951 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35 Κυρ Μάης 13, 2012 3:45 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ ΜΟΤ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
αγαπη έγραψε:κοριτσακια μου εκανα το τεστ και δυστηχως βγηκε αρνητικο για το μονο που στεναχωριεμε ειναι για εσας εισασταν τοσο ενθουσιασμενες και σιγουρες για το αποτελεσμα κατα τα αλλα εγω το φανταστηκα δεν ειχα συμπτωματα εκτος απο κανα δυο και αυτα με επιφυλαξη και αυτο ηταν που με εκανε να πιστευω πως δεν ηταν αυτος ο τυχερος μου μηνας για το μονο που στεναχωριεμε ειναι οτι χαλασε ο κυκλος μου και τωρα αντε να βρω τις γονιμες (μαλλον πρεπει να αγορασω και εγω τα τεστακια ωορρηξιας) ελπιζω να ερθει συντομα η κυρα αλεκα γιατι πρεπει να κλεισω ραντεβου και με τον γυναικολογο μου για τεστ παπ αυτα τα νεα μου δεν θελω να απογοητευτητε ολα καλα βλεπουμε τα πραγματα θετικα με αισιοδοξια και ολα θα γινουν αρκει να εχουμε πιστη και υπομονη κατα τα αλλα εχει μια υπεροχη μερα σημερα και εποντε πολλες πολλες
toniach29 έγραψε:ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΡΓΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.... Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι
boubou έγραψε:ε όχι!!! μα πως μας ξεγελάει κάθε φορά αυτή η αλέκα??????
εγώ θέλω να συνεχίσω να ελπίζω λίγο ακόμη για σένα..μέχρι να έρθει.. η ακόμη καλύτερα να μην έρθει και να ειναι καθυστερημένη σύλληψη!!!
γιατί αγχώνεσαι για τις γόνιμες? αφού αν θυμάμαι καλα τις καταλαβαίνεις?κάνω λάθος??αν δν σε αγχώσουν τα τεστάκια να τα πάρεις!Εγώ είμαι υπέρ σε κάτι τέτοιο εννοείται!!
toniach29 έγραψε:ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΡΓΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.... Β Α Ρ Ι Ε Μ Α Ι
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
τι θα διαβάσεις?
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφ αυτό το διάβασμα δε τελειώνει ποτέε σε καταλαβαίνω...toniach29 έγραψε:ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
τι θα διαβάσεις?
ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ 3ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ...
ΑΓΑΠΗ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΕΙΝΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ..ΠΩΠΩ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ..ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ....ΑΧΑΧΑΧΑ
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ
τι θα διαβάσεις?
ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ 3ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ...
ΑΓΑΠΗ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΕΙΝΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ..ΠΩΠΩ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ!!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ..ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΠΩ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ....ΑΧΑΧΑΧΑ
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ 50ΕΥΡΩ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!
ΜΑ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ..ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 8ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ
boubou έγραψε:αγάπη όπως έχουμε ξαναπεί, όταν πας σε γυναικολόγο.. και πληρώνεις μια Χ επίσκεψη, πας για να σου κάνει υπέρηχο, όχι για να σε κοιτάξει στα μάτια!!!Αν ο γιατρός σου δν σου κάνει σαν στανταρ με την επισκεψη να του το ζητήσεις... εγώ πληρωσα κανονικά επίσκεψη 50€ ,και καναμε και υπερχηχο εννοειται, ειναι αναγκαστικό να γίνεται στον ετήσιο ελεγχο, και το ΠΑΠ μου το έγραψε μέσω ΕΟΠΥΥ και έδωσα αλλα 10€ για το τεστ! αυτά!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ?ΕΜΕΝΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 11-04-2011 Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11-11-2008!!!
ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΑΝΤΑΜΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ?ΕΜΕΝΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 11-04-2011 Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11-11-2008!!!
22-04-2011 ειμαστε κ στην ομαδα μαρτιου απριλιου σας ειχα τρελανει λιγο εκει οταν πρωτογραφτηκα ααα περασαμε τελεια στα γενεθλια ειχαμε μια ωραια τουρτα τα πρωτα της τωρα ειχα τρελαθει!
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ?ΕΜΕΝΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 11-04-2011 Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11-11-2008!!!
22-04-2011 ειμαστε κ στην ομαδα μαρτιου απριλιου σας ειχα τρελανει λιγο εκει οταν πρωτογραφτηκα ααα περασαμε τελεια στα γενεθλια ειχαμε μια ωραια τουρτα τα πρωτα της τωρα ειχα τρελαθει!
22-04-2007 ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ (ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2006 ΠΟΛΙΤΙΚΟ0
evigiorgos έγραψε:χρόνια σας πολλά κορίτσια,σε όσες προσπαθείτε για μωράκι,προσπαθούσα αρκετό καιρό και ξέρω!!σας εύχομαι με το καλό όλες σας να έχετε ένα θετικό τέστ μέσα στο 2012!
πολλά πολλά φιλάκια
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΙΚΡΗ?ΕΜΕΝΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 11-04-2011 Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 11-11-2008!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #35
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης