Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
144 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 144 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειααααα σας !!!!
Μαρινακη καλοφωτιστος να ειναι ο βαγγελακης!!!!!
Κοριτσια για το αλεσμα ειμαι της γνωμης οτι αμα μαθει τα κομματακια δεν χρειαζεται βεβαια ειναι παιδακια που πνιγονται και δεν μπορουν να καταπιουν !!Εμας ειναι τελικα πολυ προχωρημενα !!!
Μωρε το θεμα ειναι να με παρουν γιατι οπως σας ειπα ειναι κατω απο το σπιτι μου !!!!!
Αχ ζεστη !!Αντε να ερθει ο συζυγος να παμε για κανα μπανιο γιατι δεν την παλευω!!!!!!!!!!!!

τατιανα

τατιανα
εδω ετοιμαζεται για βροχη!!!

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:εδω ετοιμαζεται για βροχη!!!

και εδω αλλα δεν βλεπω σταγονιτσες !!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Κ ΕΣΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΥΩΣΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ,Κ ΕΔΩ ΕΡΙΞΕ 5 ΣΤΑΓΟΝΕΣ Κ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ 5 ΗΤΑΝ 5 ΧΑΧΑ ΑΧ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ Κ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑ ΟΛΑ ,ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ Κ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΣΥΝΕΦΟ,ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩ ΠΟΥ ΣΥΔΕΡΩΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΗ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια τι κανετε?/ολες καπου γυρναμε ε??ε στην ουσια τελευταιες μερες διακοπων αμα φυγει και ο δεκαπενταγουστος μετα παει αντε και του χρονου...εμεις καλα ειμαστε βγηκε το δοντι αλλα αυτος συνεχιζει να τον τρωνε και ελεγα οτι θα ηρεμουσε λιγο...τουλαχιστον επεσε λιγο η θερμοκρασια...
καλες βουτιες σε ολες...

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?Διαβασα τα νεα σας.
Μαρινακι καλα να περασεις,να ξεκουραστεις κ με το καλο η βαφτηση σας Very Happy
Ευη ευχομαι να σε κρατησουν στην δουλεια,ειναι πανω στο αντικειμενο σου?Αχ θα ηθελα κ εγω μια δουλιτσα,το βαριεμαι πολυ το μεσα κ με την μπεμπα τωρα την εχω ακουσει!
Γεωργια βγηκε το δοντακι του!Κανε λιγακι υπομονη τωρα,απο εδω κ περα τα αλλα θα βγουν χωρις πολυ γκρινια,ετσι ειχα διαβασει καπου.
Εμεις ειμαστε αισιως 5 μηνων,την αλλη βδομαδα θα παμε στην γιατρο για εμβολιο κ εξεταση.Η μικρη μου ταλιμπανιτσα κανει τον χαμο,σηκωνεται στα τεσσερα κ ειναι ετοιμη να μπουσουλισει κ καθεται πλαγια στο ποδι της.Χθες το βραδυ την ειχα βαλει για υπνο στην κουνια της κ ειχα ξαπλωσει κ εγω στο κρεβατι κ σε καποια στιγμη βλεπω ενα κεφαλι να προεξεχει,η μπεμπα ειχε κατσει καθιστη κ ειχε απλωσει τα χερακια της κ προσπαθουσε να πιασει την βαση απο το παιχνιδακι της κουνιας!Καθε μερα κανουν κ κατι καινουριο τα ατιμουτσικα.
Τα δοντακια μας ακομα να βγουν...Εχει πολλα σαλακια κ ολα θελει να τα βαλει στο στομα,ααα κ το βραδυ ξυπναμε 2-3 φορες κ γενικα κανει ανυσηχο υπνο.Για να δουμε...
Φιλακια πολλα κοριτσια μου,λεμε να παμε για ενα μπανακι αν κ φυσαει σημερα.Την μπεμπα δεν την εχω βαλει ακομα μεσα,θα κανω εγω χαχα!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!
Αμαν πια με αυτον τον καιρο !!!Πολυ ζεστη !!!!!!!!!! Αντε να ερθει ο χειμωνας γιατι δεν παλευετε!!
Μαρακι δεν ειναι στο αντικειμενο μου !!Αλλα οτι να ναι δεν με νοιαζει φτανει να μπαινει ενα εξτρα ποσο !!!!
Μαρακι να την προσεχεις γιατι εφοσον εκαστε θα κανει και προσπαθεια να σηκωθει!!!!!

despoina_vaggelhs

despoina_vaggelhs
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα κοριτσια!!!! πριν 1 βδομαδα εσκασε το 1ο δοντακι της μπεμπας μουυυυυυ!!!!!!!!! 5,5 μηνων...ουτε γκρινιες ειχαμε...μονο πολλα ζελεδιαστα σαλακια!!!!! σημερα ξαναπηγαμε θαλασσα μετα απο 1 μηνα...τρελενεται, κανουμε κ βουτιες!!!!στο τελος ξαπλωστρα κ γαλατακι της μαμας με γευση θαλασσας!!!!! Laughing

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?/εμεις καλα σχετικα με τις αλλες μερες η γκρινια εχει περιοριστει...τωρα δυο μερες ξυπνησε μια φορα το βραδυ κατα τις 4 θηλασε λιγο και μετα στις 8...αχ λετε να ηρεμησε απο τα δοντια και να ξανακοιμαται πιο ησυχα??μακαρι...
ηρα πηρε φορα η μπουμπου σου,χαχα εμενα ακομα δεν μπορει να σταθει στο ποπο του,εχουμε δυο δοντακια το ενα το πιο μεγαλο πολυ κοφτερο ρε παιδακι μου...να κανεις μπανακι εγψ διπλα στη θαλασσα και δεν εχω κανει τωρα που ηρεμησε θα παω καμια μερα,ουτε εγω τον εχω βαλει..
γαλατακι με γευση θαλασσιτσας πολυ ωραια,..καλη αρχη και με τα δοντακια σας αφου δεν σου εκανε και γκρινια μια χαρα!!!!

Chiko

Chiko
Γειά σας και Χρόνια Πολλά (της Παναγίας σήμερα - να είναι καλά τα παιδάκια μας). Είμαι καινούργια στο forum και είπα να συστηθώ. Έκανα το πρώτο μου παιδάκι στις 26 Φεβρουαρίου φέτος είμαστε 5 μηνών και 3 εβδομάδων. Στο προηγούμενο ραντεβου μας με την παιδιατρο ήμασταν 8 κιλά και 71 ποντους. Θηλάζω αποκλειστικά αν και τις τελευταιες εβδομαδες ξεκινήσαμε στερεες τροφές. Η κρεμουλα του αρεσει αλλά δε μπορω να πω το ίδιο και για το φρουτο. Σημερα θα φαμε χορτόσουπα!!!! Λόγω του οτι ειμαι ελευθερος επαγγελματίας γύρισα δυστυχως νωρίς στη δουλειά (είμαι σε 4ωρη απασχοληση) και ευτυχως εχω βοηθεια απο τον πατερα μου η την πεθερα μου καθε πρωι 10 με 2. Αυτά εν ολίγοις, θα πουμε και άλλα στη συνέχεια...
Πολλές Καλημέρες

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και χρονια πολλα!!!η μητερα ολων μας να προστατευει τα παιδακια μας!!
Μαρια χρονια πολλα να σε χαιρομαστε,και οσες εχουν εορταζοντες χρονια πολλα!
καλως ηρθες νεο μελος να χαιρεσαι το παιδακι σου,πως σε λενε??
εμεις κοριτσια μια μερα καλα μια γκρινια εχθες εκατσε βολτα στο καροτσι και γενικα τις τελευταιες μερες καθεται μακαρι να το μαθει να ευχαριστιμαστε βολτα..τα δοντακια μεγαλωνουν φωναζουμε συνεχεια και ειμαστε πολυ γελαστοι οποιος του μιλαει γελαει και οι ξενοι,χαχανουλης...σε μια βδομαδα γυρναμε επιτελους σπιτακι μου ησυχια!!!!

Chiko

Chiko
Ευχαριστώ για το καλωσορισμα! Χριστίνα με λένε. Πάντα να χαμογελάει το μπεμπάκι σου!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια τι κανετε???
Εμεις σπιτι σημερα,ο μπαμπας υπηρεσια οποτε εμεις δν θα παμε καπου.

Καλωςηρθες Χριστινα.

Η μικρη μ εμενα ειναι στις 23/02 κι τελευταια μετρηση στις 28/06 ηταν 5800μονο.Κ ηταν να κανουμε την καθιερωμενη επισκεψη στον γιατρο τον προηγουμενο μηνα κι εφυγε απο το νοσοκομειο που ηταν κ εψαχνε χωρο να ανοιξει γιατρειο,κι ενδιαμεσα εφυγε διακοπες κ εμειναν πισω τα εμβολια μας,κι μεχρι τωρα δν πληρωνα τπτ γτ μας κοιτουσε στο νοσοκομειο,τωρα για επισκεψη σπιτι θα χρεωνει 40ευρω.Κι επειδη στην πρωτη αλλαξαμε πολλους παιδιατρους γτ πρωτος ηταν αυτος π εχουμε τωρα,αλλα εφυγε τοτε παλι,κι τον χασαμε,ειχε παρει μεταθεση,κι δν θελουμε να ξαναλλαζουμε κ αναγκαστικα θα τν πληρωνουμε,ευτυχως ειναι 1φορα τ μηνα.

Κι τωρα περιμενω να γυρισει απο διακοπες κ να κανουμε τα εμβολια μας,δν βλεπω η μικρη να παιρνει βαρος κ φοβαμαι θα προτεινει μικτη διατροφη.

Εγω κοριτσια δν της δινω καθολου κρεμες της δινω γευσεις ανα 3 μερες καινουρια για να δω για αλλεργιες.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλως ηρθες λοιπον χριστινα!!!!
εγω γεννησα 6/3 ο μπεμπης ειναι 6700 και 65 ποντους!!!τελος του μηνα θα ξεκινησουμε φρουτοκρεμα και μετα χορτοσουπα...
ποπη μην αγχωνεσαι και οταν πας στο γιατρο θα δεις και τι θα σου πει και θα κανεις οτι ειναι καλυτερο...
εμεις ψησαμε μπριζολες και παιδακια,σημερα ο μπεμπης ςιναι καπως ανησυχος ενω καθε μερα κοιματαιπολυ απο το πρωι που ξυπνησε και τις δυο φορες που τον κοιμισα ξυπναει στο μισαωρο,την ειδικα ξυπνησε με λυγμους,και τωρα παλι κοιμηθηκε μιση ωρα και ξυπνησε και ειναι ξυπνιος απο τις 8.30...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eμενα πλεον την ημερα χτυπαει 20-30λεπτα υπνου στην καλυτερη περιπτωση,αλλα τουλαχιστον δν ξυπναει το βραδυ πια.Θα ξυπνησει αν εχει ξημερωσει,κι αν ξυπνησει κ δν γκρινιαξει δν τν σηκωνω,κοιταω τι κανει κ την αφηνω μηπως ξανανανουριστει.Τωρα τελευταια επειδη κοιμαμαι καπως πιο βαθια νομιζω οτι ξυπναει κ δν τν ακουω.

Χθες η μικρη με φοβισε πολυ.Την εβαλα κλασικα μεσα μολις κοιμηθηκε κ ηρθα εκατσα στο ιντερνετ κ οπως καθομουνα εχω κ ενα προβλημα στο αυτι το αριστερο δν ακουω καλα απο τον τοκετο,κι δν τν ακουσα κ εκλαψε πολυ υστερικα κ πηγα μεσα τν σηκωσα κ αμεσως ξανακοιμηθηκε στην αγκαλια μου πριν καν να κατσω να τν θηλασω να ηρεμησει,κι οπως τν εχω αγκαλια βλεπω το αυτι της τιγκα στο αιμα,λεω νατα θα την τσιμπησε κανενα ζουζουνι γιαυτο σπαραξε,κι το καθαρισα με σκετο νερακι αυτη συνεχισε να κοιμαται κ δν ειχε κανενα σημαδι τπτ,κ βλεπω τα νυχια της με αιμα,μαλλον νευριασε που δν πηγα αμεσως κ αρχισε να ξυνει το αυτι της μεσα γτ το κανει συχνα αυτο η το αυτι μεσα η το κεφαλι,κι το ματωσε γτ ηταν μακρια τα νυχια της.

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια!
Εμείς σήμερα όλο βολταρουμε, ήρθε ο αδερφός μου απο Γερμανία κ το πρωι πήγαμε για μπάνιο κ πριν λίγο γυρίσαμε απο την βραδινή βόλτα.. Πολυ γκρίνια όμως η Νατάλια στο καρότσι έκατσε 10' Μετα κοιμήθηκε αγκαλια κανα τέταρτο γενικά μας ζαλισε λίγο αφου λέει ο αδερφός μου ότι έλεγε τον ανηψιο μου γκρινιαρη κ τώρα που είδε την δικιά μου του φαίνεται άγγελος χαχαχαχα
Εντωμεταξυ πήγαμε στην ταράτσα ξενοδοχείου για καφε κ επειδή γκρινιαζε κ περπατουσα μαζι της την θηλασα μας κοίταζε ενας υπεύθυνος εκει με μισό μάτι ότι κ καλα είναι κυριλε εκει κ σπαστικα, ο άντρας μου λίγο ήθελε κ θα του την έλεγε!

Εμένα κοιμάται κάτι 2ωρα 3 ώρα την μερα αλλα την νύχτα θηλαζει αρκετές φορές.
Ποπη αν δεν βάζεις βάρος ίσως να την θηλαζεσν
Πιο συχνά ή κ την νύχτα αν κοιμάται πολλές ώρες συνεχόμενα αν κ τώρα θα μπείτε στα στερεα κ θα βάλει κιλά κ απο το φαγακι.
Κ εμένα όταν κλαίει γρατζουναει το πρόσωπο αφου στην μύτη έχει μόνιμα μια γκρατζουνια έτσι της κόβω νύχια σχεδόν κάθε 2 μέρες!

Χριστινα καλωσηρθες στην παρέα κ να χαιρεσε το παιδάκι σου, εγω γεννησα 3/3 το κοριτσάκι μου κ πριν κανα μήνα ήταν 5900 θα κάνουμε το εμβόλιο τώρα θέλω να δω πόσο πήγε γιατί βαρυνε πολυ!!

tomaraki

tomaraki
Γεια σας κοριτσακια !!!!!!
Χρονια Πολλα Μαρακι !Να σε χαιρομαστε!
Χθες ψησαμε και ειχαν ερθει ολοι στο σπιτι !Μαζι και η πεθερουλα μου με το μυαλο απο κουνελακι το εφερε τελικα !!!!!!!!!!Ο μικρος χθες του εδωσαν να φαει απο μπριζολες μεχρι τζατζικι τον τεντωσαν !!!!!!!!!!Αφου μετα δεν μπορουσε να πιει ουτε νερο !!!!!!!Αστε που δεν ετρωγε τιποτα !!! Αχ κοριτσια μου δεν ξερω τι να κανω θελω την γνωμη σας τελευταιο γευμα τρωμε στις 12 αλλα ο μικρος εχει καθιερωσει το τελευταιο καιρο να ξυπνα στις 2 και μετα στις 5 για φαι!!!!!!!! Αυτος δεν ξυπναγε και τωρα εχει κανει ενα προγραμμα το βραδυ αστα να πανε !!!!!! Τι θα κανω απο Δευτερα ξεκιναω και δουλεια και δεν γινεται να την βγαλουμε καθαρη !!!Για πειτε καμμια γνωμη!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!
Χρονια πολλα σε ολες,η Παναγιτσα να μας εχει καλα κ τα μπεμπακια μας.Μαρακι να χαιρεσαι την γιορτη σου!\
Πηγαμε γιατρο για εμβολιακι την δευτερα.Κ παω να ξαπλωσω την μπεμπα πανω στο κρεβατι που την εξεταζει κ αυτη γυρνα μπρουμητα,σηκωνεται στα τεσσερα,μετα φερνει το ενα ποδι μπροστα κ καθεται!Η γιατρος εμεινε με το στομα ανοιχτο.Με ρωτουσε αν οντως η μπεμπα ειναι 5 μηνων γιατι αυτα τα κανουν πολυ πιο μετα!Ε εχω το παιδι θαυμα της λεω Very Happy Απο βαρος πηραμε μονο 200γρ ειμαστε τωρα 7330 κ 68εκ.Η γιατρος μας ειπε κ ξεκινησαμε απο την τριτη φρουτακι κ μια κουταλιτσα ρυζαλευρο το απογευμα.Της εδωσα αχλαδι γιατι δεν βρηκα βιολογικα μηλα,το αχλαδακι ειναι απο τον κηπο μας.Δεν περιμενα να το φαει γιατι ελεγα σιγα μην ξερει να καταπιει κατι στερεο,αντιθετα εφαγε σχεδον το μισο Very Happy Θα ειναι φαγανο το πουλακι μου!Το απογευμα της δινω ρυζαλευρο αν κ δεν της πολυαρεσει αλλα το τρωει.Συνεχιζουμε κ κανονικα τον θηλασμο κ παρατηρησα οτι εχει δυο μερες τωρα που δεν εχει ξυπνησει το βραδυ,νομιζω οτι χορταινει τωρα μια χαρα.
Ευη μου κατι πρεπει να κανεις με το προγραμμα του μικρου σου.Μηπως ο μεσημεριανος υπνος να ειναι πιο λιγος η' πιο νωρις το μεσημερι ετσι ωστε να νυσταξει νωριτερα το βραδυ?
Συγχαρητηρια για την δουλεια κ καλη αρχη!
Χριστινα καλως ηρθες!Ψηλο κ γεροδεμενο το αντρακι σου Very Happy Να τον χαιρεσαι!
Ποπη ξυσιμο μεχρι αιμα να βγει(που λεει κ το τραγουδι)η δικια σου?Πω πω τι νευρο ειναι αυτο?Τρωτε φρουτο η' κρεμες?Μηπως ειναι υπερκινητικη σαν την δικια μου κ δεν μενουν?
Τατιανα εχω αρχισει κ εγω τωρα κ θηλαζω εξω με το sling κ μ'αρεσει πολυ!Δεν εχω δει να με κοιταζει καποιος περιεργα αλλα αν το κανει θα τον κοιταξω κ εγω αναλογα σαν να του λεω την δουλεια σου κ στριβε.Ε μα κολλημενα μυαλα Mad
Γεωργια καλες βολτουλες!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε??
εμεις καλα ειμαστε απλα βαρεθηκα εδω...
ευη σε πηρανε τελικα μπραβο??ποσες ωρες θα δουλευεις?κοιτα και εμενα ειχε στρωσει και ξυπναγε μια φορα και τωρα ξυπνει σαν και εσενα κατα τις 2.30 κατα τις 5.30 και μετα κατα τις 8.30-9 και χουζουρευει στο κρεβατι...μπορει να ξαναγυρισει στο παλι προγραμμα,μπορει να ειναι αλμα η να θελει μανουλα τι να κανουμε??
ηρα μια χαρα η μπεμπα σου..εμενα μποσουλαει στο κρεβατι κανει τουμπες αλλα ακομα δεν μπορει να σταθει....

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nαι ναι ξυσιμο μεχρι να βγει αιμα η τσουπρα!!Φοβηθηκα πολυ ομως!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Εμείς είχαμε πάει πάλι στο χωριό μου και γυρίσαμε χθες.

Μας βγήκε και το πρώτο μας δοντάκι στο χωριό Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τελικά το πάθαμε σαν την Αναστασία. Ούτε γκρίνια, ούτε διάρροια... Κανένα απολύτως σύμπτωμα. Αφού αν δε γέλαγε μπροστά μου μπορεί να μην το είχαμε δει ακόμα!
Την Δευτέρα θα πάμε να κάνουμε το επόμενο εμβόλιο και θα αρχίσουμε φρουτόκρεμα, όπως μας είχε πει ο παιδίατρος.
Έχει κάνει 7 μπανάκια και συνεχίζουμε!

Χριστίνα καλωσήρθες στην παρέα μας.

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!τι κανετε?εμεις καλα..
μπραβο μαρια μακαρι να βγουν ολα ετσι χωρις να το καταλαβετε...
εμενα τρεις μερες ειναι σχετικα ησυχος και στην βολτα αφου χτες καθησε μια ωρα και παραπανω στο καροτσι και οταν σταματαγαμε γκρινιαζε κκαι τον εκανα βολτα στην παραλια πανω κατω....
κατα τα αλλα βαρεμαρα εδω μονο μια δυο ωρες το βραδυ που παμε βολτα εδω αλλιως πολλα ατομα και πολυ ζαλαδα θελω να φυγω..ουφφφ

tomaraki

tomaraki
Καλημερααααα!!!!!!!!!!!! Αχ...σημερα ηταν καπως καλητερα το βραδυ ...γεωργια ελπιζω να φτιαξει γιατι δεν θα την βγαλουμε καθαρη ....δεν το εκανε μικρος ο μπαγασας και το κανει τωρα??????
Τελικα το πηρα αποφαση εμεις θα ειμαστε οι φαφατηδες της παρεας !!!!!!!!Που ειναι το δοντι οεοεο ??????????????????
Βλεπω ξεκιναμε φαγητακι .....για να δω τι θα κανουμε ??

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα σας!!!

Ηρθε ο γιατρος μας σπιτι στις 11 η ωρα κι εχουμε τα εξης νεα:Ημαστε 5,5μηνων,6300κιλα,64ποντους,κι περιπετρος κεφαλης 45!Μας εβγαλε καλουλες στα χαμηλα στις καμπυλες,αλλα μαλλον θα γινουμε μικροκαμωμενες!!Κι μας εδωσε το πρασινο φως για κρεμες κτλ κ οταν τ ειπα οτι δν θελω να δωσω ετοιμες σκονες κτλ,μου ειπε οτι κ κεινος δν το προτρεπει,αλλα εφοσον δν εχει παρει πολυ βαρος μπορουμε να δωσουμε μερα παρα μερα μεχρι 7μηνων που θα ξεκινησουμε το γιαουρτι.
Της εβρασα καροτο πατατα κολοκυθακι κ σελινο,κι της εδωσα λιγο απολα ξεχωριστα οπως εκανα κ στη μεγαλη,κι φαγαμε περιπου το 1/3.Ηπιε νερακι θηλασε κ επεσε ξερη!
Το απογευμα θα φαμε ρυζαλευρο βανιλια,κ μ ειπε οτι προτεινει του εμποριου κ οχι βιολογικο γτ δν εχει κατι κατα,αλλα ποτε κανεις απο τις εταιρειες αυτες δν ηρθε να τους δωσει δειγματα κ να τους παρουσιασει τον αναλυτικο πινακα οπως κανουν ολες οι εταιρειες με βρεφικα ειδη τροφιμων.
Αυριο το πρωι θα φαμε φρουτοσαλατα!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ποπη δεν πειραζει δεν χρειαζεται να ειναι και παχουλο...και τωρα που θα αρχισετε τροφες θα παρει βαρος μην ανησυχεις..μια χαρουλα ειστε,αντε καλη αρχη και εμενα γισ του εμποριου μου ειπε βανιλια ρυζαλευρο,και λεω οταν γυρισω την αλλη βδομαδα να βαλω και τα φρουτα σιγα σιγα γτ εδω θα με ζαλιζει η πεθερα και δεν εχω ορεξη...
ευη αυτα αλλαζουν προγραμμα απο μερα σε μερα και εμεις ακολουθουμε ...εμενα 3 μερες εχει λιγοστεψει τον υπνο ξυπναει το πρωι και κοιμαται ξανα σχεδον μεσημερι και αυτο για κανενα μισαωρο μια ωρα και τωρα κοιμαται παλι μεχρι τις 6.30 απο τις 5.εσενα ποσο κοιμαται την ημερα?/εγω νομιζω οτι μεγαλωσαν τα διαστηματα που μπορει και μενει ξυπνιος αν και νυσταζει ο μπαγασας αλλα με [αιδευει και λιγο μεχρι να κοιμηθει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις