351 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Παρ Μάης 11, 2012 10:00 am
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ioanna85 έγραψε:εγω ειμαι μεσα αλλα να κρατησουμε κατι για την εγκυουλα απο πανω μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:εγω ειμαι μεσα αλλα να κρατησουμε κατι για την εγκυουλα απο πανω μου!
ioanna85 έγραψε:το ξερεις πως τα εννοω!
ioanna85 έγραψε:εσκασε μυτη κι αλλη εγκυουλα!τι κανεις κουκλα μου; καλα;η Ναντια;
tatijana έγραψε:Πες τε μου γρήγορα εγκυονεακια....έχω τον γιο μου με πυρετο λόγω δοντιών,έχω μετακόμιση,έχω κ την σκατοδουλεια κ τρέχω....
Την καλησπέρα μουυυυ..
περαστικά σας Τατιανούλαtatijana έγραψε:Πες τε μου γρήγορα εγκυονεακια....έχω τον γιο μου με πυρετο λόγω δοντιών,έχω μετακόμιση,έχω κ την σκατοδουλεια κ τρέχω....
Την καλησπέρα μουυυυ..
ioanna85 έγραψε:Τατι δοντακια ε;;;περαστικα του!Η ψυχουλα μωρε!Επισης η Αγαπη ξεχασε να σεου πει πως ηδη μετραει η ιδια 4 μερες καθυστερηση!
Αγαπη κι εγω Σ.Λ.
Λενακι ποσο χαιρομαι δε φανταζεσαι!Εχει τρελαθει κι ο αντρας σου ε;
Ευη το αλκοολ στο τελος;
ioanna85 έγραψε:παλι μετακομιση;
tatijana έγραψε:ioanna85 έγραψε:παλι μετακομιση;
Έρχεται ο Νικ με τα υπόλοιπα πράγματα..
boubou έγραψε:Γκρινιάρα μάλλον σπόρι σε πείραξε!!!
Τατιάνα τι καλά νέα είναι αυτά!!! περαστικά στο μπουμπουκι σου!!!!
κι εγώ το έχω ράψει λίγο το στοματάκι μου και έχω χάσει ήδη 1 κιλό!! αλλα έχω άλλα 3 τουλάχιστον που θέλω!! Για να δούμε.. γιατί χάνω και πολύυυυ δύσκολα και πρέπει να λιμοκτονώ γμτ για να χάσω!!!
αγάπη μου αρέσει που τα δικα σου τα κρατάς κρυφά!! αφου στο λέω.. θα έχουμε χαρές
Ευη προβλέπεται να το κάψετε σήμερα εντός ή μου φαίνεται??ιχιχιχιχ
Ιωάννα περιμένω να μου πεις για το παγωτο
γκρινιαρα έγραψε:γυρισα κι εγω!!!
τατι περαστικα στον μπομπιρακο σου!!!και υπομονη με την μετακομιση...
λενακι τι κανεις???η μπουμπου σου?
ευη με πεθανες με τα μεζεδακια σου....καμια μερα θα με δεις φατη μπαστουνι στη θερμη και θα τα φαω ολα....
ιωαννα πως παει το παγωτο?τελειωνεις?
αρτ καλη ορεξη και καλα να περασετε
μαργκο καλη βολτουλα...
αγαπη ξεχασα να σε ρωτησω...ο εκτορακος ειναι καλα?νομιζω ειχες πει δεν ειχε ορεξη τις προηγουμενες μερες ή κανω λαθος???
κοριτσια εχω κατι φουσκωμαρες,κατι ρεψιματα και με ποναει ωρες ωρες το στηθος και η κοιλια μου...σαν αεροστατο αισθανομαι...τι με πειραξε αραγε???
boubou έγραψε:να δω ποτε θα δω εγω μπριζολα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης