Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
76 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 76 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ Η ΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???
και μενα με τα λενε κατι τετοια...και το πιο καλο ειναι οτι με τα λενε ανθρωποι που ξερουν οτι προσπαθω....ασχετο...ρε κοριτσια που ειναι η ιωαννα οεο....εχει μερες να μπει

που είναι κιόλας??? να της πώ ότι έκανα την συνταγή της κ ήταν τέλειαα !! ααα ρε αρτ πολύ μ αρεσει να ακουω το με κ το σε καμια φορα λεω κ εγω καλαα πλακα με κανεις...τους Θεσσαλονικιους τους παμε κ μας πανε!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:
toniach29 έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:πως να μην ειμαστε καταφαντασιαν εγκυες.εμενα σημερα με πηρε μια φιλη μου τηλ που δεν ξερει οτι προσπαθω για μωρακι και μου λεει σε ειδα στον υπνο μου εγκυο. ε, πεσ τωρα να μην αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι???

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΟΩ ΣΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ 2 ΣΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΓΟΝΙΜΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

ναι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 536304 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 536304 ειναι οι τυχερεσ μασ μερες.αν και εγω σημερα δεν εχει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 215994 ελπιζω αυριο.το τεστακι παντωσ ειπε οτι δεν ειναι σημερα η μερα μου. το τεστακι μιλησε.

Ε ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ,ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ...

πιάνει όμως τις γυναίκες που δε δουλεύουν κ που δεν έχουν τα τελευταία χρόνια ένσημα? εγώ γέννησα εδώ στο Μητέρα Κρήτης
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ

όταν πάω στο γιατρό θα ρωτήσω..

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ε μα! κ εγώ χθες λέγαμε με τη νονά της Ανννούλας τη συντέκνισσα μου δηλαδή , για τα ταξίδια κ λέω αν δεν έχουμε καμιά έκπληξη θα πάμε το σεπτεμβρη εξωτερικό! μ αρέσει που το χω σίγουρο..

θετικη σκεψη κοριτσια.εγω σκεφτομαι οτι φετοσ το καλοκαιρι δεν θα μαυρισω γιατι θα ειμαι εγκυος και δεν κανει.το ζω, που θα παει...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
art86 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
μεχρι τισ 19 -20..εκει γυρω....αλλα ειπαμε...αυτη τη φορα εχω καλο προαισθημα...ελπιζω να μην φαω τα μουτρα μου

ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ Ε? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΚΡΑΤΗΣΟΥ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΜΗΝΞΕΧΝΣ ΑΧΝΟ=ΘΕΤΙΚΟ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΕΧΕΙΣ ΤΕΣΤ?
το μαρακι το σκεφτεται για τεστ κοπελα μου...οχι εγω....εγω αν δεν περασει βδομαδα καθυστερησης δεν κανω τπτ....μαζι με εμενα περιπου περιμενει και η μαρια

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΟΩ ΣΤΑ ΤΙΚΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ 2 ΣΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΓΟΝΙΜΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

ναι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 536304 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 536304 ειναι οι τυχερεσ μασ μερες.αν και εγω σημερα δεν εχει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 215994 ελπιζω αυριο.το τεστακι παντωσ ειπε οτι δεν ειναι σημερα η μερα μου. το τεστακι μιλησε.

EGV SΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΟΚΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΕΣΤΑΚΙ..2ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ Κ ΝΙΩΘΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:

ε μα! κ εγώ χθες λέγαμε με τη νονά της Ανννούλας τη συντέκνισσα μου δηλαδή , για τα ταξίδια κ λέω αν δεν έχουμε καμιά έκπληξη θα πάμε το σεπτεμβρη εξωτερικό! μ αρέσει που το χω σίγουρο..

θετικη σκεψη κοριτσια.εγω σκεφτομαι οτι φετοσ το καλοκαιρι δεν θα μαυρισω γιατι θα ειμαι εγκυος και δεν κανει.το ζω, που θα παει...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΘΑ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ Θ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΩ.

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:
toniach29 έγραψε:

EGV SΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΚΟΚΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΕΣΤΑΚΙ..2ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ Κ ΝΙΩΘΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΜΟΥ..

περιμενω αποτελεσμα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
art86 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΡΤΕΜΗ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
μεχρι τισ 19 -20..εκει γυρω....αλλα ειπαμε...αυτη τη φορα εχω καλο προαισθημα...ελπιζω να μην φαω τα μουτρα μου

ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ Ε? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΚΡΑΤΗΣΟΥ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΜΗΝΞΕΧΝΣ ΑΧΝΟ=ΘΕΤΙΚΟ.ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΕΧΕΙΣ ΤΕΣΤ?
το μαρακι το σκεφτεται για τεστ κοπελα μου...οχι εγω....εγω αν δεν περασει βδομαδα καθυστερησης δεν κανω τπτ....μαζι με εμενα περιπου περιμενει και η μαρια

σωστά κάπου 20 μαη περιμένω κανονικά είχα κατα τις 24 αλλά το περασμένο μήνα ηρθαν 20 μου έκανε τη χαρη ο ργανισμός μου στο γάμο να ήμουν εντάξει κ καθαρή!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΡΤ.ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΣΟΡΥ

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:

πεσ μου τετοια και εσυ να τρελαθω τελειος.το εκανα εικονα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 679259 δεν ειμαι καλα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:

τους πρώτους μήνες απαγορεύεται το μπάνιο!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
και μενα με τα λενε κατι τετοια...και το πιο καλο ειναι οτι με τα λενε ανθρωποι που ξερουν οτι προσπαθω....ασχετο...ρε κοριτσια που ειναι η ιωαννα οεο....εχει μερες να μπει

που είναι κιόλας??? να της πώ ότι έκανα την συνταγή της κ ήταν τέλειαα !! ααα ρε αρτ πολύ μ αρεσει να ακουω το με κ το σε καμια φορα λεω κ εγω καλαα πλακα με κανεις...τους Θεσσαλονικιους τους παμε κ μας πανε!
η αληθεια ειναι αυτη...καθε φορα που πηγα κρητη και με ρωτουσαν απο που ειμαι και ελεγα μακεδονια εκστασιαζονταν...οντως μας αγαπατε εσεις οι κρητικοι τους μακεδονες..αλλα και εμεις αγαπαμε Κρητη με χιλιααααααααααα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:

πεσ μου τετοια και εσυ να τρελαθω τελειος.το εκανα εικονα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 679259 δεν ειμαι καλα

ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.!!

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:

τους πρώτους μήνες απαγορεύεται το μπάνιο!

ας μεινω εγκυος και ασ μη κανω μπανιο

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΡΤ.ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΣΟΡΥ
τι σορυ καλε.......ιτς ολ οκ...καλε πως το μιλαω ετσι το αγγλικο

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

πεσ μου τετοια και εσυ να τρελαθω τελειος.το εκανα εικονα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 679259 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 679259 δεν ειμαι καλα[/quote]

ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.!![/quote]

οχιιιι λυπησουμε.αμα δεν ερθει η αλεκα αυτο το μηνα θα σου ζητησω αναλυτικες οδηγιες

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΟ..

Α!!ΛΟΛΙΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ....ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΘ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΑ ΠΑΝΤΩΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:

ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.!![/quote]

οχιιιι λυπησουμε.αμα δεν ερθει η αλεκα αυτο το μηνα θα σου ζητησω αναλυτικες οδηγιες[/quote]

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΟ..

Α!!ΛΟΛΙΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΗΤΑΝ....ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΘ ΕΓΩ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΑ ΠΑΝΤΩΣ

ΤΟΝΙΑ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΙΟ..

μπραβο... να το ευχαριστιομαστε κιολας.
σασ αφηνω κοριτσια γιατι εχω ραντεβου.τα λεμε το βραδυ.φιλια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 417472

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Lollipop83 έγραψε:

ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.!!

οχιιιι λυπησουμε.αμα δεν ερθει η αλεκα αυτο το μηνα θα σου ζητησω αναλυτικες οδηγιες[/quote]

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ!![/quote]

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:

μπραβο... να το ευχαριστιομαστε κιολας.
σασ αφηνω κοριτσια γιατι εχω ραντεβου.τα λεμε το βραδυ.φιλια Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 26 417472

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις