776 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ##2 <3<3 Παρ Ιουλ 27, 2012 1:29 pm
souzan
Η ψυχή της παρέας!
ευη απο το σουπερ μαρκετ τα ειχα αγορασει ειναι ειδικα για την θαλασσα με ειχαν βολεψει παρα πολυ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Petrini έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Petrini έγραψε:
Αν σκεφτεις η να τν πουλησεις η να την χαρισεις πες μου!Ημαστε 5μηνων πια,αλλα η μικρη ειναι μικροκαμωμενη κ αδυνατη,περιπου 6κιλα ειναι.
Αν παντως το σκεφτεις πες μου
Tha rwthsw thn aderfh mou kai tha sou pw... giati apo ekeinh thn daneistikame ... molis kserw tha sfyriksw!
mpempakos7 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!τι κανετε??εμεις καλα χθες ευτυχως κοιμηθηκε 11.30 και οχι στην αγκαλια ξαπλωσαμε στο κρεβατι και μου χαιδευε το προσωπο και ξεραθηκε μετα τον εβαλα στο κρεβατι του αλλα ξυπναει πολλες φορες την νυχτα ρε κοριτσια γιατι??εσας ξυπνανε??
ρωτησα και τον γιατρο για την θαλασσα κσι μου ειπε οτι αν ξερω οτι ειναι πολυ καθαρη να τον βαλω για λιγο γιατι λεει μεχρι εξι μηνων φοβουνται τις ουρολοιμωξεις...θα δω τι θα κανω γιατι ουτε πανες εχω ουτε μαγιο τιποτα και δεν μπορω να κατεβω σημερα μπορει να παρω τη δευτερα και να τον κανω!!!
ΚΑΛΕΕΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ (ΠΛΑΚΙΤΣΑ)ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΟΡΧΗΣ ΤΟΥ Κ ΔΝΕ ΦΕΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΙΧΟ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΤΟΥ,Κ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΛΙΠΤΙΚΑ ΜΝ ΠΑΘΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟς ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΤ ΤΟ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΝ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ..ΑΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΤ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΙΝΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΤ ΕΤΥΧΕ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΧΙ ΤΟΥ ,ΞΕΡΑΜΕ ΓΤ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΟΥΡΟΚΑΤΕΒΑΤΑ....τατιανα έγραψε:Ηρα και μενα αναστατωνεται στον πολυ κοσμο, στην αρχη γελαει και μετα διπλωνει το χειλακι και κλαμααα!εχουν αρχισει και καταλαβαινουν μωρε τα γλυκακια μας!!
Μαρινα να σου φτιαξω βρε γιατι οχι??μικρουλα εισαι και εσυ κοριτσακι!!
Διαβασα και την ιστορια σου στο μπλογκ..πολυ συγκινηθηκα δεν ηξερα οτι περασες τοσααα ουτε οτι ο μπεμπακος εκανε εγχειρηση..εισαι πολυ δυνατη μανουλα!!
Οσο για τα λογια μην δινεις σημασια και εμενα μου λενε διαφορα κατα καιρους ειδικα οι μεγαλυτερες ειναι αστα να πανε!
φτουυυυ σκορδα κουκλαρα μου!!!!!tomaraki έγραψε:
A!!!!!!!! Ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!
Φτου !!!!!Φτου!!!!!Πιανουν τα χερακια σου!!!!
κοριτσακι μου γλυκο εχουμε κοινα...εμεις οι δυο ..χιχιχιχι!!!marinaki <3 <3 έγραψε:αννιτα να ζησεται,ευχαριστω γεωργια μου κ εσυ αν σε καλα...αννιτα εχουμε παρα μια μερα διαφορα στην επετιο.....δοξα το θεο παμε καλα κοριτσια ευτηχωσ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης