801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 11:12 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και ζητώ συγγνώμη αν γράφω σε λάθος σημείο.
Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δε θέλω να φορτίζω τον άντρα μου. Επειδή όμως είχα ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον, ψάχνοντας στο internet είδα τις ωραίες συζητήσεις σας και πήρα το θάρρος να μπω στην παρέα.
Είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 3 χρόνια. Μετά τον 1,5 χρόνο αρχίσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές για να αποκτήσουμε μωράκι.Μετά από περίπου 9 μήνες έμαθα ότι επιτέλους ήμουν έγκυος! Η χαρά απερίγραπτη. Στην 12η εβδομάδα όμως, δυτυχώς, η καρδούλα του σταμάτησε. Τότε ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου ΑΔΕΙΑ. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και να δείχνω σε όλους άνετη για να μη τους στεναχωρώ. Όταν μετά από κάποιους μήνες είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να βάλουμε και πάλι μπροστά για μωράκι γεννήθηκε πάλι η ελπίδα μέσα μου.Τέσσερις μήνες όμως τώρα και τίποτα! Σήμερα για μία ακόμη φορά απογοητεύτηκα (ήρθε περίοδος)... Δεν ξέρω τι να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου να μην αγχώνομαι και να είμαι δυνατή. Χρειάζομαι μία συμβουλή, μία καλή κουβέντα από κάποιον που να με καταλαβαίνει. Δε θέλω να φορτίζω τον άντρα μου όπως ξαναείπα, αν και με καταλαβαίνει και σταναχωριέται κι αυτός. Δε θέλω να αγχωθεί κι αυτός. Τί να κάνω; Συγχωρέστε με αν σας κούρασα, είχα την ανάγκη να τα πω...
καλώς ήρθες κ στο φόρουμ κ στη παρέα μας! όπως το λες να μην αγχώνεσαι κ αν μη το σκέφτεσαι κ θα σου έρθει..