51 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! Δευ Μάης 21, 2012 11:02 am
Panik11
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου σοφακι μου
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Panik11 έγραψε:Στα ιδια ειμαστε περιπου.ΚΑι εγω λιγα πραγματα αλλα το καταλαβαινω πλεον.Και ο πονος κατω δεξια ειναι πλεον συνηθιο Δεσποινακι μου....
Panik11 έγραψε:Και εγω περιμενω β επιπεδου 28/5...Αλλα δεν ειμαι αγχωμενη,το βλεπω σαν ραντεβου με τον παιδαρο που θα κρατησει αρκετη ωρα και θα δουμε την φατσουλα του....Οσο για το διαβασμα το εκοψα πολυ νωρις για τους ιδιους λογους.Αμα ειναι κατι να συμβει θα συμβει.Αμα το ξερω πιο νωρις τι θα μου προσφερει???
Panik11 έγραψε:Αχ μου αρεσουν αυτα αν και η φαντασια μου δεν ειναι καλη.Εχω δει ομως ενα αμερικανικο κολπο για να ανακοινωνεις στους δικους σου το φυλο.ΠΑς σε ενα ζαχαροπλαστη και του ζητας να σου φτιαξει ενα γλυκο που μεσα η γεμιση να ειναι αναλογα το φυλο,γαλαζιο ή ροζ.Και το δινεις να το φανε και βλεπουν το φυλο.Πηγαινε σε εναν γνωστο ζαχαροπλαστη πες του να σου φτιαξει 2 γλυκακια το ενα με γαλαζια γεμιση και το αλλο με ροζ.Φροντισε μονο να μην τα μπερδεψεις και δωσεις το λαθος
Αυτό συμβαίνει με τους γονείς νομίζουν ότι πρέπει να τρως για δύο!!!!!!!athinabehappy έγραψε:Γεια σας κουκλίτσες! Είχα πάει μια επίσκεψη στη μανούλα και τον μπαμπούκο μου και αφού με τάισαν ό,τι υπήρχε σε κουζίνα,ντουλάπι και ψυγείο είπα να φύγω πριν σκάσω... !
Deb έγραψε:
Τέλεια τέλεια!!!Μόνο ευχάριστα να ακούμε!!!Εμένα τίποτα "δυνατό" προς το παρόν...Εντάξει δεν ανησυχώ,είμαι ακόμη 20+5w...Αλλά θέλω τόσο πολύ να το νιώσω από εκεί μέσα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης