Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
301 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 301 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Σήμερα έχω ρεπάκι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316

σημερα αραξε με τον αντρουλη σου και τον τσαρλουκο και απολαυσε καθισιο!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα Ματινάκι!Την Αγάπη την έχω ικανή να μπει άνετη αργότερα και να μας πει ότι βαρέθηκε να το κάνει το τεστ και το άφησε για αύριο!!!Χαχαχαχαχα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...Κ ΕΓΩ ΙΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΗΝ ΑΘΕΟΦΟΒΗ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Razz

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!ΣΟΡΙ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΑΤΙΚΑ Κ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ..ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΡΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΛΙΓΟ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767

οχι ματινακι δεν ειχα φρικαρει απλα με ταλαιορωρει κ θα ηθελα να δω τισ το καλο ειναι αλλα ευτυχως εχω εναν γιατρο που του λεω τα παντα κ ανεχετα τις τρελεσ μου κ με ηρεμει!!!
να σε κανω κ εγω στο φεις?nikostonia lemoni ειμαι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλη μου Κ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ!!!Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΣΧΕΤΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Κ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ!!!

Α!!!!ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ Κ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!ΑΧ ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευουλι μου καλησπερα!!!!ελα ρε μην πεφτεις ψυχολογικα...ολες θα τα καταφερουμε...μακαρι ομως να ξεραμε το ποτε για να ημασταν πιο ηρεμες...

ματινακι καλησπερα και σε σενα...τι κανεις ομορφη???μμμμμ.......θα σε κανω κι εσενα αντ στο φεισμπουκ καλε μην κλαις...λες να μετακινηθω απο τη μια λιστα στην αλλη???πλακα θα'χει αλλα...ακομα δεν το σκεφτομαι μηπως την ξαναπατησω....

τηγανισα μελιτζανες και τωρα θα τις βαλω στο πυρεξ με μια σαλτσουλα που βραζει...εβαλα ενα ακομα πλυντηριο ρουχων αλλα μαλλον το παει παλι για βροχη...

το απογευμα θα παω σε μια κηδεια πεθανε ενας θειος (παππους) του αντρα μου....τα νυχια μου λετε να τα ξεβαψω???και να ντυθω τοταλ μπλακ???

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γκρινιάρα μου..ο άντρας μου από την ώρα που σηκώθηκε παίζει.. να δω τι θα φάμε.. στις 5 θα παει στο γήπεδο... δν βλέπω να το χαίρομαι ιδιαίτερα το ρεπό μου.. πάλι βλέπω να συγχύζομαι...το καλό είναι ότι το βραδάκι θα πάμε σε κάτι φίλους να πιούμε καμια μπυρίτσα!

Ματινάκιιιιιιιιιιι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 334590 τον αγαπω τον αγαπώ τον αγαπώ!!!!! κι ας με τυραννάει χιχιιχιχιχιχ αλλα και το δικό σου το παιδί... ΑΧ!!!! έχω μια αδυναμία στις αυτάρες!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 669659

Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή αν έχεις τέτοια σχέση με τον γιατρό σου.. είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό για άλλα πράγματα θα τον παίρνεις τηλ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 403793

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γκρινιάρα μου..ο άντρας μου από την ώρα που σηκώθηκε παίζει.. να δω τι θα φάμε.. στις 5 θα παει στο γήπεδο... δν βλέπω να το χαίρομαι ιδιαίτερα το ρεπό μου.. πάλι βλέπω να συγχύζομαι...το καλό είναι ότι το βραδάκι θα πάμε σε κάτι φίλους να πιούμε καμια μπυρίτσα!

Ματινάκιιιιιιιιιιι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 334590 τον αγαπω τον αγαπώ τον αγαπώ!!!!! κι ας με τυραννάει χιχιιχιχιχιχ αλλα και το δικό σου το παιδί... ΑΧ!!!! έχω μια αδυναμία στις αυτάρες!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 669659

Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή αν έχεις τέτοια σχέση με τον γιατρό σου.. είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό για άλλα πράγματα θα τον παίρνει τηλ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 403793

μη μου αγχωνεσαι βαλ'του να ακουσει το παρακατω ασμα...χαχαχαχα

https://www.youtube.com/watch?v=RpgzbQXVrAs

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκρινιαρα έγραψε:ευουλι μου καλησπερα!!!!ελα ρε μην πεφτεις ψυχολογικα...ολες θα τα καταφερουμε...μακαρι ομως να ξεραμε το ποτε για να ημασταν πιο ηρεμες...

ματινακι καλησπερα και σε σενα...τι κανεις ομορφη???μμμμμ.......θα σε κανω κι εσενα αντ στο φεισμπουκ καλε μην κλαις...λες να μετακινηθω απο τη μια λιστα στην αλλη???πλακα θα'χει αλλα...ακομα δεν το σκεφτομαι μηπως την ξαναπατησω....

τηγανισα μελιτζανες και τωρα θα τις βαλω στο πυρεξ με μια σαλτσουλα που βραζει...εβαλα ενα ακομα πλυντηριο ρουχων αλλα μαλλον το παει παλι για βροχη...

το απογευμα θα παω σε μια κηδεια πεθανε ενας θειος (παππους) του αντρα μου....τα νυχια μου λετε να τα ξεβαψω???και να ντυθω τοταλ μπλακ???

ΚΑΝΕ ΜΕΕΕΕ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 654316
ΟΧΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...Κ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ...ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ..ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ..ΑΝ Κ ΕΓΩ..ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ...ΤΥΛΙΓΩ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ Κ ΤΥΡΑΚΙ...... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 534787 ...ΑΧ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 534787

ΟΧΙ ΚΑΛΕ Κ ΤΟΤΑΛ ΜΠΛΑΚ..ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ Κ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΝΥΧΙ ΑΣΤΟ..

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Γκρινιάρα μου..ο άντρας μου από την ώρα που σηκώθηκε παίζει.. να δω τι θα φάμε.. στις 5 θα παει στο γήπεδο... δν βλέπω να το χαίρομαι ιδιαίτερα το ρεπό μου.. πάλι βλέπω να συγχύζομαι...το καλό είναι ότι το βραδάκι θα πάμε σε κάτι φίλους να πιούμε καμια μπυρίτσα!

Τόνια μου είσαι πολύ τυχερή αν έχεις τέτοια σχέση με τον γιατρό σου.. είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό για άλλα πράγματα θα τον παίρνεις τηλ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 403793

Κ ΕΓΩ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ....????ΟΤΙ Κ ΖΑΒΟΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..Κ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ...ΠΕΘΑΙΝΩ....!!!Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΡΕΣ..Κ ΣΤΙΣ ΜΑΤΑΡΕΣ!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 ....
Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ.....ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΙ?????????????? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 40746 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 40746

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουουουουουουου!!!!!!τι κανετε>??????? Very Happy

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ελλη μου Κ ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ Κ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ!!!Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΞΕΝΕΡΩΣΑ!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΣΧΕΤΟ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Κ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ!!!

Α!!!!ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ Κ ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΡΙΝΑΚΙΑ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!ΑΧ ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767
ΚΟΥΚΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ Κ ΕΣΕΙΣ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ Κ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ..ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!!!!!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποια έχει κοντό μαλλι;ΑΣΧΕΤΟ Ε;χαχαχαχα..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κ από μένα! γράψατε πάλι ολόκληρους τόμους καλά το κάνατε! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ(βαζω κ αυτες που δεν είναι ακόμα αλλά επειδή έχουν μεγάλη θέληση τους εύχομαι) καλά είστε? ο καιρός?
γκρινιάρα ως θηλάζουσα πίνω κρασάκι κ μπύρα κάνει καλό μη φανταστείς κάθε μέρα όποτε τύχει! στο γάμο μου ήπια κ λίγο ουισκι γιατι ήμουν κάπως αλλά μετά που θήλασα τη μικρή μου! τώρα γκρινιάρα όσο αφορά το γάμο που πήγα χθες όπως είπες καλύτερα να καθόμουνα μαζί σας.....αυτά...

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσαρες..χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες κ στις μελλοντικες μανουλιτσες..τι κανετε;καναμε κανενα τεστακι; Very Happy κ εγω θελω να με κανετε φιλη στο fb δεν παιζω..χ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994 αχαχα

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου χιλια συγνωμη για την απουσια μου αλλα κοιμηθικα λιγο αργα χτες το βραδυ και δεν εκανα καλο υπνο λοιπον ακουστε το τεστακι δεν το εκανα ακομα αλλα σας ειπα οτι θα το κανω και θα το κανω με κρατησε κατι να μην το κανω μεχρι τωρα γιατι τα ξημερωματα ξυπνησα απο κατι πονους χαμηλα οπως οταν περιμενω περιοδο ακομα νιωθω κατι ψιλα πονακια κατι μου λεει οτι θα ερθει αλλα τωρα θα παω να κανω το τεστ περιμενετε θα ειμαι ον λαιν ερχομε σε λιγο μην κανετε χαρες περιμενετε γιατι αλλο ενστικτο εχω παω να κανω το τεστ ερχομαι σε λιγα λεπτα

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Ο ΓΑΜΟΣ????? Crying or Very sad

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ???ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ...

ΧΡΥΣΑ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤ

ΣΟΦΟΥΛΙΙΙΙΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΕΝΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 328109
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΟΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ???ΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ..ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΗΟ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΟΥΠΙ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ματινάκι έτσι ειναι.. σκανταλιές ξεσκανταλιές το ιδιο τα αγαπαμε!!!

Μαιρη χρόνια σου πολλά!!! τόσο καλά βρε πέρασες στον γάμο ??? Razz δν πειράζει, πέρασε κι αυτο!!

Χρισάκι τι κάνεις!Χρόνια πολλά!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994

Τατιάνα έχω μακριά μαλλιά ,γιατί αναρωτιέσαι?? χεχε

Αγαπηηηηηηηηη περιμένουμε!!!!!

Σοφουλι γεια σου γλυκια μανουλα!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Μάης 13, 2012 3:34 am, 1 φορά

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑ!!!!!
ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Ο ΓΑΜΟΣ????? Crying or Very sad

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ???ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ...

ΧΡΥΣΑ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤ

ΣΟΦΟΥΛΙΙΙΙΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΣΕΝΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΟΥ!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 328109
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΟΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ???ΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 379767

ο γάμος ένταξει έτσι κ έτσι εγώ καταχαλιάστει καλιά να κθόμουνα στα αυγά μου...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καταχαλιάστηκα*

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maryz-iraklio kritis έγραψε:καταχαλιάστηκα*

ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ???ΚΡΙΜΑ.......
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Ματινάκι έτσι ειναι.. σκανταλιές ξεσκανταλιές το ιδιο τα αγαπαμε!!!

Μαιρη χρόνια σου πολλά!!! τόσο καλά βρε πέρασες στον γάμο ??? Razz δν πειράζει, πέρασε κι αυτο!!

Χρισάκι τι κάνεις!Χρόνια πολλά!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994

Τατιάνα έχω μακριά μαλλιά ,γιατί αναρωτιέσαι?? χεχε

Αγαπηηηηηηηηη περιμένουμε!!!!!

Σοφουλι γεια σου γλυκια μανουλα!!!!!

ο γάμος πέρασε ναι να ζήσουν να ευτηχήσουν κ καλούς απόγόνους που λένε άλλα έμειναν αλλά τέσπα..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαιρη μου μη χαλιέσαι για τρίτους.. η οικογένεια σου να ειναι καλά και οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΑΝΗΛΘΑ..ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ Η ΜΑΝΑ ΛΙΓΑΚΙ!!!
ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗΗ!!!
ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΜΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Μαιρη μου μη χαλιέσαι για τρίτους.. η οικογένεια σου να ειναι καλά και οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν!!!!

τέσπα δε θα το σχολιάσω άλλο έχω πέσει πάρα πολύ ευτυχώς που υπάρχει η μικρή μου αλλιώς...τέλοσπάντων....
μα τι κάνετε εσείς εδώ ? διάβασα facebookaretai ε??

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου εκανα το τεστ και δυστηχως βγηκε αρνητικο για το μονο που στεναχωριεμε ειναι για εσας εισασταν τοσο ενθουσιασμενες και σιγουρες για το αποτελεσμα κατα τα αλλα εγω το φανταστηκα δεν ειχα συμπτωματα εκτος απο κανα δυο και αυτα με επιφυλαξη και αυτο ηταν που με εκανε να πιστευω πως δεν ηταν αυτος ο τυχερος μου μηνας για το μονο που στεναχωριεμε ειναι οτι χαλασε ο κυκλος μου και τωρα αντε να βρω τις γονιμες Mad (μαλλον πρεπει να αγορασω και εγω τα τεστακια ωορρηξιας) scratch ελπιζω να ερθει συντομα η κυρα αλεκα γιατι πρεπει να κλεισω ραντεβου και με τον γυναικολογο μου για τεστ παπ αυτα τα νεα μου δεν θελω να απογοητευτητε ολα καλα βλεπουμε τα πραγματα θετικα με αισιοδοξια και ολα θα γινουν αρκει να εχουμε πιστη και υπομονη κατα τα αλλα εχει μια υπεροχη μερα σημερα και εποντε πολλες πολλες Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 - Σελίδα 38 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις