626 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 5:38 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ Η ΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
art86 έγραψε:και μενα με τα λενε κατι τετοια...και το πιο καλο ειναι οτι με τα λενε ανθρωποι που ξερουν οτι προσπαθω....ασχετο...ρε κοριτσια που ειναι η ιωαννα οεο....εχει μερες να μπειLollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
Lollipop83 έγραψε:toniach29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΟΩ ΣΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ 2 ΣΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΓΟΝΙΜΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ
ναι ειναι οι τυχερεσ μασ μερες.αν και εγω σημερα δεν εχει ελπιζω αυριο.το τεστακι παντωσ ειπε οτι δεν ειναι σημερα η μερα μου. το τεστακι μιλησε.
toniach29 έγραψε:ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕmaryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...
πιάνει όμως τις γυναίκες που δε δουλεύουν κ που δεν έχουν τα τελευταία χρόνια ένσημα? εγώ γέννησα εδώ στο Μητέρα Κρήτης
maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
ε μα! κ εγώ χθες λέγαμε με τη νονά της Ανννούλας τη συντέκνισσα μου δηλαδή , για τα ταξίδια κ λέω αν δεν έχουμε καμιά έκπληξη θα πάμε το σεπτεμβρη εξωτερικό! μ αρέσει που το χω σίγουρο..
το μαρακι το σκεφτεται για τεστ κοπελα μου...οχι εγω....εγω αν δεν περασει βδομαδα καθυστερησης δεν κανω τπτ....μαζι με εμενα περιπου περιμενει και η μαριαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:art86 έγραψε:μεχρι τισ 19 -20..εκει γυρω....αλλα ειπαμε...αυτη τη φορα εχω καλο προαισθημα...ελπιζω να μην φαω τα μουτρα μουΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ Ε? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΚΡΑΤΗΣΟΥ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΜΗΝΞΕΧΝΣ ΑΧΝΟ=ΘΕΤΙΚΟ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΕΧΕΙΣ ΤΕΣΤ?
Lollipop83 έγραψε:toniach29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΟΩ ΣΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ 2 ΣΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΓΟΝΙΜΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ
ναι ειναι οι τυχερεσ μασ μερες.αν και εγω σημερα δεν εχει ελπιζω αυριο.το τεστακι παντωσ ειπε οτι δεν ειναι σημερα η μερα μου. το τεστακι μιλησε.
Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
ε μα! κ εγώ χθες λέγαμε με τη νονά της Ανννούλας τη συντέκνισσα μου δηλαδή , για τα ταξίδια κ λέω αν δεν έχουμε καμιά έκπληξη θα πάμε το σεπτεμβρη εξωτερικό! μ αρέσει που το χω σίγουρο..
θετικη σκεψη κοριτσια.εγω σκεφτομαι οτι φετοσ το καλοκαιρι δεν θα μαυρισω γιατι θα ειμαι εγκυος και δεν κανει.το ζω, που θα παει...
toniach29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:toniach29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
EGV SΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΟΚΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΕΣΤΑΚΙ..2ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ Κ ΝΙΩΘΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..
art86 έγραψε:το μαρακι το σκεφτεται για τεστ κοπελα μου...οχι εγω....εγω αν δεν περασει βδομαδα καθυστερησης δεν κανω τπτ....μαζι με εμενα περιπου περιμενει και η μαριαΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:art86 έγραψε:μεχρι τισ 19 -20..εκει γυρω....αλλα ειπαμε...αυτη τη φορα εχω καλο προαισθημα...ελπιζω να μην φαω τα μουτρα μουΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ Ε? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΚΡΑΤΗΣΟΥ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΜΗΝΞΕΧΝΣ ΑΧΝΟ=ΘΕΤΙΚΟ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΕΧΕΙΣ ΤΕΣΤ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
θετικη σκεψη κοριτσια.εγω σκεφτομαι οτι φετοσ το καλοκαιρι δεν θα μαυρισω γιατι θα ειμαι εγκυος και δεν κανει.το ζω, που θα παει...
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ Θ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΩ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
η αληθεια ειναι αυτη...καθε φορα που πηγα κρητη και με ρωτουσαν απο που ειμαι και ελεγα μακεδονια εκστασιαζονταν...οντως μας αγαπατε εσεις οι κρητικοι τους μακεδονες..αλλα και εμεις αγαπαμε Κρητη με χιλιαααααααααααmaryz-iraklio kritis έγραψε:art86 έγραψε:και μενα με τα λενε κατι τετοια...και το πιο καλο ειναι οτι με τα λενε ανθρωποι που ξερουν οτι προσπαθω....ασχετο...ρε κοριτσια που ειναι η ιωαννα οεο....εχει μερες να μπειLollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
που είναι κιόλας??? να της πώ ότι έκανα την συνταγή της κ ήταν τέλειαα !! ααα ρε αρτ πολύ μ αρεσει να ακουω το με κ το σε καμια φορα λεω κ εγω καλαα πλακα με κανεις...τους Θεσσαλονικιους τους παμε κ μας πανε!
Lollipop83 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
πεσ μου τετοια και εσυ να τρελαθω τελειος.το εκανα εικονα δεν ειμαι καλα
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Lollipop83 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
τους πρώτους μήνες απαγορεύεται το μπάνιο!
τι σορυ καλε.......ιτς ολ οκ...καλε πως το μιλαω ετσι το αγγλικοΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΡΤ.ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΣΟΡΥ
Lollipop83 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΟ..
Α!!ΛΟΛΙΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ....ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΘ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΑ ΠΑΝΤΩΣ
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΟ..
Α!!ΛΟΛΙΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ....ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΘ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΑ ΠΑΝΤΩΣ
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Lollipop83 έγραψε:
ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.!!
Lollipop83 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΟ..
μπραβο... να το ευχαριστιομαστε κιολας.
σασ αφηνω κοριτσια γιατι εχω ραντεβου.τα λεμε το βραδυ.φιλια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης