Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
155 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 155 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευη απο το σουπερ μαρκετ τα ειχα αγορασει ειναι ειδικα για την θαλασσα με ειχαν βολεψει παρα πολυ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ,ΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ,ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΑΑΑ ΑΧ ΑΧ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ .....ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΕΜΠΤΕΒΡΗ...ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙ 2 ΧΡΟΝΟΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΕΜΠΙΑΖΕ ΓΙΑ ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΙΜΕΝΟ ΕΙΧΕ Κ ΝΟΙΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΤ ΔΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦ Κ ΔΝΕ ΠΕΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΧΥΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΣΥΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΣ ΛΕΩ ΑΥΤΟ Κ ΑΥΤΟ,Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΚΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕΣ ΝΑ ΜΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ,Κ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ΜΕ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΑΜΝΙΟΠ Κ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΤ ΤΟ ΕΙΠΕ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΨΥΧΕΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΗΤΑΝ Κ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΙ ΛΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΡΥΠΙΣΕΙ ΒΕΛΟΝΕΣ ΣΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΧΕΙ -50%ΣΤΗΣ ΠΑΝΕΣ LIBERO κ η libero EXOYN K ΠΑΝΕΣ ΑΔΙΑΦΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΔΑ ΟΤ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ...ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΕ Κ ΠΟΣΟ.....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ,Κ ΕΚΑΝΑ Κ ΓΕΝΗΚΙ Κ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΣΑ ΠΦ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia mou!

tomaraki, kai egw kanonika gia dyo meres to kanw.... kai to vazw sto psygeio.....

Alla twra tha xreiastw gia 4 meres... giati leme na pane se ksenodoxeio, opote pou na mageirepsw ekei?

Elega loipon, mhpws kanw gia 4 meres, ta valw se vazakia, kai na ta exw sto psygeio.. lete na kanw kamia gkafa?

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Petrini έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
Petrini έγραψε:

Αν σκεφτεις η να τν πουλησεις η να την χαρισεις πες μου!Ημαστε 5μηνων πια,αλλα η μικρη ειναι μικροκαμωμενη κ αδυνατη,περιπου 6κιλα ειναι.
Αν παντως το σκεφτεις πες μου

Tha rwthsw thn aderfh mou kai tha sou pw... giati apo ekeinh thn daneistikame ... molis kserw tha sfyriksw!

Oκ!

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερααα!

Μαρινάκη απαράδεκτη η Γιαγια καλα είδε έναν μπεμπη μια χαρα κουκλι κ είπε τέτοια κουβέντα;; Ότι στεναψμχωρια κ να είχε δεν λες τέτοιες βλακείες.
Είναι όπως όταν ήμουν 3 μηνών παραλίγο να πεθάνω κ έλεγαν στους γονείς μου τι στεναχωριεστε τόσο κ τρεχετε νέοι είστε θα κάνετε άλλο!!!

Πετρινή μια χαρα είναι η ιδέα σου για βαζακι, η Μαμα μου φτιάχνει ένα σωρό έτσι κ τα αποθήκευση για μήνες (σαλτσες κτλ).

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!! Μαρινακη πανω στο πονο του ο αλλος λεει πραγματα τα οποια μερικες φορες πληγωνουν τους αλλους οποτε μη δινεις σημασια !!
Πετρινι μου εαν θελεις για παραπανω θα τα κανεις οπως κανουμε μαρμελαδες και σαλτσες θα ψησεις τα βαζακια στο φουρνο για να αποστειρωθουν και μετα θα βαλεις μεσα το φαγητακι και θα τα κλεισεις !!!!Δεν παθαινουν τιποτα!!!!!!
Μαρινακη εγω το πηρα απο το μαρια εβιτα που ειναι και στο φορουμ και μου το εστειλαν πληρωσα 26 ευρω ολα μαζι μεταφορικα τη μια μερα το παραγγειλα και την αλλη μου το εστειλαν!!!!!!!Θα παω να δω για τις πανες εαν ειναι ετσι γιατι να κουβαλω ενα σωρο !!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!τι κανετε??εμεις καλα χθες ευτυχως κοιμηθηκε 11.30 και οχι στην αγκαλια ξαπλωσαμε στο κρεβατι και μου χαιδευε το προσωπο και ξεραθηκε μετα τον εβαλα στο κρεβατι του αλλα ξυπναει πολλες φορες την νυχτα ρε κοριτσια γιατι??εσας ξυπνανε??
ρωτησα και τον γιατρο για την θαλασσα κσι μου ειπε οτι αν ξερω οτι ειναι πολυ καθαρη να τον βαλω για λιγο γιατι λεει μεχρι εξι μηνων φοβουνται τις ουρολοιμωξεις...θα δω τι θα κανω γιατι ουτε πανες εχω ουτε μαγιο τιποτα και δεν μπορω να κατεβω σημερα μπορει να παρω τη δευτερα και να τον κανω!!!

tomaraki

tomaraki
mpempakos7 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!τι κανετε??εμεις καλα χθες ευτυχως κοιμηθηκε 11.30 και οχι στην αγκαλια ξαπλωσαμε στο κρεβατι και μου χαιδευε το προσωπο και ξεραθηκε μετα τον εβαλα στο κρεβατι του αλλα ξυπναει πολλες φορες την νυχτα ρε κοριτσια γιατι??εσας ξυπνανε??
ρωτησα και τον γιατρο για την θαλασσα κσι μου ειπε οτι αν ξερω οτι ειναι πολυ καθαρη να τον βαλω για λιγο γιατι λεει μεχρι εξι μηνων φοβουνται τις ουρολοιμωξεις...θα δω τι θα κανω γιατι ουτε πανες εχω ουτε μαγιο τιποτα και δεν μπορω να κατεβω σημερα μπορει να παρω τη δευτερα και να τον κανω!!!

Μμμμ και εμεις ξυπναμε !!!!! Μαλλον η ζεστη τα επιρεαζει τι να πω !!!!Μαλλον θελουν και αυτα να καθονται να ξενυχτανε πια !!!

τατιανα

τατιανα
κοριτσια με επιασε το καλλιτεχνικο μου κ εφτιαξα μια κορδελα!!

Σας αρεσει???

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:κοριτσια με επιασε το καλλιτεχνικο μου κ εφτιαξα μια κορδελα!!

Σας αρεσει???

A!!!!!!!! Ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!
Φτου !!!!!Φτου!!!!!Πιανουν τα χερακια σου!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσιααα!!!τι κανετε??ολες για μπανακι πηγατε??
τατιανα κουκλα η ναταλια και η κορδελα υπεροχη της παει παρα πολυ!!!
πολυ ζεστη σημερα και αυριο ουφ.
εμεις ετσι ξαφνικα σημερα βγαλαμε το πρωτο μας δοντακι!!τι χαρα...σαν χαζη κανω ε??το κατω δεξια και μπορω να πω οτι δεν ειδα διαφορα στην συμπεριφορα του μην σας πω οτι πιο πολυ γκρινια ειχε τις αλλες μερες δυο μερες το κακομοιρο δεν με εχει κουρασει καθολου ειδικα στον υπνο..τον βαχω στο κρεβατι διπλα μου χουζουρευει και η κοιμαται η τον παιρνω αγκαλιτσα και σε δυο λεπτα εχει κοιμηθει αφου ξεκουραστηκε η μεση μου που δεν την ενιωθα!!!

τατιανα

τατιανα
Γεωργία βγάλατε δοντιιιι;;; Σούπερ!!!γιαυτο είχε γκρινιτσα που έλεγες της προηγούμενες μέρες!! Αχ μεγαλώνουν τα μπεμπινια μας κ δεν θέλω ακομααα δεν την χορτάσα ακόμα!!!
Εμείς δεν έχουμε ακόμα σημάδια για δόντια.

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας βρε μανουλες τι κανετε?
Σας διαβαζω οποτε βρω χρονο κ χαιρομαι που μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας κ εχουμε καλα νεα!
Ειμαι στην μαμα μου εδω κ 2 μερες. Ειχαμε ξαναερθει πριν καμια βδομαδα κ μειναμε εδω βραδυ για πρωτη φορα,ειχα ενα αγχος μηπως η μπεμπα καταλαβει την αλλαγη κ ειναι ανησυχη αλλα ευτυχως κοιμηθηκε το βραδυ στο παρκοκρεβατο μια χαρα.Ειχε πολυ πλακα πως κοιτουσε τα παντα γυρω της με ενα σοβαρο υφος κ με το στομα ανοιχτο γιατι της φαινοταν διαφορετικα,ακομα κ το ταβανι!Παμε καμια βολτα το βραδακι κ για κανα μπανιο,αφου ο συζυγος λειπει ολη μερα τουλαχιστον εχω την μανουλα για παρεουλα!
Την παρασκευη ειμασταν καλεσμενοι σε ενα γαμο,ωραια λεω θα ξεσκασουμε λιγο θα βγει κ η μπεμπα εξω(ηταν σε μερος διπλα στην θαλασσα).Την ντυνω,την στολιζω κ παμε.Τι το ηθελα...Η μπεμπα εκανε τον χαμο,με το που παμε ολοι πεσανε πανω της μαλλον τρομαξε κ δεν σταματησε για δυο ωρες που κατσαμε.Τι την εβαζα στο στηθος,τι την πηγα πιο μακρια στη θαλασσα,ηρεμουσε για 5 λεπτα κ μετα βουρ παλι στα κλαμμματα.Ξινο μας βγηκε Mad Την ειχα παει κανα δυο φορες για καφε κ ητανε ησυχη,ε λεω κ στο γαμο μια χαρα θα κατσει,που να ξερα,ουτε τουρτα δεν φαγαμε.

Γεωργια με γεια το δοντακι
σας!Γι'αυτο ειχε γκρινιτσα μωρε ο μικρουλης.Αντε κ στα υπολοιπα Very Happy Ειστε ακομα Σαλαμινα η' γυρισατε?

Τατιανα πολυ ωραιες οι φωτο σας απο το μπανακι σας!Κ πολυ ωραιο μαγιουδακι η μικρη!Της αρεσει στην θαλασσα?Εγω δεν την εχω βαλει ακομα,απο τον αλλο μηνα λεω.

Τα αλλα κοριτσια τι κανουν?Φιλακια πολλα  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 32 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα με τον αντρουλη μου εχουμε επετειο ειπε θα μας βγαλει εξω το απογευμα θα κατσει για λιγο ο αδερφος του αψ πολυ χαιρομε γτ δεν εχουμε βγει σχεδον καθολου η τρεις μασ....λοιπον να ξεκινησω...γεωργια εμ γιες το δοτακι του κ εμεις απο οσο ειδα ξεκιναει να βγει ποπο το περιμενω ποσ κ ποσ κ σε καταλαβενω να κανεις σαν χαζη...τατατιανα μου ειναι πανεμορφες φτιαξε μου κ μενα μια για μεναα χιχι...μπραβω σου παντος πιανουν τα χερια σου..ηρα μου το ματι φταιει στο φαγανε το κοριτσακι σου γι αυτο κ ειναι ετσι...χθες το πρωη οπου λετε πηγα για φορεμα,κ οπωσ γυρνουσα σπιτι με τον αδερφο μου κ τη νυφη μου ηταν 2 σκατογριες με φερανε στο αμην,δεν ξερω γτ ασχολουνται τοσο πολυ με το παιδι μου συγκεκριμενα ουτε τησ ξερω ουτε τπτ γτ μου το κανουν κ αλλη σαν παρατηρησει...μου λεει η μια ποσο χαριτομενο ειναι ευχαριστω λεω .ποσο ειναι μου λεει 4 μηνων λεω,να σου ζησει μου λεει ευχαριστω λεω....κανει να το βγαζει εξω τοσο μικρο που ειναι νταουν εγω εμεινααα γιατιιιιιιιι τις λεω να μν κανει ε ξερωω εγω μου λεει για μικροβιααα παει αυτο...μου λεει η αλλη ειμασταν απο πισω της κ γυρναει κ ξαφνικα μου λεει ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, εμεινα ναι λεω ,ΣΥΓΟΥΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ναι τησ ξαναλεω γτ να μν ειναι ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ τι να πω κ την κοιταωω μια ερε λεω τι γινεταιιιι....ειμαι εγω περιεργη κ τα βλεπω ετσι η ο κοσμος δνε εχει με τι να ξυθει συγνωμη κ ολας κ πιανουν στο στομα τουσ τα παιδακια μου το κανουν συνεχεια αυτι κ μου τι δινει στα νευρα αυτες τησ μερεσ θα παρει καμια ο διαβολος,αλλη φορα φταιω εγω θα τον περνω κ δεν θα απανταω σε καμια...πφφφφ κ ενα δυσαρεστο χθες το μεσημερι ενας φιλος μας χτυπισε ασχημα με την μηχανη του επεσε μεσα σε μια τζαμαρια μαζι με την μηχανη του καρφοθηκε κ ειναι αστα να πανε σε πολυ κρισιμι κατασταση.....ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΟΜΠΟ.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΘΑ ΣΑς ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΕΣΚΑΣΑ ΕΜ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΕς

τατιανα

τατιανα
Ηρα και μενα αναστατωνεται στον πολυ κοσμο, στην αρχη γελαει και μετα διπλωνει το χειλακι και κλαμααα!εχουν αρχισει και καταλαβαινουν μωρε τα γλυκακια μας!!

Μαρινα να σου φτιαξω βρε γιατι οχι??μικρουλα εισαι και εσυ κοριτσακι!! Very Happy
Διαβασα και την ιστορια σου στο μπλογκ..πολυ συγκινηθηκα δεν ηξερα οτι περασες τοσααα ουτε οτι ο μπεμπακος εκανε εγχειρηση..εισαι πολυ δυνατη μανουλα!!
Οσο για τα λογια μην δινεις σημασια και εμενα μου λενε διαφορα κατα καιρους ειδικα οι μεγαλυτερες ειναι αστα να πανε!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Ηρα και μενα αναστατωνεται στον πολυ κοσμο, στην αρχη γελαει και μετα διπλωνει το χειλακι και κλαμααα!εχουν αρχισει και καταλαβαινουν μωρε τα γλυκακια μας!!

Μαρινα να σου φτιαξω βρε γιατι οχι??μικρουλα εισαι και εσυ κοριτσακι!! Very Happy
Διαβασα και την ιστορια σου στο μπλογκ..πολυ συγκινηθηκα δεν ηξερα οτι περασες τοσααα ουτε οτι ο μπεμπακος εκανε εγχειρηση..εισαι πολυ δυνατη μανουλα!!
Οσο για τα λογια μην δινεις σημασια και εμενα μου λενε διαφορα κατα καιρους ειδικα οι μεγαλυτερες ειναι αστα να πανε!
ΚΑΛΕΕΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ (ΠΛΑΚΙΤΣΑ)ΝΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΟΡΧΗΣ ΤΟΥ Κ ΔΝΕ ΦΕΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΙΧΟ Κ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑΣ ΤΟΥ,Κ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΛΙΠΤΙΚΑ ΜΝ ΠΑΘΕΙ Κ Ο ΑΛΛΟς ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΤ ΤΟ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΝ ΧΤΥΠΙΣΟΥΝ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ..ΑΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΤ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΙΝΑ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΤ ΕΤΥΧΕ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΧΙ ΤΟΥ ,ΞΕΡΑΜΕ ΓΤ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΟΥΡΟΚΑΤΕΒΑΤΑ....

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!
πως ειστε?
εμεις καλα τα παμε..
εχουμε 2 δοντακια ....
δινουμε χερακια..
γυρναμε και μπρουμητα συνεχεια..
και καθομαστε σχεδον μονοι μας στον κωλοοοο!!!!!!
με τις χορτοσουπες τα παμε μια χαρα πλεον...ευτυχως...
σημερα θα προσθεσουμε και μοσχαρακι!
σημερα εχουμε επετειο γαμου με τον αντρουλη μου...1 χρονο παντρεμενοι!!!!!!σκεφτομαι τι να του κανωωωω..καμια ιδεα???

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.
Εμείς είχαμε πάει το σ/κ στο χωριό μου στους γονείς μου. Η μπέμπα την μια μέρα ήταν λίγο ανήσυχη αλλά την κυριακή όλο ύπνο Very Happy
Τελικά την παρακευή δεν πήγαμε για μπάνιο. Λέμε να πάμε σήμερα. Ουφ! Πολύ ζέστη!!!

Μαρινάκη, το σωσίβιο και εγώ από το μαρία-εβίταν το πήρα 20 ευρώ + 4 ευρώ τα μεταφορικά. Την επομένη από την παραγγελία μου το φέρανε σπίτι.

http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30390

Γεωργία βγάλατε δόντι τελικά;;; Σούπερ!!! Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε θα το δούμε Very Happy Very Happy Very Happy Εμείς τίποτα ακόμα. Είναι φουσκωμένα τα ούλα αλλά...

Ήρα κρίμα που δεν τα καταφέρατε στον γάμο. Θα σου το ματιάσανε το παιδί.

Πετρινή καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας και όσο για το φαγητό, αυτό που σου είπανε τα κορίτσια για τα βαζάκια είναι πολύ λογικό. Θα είσαι και πιο άνετη.

Αναστασία καλά να περάσετε σ'ημερα με τον άντρα σου. Να τα εκατοστήσετε!!! Very Happy

Αααα! Εμείς εδώ και μια βδομάδα θέλουμε συνέχεια να σηκωνόμαστε όρθιες! Της δίνουμε τα χέρια για να κρατηθεί και να κάτσει από ξάπλα στον ποπό της και αυτή μετά βάζει κόντρα με τα πόδια και σηκώνεται όρθια. Μου φαίνεται θα μοιάσει σε μένα και θα περπατήσει χωρίς να μπουσουλήσει πρώτα.

http://www.something-special.gr

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
τατιανα έγραψε:κοριτσια με επιασε το καλλιτεχνικο μου κ εφτιαξα μια κορδελα!!

Σας αρεσει???

A!!!!!!!! Ειναι τελεια!!!!!!!!!!!!!
Φτου !!!!!Φτου!!!!!Πιανουν τα χερακια σου!!!!
φτουυυυ σκορδα κουκλαρα μου!!!!!
α ρε φωτιες που θα αναψει οταν μεγαλωσει!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια..τι κανετε??πολυ ζεστη καλα χθες χαλια το βραδυ ξυπνησε 5-6 φορες σχεδον ανα μια ωρα ξυπνουσε και εγω ημουν μουσκεμα μαλακια που δεν αναψα το κλιματιστικο,αλλα μετα φοβηθηκα ημουν ιδρωμενη και λιγο το μωρο και λεω ασε μην εχουμε αλλα γενικα ενω ειναι σχετικα ησυχος το βραδυ κανει ανησυχο υπνο ισως διψαει και ισως πονανε και τα δοντακια συνηθως οταν βγαινει ενα μετα απο λιγο βγαινει και το διπλα...
ναι ηρα ακομα σαμαλινα ειμαστε...μπορει να αναστατωθηκε με το τοσο κοσμο λογικο ειναι ακομα ειναι μικρα μωρε...
μαρινακι και αννιτα χρονια πολλα να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι!!!!
μαρινα μου μην στεναχωριεσαι και μην τα σκεφτεσαι ο μπεμπης μας ειναι τσακαλι!!!!
μαρια ναι θα φαινεται χιχι!!!κατσε μην εχει βγαλει και δευτερο...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ τι ζεστη ειναι αυτη σημερα !!!λειπαμε σκ στο εξοχικο και τα βραδυα εχε πολυ δροσια εκει περιμενουμε τον 15αυγουστο να παρει ο αντρας μου αδεια και να χαλαρωσουμε λιγες μερες απο δοντακια ακομα τιποτα εμεις περιμενουμε εχω ομως τον Νικολα τον φαφουτακο που εβγαλε τα δυο πρωτα δοντια και εχουν σκασει μυτη τα καινουργια απο σεπτεβρη ξεκιναει και δημοτικο και μου φαινεται περιεργο οτι ο γιος μου ειναι 6.5 χρονων απορουμε με τον αντρα μου πως περασαν τα χρονια σαν νερο και μεγαλωσε το πουλακι μας στο δρομο με ρωτανε μερικοι που τον ακουνε να με φωναζει μαμα δικο σας ειναι με απορια και λεω για να με φωναζει ετσι του γειτονα θα ειναι?καλα μου λενε ποτε προλαβες τοσο μικρη και τοσο αδυνατη !!τον οκτωβρη κλεινω τα 28 πρωτα ο θεος αλλα με νομιζουν γιοα μικροτερη χαχα μακαρι να μικροδειχνω μια ζωη

καλα βρε μαρινακη τι ειναι αυτο το πραγμα συνεχεια με σενα ολες οι μουρλες πανω σου πεφτουν?εχει γινει πολυ κομπλεξικος ο κοσμος

η ναταλια σουπερ οσο για την κορδελα φοβερη εχεις το καλλιτεχνικο μεσα σου μηπως εισαι ζυγος στο ζωδιο?

τατιανα

τατιανα
Μαρινα όλα καλα θα πανε αφου είναι κ σταθερός στην καρδούλα του!!σε κατάλαβα απο τον τροπο που γράφεις ε είδα κ το Μ...

Μαρια κ μένα όλο όρθια θέλει κ γενικά πολυ ζωηρή όλο κουνιέται αλλα η Παιδιατρος είπε όχι ακόμα στα πόδια ίσως τώρα 5 μηνών που θα πάμε να μας πει ότι κάνει.

Σουζαν υδροχοος είμαι!! Χεχε αν κ δεν τα πιστεύω τα ζωδια.

Εμένα χθες κάτι την βασάνιζε ενω νυσταζε κ αποκοιμιοταν Μετα απο μισή ώρα ξυπνουσε κ το ίδιο το βράδυ ενω κοιμήθηκε στις 22:30 Μετα όλο ξυπνουσε κ εκλαιγε μάλλον αρχίσαμε τα δόντια τι να πω δεν ξέρω τι άλλο!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αννιτα να ζησεται,ευχαριστω γεωργια μου κ εσυ αν σε καλα...αννιτα εχουμε παρα μια μερα διαφορα στην επετιο.....δοξα το θεο παμε καλα κοριτσια ευτηχωσ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:αννιτα να ζησεται,ευχαριστω γεωργια μου κ εσυ αν σε καλα...αννιτα εχουμε παρα μια μερα διαφορα στην επετιο.....δοξα το θεο παμε καλα κοριτσια ευτηχωσ
κοριτσακι μου γλυκο εχουμε κοινα...εμεις οι δυο ..χιχιχιχι!!!
να στε παντα γεροι να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!!!
αχ αδιαθετησα και σημερα αρα καπουτ...τον αλλο θεμα....ουφφφφ!!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!!!!
Κλεισαμε τον 7ο μπηκαμε στον 8ο τετοια εποχη περυσι πηγαινα για την Β επιπεδου με ενα αγχος που τελικα εκεινη την μερα με δυσκολεψε πολυ !!!!!!Αλλα τωρα τον εβλεπα σημερα στη θαλασσα και ελεγα αυτο ειναι το θαυματακι μου !!!!!!Μαρινακη μου μην το βαζεις κατω αστους να λενε !!!!!!!!
Ηρθαμε Σαλαμινα σημερα !!!!!!!!!!Μπορει να ξαναπαμε την Παρασκευη !!!!!!!!!!
Αναστασια και μεις τα ιδια κανουμε σηκωνομαστε μπουσουλαμε καθομαστε ολα μαζι ξερει τι να πρωτοκανει!!!!!!!!!!!Εχει πολυ πλακα παντος !!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις