126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Παρ Μάης 11, 2012 5:47 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:ioanna85 έγραψε:Δοκιμαστε παντως με τον τονο να βαλετε στην σαλτσα δαφνη!Κοβει πολυ τη μυρωδια πιστεψτε με!
θα το δοκιμάσω...γιατί δάφνη βάζω μόνο στις φακές, στο στιφάδο κ σε μια συνταγή κοτόπουλο που είχαν δείξει στο μες στη καλή χαρά!! Δάφνη κ τι δάφνη από μια γειτόνισσα στο χωριό μου!! τα καλά της επαρχίας!!
eirini7 έγραψε:ioanna85 έγραψε:Δοκιμαστε παντως με τον τονο να βαλετε στην σαλτσα δαφνη!Κοβει πολυ τη μυρωδια πιστεψτε με!
Εμ δίκιο είχε ο πλασιέ!
δεν μυρίζει άσχημα ο τόνος..τουλάχιστον εμε΄να δε μου φάνηκε.αλλά θα το δοκιμάσω!έβαλα και λίγο κρασάκι στη σάλτσα
eirini7 έγραψε:Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
eirini7 έγραψε:Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Ειρήνη
ioanna85 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ioanna85 έγραψε:Δοκιμαστε παντως με τον τονο να βαλετε στην σαλτσα δαφνη!Κοβει πολυ τη μυρωδια πιστεψτε με!
θα το δοκιμάσω...γιατί δάφνη βάζω μόνο στις φακές, στο στιφάδο κ σε μια συνταγή κοτόπουλο που είχαν δείξει στο μες στη καλή χαρά!! Δάφνη κ τι δάφνη από μια γειτόνισσα στο χωριό μου!! τα καλά της επαρχίας!!
Δαφνη βαζω και στο ψαρι πχ περκα με πατατες στο φουρνο και σκορδακι, σε συνταγες με κρεας που αντι για νερο βραζουν με κρασι οπως μαυροδαφνη κλπ κλπ
ioanna85 έγραψε:Ματινακι τι να πω κοπελα μου!Περαστικα στη γιαγια και κουραγιο σε εσας!
ioanna85 έγραψε:eirini7 έγραψε:Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
Μην μπεις στον κοπο!Σε εχουμε δει στα περιοδικα...εσυ δεν εισαι εκεινο το μοντελο που εκανε προσφατα σεξυ φωτογραφση;;;
ioanna85 έγραψε:Ματινα καλα!Μια αλλεργια μονο αλλα καλα!
Μαρια κανε περκα στον φουρνο με πατατες, πουμαρο, δαφνη και σκορδακι και θα με θυμηθεις!
ioanna85 έγραψε:
Μαρια κανε περκα στον φουρνο με πατατες, πουμαρο, δαφνη και σκορδακι και θα με θυμηθεις!
περαστικα να ναι ματινακι μου......χαιρομαι που τωρα ειναι καλυτερα.....οσο για τα νεα το εβελινακι ειναι εγκυος και η αγαπη-μαρινα θα κανει τεστ γτ εχει 4 μερεσ κααθυστερησηΛεμονάκι έγραψε:Ματινάκι περαστικά στην γιαγιά σου !
σκέφτηκες να την πάρεις μερικές μέρες σπίτι σου ;
να δυναμώσει και μετά πάει ξανά στο δικό της να έχει και καμιά κοπέλα μια φορά την εβδομάδα αν μπορεί οικονομικά για τις δουλειές του σπιτιού, σίδερο και τέτοια..
eirini7 έγραψε:ioanna85 έγραψε:eirini7 έγραψε:Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
Μην μπεις στον κοπο!Σε εχουμε δει στα περιοδικα...εσυ δεν εισαι εκεινο το μοντελο που εκανε προσφατα σεξυ φωτογραφση;;;
ναι καλέ με αναγνώρισες;;;;πωπω αυτοί οι παπαράτσι παντού είναι!
λοιπόν ησυχία παρουσιάζομαι!
λοιπόν είμαι η Ειρήνη.Είμαι αρραβωνιασμένη με το Βασίλη μου 1μιση χρόνο και του χρόνου πρώτα ο Θεός παντρευόμαστε!Μένω στο κερατσίνι!είμαι φιλόλογος και δουλεύω σε φροντιστήριο!να πω και κιλά;;
Ματινάκι περαστικά στη γιαγιά σου!
maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:ioanna85 έγραψε:eirini7 έγραψε:Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
λοιπόν είμαι η Ειρήνη.Είμαι αρραβωνιασμένη με το Βασίλη μου 1μιση χρόνο και του χρόνου πρώτα ο Θεός παντρευόμαστε!Μένω στο κερατσίνι!είμαι φιλόλογος και δουλεύω σε φροντιστήριο!να πω και κιλά;;
μια χαρα! να μη πεις κιλά γιατι κάτι γράφεις για γυμναστήρια κ θα νιώσουμε κάπως τουλάχιστον εγώ!! Κερατσίνι?? το έχω χτενίσει σχεδόν όλο ούσα φοιτήτρια..είχα συμφοιτητές από κει κ μια μικρή περιπέτεια χιχχι
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:eirini7 έγραψε:ioanna85 έγραψε:eirini7 έγραψε:Εγώ να συστηθώ ή με ξέρετε;;
μια χαρα! να μη πεις κιλά γιατι κάτι γράφεις για γυμναστήρια κ θα νιώσουμε κάπως τουλάχιστον εγώ!! Κερατσίνι?? το έχω χτενίσει σχεδόν όλο ούσα φοιτήτρια..είχα συμφοιτητές από κει κ μια μικρή περιπέτεια χιχχι
Α πονηρούλα!ποιός να είναι άραγε;;κάτσε να σκεφτώ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης