Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
746 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 746 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joan_55 έγραψε:ΑΧ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ....ΕΛΕΟΣ!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???????????????
Joan μου σε μας δεν ειναι θεμα αλλων... οι δυο μας δεν μπορουμε να τα βρουμε...δυστυχως! ενταξει εμενα δεν με χαλαει το ονομα! και το παιδι θα ξερει και τα 2 του τα ονοματα και θα επιλεξει αυτο! ειναι μια συμβιβαστικη λυση! και μ αρεσει! Very Happy

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια! Έχω βγάλει κι εγώ την κάθετη καφέ γραμμή πάνω απο μήνα τώρα.Ευτυχώς ραγάδες δεν έχω κάνει και μετά απο κάθε μπάνιο βάζω μια απλή κρέμα σώματος.Τις τελευταίες 2 εβδομάδες ταλαιπωρούμαι με καούρες και δυσκοιλιότητα.Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον γυν/γο για τη γέννα αν και στην αρχή όταν είδε την Π.Η.Τ (24/Cool μου είπε να το ''κανονίσουμε'' για νωρίτερα γιατί θα πάρει άδεια.Όσο για το όνομα, πρίν 2 χρόνια που κάναμε πολιτικό είχα πεί στον άντρα μου πως τα ονόματα των παιδιών που θα κάναμε κάποια στιγμή δεν θα ήταν των γονιών μας, κι εκείνος συμφώνησε.Όταν μάθαμε πως θα κάνουμε αγοράκι αμέσως του είπα το όνομα Αλέξανδρος που θέλω.Εκεί άρχισε να μου τα μασάει οτι και καλά το σωστό είναι να βάλουμε τον πατέρα του (Χαράλαμπος). Δεν ξέρω αν του βάλανε ιδέες τα πεθερικά (εδώ και 2 χρόνια που μένω Αλεξ/πολη οι σχέσεις μας είναι τυπικές και η πεθερά μου χάρηκε πάαααααρα πολύ που θα κάνουμε αγοράκι και απο τον 4ο μήνα μας έδωσε λεφτά για το κρεβατάκι του μωρού και απο τότε μου έλεγε πως πρέπει να ετοιμάζομαι για το μαιευτήριο λες και το μωρό θα ερχότανε νωρίς Mad )αλλά αν δω οτι επιμένει στην τελική θα βάλουμε και τα 2 κι εγώ απλά θα το φωνάζω Αλέξανδρο!!!! Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Βασιλικη!
Μαλλον τωρα ξεκινανε τα δυσκολα σιγα σιγα τωρα που κοντευουμε... αχ...υπομονη τι μας εμεινε... η ουρα!!!!!!!( και λιγο πωπος ) ! χΑχαχ!
Οσο για το Αλεξανδρος πολυ ομορφο! <3

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εμένα δεν μ'αρέσει να έχει το παιδί 2 ονόματα άσχετα .. γιαυτό ειπα ότι άν βάλω δεύτερο θα είναι κάποιο που θα μπορεί να κολλήσει με το Αννα και να είναι εύηχο όπως ..κριστιάννα..Ελεάννα .. κάτι πρωτότυπο όπως σκέφτηκες εσύ Ειρήνη το Πετριανός, το οποίο δεν έχω ξανακούσει..απλά νομιζω ότι δεν είναι πολύ εύηχο κοριτσάκι το συγκεκριμένο..όμως θα είναι μόνο το δικό σου παιδάκι με αυτό το όνομα..δεν είναι τέλειο??? Very Happy Very Happy Very Happy
Και το Αλέξανδρος ωραίο Βασιλική..λένε τον πεθερό μου έτσι και αν είχα αγοράκι πολύ ευχαρίστως θα τον τιμούσα.
Επίσης μου αρέσει πολύ για αγόρι το Ήλιος...δεν είναι πολύ όμορφο???

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:Κ εμένα δεν μ'αρέσει να έχει το παιδί 2 ονόματα άσχετα .. γιαυτό ειπα ότι άν βάλω δεύτερο θα είναι κάποιο που θα μπορεί να κολλήσει με το Αννα και να είναι εύηχο όπως ..κριστιάννα..Ελεάννα .. κάτι πρωτότυπο όπως σκέφτηκες εσύ Ειρήνη το Πετριανός, το οποίο δεν έχω ξανακούσει..απλά νομιζω ότι δεν είναι πολύ εύηχο κοριτσάκι το συγκεκριμένο..όμως θα είναι μόνο το δικό σου παιδάκι με αυτό το όνομα..δεν είναι τέλειο??? Very Happy Very Happy Very Happy
Και το Αλέξανδρος ωραίο Βασιλική..λένε τον πεθερό μου έτσι και αν είχα αγοράκι πολύ ευχαρίστως θα τον τιμούσα.
Επίσης μου αρέσει πολύ για αγόρι το Ήλιος...δεν είναι πολύ όμορφο???
Μονο σε μενα φαινεται το Πετριανος ευηχο!?????!χΑχαΧαΧΑΧ!!!!!!!
Το Ηλιος... δεν ξερω... οταν το φωναζεις ηλιε ηλιε ειναι καπως περιεργο αλλα πρωτοτυπο δεν ηξερα πως υπαρχει κατι τετοιο.απο το ηλιας δηλαδη?

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ!!ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ..ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ Κ ΓΙΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΟΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑ

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!!ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΠΕΤΡΟΣ!!ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!ΩΧ ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑΜΟΥ...ΑΠΑΠΑΠΑ
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ..ΕΧΕΙ ΖΟΥΜΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ...
ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...ΧΑΧΑΧΑ!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
ΤΙΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!!ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ..."ΣΟΙ",ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΦΙΛΟΙ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠ@@ΡΕΣ...ΑΡΧΙΣΑΝΕ..ΤΙΣ Μ@@@ΚΙΕΣ..
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΒΕΛΙΝΑ!!ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΘΑ Χ@@@ΜΕ!!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΛΙΑ(ΜΑΡΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ)ΑΛΛΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:Εμένα τη μαμα μου τη λένε Ασπασία αλλά δεν της αρέσει και δεν θέλει να το βγάλουμε έτσι, εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα, ωραίο και το Ασπασία, αλλιώς θα την πω τη μαμα μου να διαλέξει αυτή ένα ωραίο όνομα που της αρέσει.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!ΛΕΓΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑ!!

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα όμορφες συνεγκυούλες Very Happy . Εγώ καούρες έχω κάποιες μέρες, ευτυχώς όχι συνέχεια. Έχω όμως αυτό το υπέροχο σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, με αποτέλεσμα τα ακροδάχτυλα των χεριών μου στο αριστερό μου χέρι να μουδιάζουν και στα δύο χέρια να πονάνε οι κλειδώσεις. Δυσκολεύομαι και να γράψω ακόμα!

Έκανα την καμπύλη εχθές και σήμερα μου είπαν τα αποτελέσματα. Η μέτρηση νηστική ήταν 83, πολύ καλό μου είπε, αλλά μετά τη γλυκόζη στη 1 ώρα ήταν 178 με όριο 170 και στη 2η ώρα ήταν 141 με όριο 120. Τα όρια που διάβαζα στο ίντερνετ είναι λίγο πιο ψηλά από αυτά που μου είπαν στο χημείο. Ξέρει καμιά σας από τιμές; Τα έστειλαν φυσικά και στον γιατρό μου με το φαξ και περιμένω να με πάρει τηλέφωνο.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joan_55 έγραψε:ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ!ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ!!ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ..ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ..ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ..ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ Κ ΓΙΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΟΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!!ΧΑΧΑΧΑ
Joan μου οταν σε εχει μεγαλωσει ενας ανθρωπος χωρις καμια συγγενεια και σε εχει αγαπησει πιο πανω και απο τον βιολογικο σου πατερα..οταν σε εχει στηριξει με ολες τις αποψεις και οταν ακομα και τωρα που χει πεθανει η γεννα θα πληρωθει απο την δικια του συνταξη... δεν ειναι θεμα εγωισμου η πικας η οτιδηποτε.ειναι θεμα εκτιμησης.ενας ανθρωπος που δεν ειχε παιδια και πεθανε με το ονομα μου στο στομα του και στα χερια μου κυριολεκτικα...δεν υπαρχει αλλο παιδι.μονο εγω.για μενα ειναι οτι πιο σημαντικο να τον τιμησω.αλλα επειδη θελω να ειμαι δικαιη θεωρω σωστο να μπει και της πεθερας μου.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια..!!!
Demmy μου δεν μιλησες με τον γιατρο σου?ισως να εισαι οριακα και να ειναι κομπλε.δεν ξερω...ευχομαι να ειναι ετσι ομως,να μην κανεις διαιτολογια κτλ.
εγω κοριτσια απο χθες βραδυ δεν ειμαι πολυ καλα... το παιδι χθες βραδυ ειχε ανεβει παρα πολυ ψηλα δεν μπορουσα να ανασανω και μου ερχοταν να κανω εμετο ( χωρις να εχω ταση) αναγωγες δλδ.
και ειχε πετρωσει η κοιλια μου.σημερα η κοιλια επανηλθε.ξυπνησα το πρωι εφαγα γλυκο αλλα δεν τον ενιωσα.πριν λιγο ηπια γαλα με μπισκοτα παλι δεν τον ενιωσα... εχω αρχισει παλι να ανησυχω... θα περιμενω λιγο ακομα και θα παρω τον γιατρο..
εσεις πως ειστε?????

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera eirini!!kanena neo apo ton pitsirika??xypnise???

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik έγραψε:kalhmera eirini!!kanena neo apo ton pitsirika??xypnise???
Νικη αστα...τωρα ειμαι καπως καλυτερα...νομιζα πως θα πεθαινα!!!!!!!
Αισθανομουν τρομερη πιεση στον οισοφαγο και φουσκωμα τρελο,και δεν μπορουσα να ανασανω καλα με ειχε πιασει ζαλαδα νομιζα θα λυποθυμησω.
παω τουαλετα νομιζοντας πως θελω να κανω εμετο και τελικα ρευτηκα αρκετες φορες και μου περασε. Shocked Rolling Eyes τωρα πριν λιγο τσιμπησα και λιγο φαι και ενιωσα και λιγο τον μικρο.
Μα αν ειναι δυνατον απο αερια να νιωθω ετσι.νομιζα θα σκαγα..να κλαιω...σε τετοια φαση.

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρήνη μου έστειλαν τα αποτελέσματα στον γιατρό μου με το φαξ, οπότε περιμένω να με πάρει. Μπορεί και να με πάρει στις 10 το βράδυ, ο άνθρωπος δεν έχει ώρες. Δεν ανησυχώ αλλά έκοψα το αλάτι, αν κόψω και τα γλυκά μετά τι μένει; Είναι σαν να με σκοτώνεις αν με αφήσεις χωρίς γλυκό Smile . Ό,τι χρειαστεί όμως θα το κάνω.

Μη στεναχωριέσαι και να αγχώνεσαι για το μικρούλι, δεν έχουν ώρες. Εμένα σήμερα για πρώτη φορά δίνει συνέχει το παρόν. Ως τώρα ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα. Εχθές άργησε και ανησύχησα λίγο, αλλά με την καμπύλη και τα πήγαινε-έλα δεν έκατσα πολύ για να του δώσω την ευκαιρία να κινηθεί.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia sas koritsia ti kanete???
Emeis kapos kalitera....

Sas diavasa oles sta grigora...
Arxisan oi ponoi kaoures ktl e???
Egw exw ponous sin mesi mono...
Oso g tin grammi stin kilia den exw,,,k oute ragades exw...
Apo onoma emeis tha tin vgaloume Panagia...
Pantos ta mwra m anipomonoun polla g tin mikri ts adelfi..
M exoun minei 2 mines mono...

Ti kanete allo pws eiste koritsia???

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
danik έγραψε:kalhmera eirini!!kanena neo apo ton pitsirika??xypnise???
Νικη αστα...τωρα ειμαι καπως καλυτερα...νομιζα πως θα πεθαινα!!!!!!!
Αισθανομουν τρομερη πιεση στον οισοφαγο και φουσκωμα τρελο,και δεν μπορουσα να ανασανω καλα με ειχε πιασει ζαλαδα νομιζα θα λυποθυμησω.
παω τουαλετα νομιζοντας πως θελω να κανω εμετο και τελικα ρευτηκα αρκετες φορες και μου περασε. Shocked Rolling Eyes τωρα πριν λιγο τσιμπησα και λιγο φαι και ενιωσα και λιγο τον μικρο.
Μα αν ειναι δυνατον απο αερια να νιωθω ετσι.νομιζα θα σκαγα..να κλαιω...σε τετοια φαση.

ελα γιατι ανυσηχησα...και ομως γενικα τα αερια μεγαλο προβλημα χαχαχα ολα τα αερια!!!περσυ το καλοκαιρι ηταν μια ξαδλφη εγκυος την επιασε ενας τρελος πονος στη κοιλια δεν βολευοταν πουθενα και τελικα μετα απο 1 ωρα εκλ@@@σε και ηρεμησε χαχαχα!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
{{{...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 417472 Augoustos  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 417472 ...}}}

Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Joannoua 1/8/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 MariaTr 5/8/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Toutounaki 5/8/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
flower Korina25 9/8/2012 Agoraki flower
flower Fay84 12/8/2012 Agoraki flower
flower Stardust 12/8/2012 Agoraki flower
Xrisa1979 13/8/2012 ?
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Bettoulina 13/8/212 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
flower Pamicha 15/8/2012 Agoraki flower
flower Vasiliapap07 16/8/2012 Agoraki flower
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Dorela 17/8/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
flower Emmy20 17/8/2012 Agoraki flower
flower Eirinomama 19/8/2012 Agoraki flower
flower NantiaN 20/8/2012 Agoraki flower
Morakia 20/8/2012 ?
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Danik 23/8/2012 koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
flower Veny 24/8/2012 Agoraki flower
flower Basiliki 24/8/2012 Agoraki flower
flower Joan 55 25/8/2012 Agoraki flower
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Sotiria-gianitsa 26/8/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
sofaki.k 30/8/2012 ?
flower Kkkk 31/8/2012 Agoraki flower

{{{...  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 417472 Septemvrios  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 417472 ...}}}

Aristina 3/9/2012 ?
flower Demmy5_k 6/9/2012 Agoraki flower
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Dest 12/9/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502 Sofouli 21/9/2012 Koritsaki  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 7 875502
flower Vgog65 23/9/2012 Agoraki flower

Έχει επεξεργασθεί από τον/την joannoua3 στις Κυρ Μάης 27, 2012 10:15 pm, 1 φορά

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofouli m me to kalo to koritsaki s agapoulla m...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ!!DEMMY MOY ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ..ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΟΣ!!ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΑΚΧΑΡΟ ΝΗΣΤΕΙΑ 90 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΡΕΧΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΗΤΗ!!ΓΕΛΑΓΕ Η ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia s Danik m,,,
Egw re agapi den ekana tin kampili zaxarou...
Den m tin ekane fetos o giatros...
Sta alla m mwrakia m tin ekane...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νομιζω οτι αν οι μηνιαιες εξετασεις σακχαρου ειναι οκ δεν χρειαζεται κιολας δεν ξερω νομιζω οτι ειναι προαιρετικο..

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Den kserw ti na pw...
Den mpirazei asto na paei...

Na sas pw kati koritsia???
Eriksa poli klama logo tis giagias m...
Eidika otan kathariza to spitaki tis k p diplona k filaga ta rouxalakia tis...
Wmos antras m to ninaki m k ta mwra m itane dipla m sunexeia...
Ta mwra m, m elegan stamata mummy m na klaieis k me kratousan aggalia...
K to allo einai oti to ninaki m mesa m den me klotsaei wpos me klotsagen prin,,,
Tora otan kani kamia kinisei niothw to xeraki tis i to podi tis...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Den kserw ti na pw...
Den mpirazei asto na paei...

Na sas pw kati koritsia???
Eriksa poli klama logo tis giagias m...
Eidika otan kathariza to spitaki tis k p diplona k filaga ta rouxalakia tis...
Wmos antras m to ninaki m k ta mwra m itane dipla m sunexeia...
Ta mwra m, m elegan stamata mummy m na klaieis k me kratousan aggalia...
K to allo einai oti to ninaki m mesa m den me klotsaei wpos me klotsagen prin,,,
Tora otan kani kamia kinisei niothw to xeraki tis i to podi tis...

AX BRE KORITSI MOY!!DEN THELW NA SKEFTOMAI TON PONO SOY!!KOYRAGIO!!NOMIZW OTI TA MWRA MAS KATALABAINOYN THN PSIXOLOGIA MAS...KAI APLA I MPEMPA DEN THELEI NA SE APASXOLEI TORA GIA NA HREMISEIS...VEVAIA AN EXEIS AGONIA KANE ENAN YPERIXO!!NOMIZW OTI TA ITSIRIKIA MAS PAIZOYN MAZI MAS AYTH THN BDOMADA...KAI I DIKI MOU SIMERA DEN EINAI POLY KEFATI!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Oxi agapi m den katalaves kala...
Niothw an einai to xeri tis i to podi tis...
Ta ksexwrizw Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις