Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
70 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 70 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και ζητώ συγγνώμη αν γράφω σε λάθος σημείο.
Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δε θέλω να φορτίζω τον άντρα μου. Επειδή όμως είχα ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον, ψάχνοντας στο internet είδα τις ωραίες συζητήσεις σας και πήρα το θάρρος να μπω στην παρέα.
Είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 3 χρόνια. Μετά τον 1,5 χρόνο αρχίσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές για να αποκτήσουμε μωράκι.Μετά από περίπου 9 μήνες έμαθα ότι επιτέλους ήμουν έγκυος! Η χαρά απερίγραπτη. Στην 12η εβδομάδα όμως, δυτυχώς, η καρδούλα του σταμάτησε. Τότε ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου ΑΔΕΙΑ. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και να δείχνω σε όλους άνετη για να μη τους στεναχωρώ. Όταν μετά από κάποιους μήνες είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να βάλουμε και πάλι μπροστά για μωράκι γεννήθηκε πάλι η ελπίδα μέσα μου.Τέσσερις μήνες όμως τώρα και τίποτα! Σήμερα για μία ακόμη φορά απογοητεύτηκα (ήρθε περίοδος)... Δεν ξέρω τι να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου να μην αγχώνομαι και να είμαι δυνατή. Χρειάζομαι μία συμβουλή, μία καλή κουβέντα από κάποιον που να με καταλαβαίνει. Δε θέλω να φορτίζω τον άντρα μου όπως ξαναείπα, αν και με καταλαβαίνει και σταναχωριέται κι αυτός. Δε θέλω να αγχωθεί κι αυτός. Τί να κάνω; Συγχωρέστε με αν σας κούρασα, είχα την ανάγκη να τα πω...

καλώς ήρθες κ στο φόρουμ κ στη παρέα μας! όπως το λες να μην αγχώνεσαι κ αν μη το σκέφτεσαι κ θα σου έρθει..

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρθενάκι καλώ ήρθες Smile
είναι το όνομά σου Παρθένα ή το ζώδιο σου ;

λυπάμαι πολύ για το σποράκι σου, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κουράγιο και οτι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις πραγματικά τον εαυτό σου, εμείς απλά μπορούμε να σε στηρίξουμε και να σε αγκαλιάσουμε. Πρέπει να βρεις το κουράγιο να το ξεπεράσεις και να κοιτάξεις μπροστά.
Μανούλα θα γίνεις σίγουρα, λίγη υπομονή και θα έρθει !!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που είστε??? εδώ πάρα πολύυυ ζέστη!1 επιτέλους κάθομαι σήμερα μ έπιασε η προκοπή!! Άννα που μένεις αν επιτρέπεται?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sorry που εξαφανίστηκα αλλά προέκυψε μια δουλίτσα.Γι' αυτό και την κάνω με ελαφριά! (Αν και τα'χω τα κιλάκια μου!!!)
Καληνύχτα κοριτσάκια μου! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 33 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 33 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 33 531909

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλως ηρθες κοπελα μου..καταλαβαινω πως σου ειναι πολυ δυσκολο να μην αγχωνεσαι για κατι που θες τοσο πολυ ομως πρεπει να χαλαρωσεις..κανεις κακο στο εαυτο σου αλλα κ στο αντρα σου..δεν θα καταφερεις κατι με το αγχος..αμα ηρεμησεις θα εχεις κ θετικα αποτελεσματα.

skountouflou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
παρθενακι έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια!
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ και ζητώ συγγνώμη αν γράφω σε λάθος σημείο.
Είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δε θέλω να φορτίζω τον άντρα μου. Επειδή όμως είχα ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον, ψάχνοντας στο internet είδα τις ωραίες συζητήσεις σας και πήρα το θάρρος να μπω στην παρέα.
Είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 3 χρόνια. Μετά τον 1,5 χρόνο αρχίσαμε να έχουμε ελεύθερες επαφές για να αποκτήσουμε μωράκι.Μετά από περίπου 9 μήνες έμαθα ότι επιτέλους ήμουν έγκυος! Η χαρά απερίγραπτη. Στην 12η εβδομάδα όμως, δυτυχώς, η καρδούλα του σταμάτησε. Τότε ένιωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου ΑΔΕΙΑ. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και να δείχνω σε όλους άνετη για να μη τους στεναχωρώ. Όταν μετά από κάποιους μήνες είπε ο γιατρός ότι μπορούμε να βάλουμε και πάλι μπροστά για μωράκι γεννήθηκε πάλι η ελπίδα μέσα μου.Τέσσερις μήνες όμως τώρα και τίποτα! Σήμερα για μία ακόμη φορά απογοητεύτηκα (ήρθε περίοδος)... Δεν ξέρω τι να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου να μην αγχώνομαι και να είμαι δυνατή. Χρειάζομαι μία συμβουλή, μία καλή κουβέντα από κάποιον που να με καταλαβαίνει. Δε θέλω να φορτίζω τον άντρα μου όπως ξαναείπα, αν και με καταλαβαίνει και σταναχωριέται κι αυτός. Δε θέλω να αγχωθεί κι αυτός. Τί να κάνω; Συγχωρέστε με αν σας κούρασα, είχα την ανάγκη να τα πω...

Καταρχήν καλησπέρα.Σε καταλαβαίνω ως ένα βαθμό.Την απώλειά σου δεν μπορώ να την καταλάβω γιατί δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο αλλά την αγωνία σου,την ελπίδα σου κ την προσμονή σου για ένα παιδί την καταλαβαίνω απόλυτα.
Είμαι κ εγώ σε αυτό το club των γυναικών που κάθε μήνα προσπαθούν,αναζητούν πληροφορίες στο ίντερνετ,λιώνουν στην θέα ένος μωρού που ακόμα δεν έχει έρθει.Που κάθε μήνας όταν έρχεται η ακατανόμαστη "πέφτουν" απίστευτα πολύ κ μετά από λίγες μέρες ξεκινάνε τον ίδιο αγώνα!
Μην το βάζεις κάτω,ούτε κ εγώ φυσικά,ούτε όλες οι κοπέλες που προσπαθούν.
Ας πιστέψουμε πως αργά ή γρήγορα (ελπίζω να ναι γρήογρα)θα έρθει κ για μας η ευτυχία της μητρότητας!
Στο εύχομαι ολόψυχα!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!ειχα κι εγω μι αποβολη πριν 4 μηνες σχεδον...σε καταλαβαινω απολυτα...εμενα σε ολο αυτο με βοηθησαν τα κοριτσια εδω περα...

ημουν κι εγω πολυ χαλια...ομως αφησε το παρελθον στην ακρη και κοιτα με αισιοδοξια το μελλον...οσο αγχωνεσαι τοσο κακο κανεις στον οργανισμο σου...

προσπαθησε να βρεις τροπους να ξεχνιεσαι και θα δεις που θα αποκτησεις συντομα το πολυποθυτο σπορακι...

εμεις ειμαστε εδω και θα σε στηριξουμε σε ο,τι και αν χρειαστεις...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι....πτώμα είμαι...τι κάνετε?ποιες είναι εδώ?

παρθενακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια, σας ευχαρίστω όλες πολύ! Παρθένος είναι το ζώδιο! Ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι αλλά δυτυχώς δεν μπορώ. Βλέπω ότι έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδάκι και στην ουσία το αποτέλεσμα μηδενικό. Έχουν αρχίσει και κάποιοι συγγενείς τα γνωστά "άντε, δε θα κάνετε κανένα μωρό; τόσο καιρό είστε παντρεμένοι..." Δεν θέλω να μάθουν τίποτα και προσπαθώ να δείχνω ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Ο άντρας μου τα βλέπει πιο χαλαρά ή τουλάχιστον προσπαθεί έτσι να δείχνει για να με βοηθάει, αλλά ξέρω ότι μέσα του και αυτός πονάει. Και πόσο μάλλον που αρκετοί φίλοι του έχουν ήδη παιδάκι. Φοβάμαι μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση μας. Δεν ξέρω τι να κάνω.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ??

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
art86 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:ναι σήμερα και εδώ έχει αρκετό κρύο, χθες ήταν καλούτσικα.
εδώ δεν κάθεσαι έξω ούτε με κάλτσα ούτε με ζακέτα πρρρρ!!
και εγω ολη μερα κυκλοφορω με ζακετα..........ψοφο εχει και εδω

αύριο για καταιγιδες έλεγε Mad
άμαν ποια !!
εκεί που είπαμε ήρθε το καλοκαίρι...

Αννα τυχερή !!!
κανένα μπάνιο έκανες στην θάλασσα ;
Δεν έχω κάνει ακόμα, είμαι λίγο κρυουλιαρα, ισως πάμε το σκ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι έγραψε:Κορίτσια, σας ευχαρίστω όλες πολύ! Παρθένος είναι το ζώδιο! Ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι αλλά δυτυχώς δεν μπορώ. Βλέπω ότι έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδάκι και στην ουσία το αποτέλεσμα μηδενικό. Έχουν αρχίσει και κάποιοι συγγενείς τα γνωστά "άντε, δε θα κάνετε κανένα μωρό; τόσο καιρό είστε παντρεμένοι..." Δεν θέλω να μάθουν τίποτα και προσπαθώ να δείχνω ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Ο άντρας μου τα βλέπει πιο χαλαρά ή τουλάχιστον προσπαθεί έτσι να δείχνει για να με βοηθάει, αλλά ξέρω ότι μέσα του και αυτός πονάει. Και πόσο μάλλον που αρκετοί φίλοι του έχουν ήδη παιδάκι. Φοβάμαι μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση μας. Δεν ξέρω τι να κάνω.

όλα είναι θέμα χρόνου μη μπαίνεις στη διαδικασία να φορτώνεις το μυαλό σου κ με άλλα αρνητικά πράματα..όλα έχουν κάποια αιτία...όταν βγάλεις από το μυαλό σου θα σου έρθει..

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ??

παρούσα!

παρθενακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γκρινιαρα έγραψε:παρθενακι καλως ηρθες στο παρεακι μας!!!ειχα κι εγω μι αποβολη πριν 4 μηνες σχεδον...σε καταλαβαινω απολυτα...εμενα σε ολο αυτο με βοηθησαν τα κοριτσια εδω περα...

ημουν κι εγω πολυ χαλια...ομως αφησε το παρελθον στην ακρη και κοιτα με αισιοδοξια το μελλον...οσο αγχωνεσαι τοσο κακο κανεις στον οργανισμο σου...

προσπαθησε να βρεις τροπους να ξεχνιεσαι και θα δεις που θα αποκτησεις συντομα το πολυποθυτο σπορακι...

εμεις ειμαστε εδω και θα σε στηριξουμε σε ο,τι και αν χρειαστεις...

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Αυτό που είχα ανάγκη ήταν να ξέρω ότι κάποιος με καταλαβαίνει και μπορώ να του πω ακριβώς αυτό που νιώθω! Ειλικρινά, χαίρομαι πάρα πολύ που σας ανακάλυψα και μοιράστηκα μαζί σας τις σκέψεις μου! Ειλικρινά ευχαριστώ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΟΥ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι έγραψε:Κορίτσια, σας ευχαρίστω όλες πολύ! Παρθένος είναι το ζώδιο! Ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι αλλά δυτυχώς δεν μπορώ. Βλέπω ότι έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που αποφασίσαμε να κάνουμε ένα παιδάκι και στην ουσία το αποτέλεσμα μηδενικό. Έχουν αρχίσει και κάποιοι συγγενείς τα γνωστά "άντε, δε θα κάνετε κανένα μωρό; τόσο καιρό είστε παντρεμένοι..." Δεν θέλω να μάθουν τίποτα και προσπαθώ να δείχνω ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη. Ο άντρας μου τα βλέπει πιο χαλαρά ή τουλάχιστον προσπαθεί έτσι να δείχνει για να με βοηθάει, αλλά ξέρω ότι μέσα του και αυτός πονάει. Και πόσο μάλλον που αρκετοί φίλοι του έχουν ήδη παιδάκι. Φοβάμαι μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση μας. Δεν ξέρω τι να κάνω.

μην ακους τους γυρω σου...τις περισσοτερες φορες τα σχολια τους ειναι κακοβουλα...τωρα που καλοκαιριαζει προσπαθησε να ανανεωθεις και θα δεις που το θαυμα θα γινει...αλοιμονο αν οι αντρες μας μας αφηναν στα δυσκολα...αλλα...πρεπει κι εμεις να προσπαθουμε...σου ευχομαι συντομα τα καλυτερα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρθενάκι με ήρεμες λογικές συζητήσεις μεταξύ σας δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην σχέση σας.
Τώρα και κανένα καβγαδάκι που και που όλοι το κάνουμε για αυτό το θέμα.

Οι τρίτοι καλό είναι να μείνουν έξω απο αυτό, μόνο προβλήματα και ψυχολογική πίεση θα διμιουργηθει.
Μπορείς απλά να τους απαντάς έτσι που να μην έχουν το περιθώριο να σε ξαναρωτήσουν και έχεις καθαρίσει Wink

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:που είστε??? εδώ πάρα πολύυυ ζέστη!1 επιτέλους κάθομαι σήμερα μ έπιασε η προκοπή!! Άννα που μένεις αν επιτρέπεται?
Γεια σου Μαρακι
Μένουμε Βασιλειές, στο δρόμο προς Σύλαμο
Εσυ;

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω χαζευω και τα εργακια μου στο μεγκα οποτε πηγαινοερχομαι...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας.λοιπον ειχα και εγω μια αποβολλη και ειναι οτι χειροτερο εχω περασει...κλειστηκα στον εαυτο μου εκλαψα πονεσα αλλα τι???????καταφερα κατι....οχι...ξερεις τι μου ειπε ο γιατρος μου...?το αγχος ειναι ο πιο ανασταλτικος παραγοντας για να μεινεις εγκυος.....εγω δεν θα σου πω μην το σκεφτεσαι...οχι.γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι ...θα σου πω ομως να προσπαησεις να το σκεφτεσαι οσο λιγοτερο γινεται να μην αγχωνεσαι και το κυριοτερο να μην περνας το αγχος στον αντρα σου....κανε ερωτα οχι για να κανεις παιδι...απολαυσε τον αντρα σου και αοφυ εμεινες μια φορα σιγουρα θα ξαναμεινεις...ηρθε η αλεκα[περιοδος]οκ....παμε για τον επομενο μηνα....μην στεναχωριεσαι...συντομα θα γινεις μανουλα...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη πως πήγε ;

τόνια αγκαλίτσες διαβάζω ; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 33 654316

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρθενακι καλώς όρισες
Αυξανομαστε εμείς οι παρθένοι εδω μέσα
Γι αυτο είμαστε εδω για να μοιραζόμαστε σκέψεις και τα αγχη μας
Είμαστε όλες στην ίδια κατάσταση και σύντομα θα έχουμε όλες ευχάριστα, υπομονή και επιμονή! Η προσμονή μας είναι τόσο μεγάλη αλλα ο Θεός θα μας ανταμείψει

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Εύη πως πήγε ;

τόνια αγκαλίτσες διαβάζω ; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 - Σελίδα 33 654316
ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ...ΠΗΡΑ Κ ΤΟ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΤ ΧΑΜΗΛΑ..ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΜ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Εύη πως πήγε ;

όλα καλά μωρε...απλά σαν να κουράστηκα πολύ σήμερα...έριξε κ μια βροχή άστα να πάνε!μιλάμε για πολύ νερό!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια υπαρχει περιπτωση αυτο που νιωθω να ναι οωρρηξια...αλλα ρε γμτ συμφωνα με το τικερακι το οποιο μαλιστα συνεπεσε με τα σημαδια ειχα στις 5 μεχρι 9...αρα ..παιζει αν ναι 2η οωρρηξια οπως μυ ειπε χθες η τονια[αν δεν κανω λαθος]αν οντως ειναι παντως τζιφος...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις