576 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Πεμ Ιουν 07, 2012 3:06 am
trilly
Πρωταγωνιστής!!
καλε η ξανθια δεν ειναι συντονιστρια! ειναι του συριζα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεωργία02/07/10 έγραψε:Nena έγραψε:Αυτος ο ερμος ο Βολταιρος, που πεταμε τσιτατα του οποτε μας βολευει...
Η φιλη μου η Φλωρεντια ειπε οτι δεν μπορεις να ξεπλενεις με Βολταιρο οποιαδηποτε ανυποστατη μαλακια εχεις πει.
Ρισπεκτ γι'αυτο. Ποσο δικιο εχει.
Ξέρω ότι όλες είμαστε εκνευρισμένες με το γεγονός, και αν δεν έγινε αντιληπτό με αυτά που έγραψα παραπάνω συμφωνω απόλυτα με τα όσα είπες και εσύ, αλλα επείδη δεν καταλαβαίνω πραγματικά αν έχει γίνει κάποια παρεξηγηση, θα ήθελα να πω γενικά ότι τα κλασικά αποφθέγματα όπως αυτό του Βολταίρου υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν την καθημέρινότητα μας, και η χρήση τους εξυπηρετεί την επιχειρηματολογία, δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατι κάτι τέτοιο αποτελει ξέπλυμα κάθε ανυπόστατης μαλακίας... στην τελική όλες οι απόψεις είναι ανυπόστατες, αλλιώς δεν θα ήταν απόψεις αλλά αποδείξεις...
mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ !!ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!
prova έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ !!ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!
Τι κάνεις αν το παιδί σου πάει σχολείο μαζι με το δικό του? (Δεν ξερω καν αν έχει οικογένεια...) Σκεψου να σε καλέσουν στο γραφείο επειδή τσακώθηκαν...!
Nena έγραψε:prova έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ !!ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!
Τι κάνεις αν το παιδί σου πάει σχολείο μαζι με το δικό του? (Δεν ξερω καν αν έχει οικογένεια...) Σκεψου να σε καλέσουν στο γραφείο επειδή τσακώθηκαν...!
και να σου πουν "Βρειτε τα μονοι σας"..
thequeen86 έγραψε:Nena έγραψε:prova έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ !!ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!
ε ναι μην φαμε κ ξυλο σου λεει
prova έγραψε:thequeen86 έγραψε:Nena έγραψε:prova έγραψε:mariloy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΡΧΗ !!ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕΝΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ !!!
ε ναι μην φαμε κ ξυλο σου λεει
α καλο ε?
thequeen86 έγραψε:σκεφτομαι οτι ισως ειμαι τυχερη κ σκαπουλαρω διακοπες με πεθερικα αγκαζε.μας ειπε ενα φιλαρακι που ειναι μονιμος στρατιοτικος λημνο να παμε εκει να κατσουμε λιγες μερουλες να ξεκουραστουμε εμεις να εχει κ εκεινος παρεα...σκεφτομαστε πολυ σοβαρα να το κανουμε.εσεις τι λετε?
Nena έγραψε:γεωργία02/07/10 έγραψε:Nena έγραψε:Αυτος ο ερμος ο Βολταιρος, που πεταμε τσιτατα του οποτε μας βολευει...
Η φιλη μου η Φλωρεντια ειπε οτι δεν μπορεις να ξεπλενεις με Βολταιρο οποιαδηποτε ανυποστατη μαλακια εχεις πει.
Ρισπεκτ γι'αυτο. Ποσο δικιο εχει.
Ξέρω ότι όλες είμαστε εκνευρισμένες με το γεγονός, και αν δεν έγινε αντιληπτό με αυτά που έγραψα παραπάνω συμφωνω απόλυτα με τα όσα είπες και εσύ, αλλα επείδη δεν καταλαβαίνω πραγματικά αν έχει γίνει κάποια παρεξηγηση, θα ήθελα να πω γενικά ότι τα κλασικά αποφθέγματα όπως αυτό του Βολταίρου υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν την καθημέρινότητα μας, και η χρήση τους εξυπηρετεί την επιχειρηματολογία, δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατι κάτι τέτοιο αποτελει ξέπλυμα κάθε ανυπόστατης μαλακίας... στην τελική όλες οι απόψεις είναι ανυπόστατες, αλλιώς δεν θα ήταν απόψεις αλλά αποδείξεις...
Γεωργια, δεν ειπες τίποτα κακο, ισα ισα, συμφωνησα μαζι σου. Εννοω οτι ολοι χρησιμοποιουν το Βολταιρο και το αποφθεγμα του περι δικαιωματος να εκφερεις αποψη. Ασχετως αν αυτη η αποψη τους ειναι το οτι δεν εχεις δικαιωμα στην αποψη σου.
Καταλαβες τι ηθελα να πω ή το εκανα σαλατα?
thequeen86 έγραψε:δεν εχεις αδικο κ μας ειπε οτι ολα τα σος νοσοκομειο κ.τ.λ ειναι παρα πολυ κοντα.φαρμακεια κ τετοια επισης καθως κ οτι ολα καφετεριες κ εστιατορια ειναι κοντα.η θαλασσα στα 100 μετρα.κ τα εισητηρια πολυ πιο οικομικα απο το να παω κρητη π.χ.116 ευρω μετ επιστροφης ετσι αλλα καταστρωμα.εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι το 12ωρο ταξιδι.τι θα κανω με το μικρο? κ αν ειναι να παμε να παμε με πρωινο η βραδυνο μπας κ κοιμηθουμε?
thequeen86 έγραψε:αχαχαχχα αεροπλανο δν παω με την καμια.θα πεθανω εκει μεσα στανταρ αυτο! καμπινα παει πολυ κ δν λεει.δν εχουμε κ τοσα να δωσουμε...σε κανα μηνα θα φυγουμε.ιουλιο παιρνει δωρο ο αντρας μου κ την αδεια του.βεβαια μην νομιζεις τα πιο πολλα θα πανε για την εφορια 650 ευρω μας ηρθε αλλα κ παλι θα εχουμε να παμε χωρια οτι μαζι θα παρει κ τον μισθο του
thequeen86 έγραψε:17 μηνων κ τωρα περπαταει κ αντε κηνυγα τον.το καλο του ειναι οτι εαν θελει να κοιμηθει θα κοιμηθει δν παν να βαρανε κανονια.θα εχω παρει κ κατι σεντονια το μαξιλαρι του που το παιρνει αγκαλια κ κοιμαται κ πιστευω θα ειμαστε ενταξει...
markella_p έγραψε:thequeen86 έγραψε:17 μηνων κ τωρα περπαταει κ αντε κηνυγα τον.το καλο του ειναι οτι εαν θελει να κοιμηθει θα κοιμηθει δν παν να βαρανε κανονια.θα εχω παρει κ κατι σεντονια το μαξιλαρι του που το παιρνει αγκαλια κ κοιμαται κ πιστευω θα ειμαστε ενταξει...
ουουου μια χαρα θα ειστε. εμενα η μικρη μου ταξιδευει με καραβι για κρητη απο ενος ετους (χωρις καμπινα). ισως ειναι καλυτερα βραδυ για να κοιμηθει την περισσοτερη ωρα. κατα τα αλλα, το μερος ετσι οπως το περιγραφεις ειναι ιδανικο.
να πας, να πας, να πας.
και να περασετε τελεια!
thequeen86 έγραψε:markella_p έγραψε:thequeen86 έγραψε:17 μηνων κ τωρα περπαταει κ αντε κηνυγα τον.το καλο του ειναι οτι εαν θελει να κοιμηθει θα κοιμηθει δν παν να βαρανε κανονια.θα εχω παρει κ κατι σεντονια το μαξιλαρι του που το παιρνει αγκαλια κ κοιμαται κ πιστευω θα ειμαστε ενταξει...
ουουου μια χαρα θα ειστε. εμενα η μικρη μου ταξιδευει με καραβι για κρητη απο ενος ετους (χωρις καμπινα). ισως ειναι καλυτερα βραδυ για να κοιμηθει την περισσοτερη ωρα. κατα τα αλλα, το μερος ετσι οπως το περιγραφεις ειναι ιδανικο.
να πας, να πας, να πας.
και να περασετε τελεια!
ναι πριν πουμε ναι εκανα τις ερωτησεις αν ολα ειναι κοντα γτ οταν εχεις παιδι ρωτας αν υπαρχει κοντα νοσοκομειο η κεντρο υγειας!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης