Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημέρα κορίτσια!!!

Με αυτό το καιρό χθες κοιμήθηκα απο τις 10! Χόρτασα ύπνο!

Βίκυ τέλεια η κοιλίτσα! Όταν γυρίσω τη Δευτέρα θα βάλω και εγώ!

Κατερίνα είδα ότι έχεις συσπάσεις μάλλον... ξεκουράσου λίγο.. θα σου περάσει.. εύχομαι να σταματήσεις να πονάς!

Είδα στο fb οτι το Γιωτάκι έχει σήμερα γενέθλια! Χρόνια Πολλά!!! Και του χρόνου να γιορτάσεις τα γενέθλια σου με το μπεμπάκι σας!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 654316

Είδατε που ανοιξανε θέμα εγκυούλες Ιανουαριού? βρε πως περνάει ο καιρός!!!

http://www.creativebeez.gr

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που πηγατε ολες????? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Γιωτάκο(Χρόνιααααααααααααα Πολλάαααααααααα) Σοφάκο τη κάνουμε σιγά σιγά ε????άντε!!!!!Με το καλό!!!Μαριανθάκο το έκοψες στο ύπνο ε???Μια χαρά αυτά είναι!!!Ναι το είδα το θεματάκι και συγκινήθηκα!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι,αναχωρουμε το μεσημερι!!!!!!!!ω ρε στασεις που εχουμε να κανουμε!!!!!!!!

giotaki2

giotaki2
Εδώ είμαι εγώ...
Ευχαριστώ Μαριάνθη μου με το καλό κι εσυ! Τι καλά όσο σκέφτομαι πως θα αλλάξει η ζωή μας με τα μωρά.. οι γιορτές δε θα ναι ποτέ ίδιες θα μας ομορφυνουν τη ζωή...
Όσο για το θέμα περιποίηση που άνοιξε η maroulo έχει ένα δίκιο εγω σήμερα λέω αφού τελειώσω με τις δουλειές του σπιτιού να ρίξω ένα βαψηματάκι στο νύχι να βάλω καμιά κρεμούλα και το απόγευμα που θα'ρθει η αδερφη μου θα τη βάλω να μου βάψει και το μαλλί!!

marianthi_m

marianthi_m
Σοφία καλά να περασεις!!!

Και εμείς φεύγουμε σε λίγο .. πάμε να κάνουμε κάποιες δουλειές στο εξοχικό - να το ετοιμάσουμε για το καλοκαίρι!
Σήμερα θα βρέχει Sad Ελπίζω απο αύριο να είναι καλά και να απολαύσουμε τη θάλασσα!
Λέτε σήμερα να ανάψουμε και τζάκι? Μακάρι!

Τι απαίσιος καιρός!!! Ελεος!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Θελω πολύ sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny

http://www.creativebeez.gr

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Δεν ξέρω ρε Κατερινάκι καθόλου για το αν βρεθούμε.....Η μαριάνθη δεν μπορεί και η Νίκη είπε να συνενοηθουμέ και βλέπουμε!!!!Αν είναι να μαστε οι 2 μας εγώ δεν έχω θέμα μέσα είμαι!!!
Για Κυριακή!!!!Τις είπα για συσπάσεις της δικιάς μου και πως θα τις καταλάβω ...και μου είπε αν τις είχες θα τις καταλαβαίνες μην ανησυχείς!!!! !!!!Να σου πώ μήπως χρειάζεσαι ξεκούραση κυρία σουρτούκο τώρα με τις συσπάσεις????Για ρώτα την διότι τις δικές μου τις έβαλε ξάπλα να είναι!!!

Κοίτα να δεις,μου είπε όντως για ξεκούραση,αλλά όχι να μείνω στο κρεββάτι.Με ρώτησε πχ τί εκανα πρίν με πιάσει ο πόνος.Ε πραγματικά,δεν τόλμησα να της πω τί εκανα δυο μέρες σερί,γιατί θα με πετούσε απο το παράθυρο.Οπότε όντως,υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σε αυτα.Αν βέβααι μιλάμε όντως για συσπάσεις,έτσι?

Τώρα,θα πινω τα ματζούνια μου,θα προσέξω λίγο και ελπίζω όλα ξαλά θα είναι!!

Για τη συνάντηση,δν έχω κι εγώ κανένα θέμα να είμαστε οι δυο μας.Μπορώ να έρθω Αγ.Παρασκευή εξάλλου,γιατι το λεωφορείο για εκει περνάει κάτω από το σπίτι μου..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kat3r1na στις Πεμ Μάης 17, 2012 11:32 pm, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχουμε πολυ ασχημο καιρο και ψυχρα!να εχει ηλιο αλλα οχι τρελη ζεστη!!σημερα θα κανω και εγω μια κουρα ομορφιας μπαμ μπαμ γιατι θα φριξει η μαμα μου αν με δει ετσι!το φρυδι τουλαχιστον ειναι βγαλμενο![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giotaki2 έγραψε:Εδώ είμαι εγώ...
Ευχαριστώ Μαριάνθη μου με το καλό κι εσυ! Τι καλά όσο σκέφτομαι πως θα αλλάξει η ζωή μας με τα μωρά.. οι γιορτές δε θα ναι ποτέ ίδιες θα μας ομορφυνουν τη ζωή...
Όσο για το θέμα περιποίηση που άνοιξε η maroulo έχει ένα δίκιο εγω σήμερα λέω αφού τελειώσω με τις δουλειές του σπιτιού να ρίξω ένα βαψηματάκι στο νύχι να βάλω καμιά κρεμούλα και το απόγευμα που θα'ρθει η αδερφη μου θα τη βάλω να μου βάψει και το μαλλί!!

Χρόνια πολλά Γιωτάκι!!Ό,τι καλύτερο σου έυχομαι,και σύντομα αγκαλιά με το μωράκι σου!!

giotaki2

giotaki2
Μαριάνθη καλά να περάσεις θα βγάλει ήλιο Cool από Σάββατο απόγευμα και κυριακη (μιλάει ο μετεορολογος...χαχαχα) γιατι αλλιώς χαθήκαμε εγω δε θα χω τι να φορέσω στη βάφτιση. Και κοίτα μη κουραστείς με τις δουλειές σιγά σιγά... Wink
Χριστινάκι κι εσύ πρόσεχε ξεκουράσου λίγες μερούλες και μετά πάλι μη πας γυρεύοντας σκέψου το νινάκι σου μωρε... Smile
Σοφάκι να μας ενημερώσεις πριν φύγεις αν σου ευχηθούμε.. παω να βάλω σκούπα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 328109

giotaki2

giotaki2
kat3r1na έγραψε:
Χρόνια πολλά Γιωτάκι!!Ό,τι καλύτερο σου έυχομαι,και σύντομα αγκαλιά με το μωράκι σου!!
Ευχαριστώ γλυκιά μου κι εσύ να καλοδεχτείς το δικό σου.. Αχ βρε κορίτσια με συγκινειτε... να στε καλά!!!
Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατα τις 4 θα φυγουμε...ωστοσο θα μαζευω και θα ειμαι ον!προς το παρων ειμαι εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα μιλαμε και απο'κει αν μπορεσω να παρω σειρα....οταν παω να κατσω τοτε ολοι θυμουνται οτι θελανε να κατσουνε...μεχρι και το ανηψακι μου που ειναι 2μιση και θελει τουτου! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινάκι μου όπως νιώθεις αν είσαι καλά....δες πως θα είσαι ....Σαββάτο και τηλεφωνιόμαστε απογευματάκι.......να συνενοηθούμε.......εννοείτε και με βολεύει Αγ.Παρασκευή..............!!!!Αλλά δες πως είσαι πρώτα!!!!
Μαριάνθη μακάρι να καλυτερέψει ο καιρός εδώ βρέχει Mad και δεν μου αρέσει καθόλου τη σιχαίνομαι τη βροχή!!!!
Γιωτάκο όλα θα αλλάξουν με το μωράκι προς το καλύτερο πάντα!!!
Σοφάκο καλωπίσου μην λέει η μάνα σου οτι παράτησες το εαυτό σου...εμένα η δικιά μου που είναι και δίπλα με κράζει συνέχεια!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα το κραξιμο θα το φαω αν με δει που ολη τη μερα ειμαι με φορμες αλλα.....ειμαι ανετα! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο 4!!!!! - Σελίδα 21 328109

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχχαχχαχα!Εμένα μου τη λέει συνέχεια έτσι η αδερφή μου.....οτι είμαι σα σουργέλο και που πάω έτσι (καμία σχέση με την αδερφή μου...σωστή "Ζωζω" αυτή λάθος κάφρος εγώ)

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντα ημουνα κοκετα!απο τοτε που ηρθαμε εδω πανω....μελαγχολησα!τωρα ταιριαζω πιο πολυ με το γιωργο!και νιωθω και ανετα!κατεβηκα απο τα ψηλα και τωρα αθλητικα,μπαλαρινες κτλ!ε πονεσε η μεση μου τοσα χρονια!ε δεν εχω μποι αλλα τι να κανω????

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α!Εγώ πάλι είμουνα χύμα εντελώς.....!!!!Ευτυχώς όποτε είχαμε καμία επίσημη έξοδο πήγαινα στην αδερφή απέναντι διάλεγα ρούχα κοσμήματα παρφού και αρώματα και με έβαφε σαφώς υπερπαραγωγή!!!!Τώρα όπως πάχυνα κάνει το στυλίστα.....και απλά με βάφει!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα κι εγώ με φόρμα,κάλτσα και αθλητικά είμαι στη δουλειά,μιας και έχει ψωφόκρυο και βροχή-ουστ-.
Τα καλοκαιρινά μου ρούχα,είναι πιο "σικ" από τα χειμωνιάτικα.Χρωματάκια,σχεδιάκια,φουστανάκια,έ όσο να ναι σε κάνουν λίγο πιο άνθρωπο..!
Χτες ρώτησα κι εγώ τη γιατρέσα για το βάρος,και μου είπε μαξιμουμ 10κιλά.μου μέτρησε και την κοιλιά με μια μεζούρα,την περιφέρεια,και κάτι από τον αφαλό και κάτω που δε το κατάλαβα ακριβώς..!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααααα και έκλεισα και Β επιπέδου 12 Ιούνη.Πόσο πολύ αργει....... Sad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχθες λεει η αδελφη μου βαλε skype να μιλησουμε!κατεβασα ολη τη ντουλαπα για να ταιριαξω ρουχα....χαχα!η αδελφη μου και στη λαικη που θα παει ισιωνει τα μαλλια της!απλωνει και ειναι σικ!ειναι 24 θα μαθει οταν θα φτασει στην ηλικια μας![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσάκια!! Απ´οτι βλεπω πολλες εχετε πονακια κ τετοια ... Κ εγω!! Αρα ειναι γενικευμενο κ δεν συντρεχει λογος ανησυχιας!!

Χαλια καιρος σημερα!! Smile ευτυχως σαββατοκυριακο θα φτιάξει! Smile

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά με δουλευείς....ρε Κατερίνα πόσα κιλά είσαι και σου είπε μόνο 10???Κόκαλο μου φαίνεσαι και εσύ απο τις φωτο!!!

Καλημέρα Ιοκάστη.............!!!!!
Σοφάκο και εμένα έτσι ακριβώς είναι η αδερφή μου αλλά είναι και 38 ετών οπότε μην ελπίζεις!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζηλεψα!! Θα φωτογραφηθω κ γω με τη κοιλιτσα κ θα βαλω!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βραδυ κοιμηθηκα λιγο ατσαλα και εκανα μια αποτομη κινηση για να γυρισω και ποναω απο τη δεξια πλευρα...το μικρο κανει βολτες μεν αλλα να'ναι κανενα νευρο η' εκανα καμια ζημιουλα?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ χθές παιδευόμουνα πόσες ώρες έχω πάρει ένα καινούργιο κινητό και μέχρι να βγάλω άκρη το 2ωρο το φάγα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις