351 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο6 Τετ Μάης 30, 2012 11:50 am
athinabehappy
Πανταχού παρούσα!
Καληνύχτα Ίνα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ναι έχεις δίκιο κι εγώ το ΄χω διαβάσει αυτο. Μπα δεν ανχόνομαι είμαι στην πιο χαλαρή φάση της ζωής μου λες και έχω γεννήσει καμια 10ρια φορες νομίζω και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά..lizaG έγραψε:Μια χαρα τα βρήκε όλα και το βάρος γενικά να ξέρεις ότι σε κάθε εγγυμωσυνη οι μετρήσεις δεν είναι ίδιες ΑΚΌΜΑ και σε δική σου δεύτερη εγγυμωσυνη δεν θα είναι ίδιοι οι αριθμοί άρα μην ανχωνεσαι και απόλαυσε αυτή την περίοδο της ζωής σου
giotaki2 έγραψε:Πέρασε κι απο δω μια μπόρα αλλά κράτησε καμιά ώρα και τέλος.
Κάποια εγκυούλα πριν πρότεινε ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Y0aFiYTsRP0&feature=share τώρα κατάφερα να το δω τι υπέροχο που είναι, τι μηνύματα περνάει.. ΥΠΕΡΟΧΟ !!!
inakriti έγραψε:sofouli έγραψε:να σας εκμυστηρευτώ κατι για να ηρεμησω...πριν 1 χρονο ακριβως λογω ασχημων καταστασεων(εχασα τη γιαγια μου,αναγκαστικα να δωσω το αμαξι μου,εχασα τη δουλεια μου και λογω της πεθερας)ειχα φαει μια φρικη και σηκωθηκα και εφυγα απο την ορεστιαδα και πηγα στους δικους μου.ειχα τοσο μισος και αγχος μεσα μου που καταντησα υποχονδρια.ετρεχα απο γιατρο σε γιατρο γιατι πιστευα πως θα φυγω τοσο ξαφνικα οσο η γιαγια μου.μετα απο 1μιση μηνα γυρισα παλι στο Γιωργο και ευτυχως με δεχτηκε.ο γαμος πλησιαζε και δεν ηθελα να κανω τπτ.καθε πρωι επαιρνα το βιβλιαριο αγκαλια και πηγαινα σε καρδιολογους,παθολογους κτλ.ωσπου εσκισα το βιβλιαριο και ειπα να βαλω φρενο.ειχα μαθει στα πολλα και μου κακοφανηκε η ολη κατασταση.γραφτηκα χορο,πηγαινα βοηθουσα στη τραπεζα αγαπης για τους απορους....ο γαμος εγινε και πηγανε ολα καλα(αν εξαιρεσεις τα ευτραπελα με τη πεθερα).εμεινα εγκυος αμεσως και θεωρω πως ηρθε τη καταλληλη στιγμη αυτο το μωρακι.τη τελευταια βδομαδα φοβαμαι να μη τα παθω ξανα ολα αυτα και δε ξερω τι να κανω.....τι να κανω?/?????ουφ τα ειπα!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ .... ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ... ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ... ΣΤΑ 18 ΜΟΥ ...... ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ... ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΚΙΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑ ... ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ... ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Έτσι και πες αν γίνεται να σου βάζει και γάλα λαϊτ και είσαι μια χαρά.vgog65 έγραψε:Το καλό ξέρεις πιο είναι οτι αυτός που μου το κάνει το κάνει με αγνά υλικά(δεν είναι έτοιμο)βάζει γάλα πάγο ένα είδους ροφήματος με γευση εσπρέσο που δεν περιέχει εσπρέσο!!!Είναι τέλειο σου λέω!!!
vgog65 έγραψε:Το καλό ξέρεις πιο είναι οτι αυτός που μου το κάνει το κάνει με αγνά υλικά(δεν είναι έτοιμο)βάζει γάλα πάγο ένα είδους ροφήματος με γευση εσπρέσο που δεν περιέχει εσπρέσο!!!Είναι τέλειο σου λέω!!!
Καλημέρα Ιοκάστη....και εγώ δεν πίνω συχνά σε πολύ ιδιατέρες περιπτώσεις!!!!!
marianthi_m έγραψε:Καλημερααααααααα
Έτσι μας θέλω! Με καλή διάθεση!!! Παω να φτιάξω ένα ντεκαφεινε με γάλα και ερχομαι!
Σήμερα έχει τέλεια μέρα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης