Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
83 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 83 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια καλησπερα!
τι κανετε?τα μωρακια σας καλα ειναι?
Η μπεμπα απο τις 3 το μεσημερι τωρα καταφερε να κοιμηθει ξανα,ολο τριβοτανε αλλα που υπνος...κ ετσι καταφερα να μπω.
Σημερα ειχαμε το μνημοσυνο του πατερα μου,περασε κι ολας ενας χρονος αλλα δεν πηγα γιατι ηταν καμια ωρα δρομος κ ουτε η μπεμπα θα καθοταν μες την εκκλησια.Μου ειπε η μαμα μου οτι μια θεια μου της ειπε οτι επειδη η μπεμπα ειναι αβαφτιστη δεν κανει να παει στην εκκλησια Shocked Το εχετε ακουσει αυτο?Εγω το εχω παει το παιδι στην εκκλησια μια δυο φορες που πηγα να προσκυνησω κ κανεις δεν μου ειπε τιποτα.τεσπα...
Τελικα ουρολοιμωξη δεν εχουμε Very Happy Τωρα οσον αφορα το βαρος της βλεπω οτι εχει παρει γιατι εκανε μπουτακια ξανα!Επισης κανει 2-3 φορες τη μερα κακα κατι το οποιο δεν εκανε λιγο καιρο πριν.Εγω αυτο που αλλαξα οσον αφορα το θηλασμο ειναι οτι καθε φορα που τρωει την βαζω κ απο τα δυο στηθη να φαει ενω πριν δεν το εκανα αυτο.Τι μανα ειμαι εγω?Εκανα διαιτα στο παιδι!χαχχαχα.Θα δουμε βεβαια κ το βαρος την αλλη βδομαδα που θα κανουμε κ εμβολιο.
Τατιανα επιτυχια το ταξιδι ε?Μπραβο σας!Ασε εχουμε κ εμεις να παμε στην Αθηνα για μια δουλεια κ αναρωτιεμαι η δικια μου τι θα κανει?Γιατι ειναι καπου 6-7 ωρες!Ελπιζω μονο να μην τις κανουμε 16-17 απο τις πολυωρες στασεις!
Μαρινακι διαβασα το σκηνικο που εγινε με τον αντρα σου κ εν τελει χαρηκα πολυ που καταλαβε το λαθος του κ ειστε καλα τωρα.Πρεπει να σε προσεχει γιατι εισαι κ μικρουλα μανουλα αλλα κ επειδη εισαι μακρυα απο τους γονεις σου κ ετσι εχεις ενα λογο παραπανω.Μια φορα ολοι μπορουμε να κανουμε ενα λαθος αρκει να μην το ξαναεπαναλαβει.
Σουζαν ολα καλα τωρα με τον μικρο σου?Περαστικα του κ με το καλο η βαφτιση του.
Γεωργια βγαζετε δοντακι?Εχετε γκρινια?

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσαρες!!!!!
Πωπω ενας παιδαρος πετρινι μου !!!!!!!Φτουφτου!!!!!!Γεωργια εχω παρει ενα gel babygums gel της frezyderm εχει το αρωμα που μας βαζει εμας ο οδοντιατρος το γαρυφαλλο!!!Κανει δουλεια αλλα οχι και τρελλα πραγματα!!!Σουζαν μου πολλα φιλακια να του δωσεις !!!!
Αχ εχω σκασει !!!Τσουλησε σημερα απο το καροτσι και επεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχω σκασει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Γεια σας κοριτσαρες!!!!!
Πωπω ενας παιδαρος πετρινι μου !!!!!!!Φτουφτου!!!!!!Γεωργια εχω παρει ενα gel babygums gel της frezyderm εχει το αρωμα που μας βαζει εμας ο οδοντιατρος το γαρυφαλλο!!!Κανει δουλεια αλλα οχι και τρελλα πραγματα!!!Σουζαν μου πολλα φιλακια να του δωσεις !!!!
Αχ εχω σκασει !!!Τσουλησε σημερα απο το καροτσι και επεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχω σκασει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΣΕ ΕΥΗ ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ ΠΕΙΡΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑΑ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΙΠΛΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ Κ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΟΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΕΙΡΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΥΣΧΕΙΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις καλα σήμερα ήταν κάλουλης μονο την γκρίνια απο τα διντακια του!
Ηρα ναι έχουμε γκρίνιτσα....ασε!!μεχρι να βγει την βάψαμε!μεγαλο ταξίδι αλλα και τι να κανείς??δεν έχω ακούσει κατι για την εκκλησία πάντως και τότε γιατι τα πάμε για να πάρουν ευχή??τι να πω δεν ξέρω....
Ευη εκλαιγε το μπεμπακι μας?παρακολουθα τον κάθε δυο ώρες έτσι λενε!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!!!Τον ειχα αφησει με τον πατερα του να μπω να κανω μπανιο!!!Και του τσουλησε απο εκει που βγαινουν τα ποδια και δεν τον προλαβε !!!!!Το κοιταζα ολο το βραδυ αλλα ηταν οκ !!!Και απ'οτι μου ειπε ο χρηστος δεν πρεπει να χτυπησε πιο πολυ τρομαξε γιατι τσουλησε !!!!!!!!Ο μπαγασας απο δω και περα δεσιμο!!!Μαρινακη το εχω ακουσει αυτο !!!!Και μαλιστα και εδω στον Κορυδαλλο και δεν παω πουθενα χωρις αμαξι παιδικη χαρα παω μονο με τον χρηστο μαζι!!!!!Η με παρεα ποτε μονη μου!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα ζέστη πολυ σε ζαβλακωνει!!
Ευη ναι μην τον αφήνεις λυτμενο δεν έχουν εμπιστοσύνη τωρα ουτε σε κρεβάτι ουτε τίποτα κι εγω τον φοβάμαι να σκεφτείς την ημέρα τον βάζω λίγο στην καλαθουνα για να τον κοιτάζω που κάνω δουλειές και τέτοια,ίσα ίσα χωράει και όταν γυρνάει κάνει λες και θα γυρίσει τούμπα μαζι με την καλάθα δεν θα τον ξαναβαλω.
Για τα παιδάκια που κλέβουν τα έχω ακούσει και εγω άλλοι λενε οτι είναι και ψέματα...το θέμα είναι οτι πρέπει να προσέχουμε πολυ έτσι και αλλιώς.τραγικο να φοβόμαστε να βγούμε βόλτα εγω κούνιες επειδη είναι μικρός ακομα δεν πάω ,πάω βόλτα με το καρότσι στο πεζόδρομό λίγο και μετα καθόμαστε στην πλατεία εκει που δουλεύει ο αδερφός μου και έχει κόσμο και πολλούς γνωστούς.ασε που λενε οτι είναι και γυναίκες στο κόλπο σου πιάνουν την κουβέντα και σε παραπλανούν θα φοβόμαστε να μιλάμε κιόλας....να μην συμβεί σε κανέναν ουτε να το φανταστώ δεν μπορω....

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σαν σημερα περισυ εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο κοριτσακι μου!Ειμαι συγκινημενη απο το πρωι Wink

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
paparouna έγραψε:Σαν σημερα περισυ εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο κοριτσακι μου!Ειμαι συγκινημενη απο το πρωι Wink
ΑΧΧΧΧ ΗΡΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩ ΣΤΗΣ 19....ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΣΣΣΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΓΚΗΝΥΣΕΙ,ΕΙΔΕΣ ΗΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μπραβο κορίτσια εγω το έμαθα λίγο αργά λόγω κουλης περιόδου...χαχαχα έκανα το τέστ 31 Αυγούστου

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΔΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 9 ΩΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΓΤ ΠΙΝΟΥΣΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΕΙΧΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΝΥΣΤΑ.....ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΕΙΔΑ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΧΑΖΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΛΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΕΦΕΡΝΕ ΒΟΛΤΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ,Κ ΕΤΡΩΓΕ ΨΑΡΗ ,Κ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΖΕΥΓΑΡΗ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΛΤΕΣΣΣΣ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ειμαστε καλα πλεον και περιμενουμε την κυριακη να βαφτιστουμε ο μπουλης εχει ζωηρεψει πολυ βγαζει χερια ποδια απο τακαγκελα της κουνιας και χτυπαει τα ποδαρακια του αφηστε που οποτε τον βαζω στο ειδικο καθισμα μεσα στην μπανιεριτσα να τον κανω μπανιο τα χτυπαει τοσο δυνατα που με κανει μουσκεμα με το νερο και γελαει ολο φωναζει ατα ατα και γκρινιαζει ο νικολακης μας εβγαλε το πρωτο του δοντι προχτες κουνιοταν καιρο τωρα περιμενουμε να βγει το καινουργιο δοντακι .

αχ διαβασα βρε ευη μου τι επαθε ο δικος σου και ανησυχησα απο τοτε ακομα και μεσα στο σπιτι τον δενω στο καροτσι πως ειναι το πουλακι μου?
οι υπολοιπες διαβαζω ολα καλα μεγαλωνουνε τα μωρακια μας και μας περνουν τα μυαλα

εγω εμαθα 2 μερες μετα την γιορτη του αντρα μου οτι ειμαι εγκυος αλλα επειδη επαιρνα θεραπεια τοτε με αντιβιωση που δεν ηταν συμβατη με την εγκυμοσυνη εκλαιγα απο στεναχωρια γιατι φοβομουνα μην ειχαμε προβλημα με το μωρο δοξα το θεο ομως ολα πηγαν σουπερ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?πολυ ζέστη την Τετάρτη λέει 40....
Αχ σουζαν μπραο με το καλο!!τι ωραία το πρώτο νίνακι μας που βαφτιζεται κριμα να είμαστε μακριά....
Εμενα κορίτσια όλο αγκαλια θέλει αυτές τις μερες με έχει κουράσει λίγο να πω την αληθεια προσπαθώ να τον ξεγελαω λίγο αλλα μετα απο 5 λεπτά τα ίδια...αφήστε που τωρα δυο βραδιά δεν κοιμάμαι καλα γιατι ο μπεμπης δυο μερες γυρνάει μπρουμητα και τον εχω συνέχεια στο νου μου αν γυρνάει το κεφάλακι του γιατι ακομα τωρα έμαθε και νυσταζω τρέλα...α και το καινούριο είναι οτι φωνάζει συνέχεια αααααα μιλάμε πολυ δυνατά με ξεκουφαινει μου κάνει παράπονα πιο πολυ για αγκαλια ο ατιμος,!
Θέλω να κοιμηθώ ένα 24 ωρο να στανιαρω

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!Τι ζεστη ειναι αυτη!!!!!!Ουφ πως αντεχα τετοια εποχη περυσι !!!!!!!!Γεωργια οι φωνες αυτες μετα απο λιγο καιρο θα γινουν συλλαβουλες ασυναρτητες μεν αλλα ειναι η αρχη!!!Υπομονη!!!!Εμεις μαλλον ξεκιναμε τα πρωτα μπουσουλισματα!!!!!!!!!!!!!!Σουζαν τι κανει ο αντρακος μας πως ειναι ???????????

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ ΜΕΝΑ Κ ΜΕΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΔΗΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑΑΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ ΛΕΤΡΕΥΩ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ...Κ ΤΩΡΑ ΒΟΓΚΑΕΙ Ο ΚΑΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΙ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 22 534787

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια
Εμείς εδω κ δυο βραδιά τρώμε ανα ώρα!
Κατα τ´αλλα κοιμάται πολλές ώρες την Μέρα αλλα ή αγκαλια ή μαζι μου...
Πολυυυ ζέστη αυτές της μέρες σχεδόν όλη Μέρα έχουμε κλιματ. Αλλιώς γκρινιαζει.

Ευη αρχίσατε να μπουσουλατε;; Αχ αχ τι σας περιμένει!

Σουζαν χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρουλης!!

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia Smile

ti mou kanete??

zeeeeeeeeesth poly zesth lemeeeeeeeeee

ton mikrouli ton exw mono me to pampers olh mera, alliws den antexei o kahmenos.. afhste pou exoume kai gkrinia gia ta dontia mas... frikh leme...

epixeirhsh xortosoupa kai farin lakte phge poly kala... glyfotan ton kahmenouli.. poly tou arese Smile

Marinaki, nai glykeia mou, mono ton mpemph, kai afton uiothetimeno, mia kai oles oi prospatheies mas na kanoume paidi phgan kata evlogias...

Siga na mhn xwraei apo ta kagkela o xontroulhs... mono ta podarakia tou einai apeksw... eftyxws exoume koilia, kai den xwraei na vgei entelws... alliws xameno to eixa

souzan, kai emas zwhroulhs einai, oti vrei travaei, dagwnei kai rixnei kati sfaliares.. allo pragma.. lol
eftyxws pou einai kalytera to mwraki... sas efxomai grhgora na eiste entelws kala kai me to kalo h vaftish sas!

paparouna, nai kai emeis sta merh mas etsi to exoume, na mhn mpainoun ta avaftista sthn ekklhsia, mia kai den einai xristianoi... mamakies... O xristos den eipe afhste ta paidia na erthoun konta mou??? ante mhn ta parw...

tomaraki, mhn skas... den mporeis panta na exeis ta matia sou 1014 glykeia mou... exoun zwhrepsei ta mwroulia mas...

mpempakos, afto me thn agkalia, to diavasa shmera se germanikh selida.. ston 6o mhna leei, epeidh arxizoun na ksenizoun, theloun pio poly thn agkalia ths manas... afto vlepw kai egw me ton diko mou edw kai dyo meres... enw thn theia mou thn exoume apo poly mwro kathe mera mazi mas... twra den hremei sthn agkalia ths, alla mono sthn dikh mou... ypomonh elege h selida, se kana mhna tha perasei..

Kata ta alla kala... sas eipa oti exei zesth e???

Makia saaaaaaaaaaas

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ ΞΕΝΥΧΤΑΤΕ Η ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑΑΑΑ.ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΥΠΝΟΣΣ ΟΧ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟΝΕ ΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ Κ ΕΝΑ ΜΑΞΥΛΑΡΗ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΓΤ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ Κ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΞΩ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΝ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΝΑΕΙΙΙΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ Κ ΜΠΟΥΠ ΠΕΥΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩ,Κ ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Κ ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑΑΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΕ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ.....ΜΠΡΑΒΩ ΒΡΕ ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΙΟΘΕΤΗΣΕΣ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ Η ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΤ ΟΧΙ ΜΠΩΡΕΙ Κ ΝΑ ΙΟΘΕΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑΑΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ .....ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ Η ΣΕ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΙΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ Η ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ......ΑΧ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ......ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΥ ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia. sas diavazw kai vlepw oti ola einai kala. ta mwra mas megalwnoun Smile o dikos mou eutixos den me kourazei poli koimatai idi 10 me 12 wres. egw perimenw pos kai pos na mpousoulisei Razz tha exei poli plaka. filakia polla sta mwrakia sas <3

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!Ζεστη !!!!Ζεστη !!!!!!!!!!!!Θα σκασουμε καλε!!!!Αχ το θεμα με την αγκαλια !!!!Πουθενα δεν ηρεμει ουτε στον μπαμπα μας !!!!!!!!!!!Μονο μανουλα !!!Εχει πολυ πλακα το θεμα μπουσουλισμα ....με την κοιλια παει προς το παρον κανει προσπαθεια να βαλει και τα ποδια αλλα ειναι ακομα νωρις και πεφτει !!!!!Σαν καβουρι παει!!!Μπραβοοοο πετρινι με τις κρεμουλες !!!Ειδες !!Εμεις λογω ζεστης εχουμε μειωση το φαγητο μας!!!!Ανα χαρηκα για τα νεα σου!!!Μαρινακη για το μαξιλαρη δεν ξερω γιατι εμεις σηκωνουμε το μερος για το κεφαλακι για την παλλινδρομηση !!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?ξερω ζέστενεται....μέχρι την Δευτέρα θα λιωσουμε υπομονη!!
Μαρίνα εμενα ευτυχώς το βράδυ 12-12.30 πέφτει για ύπνο και ξυπναει να θηλασει λίγο και κοιμάται μέχρι τις 8 περίπου κάνει κακα και μετα απο λίγο πάλι νάνι...του αρέσει ο ύπνος αλλα καμια φορα μέχρι να τον κοίμησω με τρελενει!καλα και εμενα στην κούνια κάνει βολτες γυρνάει και μπρουμητα και κοιτάει τα αρκούδακια χιχι πλάκα έχει απο πάνω φτάνει κάτω!
Πέτρινι εμενα είναι 4 ακομα κατάλαβα δλδ γύρω στον έκτο θα θέλει πιο πολυ αγκαλια....τι ωραία!τωρα με την ζέστη δεν αντεχεται η αγκαλια και αυτός γίνεται μουσκεμα.αλλα δεν γίνεται αλλιώς.και εμενα που την μαμα μου την βλέπει όλη μέρα καμια φορα δεν την θέλει μονο σε εμενα ηρεμει!Ευη είναι και εσένα ταρζανακος ο μικρουλης καλα όταν μπουσουλισουν θα έχουν πολυ πλάκα!!αχ εγω περιμένω πως και πως ποτε θα κάτσει μπάσκετ και έστω λίγο απασχολείται με κανένα παιχνιδάκι

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΦΟΥΛ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ....ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝ ΙΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣΣΣ ΧΑΧΑ ΖΟΙΡΕΨΕ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ,ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΗ ΕΥΗ ΔΝΕ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΝ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΓΤ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ..ΧΘΕΣ ΠΑΛΕΥΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΥΛΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ JAMBO ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ Κ ΤΟ ΕΠΕΡΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΠΕΖΕ ΠΟΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΤΟΥΠ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΚΡΥΦΑΑΑ,ΜΕΤΑ ΕΠΕΖΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑΑΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Κ Μ ΑΡΕΣΕ ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΧΧΧ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΟΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΑΑΑ Κ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑΚΑΓΚΕΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΠΩΣ ΔΝΕ ΧΤΥΠΙΣΕ ΑΠΟΡΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΔΝΕ ΤΗΝ ΕΒΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΑΝ Π ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΓΤ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΕΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΝΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kαλημερα κοριτσια τωρα τελειωσα απο τις δουλειες του σπιτιου μονο το σιδερο μου εχει μεινει αλλα το σκεφτομαι με τετοια ζεστη το κλιματιστικο ολη μερα ανοιχτο το εχω.
παντως εγω τον βαζω στην εκκλησια οταν πηγαινω πρωτη φορα το ακουω αυτο να φανταστειτε οτι στην ανασταση πηγαμε στην εκκλησια κατα τις 00.30 και καθησαμε σχεδον μεχρι να τελειωσει η λειτουργια το μωρο κοιμοταν στο καροτσι αλλα και γενικα και αλλες μερες η σε μυστηρια το εχω μεσα στην εκκλησια κανονικα ολη την διαρκεια περιεργο μου φαινεται αυτο που λετε μην ακουτε τετοια και μην τα μελετατε να φανταστειτε οτι μεχρι και αγιασμο και λαδακι του βαζω και τον σταυρωνω καθε βραδυ ο παπας μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα να το κανω για χριστιανο τον προοριζω

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κορίτσια τι κάνετε?εμεις σκάνε απο την ζέστη....τωρα παει κατι να κάνει..ουφ!!εμεις το κλασικό μας προγράμμα ο μπεμπης κατα διαστήματα γκρίνια.τουλαχιστον σε λίγο θα κοιμηθει να ηρεμήσω λίγο!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΗΡΘΑΜΕ Κ ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.ΕΜΑΘΑ Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!!ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ!!!!ΑΦΗΣΕ ΓΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ 1΄5 ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ Σ ΕΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΡΓΗΣΕ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΟΛΤΑΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΣΙΡΙΖΕ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΧΙΑ Κ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΙΛΑΜΕ....ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΣ 18 ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΕΣΤ-ΠΑΠ Κ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ-ΡΑΓΑΔΕΣ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera koritsia Smile

ti mou kanete? pws einai ta mwrakia?

emeis kala,,.. mono psithikame shmera, phgame taxa gia pio drosia sto xwrio tou pappou mou, kai telika psithikame leme!

Eftyxws o mikros thn katavrhke gymnos, mono me thn pana...

Kata ta alla mia xara..

Marinaki, apo thn mama tou ton phra, dhladh htan 7 hmerwn.... alla egw thn mama den thn gnwrisa, eginan ola mesw dikhgorou

Oso gia to pedio maxhs, afto tha exeis apo dw kai pera... tha ton mazeveis kathe treis kai ligo, mia ta xeria tha pianontai sta kagkela, mia ta podia, mia tha kollaei sthn mia akrh tou krevatiou kai den tha mporei na gyrisei kai tha fwnazei.. exei poly gelio omws na vlepeis ti katafernei kai pou ftanei..

emeis gyrizoume, mproumita, anaskela, ta panta ola... prospathei kai na mpousoulhsei....

efxaristoume gia ta filakia, fysika kai tou ta edwsa amesws, efkaireia psaxnw.. xaxaxaxaxaxa

tomaraki, o dikos mou vazei kontra to kefali, shkwnei ton pisino, kai afhnetai na pesei... etsi paei merika ekatosta.. kai synexizoume...

vevaia twra anakalypse oti kanontas svoures, anaskela- mproumita, paei pio grhgora ekei pou thelei... opote to mpousoulima ligo to paramelhsame... ekei pou thelei omws na paei to katafernei...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις