926 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012-Νο5!!!!! Δευ Μάης 28, 2012 10:05 am
Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ παίρνω σίδηρο σε χαπάκι...μία και έξω!!!Παίρνω το Resoferon!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Fotitsa έγραψε:Pws einai mesa se nero?Ego pino Ferrum Fol.sofouli έγραψε:γεια σου,Fotitsa!εγω παιρνω σιδηρο σφηνακι!αν το πιεις μεσα σε νερο?Fotitsa έγραψε:Kalispera koritsia!Na sas rotiso kati.Mou exei dosi giatros sidero -na pipelao,kai ekana emeito.Meta exei dosi siropi pali to eideo.Ti na kano?Eseis ti pernete?
Deb έγραψε:Εγώ παίρνω σίδηρο σε χαπάκι...μία και έξω!!!Παίρνω το Resoferon!!
giotaki2 έγραψε:Deb έγραψε:Εγώ παίρνω σίδηρο σε χαπάκι...μία και έξω!!!Παίρνω το Resoferon!!
Συγχαρητήρια γλυκιά μου όλα τέλεια!!!! κι άλλη υποψήφια νύφη λοιπόν!!!!
To dikomou exei kali gevsi alla mpirazi stomaxi to sidero.Kai apo 44 epese sta 36.Vitamines Solgar PRENATAL NUTRIENTS tabssofouli έγραψε:Fotitsa έγραψε:Pws einai mesa se nero?Ego pino Ferrum Fol.sofouli έγραψε:γεια σου,Fotitsa!εγω παιρνω σιδηρο σφηνακι!αν το πιεις μεσα σε νερο?Fotitsa έγραψε:Kalispera koritsia!Na sas rotiso kati.Mou exei dosi giatros sidero -na pipelao,kai ekana emeito.Meta exei dosi siropi pali to eideo.Ti na kano?Eseis ti pernete?
εγω παιρνω legofer.εχει καλη γευση.το δικο σου δε το ξερω!
Άστα να πάνε γι αυτό σου λέω ας μας φέρουν και πάνες. Αφού εμείς σκεφτόμαστε να αγοράσουμε από το καλοκαίρι αν θα τις έχουν προσφορα σε κανα σουπερinakriti έγραψε:πλακα πλακα οι πανες θα ειναι το μεγαλυτερο εξοδο
vgog65 έγραψε:Καλημέρααααααααααααααααα Ίνα και Λίζα τι φτιάνετε όλα καλά???Ο καιρός εδώ είναι μουντός μα μπαίνει Ιούνης που είναι το καλοκαίρι οεο!!!Λίζα το καρότσι που έχω δεί κλείνει σαν ομπρέλα εμένα !!!Θα πάω και σήμερα να το δω με τον άντρα μου μπας κια το κλείσουμε!!!Τελικά εχω αρχίσει και αποκτώ θέμα με το φαγητό όταν τρώω πολύ ζορίζεται στομάχι και έντερο και δεν μπορώ να ανασαίνω και γενικά πιέζομαι και η αλήθεια είναι οτι τρώω πολύ και γρήγορα!!!Οπότε χθες είχα κάνει σουτζουκάκια ξεκίνησα να τρώω με λαιμαργία και μετά μου ανέβηκαν όλα και τα έβγαλα ...σε όλη την εγκυμοσύνη τώρα μου ρθε εμένα ο εμετός!!!Μόλις τα έβγαλα ηρέμησα !!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης