βλέπω..δε βλέπω....

Ελλη όλα καλά με το σκυλάκι σου;;είδες που ανησυχούσες;   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 654316
κι εμένα μένει πολλές φορές ο αδερφός μου εδώ και δεν ντρέπομαι καθόλου Embarassed Embarassed
δεν πας καλά!θα φας παγωτό για πρωινό;;;;   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 40746

Σοφούλι έλιωσα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 40746   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 40746
μα να το ξέρει κι ο γιατρός;;πωπω ρεζίλι...........

Αγάπη έχεις δίκιο.να κάνεις κατευθείαν χοριακή να είσαι σίγουρη

Ιωάννα μου το ακαθόριστο άγχος το έχω μόνιμα εγώ..άσε..κι εσύ κούκλα είσαι και πολύ όμορφη νυφούλα!

christina80 μακάρι αύριο να δεις Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!!

Εβελιν αύριο η χοριακή σου να είναι τεράστια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 337404   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 386913 τσάμπα αγχώνεσαι πάντως!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
δεν εχουμε H&M εμεις εδω....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 M079

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια καληνύχτα
Πολλά φιλιά

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 Md044

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:ειρηνη ευχαριστω για τα καλα σου λογια!
δεν εχουμε H&M εμεις εδω....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 M079

καλά δε χάνεις και τίποτα.. Very Happy
καμιά φορά παίρνω εσώρουχα που έχει φτηνά αλλά αν θυμηθούν να φέρουν μεγαλύτερα νούμερα.ως cup C φέρνουν μόνο   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 679259

ααααα κι εμείς πήαγμε το 2010 Πάρο!!!!!!!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 654316 φαντάζεσαι να συναντηθήκαμε;;;;

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Κοριτσάκια καληνύχτα
Πολλά φιλιά
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #34 - Σελίδα 24 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις