Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
622 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 622 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας γεια σας!!!Τι κανετε;;; Καλοριζικο το θεματακι μας!!!!καλε δε σας προλαβαινω....
joanna μου να ζησετε να την θυμαστε !!!!!
Εβαλα και κανουργια φωτο....Και μου κοβει κιολας απο κοντα ειναι πιο μεγαλη η κοιλια!!!
ΕΙδα μιλατε για το αν θα ειναι ο αντρας σας μαζι σας μεσα!!Εμενα μου λεει θα μπει και οσο αντεξει παντως!!Εγω ελπιζω να ειναι εκει να μην την χασει την στιγμη!!!!!!
Οσο για το βαλιτσακι εγω θα τον φτιαξω 2 μερες πριν μπω στο μηνα μου, να ειμαι σιγουρη!!

https://facebook.com/nantia.naturally

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nantia ti koilia yperoxi!!ftou ftou!!kai egw ekei gyrw ston 8o lew na tin ftiaksw!!
vre koritsia emas den mas enimerwsan gia tin xrisi profylaktikoy les na exoume kanei kammia patata??

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε: nantia ti koilia yperoxi!!ftou ftou!!kai egw ekei gyrw ston 8o lew na tin ftiaksw!!
vre koritsia emas den mas enimerwsan gia tin xrisi profylaktikoy les na exoume kanei kammia patata??
Επειδη καπου το εχασα τι εγινε με τη χρηση προφυλακτικου??

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="NantiaN"]
danik έγραψε: nantia ti koilia yperoxi!!ftou ftou!!kai egw ekei gyrw ston 8o lew na tin ftiaksw!!
Επειδη καπου το εχασα τι εγινε με τη χρηση προφυλακτικου??

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Νίκη, ο γυναικολόγος μου ξέρεις τι είπε όταν το ρώτησα την πρώτη φόρα (στη 1η μου εγκυμοσύνη); Αν ήταν να μην επιτρέπονται επαφές στην εγκυμοσύνη η φύση θα είχε προνοήσει και θα έκλεινε με κάποιον τρόπο τον κόλπο της γυναίκας ώστε να αποφεύγονται οι επαφές. Από τη στιγμή που είναι ανοιχτός ο κόλπος οι επαφές επιτρέπονται. Very Happy
Η φύση ξέρει πάντα καλύτερα και δεν έχεις κάνει τίποτα στραβό.
Έχουμε χάσει πλέον κάθε επαφή με τη φύση και δεν εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας.
Όλη αυτή η πληροφόρηση απ' το ίντερνετ και από άλλα μέσα ενημέρωσης μας αποδιοργανώνουν λέγοντας μας τι είναι σωστό και τι όχι. Το αποτέλεσμα είναι να μπερδευόμαστε και να μην εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας.
Μην στεναχωριέσαι και μην αναρωτιέσαι αν αυτό που κάνεις είναι σωστό ή όχι.
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ!!!!
Αυτή είναι και η τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και όταν γεννηθούν τα μωράκια μας. Να μην ακολουθούμε ότι λέει το ίντερνετ ή η τάδε έρευνα ή στατιστική αλλά αυτό που νιώθουμε ότι είναι το σωστό.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φτου σου Νάντια!!!!
Υπέροχη κοιλίτσα!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Έπαφές έχουμε κανονικά. Υπάρχουν βδομάδες που ξεσκιζόμαστε (μεταφορικά μιλάω) και υπάρχουν βδομάδες που το πάμε χαλαρά. Ανάλογα με τη λίμπιντό μας και την κούραση της ημέρας. Η αλήθεια είναι ότι άρχισε η κοιλιά να μη βολεύει και δοκιμάζουμε διάφορες στάσεις. Επαφές έχουμε πάντα με προφυλακτικό. Όπως και στα άλλα παιδιά θα το βγάλουμε όταν θα πλησιάζει ο καιρός προς το τέλος του όγδοου.
Εκεί κοντά (τέλος όγδοου) κοιτάζω να έχω και την βαλίτσα έτοιμη. Περιμένει ανοιχτή για να βάλω τα τελευταία πράγματα (νεσεσέρ κτλ). Ετοιμάζω κάθε φορά δύο τσάντες. Μία για μένα και μία για το μωρό. Με βολεύει περισσότερο. Και μη ξεχάσετε να ενημερώσετε τους δικούς σας που θα βάλετε τα ρουχάκια του μωρού και που τις πιτζάμες σας.
Πράγματα δε θα χρειαστεί να αγοράσω. Πέρα από ένα μπανάκι που το διαφημίζει πάρα πολύ και η Ολίβια και το βρήκα πολύ πρακτικό μάλλον δεν θα πάρω τίποτα άλλο. Α, και έναν μάρσιπο. Όλα τα υπόλοιπα θα μου τα δώσουν. Ήδη έχω πόσα ρούχα από την μεγάλη μου κόρη. Θα μου φέρουν και δώρα και θα δω στην πορεία τι μπορεί να χρειαστώ.
Dest χαχΑΧαχΑΧαΧαΧΑχΑΧΑχΑΧαΧΑχΑΧαχ ελιωσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχχΑΧαχΑΧαΧΑχΑχαΧαχΑΧ με το ξεσκιζομαστε και το μεταφορικα !χΑαχΑχΑΧαχΑΧ θα με πεθανεις γελαω μονη μου!!!!!!!!! μου αρεσε πολυ οπως το διαβασα μου φανηκε πολυ αστειο!!!!!!!!χαχΑΧαχΑ <3  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 417472

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΓΝΩΜΕΣ ,ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΓΚΥΩΝ!!ΚΑΙ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ!!
ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΙΚΤΟ ΕΠΙΣΗΣ!!Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟΣ!!
 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 893968

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Νικη εμενα δεν με αφηνει για 3 λογους χωρις προφυλακτικο,1ον γιατι εχω ουρεοπλασμα και δεν λεει να φυγει( πηρε και ο αντρας μου αντιβιοση αλλα μονο την πρωτη φορα) εχω παρει 2 φορες αντιβιοση απο 12 μερες η καθε μια! Και τωρα περιμενω αποτελεσματα αν εχει φυγει,σε περιπτωση που εχει φυγει μην με ξανακολλαει ο αντρας μου..
δευτερον ειχα κονδυλωματα ( χαμηλου κινδυνου hpv) εμενα εφυγαν απο μονα τους ( η κρεμες δεν εκαναν τιποτα) αλλα υπαρχει περιπτωση ( επειδη το μικροβιο μενει παντα μεσα να ξανανοσησω.μην κανω καισαρικες γι αυτο ειναι κριμα.και 3ον επειδη μου ειπε πως μαλακωνει το σπερμα τον τραχηλο εχει μια ουσια κτλ κτλ κτλ.
Παντως το τρομερο που συμβαινει με εμενα ειναι πως παντα ειχα θεμα με μυκητιασεις απο παιδακι μιλαμε!!!!!( βεβαια εχω λιωσει και το betadine παλιοτερα και χαλασα την χλωριδα μου) τωρα στην εγκυμοσυνη τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! παλι καλα!!!!δοξα τον Θεο!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναντιαααα που χαθηκες βρε!!!!!! τον εκανες τον γαμο? Τελεια η κοιλιτσα σουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επειδη καναμε την βλακεια και δε καταθεσαμε τα χαρτια στην ωρα μας δε παιζει να γινει ακομα στο δημο Αθηνων τουλαχιστον!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Αλλα θα δω για αλλο δημο τωρα.....
Κατα τα αλλα καλα ειμαι παχαινω και νιωθω αναλαφρη (ανηκουστο αλλα γεγονος)
Εσεις με το γαμο τι κανατε;;Βερες βρηκατε;;;;
Εχω προβλημα με το λαπτοπ και δε μπαινω πλεον καθολου μεσα......Εχουμε και βαφτισια την κυριακη οποτε τρεχουμε και δε φτανουμε....

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NantiaN έγραψε:επειδη καναμε την βλακεια και δε καταθεσαμε τα χαρτια στην ωρα μας δε παιζει να γινει ακομα στο δημο Αθηνων τουλαχιστον!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Αλλα θα δω για αλλο δημο τωρα.....
Κατα τα αλλα καλα ειμαι παχαινω και νιωθω αναλαφρη (ανηκουστο αλλα γεγονος)
Εσεις με το γαμο τι κανατε;;Βερες βρηκατε;;;;
Εχω προβλημα με το λαπτοπ και δε μπαινω πλεον καθολου μεσα......Εχουμε και βαφτισια την κυριακη οποτε τρεχουμε και δε φτανουμε....
Εμεις αυριο θα παμε να καταθεσουμε τα χαρτια και οτι ημερομηνια βρουμε,αν και δω χαιδαρι δεν παιζει θεμα πιστευω! Βερες ...η μια μου ξινιζει η αλλη μου βρωμαει! χΑχαχ κατι θα βρω μεχρι 350-400 μεχρι εκει σε τιμη! θελω μεχρι τελος ιουνιου να χω τελειωσει με τον πολιτικο να εχω ενα μηνα να καθαρισω να ετοιμασω τα ρουχαλακια του μπεμπη μου και να φτιαξω γενικα το σπιτι! και οταν μπω στον μηνα μου απλα να καθομαι! Razz

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτο επαθα και εγω με τις βερες!!!!!Αλλα πηρα αυτες που πηρα και οταν ερθει η ωρα για τον θρησκευτικο μπορει να βρω αλλες....Οσο για τα λεφτα εμεις που πηραμε απλες με σκαλισμα μας πηγε 380 οποτε μακαρι να βρεις ακριβως αυτο πουθες και γιατα λεφτα υπομονη...
Εγω αμα καταφερνα και μεχρι τελος αυτου τ μηνα με το γαμο θα ημουν ευτυχης αλλα δε το βλεπω...Αν και εν μερει καλυτερα γιατι απο οτι μου ειπαν στο δημο Αθηνων παντρευεται η Σαρα η Μαρα και το κακο συναπαντιμα μαζι....Οποτε καλυτερα σε αλλο δημο!!!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσιααα !!!καλορίζικο το καινούριο μας θεματάκι Very Happy Very Happy

Ιωάννα συλλυπητήρια καλή μου..να ζήσετε να την θυμώσαστε.

Νάντια και Ειρήνη κ εμείς πρέπει να κάνουμε πολιτικό μέχρι τέλος Ιουνίου και έχω κατααγχωθεί..στον Δήμο Θεσσαλονίκης 3 μήνες μετά σε βάζουν απότι έμαθα άρα θα ψάξουμε άλλον δήμο..από δικαιολογιτικά τι ακριβώς χρειάζεται έχετε ρωτήσει?

Φεύγω πάω να πάρω τα αποτελέσματα της καμπύλης και μετά στον γιατρό..
μακάρι να είναι όλα καλά γιατί χωρίς τα γλυκάκια μου δεν την παλεύω με τιποτα Shocked

Φιλάκια σε όλες ...θα μπω το βράδυ αν βρω χρόνο να σας πωωω xxx <3

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα αποτελεσματα!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:Καλησπέρα κορίτσιααα !!!καλορίζικο το καινούριο μας θεματάκι Very Happy Very Happy

Ιωάννα συλλυπητήρια καλή μου..να ζήσετε να την θυμώσαστε.

Νάντια και Ειρήνη κ εμείς πρέπει να κάνουμε πολιτικό μέχρι τέλος Ιουνίου και έχω κατααγχωθεί..στον Δήμο Θεσσαλονίκης 3 μήνες μετά σε βάζουν απότι έμαθα άρα θα ψάξουμε άλλον δήμο..από δικαιολογιτικά τι ακριβώς χρειάζεται έχετε ρωτήσει?

Φεύγω πάω να πάρω τα αποτελέσματα της καμπύλης και μετά στον γιατρό..
μακάρι να είναι όλα καλά γιατί χωρίς τα γλυκάκια μου δεν την παλεύω με τιποτα Shocked

Φιλάκια σε όλες ...θα μπω το βράδυ αν βρω χρόνο να σας πωωω xxx <3
Mαρακι καλα αποτελεσματα, πρεπει να πατε στα κεπ να βγαλετε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και ληξιαρχικη πραξη γεννησεως και οι δυο,να βαλετε αναγγελια γαμου σε μια εφημεριδα και να αγορασετε 2 φυλλαδες,να εχετε ταυτοτητες και φωτοτυπιες ταυτοτητας,και παραβολα απο την εφορια των 30 ευρω νομιζω ( ξερουν εκει αν τους πεις),επειτα ειναι και κατι αιτησεις που συμπληρωνεις αλλα στα δινουν εκει στον δημο,αα και λογαριασμο που να λεει που μενεις και εσυ και ο αντρας σου,η μισθωτηριο σπιτιου η ενα αποδεικτικο τελοσπαντων.μην το καθυστερεις ξεκινα να κανεις αυτα για τι θελουν τουλαχιστον 2 εβδομαδες ( τουλαχιστον για αθηνα τοσο καναν να βγουν).και επειτα η αδεια γαμου αλλες 10 μερες με 2 εβδομαδες να υπολογιζεις και μετα οριζεις ημερομηνια.δηλαδη οριακα θα προλαβεις τελος ιουνη. εχω μια ταση να σε αγχωνω με αυτα ε? Razz Razz Razz Razz αντε αυριο πρωι κεπ και εφορια!!!!!!!!!!!!! αααα και πες στο κεπ αν ειναι να στο βαλουν επειγον εμενα ετσι μου το βαλε η κοπελα και εκανε 1 εβδομαδα του αντρα μου ομως εκανε 2.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα Κατερινααααα!!!!!!!!!!!!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalispera koritsia! epiteloys allaksa tin fwto... den einai vevaia k oti kalytero... epifyllassomai gia kalyteriiiii!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasiliapap07 έγραψε:kalispera koritsia! epiteloys allaksa tin fwto... den einai vevaia k oti kalytero... epifyllassomai gia kalyteriiiii!!!
Βασιλεια μου ειναι πολυ ομορφη μαζι με την κορουλα σου!!!!!!! Εχεις μεγαλη ωραια κοιλιτσα!!!!!!! <3

Εντωμεταξυ κοριτσια... δημοσιευσα για κατι κοσμηματα που πουλουσα το φθηνοπωρο και μου χουν μεινει μερικα,και ειπα μηπως τα προωθησω απο δω ( μιας και καθομαι τοσους μηνες) και το βαλα σε λαθος ενοτητα! Sad το βαλα στο β τριμηνο εγκυμοσυνης... δεν ειχα παρει χαμπαρι πως μπαινουν σε ενοτητες... θα με μαλωσουν οι διαχειρηστες!!!! Embarassed  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 534787 αν και εστειλα και μηνυμα ... και δημοσιευσα και στην σωστη ενοτητα να το μεταφερουν! αααααχ ποσο ντρεπομαι!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
vasiliapap07 έγραψε:kalispera koritsia! epiteloys allaksa tin fwto... den einai vevaia k oti kalytero... epifyllassomai gia kalyteriiiii!!!
Βασιλεια μου ειναι πολυ ομορφη μαζι με την κορουλα σου!!!!!!! Εχεις μεγαλη ωραια κοιλιτσα!!!!!!! <3

Εντωμεταξυ κοριτσια... δημοσιευσα για κατι κοσμηματα που πουλουσα το φθηνοπωρο και μου χουν μεινει μερικα,και ειπα μηπως τα προωθησω απο δω ( μιας και καθομαι τοσους μηνες) και το βαλα σε λαθος ενοτητα! Sad το βαλα στο β τριμηνο εγκυμοσυνης... δεν ειχα παρει χαμπαρι πως μπαινουν σε ενοτητες... θα με μαλωσουν οι διαχειρηστες!!!! Embarassed  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 - Σελίδα 3 534787 αν και εστειλα και μηνυμα ... και δημοσιευσα και στην σωστη ενοτητα να το μεταφερουν! αααααχ ποσο ντρεπομαι!!!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΑΓΑΠΗ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!εχθες καναμε β'επιπεδου.ολα καλα πηγανε αλλα ειχαμε ανατροπη!απο πουλακι εχουμε πιπι!τοσοι γιατροι αγορι λεγανε...αλλα ειναι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!αλλαξτε με στη λιστα!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις