Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
79 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 79 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mpempakos7 έγραψε:Αντε βρε ευη επιτέλους!Μπραβο σας χάρηκα!!ναι ταρζανουλης ακομα όμως δεν έχει κάτσει στο ποπο του εσένα ποτε εκατσε?
Κορίτσια εγω έχω αγόρι και δεν έχω ασχολειθει με τα κοριτσιστηκα και νονα που έχω γίνει αγόρι ήτανκαι αυτο....οποτε ας πουν οι κοριτσομανες....

Εμεις καθισαμε μολις μπηκε στον 6ο λιγο μετα το φαγητο οποτε οπου να ειναι θα κατσει !!!

mpempamou έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ
!!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ..ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΤ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ.....ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ 5 Κ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ..ΤΙ ΛΕΤΕ

Καλησπέρα!!Εμείς σε λίγες μέρες κλείνουμε τον 5ο και η παιδίατρος μου είπε να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο.Θηλάζουμε και ήθελα να κλείσουμε τον 6ο και μετά να ξεκινήσουμε στερεά τροφή αλλά και μένα μου κάνει ακριβώς το ίδιο!! Μάλιστα αν της πλησιάσω το κουτάλι ανοίγει το στόμα της!!! tongue οπότε υποθέτω ότι είναι έτοιμη για κρεμούλα!!!

Να σου ζησει ...μαλλον ετοιμη ειναι και εμεις τοτε ξεκινησαμε !!!!!

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

Μπράβο Εύη! Επιτέλους το βγάλατε και εσείς το δοντάκι. Πάντως η δικιά μου, μόλις τελειώσει να τρώει από το στήθος, έχει την συνήθεια να κάθεται και να παίζει για λίγη ώρα και τώρα με τα δόντια αρκετές φορές με δαγκώνει. Την μαλώνω κάθε φορά αλλά... ελπίζω με τον καιρό να το εμπεδώσει για να μην μου κόψει καμιά θηλή και τρέχω! Shocked

Γεωργία άντε με το καλό να αρχίσει να μπουσουλάει και να κάθεται. Εμάς προσπαθεί αλλά ακόμα δεν τα καταφέρνει. Κουράζεται, βάζει κάτω το κεφάλι και κοντράρει Very Happy

Τις τελευταίες μέρες όμως νυστάζει νωρίς με αποτέλεσμα να ξυπνάει και νωρίς. Χθες σηκώθηκα από τις 5 τα χαράματα. Ευτυχώς κατά τις 6,30 ξανακοιμήθηκε για καμια ώρα και κοιμήθηκα και εγώ μαζί της.

http://www.something-special.gr

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλή σας μέρα κορίτσια!!!Συγαχαρητήρια Εύηηη..Δηλαδή όλοι τώρα στην παρέα έχετε δοντάκι;;; Εμείς φαφούτηδες ακόμα..
Γεία σου Δέσποινα!Εμένα θα μου άρεσε μία άσπρη κορδέλα με ένα φούξια φιόγκο ή λουλούδι να το συνδιάσεις και με το παπούτσι και με το φόρεμα. Μαρία σε δαγκώνει η ζουζούνα έ;; Ελπίζω να στρώσει γιατί θα ζηλεύει και ο άντρας σου..χιχι(σε πειράζω)

Κορίτσια ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας...Μόλις ολοκληρώσαμε το δωμάτιο του μπέμπη.!Το ντύσαμε με ταπετσαριούλες και είναι γλυκοτρέλα!! Επίσης αποφασίσαμε για τις μπομπονιέρες του γάμου-βαφτισης που θα γίνει του χρόνου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!Θα φτιάξω πλεχτά καλαθάκια...και γι' αυτό πρέπει να ξεκινήσω από τώρα.....

spyros3

spyros3
kathykala έγραψε:

καλημερα μανουλες..μπηκα στο θεμα σας για να πω μια καλημερα στην kathykala μιας κ εγω ειμαι απο την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ..!!
εχουμε κ την ιδια ηλικια αρα μπορει να σε ξερω...με το καλο οι ετοιμασιες σου κ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
spyros3 έγραψε:
kathykala έγραψε:

καλημερα μανουλες..μπηκα στο θεμα σας για να πω μια καλημερα στην kathykala μιας κ εγω ειμαι απο την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ..!!
εχουμε κ την ιδια ηλικια αρα μπορει να σε ξερω...με το καλο οι ετοιμασιες σου κ να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

Ευχαριστώ πολύ συντοπίτισσα!!! Σιγουρα θα γνωριζομαστε, δεν υπαρχει περίπτωση...Κατερίνα με λένε και είμαι νηπιαγωγός. Εσένα πωςσε λένε;

spyros3

spyros3
κ να μην με ξερεις σιγουρα θα καταλαβεις ποια ειμαι μιας κ εχω παραξενο ονομα κ δεν τακους συχνα..ειμαι η Ζανετα. Very Happy

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κι όμως Ζανέτα δεν το έχω ξαναακούσει το όνομα σου. Σε λίγο θα κατέβω με τον άντρα μου για καφέ. Τι λες θα έρθεις να γνωριστούμε;;

spyros3

spyros3
kathykala έγραψε:Κι όμως Ζανέτα δεν το έχω ξαναακούσει το όνομα σου. Σε λίγο θα κατέβω με τον άντρα μου για καφέ. Τι λες θα έρθεις να γνωριστούμε;;

σευχαριστω για την προσκληση κ να ξερες ποσο αναγκη εχω αυτον τον καφε..
θα παμε για φαγητο στην πεθερα μου κ δεν μπορω..εξαλου για να πω οτι θα παμε για καφε θελουμε 1 ωρα ετοιμασιας μιας κ εχω 2 παιδια..ο μεγαλος ειναι σχεδον 4χρ κ η μπεμπα μας 3 μηνων..
θα τα ξαναπουμε κ σιγουρα καποια στιγμη θα βραθουμε αν θελεις.

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
spyros3 έγραψε:
kathykala έγραψε:Κι όμως Ζανέτα δεν το έχω ξαναακούσει το όνομα σου. Σε λίγο θα κατέβω με τον άντρα μου για καφέ. Τι λες θα έρθεις να γνωριστούμε;;

σευχαριστω για την προσκληση κ να ξερες ποσο αναγκη εχω αυτον τον καφε..
θα παμε για φαγητο στην πεθερα μου κ δεν μπορω..εξαλου για να πω οτι θα παμε για καφε θελουμε 1 ωρα ετοιμασιας μιας κ εχω 2 παιδια..ο μεγαλος ειναι σχεδον 4χρ κ η μπεμπα μας 3 μηνων..
θα τα ξαναπουμε κ σιγουρα καποια στιγμη θα βραθουμε αν θελεις.

ok Ζανέτα!!Καλά να περάσετε!!! Φιλιά χάρηκα πολύ!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμειςκαλα για πρώτη νύχτα στο σπίτι μετα απ καιρο ξύπνησε δυο φορές αλλα με το ζιζι κοιμήθηκε αμέσως...το πρωι του έκανα φρουτοκρεμα δεν ενθουσιάστηκε όλο ξινιζε την μούρη του εφαγε λίγο παντως...εσεις τι κάνετε?ολα καλα?ζεστη πολυ.

agapi31aa

agapi31aa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα μανουλες!Καφεδακια και βολτουλες βλεπω! Εμας ο μπαμπας μας δουλευει και δεν εχει βολτουλα σημερα!Ειναι και τελεια μερα για μπανιο με τη μικρη!Οποτε σπιτακι και αγκαλιτσες με τη ζουζουνα μου! Να εχετε μια ωραια Κυριακη με την οικογενεια σας! φιλακια!
Very Happy

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ισως η φωτοσου Αγαπη να ειναι η ωραιοτερη καρτποσταλ της σαντορινης...να σου ζησει η ζουζουνα σου ( κ εγω μια απο τα ιδια..ο αντρας μου δουλευει κ εδω..χορευουμε με το μπεμπη κ το νεο του δοντακι..χιιχιχι)

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koριτσακια μου τι κανετεεε,εμενα εφυγε ο συζηγος αθηνα για σεμιναρια κ θα κανει 1 μηνα να γυρισει κ λεω κ γω δν κατεβαινω στην θεια μ στην κρητη να την δω π ειναι ολομοναχη με τν γιο της στο νησι κ πηρα το καραβι κ ηρθα με τις 2 μικρες,ειμαι με καμπινα κ ειμαι κυριλεεε πολυ ανετα κτλ,περιμενουμε απο ωρα σε ωρα να πιασουμε το λιμανι του Ηρακλειου!!

Chiko

Chiko
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπεεεεερα. Είμαι πολυ χαρούμενη σημερα. Ο μικρούλης μου έφαγε το μεσημεριανό του. Είπα να μην το κάνω στον ατμό αλλα στην κατσαρόλα και μάλλον του άρεσε καλύτερα! Δεν το γλυψαμε το πιάτο αλλα φάγανε πανω απ το μισό.
Χτες παντρεύτηκε και ο νονός μας και ντύθηκε στα καλα του ο μπεμπης. Τον έπιασε μια τετοια γκρίνια στην εκκλησία έκανε μια ώρα να συνέλθει. Ούτε στήθος ήθελε ούτε τίποτα! Γύρισα σπιτι και τον έκανα μπανιο και ηρεμήσει!

Chiko

Chiko
manoula_24xr έγραψε:Koριτσακια μου τι κανετεεε,εμενα εφυγε ο συζηγος αθηνα για σεμιναρια κ θα κανει 1 μηνα να γυρισει κ λεω κ γω δν κατεβαινω στην θεια μ στην κρητη να την δω π ειναι ολομοναχη με τν γιο της στο νησι κ πηρα το καραβι κ ηρθα με τις 2 μικρες,ειμαι με καμπινα κ ειμαι κυριλεεε πολυ ανετα κτλ,περιμενουμε απο ωρα σε ωρα να πιασουμε το λιμανι του Ηρακλειου!!
Καλα να περάσετε!!!! Είναι τελεια κάτω τέτοια εποχή

agapi31aa

agapi31aa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
manoula 24 χαρας το κουραγιο σου που ταξιδευεις με 2 παιδια! Και μονη σου! Εγω φευγω αυριο απο το νησι για να παμε στα μερη μας ,για τη βαφτιση και εχω κατααγχωθει! το πλοιο φευγει 2 τα ξημερωματα ,χωρις καμπινα ,ευχομαι να βρουμε λιγο μερος στο σαλονι να κουρνιασουμε γιατι το τα ταξιδι μας δεν τελειωνει στον Πειραια, αλλα εχει και συνεχεια! chiko εχει διαφορα ο ατμομαγειρας με την κατσαρολα γιατι σκεφτομουνα να επαιρνα και εγω ατμομαγειρα? Σε λιγες μερες ξεκιναμε και εμεις χορτοσουπα! Σε ευχαριστω elbar και εσυ να χαιρεσαι το γιοκα σου, οσο για θεα εχουμε μπολικη εδω!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εγω χάλια όλη μέρα ο μπεμπης αυπνος και γκρίνια πουθενα δεν καθόταν με πέθανε είμαι πτώμα...τι να έπαθε ξαφνικά αυτός αν δεν κοιμάται δεν μπορει...κατι πρέπει να τον ενοχλούσε...
Ποπη καλα να περάσεις!!
Και εμεις θα ξεκινήσουμε χορτοσουπα στις 6 του μήνα...για να δούμε.
Το μονο καλο είναι οτι ζυγιστηκα μετα απο ένα μήνα και έχασα ένα και κατι κιλό..

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Chiko έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Koριτσακια μου τι κανετεεε,εμενα εφυγε ο συζηγος αθηνα για σεμιναρια κ θα κανει 1 μηνα να γυρισει κ λεω κ γω δν κατεβαινω στην θεια μ στην κρητη να την δω π ειναι ολομοναχη με τν γιο της στο νησι κ πηρα το καραβι κ ηρθα με τις 2 μικρες,ειμαι με καμπινα κ ειμαι κυριλεεε πολυ ανετα κτλ,περιμενουμε απο ωρα σε ωρα να πιασουμε το λιμανι του Ηρακλειου!!
Καλα να περάσετε!!!! Είναι τελεια κάτω τέτοια εποχή

Καλωσόρισες στην Κρήτη μας!!!

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!!!Πριν λίγο σηκώθηκα και αυτό γιατί ο ταρζάν μου με κλωτσούσε και πάλευε.Του έδωσα λίγο στήθος και κοιημήθηκε, αλλά κατάφερε να με διώξει από το κρεββάτι. Τώρα καφεδάκι πριν ξεκινήσουν οι δουλειές!!!

mpempakos7 Συγχαρητήρια...Ένα κιλό κάτω!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα σας!!!!!!!! Αχ το δοντακι μας συνεχιζει να μας ταλαιπωρει χθες το βραδυ ολο γκρινια και αγκαλια !!!!!!!!!
Αχ ποπακι καλα να περασεις !!!!!!!!!!!
Μωρε chiko θα εσκασε ο καημενουλης με τετοια ζεστη!!!!!
Αγαπη τι ωραια η Σαντορινη εισαι και απο εκει ????Παω δουλιτσα σε λιγακι !!!Ελπιζω να τα πουμε το βραδακι εαν με αφησει ο μουζαχεντιν!!!!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.
Πόπη καλά να περάσετε.
Εύη καλή δουλειά.
Κατερίνα κοιμάστε μαζί στο κρεβάτι; Πως να ευχαριστηθείς έτσι ύπνο; Καλή χαλάρωση. Λέω κι εγώ να φτιάξω ένα καφεδάκι.
Αγάπη με το καλό η βάφτιση και να χαίρεστε το μωράκι σας!
Γεωργία με τα φρούτα καλά ο μπέμπης;

Εμένα έχει λίγες μέρες που κλαίει στον ύπνο της. Μάλλον θα την πονάνε τα ούλα. Τι να πω...

Chiko

Chiko
agapi31aa έγραψε: chiko εχει διαφορα ο ατμομαγειρας με την κατσαρολα γιατι σκεφτομουνα να επαιρνα και εγω ατμομαγειρα? Σε λιγες μερες ξεκιναμε και εμεις χορτοσουπα!

agapi31aa ελπίζω να είχες καλό ταξίδι!!! με το καλό να γίνει η βάφτιση και να είναι υγιές το μωράκι σου. Πώς είναι το όνομά σου. Αγάπη; και το μικρούλη πώς θα το πείτε; Κοίτα άμα δεν έχεις ατμομάγειρα και δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιείς γενικότερα δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπεις σε έξοδα. Πήγαινε σε κάποιο από τα καταστήματα με είδη κουζίνας και πάρε ένα από τα εξαρτήματα που κουμπώνει σε κατσαρόλα ή κατσαρολάκι. Αυτά δεν κοστίζουν πάνω από 10 ευρώ. Αν θέλεις όμως υπάρχουν οι απλοί και κυκλοφορούν και οι ειδικοί για μωρά (αν και δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά τους-τύπου babycook). προτιμώ να μαγειρεύω τα λαχανικά στον ατμό γιατί χάνουν λιγότερο από το 7% των θρεπτικών τους συστατικών σε αντίθεση με το βράσιμο που χάνεται πάνω από το 25%. Όμως το κρέας μου έγινε λίγο σκληρούτσικο και δεν έλιωνε εύκολα και ο μικρός μου έδειξε να το προτιμά από το κατσαρολάκι.

Chiko

Chiko
mariameint έγραψε:
Εμένα έχει λίγες μέρες που κλαίει στον ύπνο της. Μάλλον θα την πονάνε τα ούλα. Τι να πω...

Το ίδιο και εμείς Μαρία. Δεν κλαίει ακριβώς σαν να μουγκρίζει παραπονιάρικα και τρελαίνομαι γιατί δεν μπορώ να το βοηθήσω. Μάλλον θα σκάσουν τα δοντάκια μας σε λίγο. Με το καλό και σε σας

mariameint

mariameint
Chiko έγραψε:
mariameint έγραψε:

Το ίδιο και εμείς Μαρία. Δεν κλαίει ακριβώς σαν να μουγκρίζει παραπονιάρικα και τρελαίνομαι γιατί δεν μπορώ να το βοηθήσω. Μάλλον θα σκάσουν τα δοντάκια μας σε λίγο. Με το καλό και σε σας

Εμάς Χριστίνα το πρώτο βγήκε στις 16/8 και το δεύτερο στις 18/8. Λέω μήπως συνεχίζει να πονάει γιατί μέσα στα ούλα τώρα θα γίνεται χαμός από δοντάκια Very Happy
Και εγώ τρελαίνομαι γιατί την βλέπω να κοιμάται, να αλλάζει συνέχεια πλευρό και να κλαίει. Αφού κάθε φορά πηγαίνω στο δωμάτιό της γιατί νομίζω ότι ξύπνησε και τελικά την βλέπω να κοιμάται.

Chiko

Chiko
mariameint έγραψε:
Εμάς Χριστίνα το πρώτο βγήκε στις 16/8 και το δεύτερο στις 18/8. Λέω μήπως συνεχίζει να πονάει γιατί μέσα στα ούλα τώρα θα γίνεται χαμός από δοντάκια Very Happy
Και εγώ τρελαίνομαι γιατί την βλέπω να κοιμάται, να αλλάζει συνέχεια πλευρό και να κλαίει. Αφού κάθε φορά πηγαίνω στο δωμάτιό της γιατί νομίζω ότι ξύπνησε και τελικά την βλέπω να κοιμάται.

Σίγουρα θα πονάει το καημενούλη. Εμάς ακόμα αλλά τα βλέπω τα ουλάκια του πολύ πρησμένα. Έχεις δώσει καθόλου Depon;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 41 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 22 ... 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις