926 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Κυρ Μάης 13, 2012 2:59 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Σήμερα έχω ρεπάκι
σημερα αραξε με τον αντρουλη σου και τον τσαρλουκο και απολαυσε καθισιο!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:Σήμερα έχω ρεπάκι
matinaki83 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα Ματινάκι!Την Αγάπη την έχω ικανή να μπει άνετη αργότερα και να μας πει ότι βαρέθηκε να το κάνει το τεστ και το άφησε για αύριο!!!Χαχαχαχαχα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ...Κ ΕΓΩ ΙΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΑΘΕΟΦΟΒΗ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!ΣΟΡΙ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ..ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΛΙΓΟ.
boubou έγραψε:Γκρινιάρα μου..ο άντρας μου από την ώρα που σηκώθηκε παίζει.. να δω τι θα φάμε.. στις 5 θα παει στο γήπεδο... δν βλέπω να το χαίρομαι ιδιαίτερα το ρεπό μου.. πάλι βλέπω να συγχύζομαι...το καλό είναι ότι το βραδάκι θα πάμε σε κάτι φίλους να πιούμε καμια μπυρίτσα!
Ματινάκιιιιιιιιιιι τον αγαπω τον αγαπώ τον αγαπώ!!!!! κι ας με τυραννάει χιχιιχιχιχιχ αλλα και το δικό σου το παιδί... ΑΧ!!!! έχω μια αδυναμία στις αυτάρες!!!!!
Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή αν έχεις τέτοια σχέση με τον γιατρό σου.. είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό για άλλα πράγματα θα τον παίρνει τηλ
γκρινιαρα έγραψε:ευουλι μου καλησπερα!!!!ελα ρε μην πεφτεις ψυχολογικα...ολες θα τα καταφερουμε...μακαρι ομως να ξεραμε το ποτε για να ημασταν πιο ηρεμες...
ματινακι καλησπερα και σε σενα...τι κανεις ομορφη???μμμμμ.......θα σε κανω κι εσενα αντ στο φεισμπουκ καλε μην κλαις...λες να μετακινηθω απο τη μια λιστα στην αλλη???πλακα θα'χει αλλα...ακομα δεν το σκεφτομαι μηπως την ξαναπατησω....
τηγανισα μελιτζανες και τωρα θα τις βαλω στο πυρεξ με μια σαλτσουλα που βραζει...εβαλα ενα ακομα πλυντηριο ρουχων αλλα μαλλον το παει παλι για βροχη...
το απογευμα θα παω σε μια κηδεια πεθανε ενας θειος (παππους) του αντρα μου....τα νυχια μου λετε να τα ξεβαψω???και να ντυθω τοταλ μπλακ???
boubou έγραψε:Γκρινιάρα μου..ο άντρας μου από την ώρα που σηκώθηκε παίζει.. να δω τι θα φάμε.. στις 5 θα παει στο γήπεδο... δν βλέπω να το χαίρομαι ιδιαίτερα το ρεπό μου.. πάλι βλέπω να συγχύζομαι...το καλό είναι ότι το βραδάκι θα πάμε σε κάτι φίλους να πιούμε καμια μπυρίτσα!
Ματινάκιιιιιιιιιιι τον αγαπω τον αγαπώ τον αγαπώ!!!!! κι ας με τυραννάει χιχιιχιχιχιχ αλλα και το δικό σου το παιδί... ΑΧ!!!! έχω μια αδυναμία στις αυτάρες!!!!!
Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή αν έχεις τέτοια σχέση με τον γιατρό σου.. είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό για άλλα πράγματα θα τον παίρνεις τηλ
toniach29 έγραψε:ελλη μου Κ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ!!!Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΣΧΕΤΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Κ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ!!!
Α!!!!ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ Κ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!ΑΧ ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Μάης 13, 2012 3:34 am, 1 φορά
matinaki83 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Ο ΓΑΜΟΣ?????
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ???ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ...
ΧΡΥΣΑ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤ
ΣΟΦΟΥΛΙΙΙΙΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΕΝΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ!!!!!!
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΟΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ???ΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤ
maryz-iraklio kritis έγραψε:καταχαλιάστηκα*
boubou έγραψε:Ματινάκι έτσι ειναι.. σκανταλιές ξεσκανταλιές το ιδιο τα αγαπαμε!!!
Μαιρη χρόνια σου πολλά!!! τόσο καλά βρε πέρασες στον γάμο ??? δν πειράζει, πέρασε κι αυτο!!
Χρισάκι τι κάνεις!Χρόνια πολλά!!
Τατιάνα έχω μακριά μαλλιά ,γιατί αναρωτιέσαι?? χεχε
Αγαπηηηηηηηηη περιμένουμε!!!!!
Σοφουλι γεια σου γλυκια μανουλα!!!!!
boubou έγραψε:Μαιρη μου μη χαλιέσαι για τρίτους.. η οικογένεια σου να ειναι καλά και οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης