276 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Κυρ Μάης 13, 2012 2:14 pm
Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Σας καληνυχτιζω γιατί αύριο ξυπναω πρωί και γράφω και απο κινητό και με κουράζει.ελπίζω να σας βρω αύριο.καλο ξημέρωμα.φιλακια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:matinaki83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καληνύχτα Έλλη. Έχουμε όντως πολλα περίεργα στα Γιάννενα. Εγω δεν ασχολουμε.πάω σπάνια παρ' ότι μου αρέσουν πολυ αλλα βαριεμαι τους συγγενείς.ξέρεις άμα πας ΠΡΕΠΕΙ να περάσεις απο όλους.
μια απ τα ίδια είμαστε κ εδώ αν πας σε κάποιο χωριό όπου κατάγεσαι πρέπει να κάνεις σπίτια έτσι το λέμε..
"να κανεις σπίτια" περίεργο ακούγεται.ασε που στην Κρήτη δεν σε περνει να μην πας. Θα γίνει χαμός.
ναι παράδειγμα "πώς πέρασες το Πάσχα?" "φάγαμε ήπιαμε κ κάναμε σπίτια" στο χωριό μου το λέμε συχνά σε α΄λλους νομούς δε ξέρω...όχι ρε συ δεν είμαστε αγριάνθρωποι όπως νομίζετε καλούληδες είμαστε απλά θιγόμασετ πιο πολύ οι παλιοί με διάφορα. π.χ.σε κερνάμε κάτι κυρίως ρακι κ δεν πιεις το παίρνουμε ως προσβολή!
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΑ ''ΟΧΙ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
κοίτα δώσε φαι κ πιοτο κ ειμαστε οκ! τρωμε κ πινουμε ολημερις κ ολονυκτις αμα σμιξουμε παρεες για μας αυτο ειναι διασκεδαση!
Lollipop83 έγραψε:12 είμαι εγω.ξέρω τι λένε.... Χαρδαβελας
eirini7 έγραψε:Γειά σας Μαράκι,Ματινάκι και Ματινάκι(Lollipop)!
Lollipop83 έγραψε:12 είμαι εγω.ξέρω τι λένε.... Χαρδαβελας
matinaki83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:matinaki83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καληνύχτα Έλλη. Έχουμε όντως πολλα περίεργα στα Γιάννενα. Εγω δεν ασχολουμε.πάω σπάνια παρ' ότι μου αρέσουν πολυ αλλα βαριεμαι τους συγγενείς.ξέρεις άμα πας ΠΡΕΠΕΙ να περάσεις απο όλους.
μια απ τα ίδια είμαστε κ εδώ αν πας σε κάποιο χωριό όπου κατάγεσαι πρέπει να κάνεις σπίτια έτσι το λέμε..
"να κανεις σπίτια" περίεργο ακούγεται.ασε που στην Κρήτη δεν σε περνει να μην πας. Θα γίνει χαμός.
ναι παράδειγμα "πώς πέρασες το Πάσχα?" "φάγαμε ήπιαμε κ κάναμε σπίτια" στο χωριό μου το λέμε συχνά σε α΄λλους νομούς δε ξέρω...όχι ρε συ δεν είμαστε αγριάνθρωποι όπως νομίζετε καλούληδες είμαστε απλά θιγόμασετ πιο πολύ οι παλιοί με διάφορα. π.χ.σε κερνάμε κάτι κυρίως ρακι κ δεν πιεις το παίρνουμε ως προσβολή!
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΩ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ...ΑΠΟ ΤΑ ''ΟΧΙ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
κοίτα δώσε φαι κ πιοτο κ ειμαστε οκ! τρωμε κ πινουμε ολημερις κ ολονυκτις αμα σμιξουμε παρεες για μας αυτο ειναι διασκεδαση!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ Κ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ...
Lollipop83 έγραψε:Σας καληνυχτιζω γιατί αύριο ξυπναω πρωί και γράφω και απο κινητό και με κουράζει.ελπίζω να σας βρω αύριο.καλο ξημέρωμα.φιλακια
eirini7 έγραψε:Γειά σας Μαράκι,Ματινάκι και Ματινάκι(Lollipop)!
matinaki83 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:12 είμαι εγω.ξέρω τι λένε.... Χαρδαβελας
12 ΑΠΡΙΛΗ...ΚΡΙΟΣ...ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ 15!!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ
matinaki83 έγραψε:eirini7 έγραψε:Γειά σας Μαράκι,Ματινάκι και Ματινάκι(Lollipop)!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!!ΝΥΧΤΟΠΟΥΛΙΑΖΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΛΕ????
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!
eirini7 έγραψε:Μαράκι βρέθηκε ο σταυρός ε;;
ευτυχώς..είδες;τσάμπα στεναχωρήθηκες..
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ναι τελικά μια χαρά βρέθηκε..μωρέ στεναχωρήθηκα γιατί τώρα ένα χρόνο προσέχω το μωράκι μου κ τα πραματάκια περισσότερο από τα μάτια μου ε κ κάπως δε μου ρθε καλά!
eirini7 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
ναι τελικά μια χαρά βρέθηκε..μωρέ στεναχωρήθηκα γιατί τώρα ένα χρόνο προσέχω το μωράκι μου κ τα πραματάκια περισσότερο από τα μάτια μου ε κ κάπως δε μου ρθε καλά!
ναι καταλαβαίνω τι λες..δίκιο έχεις.
δε μου λες πάλι για γκομενάκια έλεγες;κάπου πήρε το μάτι μου τον Σκαρμούτσο;τσ τσ τσ....παντρεμένη γυναίκα...
sofouli έγραψε:καλημερα Εβελιν!με το καλο να πατε στο γιατρο!μπορει να δεις και το φασολακι!εγω το ειδα και ημουνα 20 ημερων!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης