Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
423 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 423 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο χθες το μικρο δεν εχει σταματησει...!!!!!ειναι χαρουμενο μαλλον!!!!!!!!το αγχος ειναι οτι μετα πρεπει να παω κατευθειαν στο γιατρο....μαραθωνιος!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 328109

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:Καλημεραααα!μεγαλη μερα σημερα!κοιμηθηκα σα το βοδακι και περιμενω τ απογευματακι!ελπιζω να μη το πιασουνε οι ντροπες το μικρουλικο!το κακο ειναι οτι αυριο φευγουμε.αλλα θα ξαναερθωωωω!γιωτακι παμε με θετικες σκεψεις για τα μωρακια!
Ναι σοφούλι μου όλα καλά θα πάνε, είδες τα πουλάκια μας κοιμήθηκαν για να είναι ξεκούραστα εσύ αν σε παίρνει ξάπλωσε και μια ωρίτσα το μεσημέρι να είναι ξεκούραστο εγώ θα το βγάλω βολτίτσα στη Λάρισα τώρα μετά θα το ταϊσω και κανα γλυκάκι καλού κακού θα το ζουλίξω και λίγο να ξυπνήσει και έτοιμο ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που να κοιμηθω απο την αγωνια!!!!!!!γλυκακι θα φαμε....θα παω στο Τερκενλη θα παρω κανα τσουρεκι να σου πω μετα τουμπιτσες που θα κανει!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316 μωρε δε πηγαμε πουθενα βολτιτσα...ο αντρας δε ειναι πολυ ορεξατος..  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 534787 δε λεει γιατι...

inakriti

Βολτιτσες ε ??? !!! τελεια !!! εμενα παλι βρε κοριτσια μου ειπε ο γιατρος τρεις μερες πριν την β επιπεδου οσο μπορω να ειμαι ξαπλα και ξεκουραση και οχι πολλα πολλα ... μακρια απο σκαλες-οχι δουλειες - no sex ...τπτ γιατι λεει κατι γινεται με την μητρα οταν εισαι 'κουρασμενη' και οι μετρησεις δεν ειναι απολυτες ... οχι οτι εκανα τπτ απο αυτα στο ποδι ημουν και θα ειμαι οπως την κοβω ... αλλα ετσι να χουμε να λεμε

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε μου ειπε τπτ εμενα αλλα δεν εκανα και τπτ!!!!!εχω λιωσει στο καναπε!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:δε μου ειπε τπτ εμενα αλλα δεν εκανα και τπτ!!!!!εχω λιωσει στο καναπε!
σοφούλι γιούχου !!!
τι κάνεις ;

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γιωτάκι επιτρέπεται το μπουσκοπαν στην εγκυμοσύνη.Και συνηθίζεται να το δίνουν σε συσπάσεις.Μια φίλη μου έπαιρνε 6 τη μέρα για τον ίδιο λόγο.
Δεν τείθεται θέμα εμπιστοσύνης της γιατρέσας.Ίσα ισα θα έλεγα,που είναι υπερβολικά αυστηρή,οπότε δε χρειάζεται να την παρακαλέσω για άδεια..Ρε Βικ,εμένα μου είπε οτι οι συσπάσεις είναι φυσιολογικες 27η με 32η βδομάδα,και οτι 4-5 φορές τη μέρα,μπορώ απλά να αισθάνομαι την ενόχληση στην κοιλιά,γιατί είναι διάταση της μήτρας που μεγαλώνει.Εκει όμως μιλάμε για στιγμιαίο πόνο και όχι παρατεταμένο σα τη μαλακία που με πιάνει εμένα.

Τέλος παντων,θα δω τι θα μου πει και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη του σίριαλ.
Το ευχάριστο είναι οτι το μπεμπέ δίνει ρεσιταλ κάθε μέρα.Χτες το μεσημέρι που ξάπλωσα,το έπιασε κρεσέντο στριφογυρίσματος,και καθόμουν και χάζευα την κοιλιά που ανεβοκατέβαινε με κάθε στροφή.Αφού στεναχωρέθηκα που δεν είχα κοντά μου κάμερα να το τραβήξω να το δείξω στον καλό μου να γελάσει..!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τερκενλή????????????? Shocked Shocked Shocked
Θες να βάλω τα κλάματα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]?????? ??Σοφάκο????
Ξέρεις τι μου έχει λέιψει μπουγάτσα με κρέμααααααααααααααααααααα πεθαίνω και εδώ Αθήνα δεν βρίσκεις Σαλονικιά ρε φίλε πουθένα(έφαγα για πρωινό για αυτό τη λαχτάρισα αλλά ήταν καμία σχέση)!!!!!!!!!!!Γιωτάκο θέλω και εγώ βόλτα βαριέμαι στη δουλειάαααααααα και με βλέπω να κάθομαι μέχρι και Ιούνη πριν πιάσουν οι τρελές ζέστες..επίσης ο μικρός μου με έχει πεθάνει στη κλωτσιά.....μάλλον του άρεσε η μπουγάτσα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
sofouli έγραψε:δε μου ειπε τπτ εμενα αλλα δεν εκανα και τπτ!!!!!εχω λιωσει στο καναπε!
σοφούλι γιούχου !!!
τι κάνεις ;

λεμονακι μου,γλυκο,τι κανεις????????

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου στειλω βρε Βικακι!μη κλαις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α,η αδελφη μου,τα εχουνε μελετησει και θασου πω που βρισκουνε ωραια μπουγατσα!εκεινη και αν ειναι γλυκατζου!τι ειπες οτι θελεις?????????μπουγατσα με κρεμα????????????????τι δε καταλλλλαβαινεις?????

giotaki2

giotaki2
sofouli έγραψε:που να κοιμηθω απο την αγωνια!!!!!!!γλυκακι θα φαμε....θα παω στο Τερκενλη θα παρω κανα τσουρεκι να σου πω μετα τουμπιτσες που θα κανει!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316 μωρε δε πηγαμε πουθενα βολτιτσα...ο αντρας δε ειναι πολυ ορεξατος..  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 534787 δε λεει γιατι...
Τρέλανέ μας!!! με καστανο να πάρεις που μ'αρέσει χαχααχχα έφυγα για μπανάκι!! Σοφούλι αν δεν σε προλάβω εύχομαι καλά αποτελέσματα γλυκιά μου...
Κορίτσια καλή συνέχεια θα τα πούμε μετά!!! Να περάσετε όμορφα και να προσέχετε τα μωράκια σας....

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλη μας επιτυχια,γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ραντεβου εδω!εννοειται με καστανο!μιαμ μιαμ!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Τερκενλή????????????? Shocked Shocked Shocked
Θες να βάλω τα κλάματα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]?????? ??Σοφάκο????
Ξέρεις τι μου έχει λέιψει μπουγάτσα με κρέμααααααααααααααααααααα πεθαίνω και εδώ Αθήνα δεν βρίσκεις Σαλονικιά ρε φίλε πουθένα(έφαγα για πρωινό για αυτό τη λαχτάρισα αλλά ήταν καμία σχέση)!!!!!!!!!!!Γιωτάκο θέλω και εγώ βόλτα βαριέμαι στη δουλειάαααααααα και με βλέπω να κάθομαι μέχρι και Ιούνη πριν πιάσουν οι τρελές ζέστες..επίσης ο μικρός μου με έχει πεθάνει στη κλωτσιά.....μάλλον του άρεσε η μπουγάτσα!!!

Έχεις πουθενα κοντά σου μερακλήδες?Αν ναι,πάρε απο εκεί.Σίγουρα δν είναι σα της Σαλονίκης,αλλά είναι από τις καλύτερες που έχω φάει στην Αθήνα..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια βγαινω για λιγουλακι...δηλαδη τι βγαινω...με σηκωνουνε!!!!!!!!!!!!!!!! Sad

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινιώ οι συσπάσεις διαφέρουν απο σώμα σε σωμα και απο βδομάδα σε βδομάδα!!!!Αυτές που περιγράφεις είναι γέννας πιο πολύ..αλλά αυτές που λές οτι έχεις ακριβώς αυτές είχε και η φίλη μου η Ειρήνη πόνοι περιόδου.....ακριβώς όπως τις περιγράφεις και ήτανε συσπάσεις!!!ΜΑ δε μπορεί να είναι και κάτι άλλο εκεί ...μην ανησυχεις θα το έβλεπε!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giotaki2 έγραψε:
sofouli έγραψε:που να κοιμηθω απο την αγωνια!!!!!!!γλυκακι θα φαμε....θα παω στο Τερκενλη θα παρω κανα τσουρεκι να σου πω μετα τουμπιτσες που θα κανει!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 654316 μωρε δε πηγαμε πουθενα βολτιτσα...ο αντρας δε ειναι πολυ ορεξατος..  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 534787 δε λεει γιατι...
Τρέλανέ μας!!! με καστανο να πάρεις που μ'αρέσει χαχααχχα έφυγα για μπανάκι!! Σοφούλι αν δεν σε προλάβω εύχομαι καλά αποτελέσματα γλυκιά μου...
Κορίτσια καλή συνέχεια θα τα πούμε μετά!!! Να περάσετε όμορφα και να προσέχετε τα μωράκια σας....

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 417472

Καλη επιτυχία Γιωτάκι και Σοφάκο!!!!

92 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 Empty ---SOS---- Δευ Μάης 21, 2012 10:50 pm

giotaki2

giotaki2
Επανήλθα με απορία!!!

Ξέρετε αν πειράζει να βάλω κρέμα (για ραγάδες ή ενυδατική) στην κοιλιά πριν τον υπέρηχο????
Ξέρω είναι κουφό αλλά είπα να είμαι σίγουρη... Έχει καμιά σας ιδέα?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και οχι Κατερινιώ Μερακλήδες δεν έχω ....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχω τις γνωστές αλυσίδες Βενέτη Γρηγόρη που είναι σόλα η μπουγάτσα!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτάκο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν πας χωρίς τη κρέμα να είσαι σίγουρη...λέω εγώ τώρα.....και να τη βάλεις μετά???

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giotaki2 έγραψε:Επανήλθα με απορία!!!

Ξέρετε αν πειράζει να βάλω κρέμα (για ραγάδες ή ενυδατική) στην κοιλιά πριν τον υπέρηχο????
Ξέρω είναι κουφό αλλά είπα να είμαι σίγουρη... Έχει καμιά σας ιδέα?

Γιωτάκι η γιατρέσα μου δεν μου εχει πει κάτι,σε ένα βιβλίο που μου έχουν δωρίσει όμως,γράφει να μη βάζουμς πριν τον υπέρηχο γιατί αλλοιώνει την εικόνα..Οπότε μη βάλεις καλύτερα και ας είναι μούφα.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινιώ αύριο δεν πάς γιατρέσα???

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπα αργώ ακόμα Βικ..Αυριο είναι αν την πάρω,να τις διαβάσω τις σημειώσεις που κράτησα όλη τη βδομάδα για τους πόνους.
Τώρα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα την ξαναδω στην β επιπέδου στις 12 του Ιούνη..

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημέρα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! - Σελίδα 4 215994

Πονάει λίγο ο λαιμός μου σήμερα και φτερνίζομαι... μάλλον την άρπαξα στο εξοχικο Sad

Κατερίνα εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλ. τη γιατρό σήμερα και θα της έλεγα να μου γράψει μια ξεγυρισμένη άδεια! Θέλεις ξεκούραση για να ηρεμήσεις και ψυχολογικά...

Γιωτάκι και Σοφία καλά αποτελέσματα σήμερα!!! Ευχομαι όλα να είναι τέλεια!

Βίκυ καλημέρα! Μπουγάτσα εγώ τρώω απο το Χρυσο που εχει ανοιξει εδω κοντα...
καλη είναι.. δες αν έχει και κοντα σας! αχαχαχα... η αναζήτηση μπουγάτσας!!!
Θα με κάνεις τώρα να πάω να πάρωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
Wink thanks κορίτσια δεν έβαλα τελικά στην κοιλιά να είμαι σίγουρη!!
Ναι το χρυσό έχει τέλεια μπουγάτσα τουλάχιστον στη Θεσ/νίκη δοκιμασμένη τώρα γαι Αθήνα δεν ξέρω.. μη σας πω θα χτυπήσω κι εγω μία τωρα που θα βγώ...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάτι είναι και αυτό τουλάχιστον θα μιλήσετε να σε ξεαγχώσει λίγο ρε παιδί μου!!!Χτύπα και την άδεια και όλα καλά θα πάνε μη μασάς αν ήταν θα σου έλεγε και αυτή κάτι να σε προιδεάσει....!!!!
Μαριάνθη καλημέρααααααααααααααααααα!!!!
Με έπιασε τρέλα με τη μπουγάτσα πρωινιάτικο τι να κάνω και πολύ μάπα του Βενέτη πάντως!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις