901 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36 Δευ Μάης 14, 2012 1:39 pm
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:Μαράκι σε καληνυχτίζω!θα τα πούμε αύριο!φιλιά
καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!! φιλιά!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:Μαράκι σε καληνυχτίζω!θα τα πούμε αύριο!φιλιά
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΥΠΝΑΡΟΥΔΕΣ!!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΠΑΡΑ ΟΡΘΙΑ ΕΛΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΞΥΠΝΗΤΗΤΡΙ ΕΧΕΙ!!!ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΦΥΓΕ Κ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΤΡΕΛΟΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ..ΝΥΣΤΑΖΩΩΩ Η ΕΡΜΗ ΜΑΝΑΑΑΑ
ΩΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΚΟΤΟΔΥΝΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ....ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΧΘΕΣ.
toniach29 έγραψε:ΩΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΣΚΟΤΟΔΥΝΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ....ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΧΘΕΣ.
loulou_29 έγραψε:Καλημερα κουκλες!!!!!!!καλε τι υπνος ειναι αυτος????δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου
εβελιν καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!!!!!
τονια γιαννα σοφουλι
loulou_29 έγραψε:καλη σου μερα μαιρη!!!!και εδω σε μας ευτυχως δροσισε λιγο!!!!
ΒΡΕ ΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ???ΩΡΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:Εγώ χθες βράδυ είχα κάτι περίεργες αναγούλες οι οποίες δε μου έχουν περάσει ακόμα..έπεσε ψόφια κ ψόφια ξύπνησα μαζί με τον αγά!
ΑΧ ΕΜΕΝΑ 11ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΣΕΡΙ ΑΜΗΝ!!!ΕΔΩ Κ 2ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΨΣΙΜΕΝΟΙ..8 Κ ΜΙΣΗ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ 7ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9-9,30 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΙΣ ΧΩΝΩ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΙΩΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ-ΠΑΙΔΙΚΟ.ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #36
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης