Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
408 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 408 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεράκια γλυκά σε όλα τα κοριτσάκια! Εμείς εφοδιαστήκαμε εχθές με σίδηρο από το φαρμακείο και τώρα θέλω να πάω να πάρω ένα λαστεξάκι που μου είπε η γυναικολόγος (αλλά ξέχασα την μάρκα, η άμυαλη, οπότε θα την πάρω τηλ.)γιατί έχω φοβερό θέμα στη μέση. Παρεπιπτόντως την Τεταρτη που με είδε η γιατρός φορούσα μια κιλότα τεραστίων διαστάσεων και μου είπε να πάρω πιο μεγάλα...πόσο πια; Θα τις απλώνω και θα γεμίζει το σχοινί, μετά θα τις κάνω σεντονάκια για τον μπέμπη Very Happy !

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kat3r1na έγραψε:Δεσποινάκι κι όμως,από το κέντρο μάνας και παιδιού μου το είπαν.Τους εξήγησα οτι η γιατρός μου επιτρέπει να σηκωθώ μόνο για τουαλέτα και αυτό όχι για πάνω από 2 λεπτά,αλλά δε μπορούσε να με βοηθήσει.Το μόνο που μου πρότεινε είναι να καλέσω γιατρό κατοίκων,να πιστοποιήσει ότι είμαι ξάπλα,και μόνο έτσι θα δεχτούν να πάει ο άντρας μου.Εν τω μεταξύ,εγω κάθομαι από την Τετάρτη και αυτές τις μέρες που έχουν περάσει το ικα δε μου τις δικαιολογεί γιατί δε γράφει αναδρομικά άδεια..Τεσπά,η κατάσταση είναι για να ρίχνεις σφαλιάρες....
Αχ εκνευρίζομαι τώρα...πόσο απαράδεκτοι μπορεί να είναι... Mad Mad Mad Mad Mad
Εγώ πήγα μια μέρα στο κέντρο μάνας και παιδιού χάλια και επειδή δεν είχα ραντεβού με έδιωξε χωρίς καν να ρωτήσει τι έχω και μου είπε έχει και άλλα ικα στη Θεσσαλονίκη να κλείσεις ραντεβού!!!!!!! Αλλά πριν από μένα μπήκε ένας άντρας που θα έγραφε άδεια για τη γυναίκα του προφανως τι αλλο να ήθελε το γυναικολόγο......

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athinabehappy έγραψε:Καλημεράκια γλυκά σε όλα τα κοριτσάκια! Εμείς εφοδιαστήκαμε εχθές με σίδηρο από το φαρμακείο και τώρα θέλω να πάω να πάρω ένα λαστεξάκι που μου είπε η γυναικολόγος (αλλά ξέχασα την μάρκα, η άμυαλη, οπότε θα την πάρω τηλ.)γιατί έχω φοβερό θέμα στη μέση. Παρεπιπτόντως την Τεταρτη που με είδε η γιατρός φορούσα μια κιλότα τεραστίων διαστάσεων και μου είπε να πάρω πιο μεγάλα...πόσο πια; Θα τις απλώνω και θα γεμίζει το σχοινί, μετά θα τις κάνω σεντονάκια για τον μπέμπη Very Happy !

Καλημέρα Αθηνούλα!Γιατί σου είπε για μεγαλύτερα εσώρουχα?Εγω έχω πάρει κάτι της sloggi,τα οποία ειναι αρκετά κάτω από την κοιλιά,και δεν επηρεάζονται από την αύξηση του μεγέθους(μόνο του κώλου,όταν θα αρχίσει!!).Υπάρχει κάποιος λόγος που στο συνέστησε..?

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα Αθηνά!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoina83 έγραψε:
kat3r1na έγραψε:Δεσποινάκι κι όμως,από το κέντρο μάνας και παιδιού μου το είπαν.Τους εξήγησα οτι η γιατρός μου επιτρέπει να σηκωθώ μόνο για τουαλέτα και αυτό όχι για πάνω από 2 λεπτά,αλλά δε μπορούσε να με βοηθήσει.Το μόνο που μου πρότεινε είναι να καλέσω γιατρό κατοίκων,να πιστοποιήσει ότι είμαι ξάπλα,και μόνο έτσι θα δεχτούν να πάει ο άντρας μου.Εν τω μεταξύ,εγω κάθομαι από την Τετάρτη και αυτές τις μέρες που έχουν περάσει το ικα δε μου τις δικαιολογεί γιατί δε γράφει αναδρομικά άδεια..Τεσπά,η κατάσταση είναι για να ρίχνεις σφαλιάρες....
Εγώ πήγα μια μέρα στο κέντρο μάνας και παιδιού χάλια και επειδή δεν είχα ραντεβού με έδιωξε χωρίς καν να ρωτήσει τι έχω και μου είπε έχει και άλλα ικα στη Θεσσαλονίκη να κλείσεις ραντεβού!!!!!!! Αλλά πριν από μένα μπήκε ένας άντρας που θα έγραφε άδεια για τη γυναίκα του προφανως τι αλλο να ήθελε το γυναικολόγο......

Αυτός μπορεί να έγραφε φάρμακα..Παιδί μου για να καταλάβεις το παράλογο του πράγματος,αν περάσω επιτροπή μπορει αντί για εμένα να πάει ο άντρας μου,ενώ για την άδεια όχι!!Τεσπά,Δευτέρα που θα είναι να πάει,θα πάρω τηλ και θα τους πω,βάλτε μου υπογραφή και σφραγίδα οτι μου εγγυάστε πως δε θα πάθω τπτ(γιατί η γιατρός μου δεν το κάνει),κι εγώ έρχομαι.Ε και το πολύ πολύ να πέσουν και σφαλιάρες από όλο μου το σόι...

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινάκι και εγώ τέτοια φορούσα αλλά μου είπε να τα ξεχάσω γιατί έχω μυικούς πόνους μπροστά χαμηλά και πίσω στη μέση. Δε θέλει να με κόβουν και μου πρότεινε να πάρω εσώρουχα που να ανεβαίνουν πάνω από την κοιλιά...κατάλαβες δράμα!Θα ψωνίσω από εκεί που παίρνει βρακιά η γιαγιά μου από το χωριό Crying or Very sad Crying or Very sad !

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kat3r1na έγραψε:
Despoina83 έγραψε:

Αυτός μπορεί να έγραφε φάρμακα..Παιδί μου για να καταλάβεις το παράλογο του πράγματος,αν περάσω επιτροπή μπορει αντί για εμένα να πάει ο άντρας μου,ενώ για την άδεια όχι!!Τεσπά,Δευτέρα που θα είναι να πάει,θα πάρω τηλ και θα τους πω,βάλτε μου υπογραφή και σφραγίδα οτι μου εγγυάστε πως δε θα πάθω τπτ(γιατί η γιατρός μου δεν το κάνει),κι εγώ έρχομαι.Ε και το πολύ πολύ να πέσουν και σφαλιάρες από όλο μου το σόι...
χαχαχαχα αν είναι δυνατόν!!!!!!! Έτσι να κάνεις Κατερινάκι και να δεις που θα σου πουν να στείλεις τον άντρα σου σιγά μην πάρουν ευθύνη οι ανέυθυνοι!!!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και γω θέλω να σας βάλω το καροτσάκι- σύστημα που παρήγγειλα αλλά δε μου το επιτρέπει ακόμη το φόρουμ Twisted Evil Twisted Evil !

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
athinabehappy έγραψε:Και γω θέλω να σας βάλω το καροτσάκι- σύστημα που παρήγγειλα αλλά δε μου το επιτρέπει ακόμη το φόρουμ Twisted Evil Twisted Evil !
Αθηνά σήμερα κλέινεις 7 ημέρες εγγραφής στο φόρουμ οπότε κάποια στιγμή της ημέρας θα σε αφήσει!!!!! οπως και να βάλεις τικεράκι!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoina83 έγραψε:
athinabehappy έγραψε:Και γω θέλω να σας βάλω το καροτσάκι- σύστημα που παρήγγειλα αλλά δε μου το επιτρέπει ακόμη το φόρουμ Twisted Evil Twisted Evil !
Αθηνά σήμερα κλέινεις 7 ημέρες εγγραφής στο φόρουμ οπότε κάποια στιγμή της ημέρας θα σε αφήσει!!!!! οπως και να βάλεις τικεράκι!!

Ναι, ναι τις μέρες μετρούσα τώρα και είχα την ίδια σκέψη...οπότε θα τα βάλω όλα μαζί!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε?κατερινακι εισαι καλυτερα?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Κατερινάκιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα μάλλον χρειαζόσασταν ξεκούραση και οι 2 σας!!!!!!Για το Ικα δεν θα σχολιάσω είναι τριμ@λ@κες κλασσική περίπτωση....δεν γνωρίζω για να βοηθήσω καθόλου αλλά αυτό με την εγγύηση και τη σφραγίδα τους που ανέφερες μου άρεσε !!!!
Το καροτσάκι ναι το σχεδιάζουν οι ίδιοι και καλά της F1 εξού και η τιμή!!!!

Καλημέρα Μαράκι από δικό σου post το είδα και ψάχτηκα και το κατάστημα αυτό είναι δίπλα μας θέλω να σου πω!!!!Είναι πολύ ωραίο καρατσάκι η αλήθεια είναι!!!

Καλημέρα Αθηνά και Δέσποινα!!!
Με τα βρακιά και εγώ sloggi εχω πάρει κάτω από τη κοιλιά είχε και έκπτωση 25% στα 3!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το χριστινακι δε φανηκε??????????

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Καλημέρα Κατερινάκιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα μάλλον χρειαζόσασταν ξεκούραση και οι 2 σας!!!!!!Για το Ικα δεν θα σχολιάσω είναι τριμ@λ@κες κλασσική περίπτωση....δεν γνωρίζω για να βοηθήσω καθόλου αλλά αυτό με την εγγύηση και τη σφραγίδα τους που ανέφερες μου άρεσε !!!!
Το καροτσάκι ναι το σχεδιάζουν οι ίδιοι και καλά της F1 εξού και η τιμή!!!!

Καλημέρα Μαράκι από δικό σου post το είδα και ψάχτηκα και το κατάστημα αυτό είναι δίπλα μας θέλω να σου πω!!!!Είναι πολύ ωραίο καρατσάκι η αλήθεια είναι!!!

Καλημέρα Αθηνά και Δέσποινα!!!
Με τα βρακιά και εγώ sloggi εχω πάρει κάτω από τη κοιλιά είχε και έκπτωση 25% στα 3!!!!
Εγώ νόμιζα ότι το Maclaren είναι απλή συνωνυμία!!!! Τι άλλο θα βγάλουν!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Βικ και Σοφάκο!!
Είμαι καλύτερα ναι,αλλά από ότι κατάλαβα έχω δρόμο ακόμα!
Διάβασα και για τους αντρούληδές σας,που ήταν ζόρικα αντράκια και δε θέλαν υποχρεώσεις!!!!Χεχ,και μετά άλλαξαν πλευρό!Και εμένα ο δικός μου,όταν πρωτογνωριστήκαμε μου είπε ότι λόγω του διαβήτη που έχει,δε θέλει να κάνει οικογένεια,γιατί ξέρει πως όσο μεγαλώνει θα επιδεινώνεται η κατάστασή του,και αντί να στηρίζει αυτός εκείνους θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο.Οκ του είπα κι εγώ,που δν είχα κάνα καημό για οικογένεια.Ε μέσα σε ενάμιση χρόνο παντρευτήκαμε και μείναμε και έγκυος..

Αθηνούλα,πάρε κάνα βρακί σαν αυτα που φοράγανε στην αρχή του 19ου αιώνα,που έπιαναν από κάτω από το στηθος μέχρι τον αστράγαλο,και είχαν και φρουφρου κάτω κάτω!!Σέξυ και όποιος αντέξει!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα ρωτησω διπλα τη γιαγια απο που παιρνει εσωρουχα...για να τ'απλωνω ετσι φανερα οπως και αυτη![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι Δεσποινάκο είναι το ίδιο και το αυτό όπως και το άλλο που έχω αναρτήσει το recaro είναι τα καθήσματα που βάζουν σε α γωνιστικά αμάξια για τους αγώνες ...Subaru Mitsubishi Evo και διάφορα άλλα τέτοιου είδους!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινιώ όλοι τα ίδια κουμάσια είναι οι άντρες ...τραβάτε με και ας κλαίω...!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ρε δεν ειδατε τα παπουτσια της μπεμπας που εχω φωτο????????????????α ειστε για ξυλο![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα πάντως τα βρακιά που πιάνουν όλη τη κοιλιά δεν με βολευούνε με σφίγκουνε και έιναι και της γιαγιάς μου τα βρακιά!!!Οπότε πήρα κάτω από τη κοιλιά!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκο τα είδα και κάπου σχολίασα νομίζω κιόλας .....τα έχεις αγοράσει αυτά???

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφού δεν μπορούμε να το πάρουμε για μας το Evo λες να το πάρουμε στη μπέμπα!!!!! χαχχαχαχα
Σοφάκι εσύ μέχρι προχτές νόμιζες ότι ήταν αγόρι πότε πρόλαβες και πήρες στη μπεμπούλα παπουτσάκια!!!!

athinabehappy

athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kat3r1na έγραψε:Καλημέρα Βικ και Σοφάκο!!
Είμαι καλύτερα ναι,αλλά από ότι κατάλαβα έχω δρόμο ακόμα!
Διάβασα και για τους αντρούληδές σας,που ήταν ζόρικα αντράκια και δε θέλαν υποχρεώσεις!!!!Χεχ,και μετά άλλαξαν πλευρό!Και εμένα ο δικός μου,όταν πρωτογνωριστήκαμε μου είπε ότι λόγω του διαβήτη που έχει,δε θέλει να κάνει οικογένεια,γιατί ξέρει πως όσο μεγαλώνει θα επιδεινώνεται η κατάστασή του,και αντί να στηρίζει αυτός εκείνους θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο.Οκ του είπα κι εγώ,που δν είχα κάνα καημό για οικογένεια.Ε μέσα σε ενάμιση χρόνο παντρευτήκαμε και μείναμε και έγκυος..

Αθηνούλα,πάρε κάνα βρακί σαν αυτα που φοράγανε στην αρχή του 19ου αιώνα,που έπιαναν από κάτω από το στηθος μέχρι τον αστράγαλο,και είχαν και φρουφρου κάτω κάτω!!Σέξυ και όποιος αντέξει!!!!

Χαχαχα με φαντάζομαι και το χειρότερο φαντάζομαι τον άντρα μου να με κυνηγάει από πίσω και να μου λέει:" Αχ, μωρό μου πόσο με ανάβουν οι κιλότες σου!"Tragik!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα τα βρακια μου ειναι κατω απο τη κοιλια και χωρις ραφες.τετοια εχω μπολικα.απλα πηρα και λιγα που πιανουνε τη κοιλια.η μαμα επεμενε!και ασπρα κιολας!εμενα ολα ειναι μαυρα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις