576 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 4 Πεμ Μάης 31, 2012 8:26 am
korina26
Η ψυχή της παρέας!
pali xalase o kairos edo, oles kala eimaste vlepo kai ego +10 eimai alla xalali ante na paro alla 5.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
joannoua3 έγραψε:Korinaki m kalispera agapi m...
Pws ki etsi wra esu mesa???
+10 den einai tpt agapoulla m kali,,, min anxwnesai den mas emeine poli kairo...
korina26 έγραψε:joannoua3 έγραψε:Korinaki m kalispera agapi m...
+10 den einai tpt agapoulla m kali,,, min anxwnesai den mas emeine poli kairo...
eimai sti mama ekana tin volta mou to proi kai tora eimai moni i mama sti gitonisa kai o mpampas me to niko ti na kano kai ego eplina kati piata skoupisa ligo alla den pernaei i ora kala to thema ton kilon to kseperasa oti kai na kano mpenoun etsi to pira apofasi.
joannoua3 έγραψε:korina26 έγραψε:joannoua3 έγραψε:Korinaki m kalispera agapi m...
eimai sti mama ekana tin volta mou to proi kai tora eimai moni i mama sti gitonisa kai o mpampas me to niko ti na kano kai ego eplina kati piata skoupisa ligo alla den pernaei i ora kala to thema ton kilon to kseperasa oti kai na kano mpenoun etsi to pira apofasi.
Dustixws re agapi ta kila tis egkumwsinis den elexonte ...
Mpenoun k xwris na trwme oli mera...
Egw wmos kathe ligo peinaw san lukos...
Exeis paei tlk apo auto ton mina stin mama s agapi???
korina26 έγραψε:joannoua3 έγραψε:korina26 έγραψε:joannoua3 έγραψε:Korinaki m kalispera agapi m...
Dustixws re agapi ta kila tis egkumwsinis den elexonte ...
Mpenoun k xwris na trwme oli mera...
Egw wmos kathe ligo peinaw san lukos...
Exeis paei tlk apo auto ton mina stin mama s agapi???
oxi tha figo pali mou edose to ok i giatros irthame tin paraskeui gia tin giatro kai na klisoume ta paidika kai tha figoume tin kiriaki tora.
korina26 έγραψε:nai pira to krevataki me tin allaksiera se xroma vege karotsaki kalathouna kathisma autokinitou kai tin proika me panta paploma kai kounoupiera, alla thelo arketa pragmata akomi.
joannoua3 έγραψε:korina26 έγραψε:nai pira to krevataki me tin allaksiera se xroma vege karotsaki kalathouna kathisma autokinitou kai tin proika me panta paploma kai kounoupiera, alla thelo arketa pragmata akomi.
Den mpirazei agapi m siga siga...
Wmos k min to kathisteriseis poli...
Mporei k na genniseis ton ioulio
p ksereis...
joannoua3 έγραψε:Ws ton iounio na ta xeis ola etima re agapi...
Emena m exei minei i valitsa k tha tin kanw telos t iouni...
joannoua3 έγραψε:Kala kaneis agapoulla m...
Na ta exoume ola etima g na min trexoume teleutea wra...
korina26 έγραψε:joannoua3 έγραψε:Kala kaneis agapoulla m...
Na ta exoume ola etima g na min trexoume teleutea wra...
exeis dikaio kalitera na ta exoume etima apo noris gia na mi trexoume, irthe o antroulis mou tha ta poume aurio pao na ton piso na me paei kamia volta filakia.
sofouli έγραψε:λοιπον....θα τρελαθω!!!!!!πηγα στο νοσοκομειο...εχθες πετρωσε η κοιλια 1 φορα.στον υπερηχο πετρωσε παλι και ρωτησα το γιατρο αν ειναι συσπαση και λεει οτι ητανε το μωρο.πως θα καταλαβω τη διαφορα?ποναει?
joannoua3 έγραψε:sofouli έγραψε:λοιπον....θα τρελαθω!!!!!!πηγα στο νοσοκομειο...εχθες πετρωσε η κοιλια 1 φορα.στον υπερηχο πετρωσε παλι και ρωτησα το γιατρο αν ειναι συσπαση και λεει οτι ητανε το μωρο.πως θα καταλαβω τη διαφορα?ποναει?
Agapi i suspaseis einai petrwma stin kilia k ponos apo kato stin mitra...
K erxwnte k feugoun se ena xroniko diastima...
sofouli έγραψε:joannoua3 έγραψε:sofouli έγραψε:λοιπον....θα τρελαθω!!!!!!πηγα στο νοσοκομειο...εχθες πετρωσε η κοιλια 1 φορα.στον υπερηχο πετρωσε παλι και ρωτησα το γιατρο αν ειναι συσπαση και λεει οτι ητανε το μωρο.πως θα καταλαβω τη διαφορα?ποναει?
Agapi i suspaseis einai petrwma stin kilia k ponos apo kato stin mitra...
K erxwnte k feugoun se ena xroniko diastima...
λες να το καταλαβω η' θα τα μπερδεψω?
Eirinomama έγραψε:Korina μου μεγεια τα πραγματακια!!!! αλλα...270 μονο για την προικα??????πολυ ακριβο...
Kαι γω χθες και σημερα εχω κατι πονακια... αλλα αμελητεα... μαλλον μεγαλωνει η μητρα... ελπιζω να ειναι απο αυτο δηλαδη..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης