51 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! Τρι Μάης 15, 2012 1:23 am
kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγώ να θηλάσω λέω.Ελπίζω να τα καταφέρω χωρίς πρόβλημα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kristinaki έγραψε:Kristinaki έγραψε:sofouli έγραψε:ελααααααααααα το καλοοοο γαλααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πουλαω!!!!!!η' μαλλον χαριζω!θα σας στελνω σε μπουκαλακια με την acs!
αχαχαχααααααααααααα
Λοιπον σοφακι εγω λεω να το βγαλεις στην παραγωγη. τι νουνου και μαλακιες. Εδω θα φτιαξεις το γαλα Σουσου
vgog65 έγραψε:Είναι και δύσκολος ο θηλασμός λένε κορίτσια πάντως......!!!!
giotaki2 έγραψε:αγοράκι έχω χριστινάκι, με ζαργαλευει όλη την ώρα τις τελευταίες μέρες συνέχεια, αν και άργησα λίγο να το νιώσω και ανησυχούσα. Με κάνει πολύ χαρούμενη που το νιώθω το καλό μου..
Ναι κι εγω έχω ακούσει πολλές γνωστές που προσπαθούν πολύ καιρό, η αδερφή μου χρόνια.. αφήστε τα. είναι δώρο θεού και το χουμε στην κοιλίτσα μας
kat3r1na έγραψε:ο δικος μου φούρνος έχει πυρόληση,αλλά δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε.Επειδη είμαστε τα δυο μας,μαγειρεύουμε συνήθως σε ενα φουρνακι-ρομποτάκι που μας έκαναν δώρο στον γαμο.
Παντως αν κανεις μια αναζητηση στο google σιγουρα θα βρεις εναλλακτικους τροπους καθαρισμου..
marianthi_m έγραψε:Σοφία η μαμα μου που έχει πρόβλημα με τα απορρυπαντικά χρησιμοποιεί μαγειρική σόδα! Είναι πολύ καλή δοκίμασε το... σε ένα σφουγγαράκι με νερό...
Kristinaki έγραψε:σοφακι ειναι τελειο και συγκηνιτικο αυτο το βιντεο!
ισως πηγαν να φανε;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης