Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεωργια δεν ξερω αν αλλαζει προγραμμα αλλα εμενα ποτε δεν ξυπναγε στα ενδιαμεσα....τωρα το πρωι δεν κοιμομαστε σχεδον καθολου ενδιαμεσα και αν γινει ειναι για κανα 5λεπτο !Το μεσημερι κοιμομαστε κανα 2ωρο και μετα παλι βραδυ !!!!!!!!!
Αυριο θα του κανω χορτοσουπα με μπροκολο πειτε κανα συνδυασμο!!!Ποπακιθα ειμαστε ντελικατες!!!!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.
Εμένα χθες το βράδυ μου έκανε κόλπα.
Τα μάτια της είχαν κατέβει στο πάτωμα κατά της 8,30 και ψιλογκρίνιαζε. Κοιμήθηκε στις 9,30 και μετά από μια ώρα ξύπνησε με κλάματα. Την έβαλα στο στήθος και κοιμήθηκε στις 11. Στις 11,30 πάλι τα ίδια. Τελικά ξανακοιμήθηκε στις 12 και ξύπνησε στις 7,30 το πρωί. Πάω στο δωμάτιό της, την φέρνω στο κρεβάτι μου να την θηλάσω και τι να δω. Έχει σκάσει μύτη και το διπλανό δοντάκι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Φαίνεται μια μικρή μυτούλα!
Εντομεταξύ ανυπομονώ να πάμε στο γιατρό και να αρχίσουμε και εμείς κρεμούλες!

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια!
Πολυ δοντι πέφτει στην ομαδουλα!
Ευη κ εμείς φαφουτες ούτε σημάδι για δοντακι.. Καλύτερα γιατί φοβάμαι τα δαγκωματα στον θηλασμο!

Εγω έχω προμπλεμ ξεμαθε απο το μπιμπερο επειδή είχα Πανω απο μήνα να της δώσω σε μπιμπερο, σήμερα αντλησα γάλα κ πήγα να της δώσω κ δεν ρουφαγε καθόλου έπαιζε δαγκωνε.. Αχ τι θα κάνω τώρα, δεν θα μπορω να την αφήσω για παραπάνω απο 1,5-2 ώρες. Ούτε στο γάμο πήγαμε!την είχα αφήσει ξ στον πατέρα μου με μπιμπερο κ ουρλιαζε ξεσήκωσε όλη την γειτονιά κ πήγα αρων αρων!!
Εκανα βλακεια για δική μου ευκολία την κοιμηζα στο στήθος κ ξαπλωτη κ τώρα μόνο έτσι αποκοιμιεται όπου πάω κ νυσταξει γκρινιαζει κ δεν κοιμάται ούτε στο σλινγκ αχ πως θα την ξεμαθω τώρα;;;
Άντε να αρχίσουμε στέρεες να μπορω να την αφήνω!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια τι κσνετε??εμεις ετσι και ετσι ενω καθεται πιο πολυ και παιζει και δεν θελει τοσο αγκαλια μου κανει μανουρα στον υπνο εδω και 3-4 μερες αργω πολυ να τον κοιμησω ενω φαινεται οτι νυσταζει δεν κοιμαται ,λετε να τον ενοχλει κατι του εδωσα και ντεπον μηπως ηταν απο δοντια αλλα παλι τα ιδια...
τατιανα και εγω τον εμαθα να κοιμαται ετσι για ευκολια να μην κουραζομαι και τωρα θελει πιο πολυ ετσι αλλα εξω οταν ειμαστε κοιμαται στο μαρσιπο ευτυχως,και εγω δεν αντλω πια μονο τωρα οταν γυρισουμε αν θα θελω να τον αφησω αλλα πινει εμενα και απο το μπιμπερο αλλα δεν ρε γαμωτο εμαθε ενα μηνα ολο μαζι μου και δεν θα καθεται στη μαμα μου οπως πριν ετσι νομιζω,πιστευω να ξανασυνηθισει οπως πριν γιατι την βαψαμε.το μονο θετικο του αρεσει η βολτα και κκλαιει αν σταματαει το καροτσι!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!!!!!Ο φαφουτης μου καλα ειναι νομιζω αρχιζει και συνηρχεται με το θεμα του υπνου ....μακαρι γιατι δεν μας βλεπω καλα ! Αχ το ιδιο θεμα και εγω με το μπιμπερο ...ουτε να το φτυσει γινεται χαμος και κλαμμα απιστευτο πως θα γινει με την δουλεια δεν ξερω ....ευτυχως θηλαζουμε τωρα μονο 2-3 φορες την ημερα πρωι και βραδυ αντε και να ενδιαμεσο ...αλλα το ενδιαμεσο πως θα το φαει ??????????????????????? Θα περασει η μανουλα μου γολγοθα μεγαλο !!!!!!!!!! Κοριτσακια μου τωρα που ξεκινανε κρεμουλες δινεται και συμπληρωμα γαλα μεχρι να φτασουν να τρωνε το πιατακι .....οποτε υπολογιστε κανα μηνα μεχρι να γινει αυτο !!!!!!!Κοριτσια μερικες φορες δεν νιωθετε χαζες σε σχεση με την συμπεριφορα των αλλων , ποσες φορες εχω πει οτι δεν θα κανω κατι γιατι δεν μου αρεσει να μου το κανουν και στο τελος την παταω !!!!!!!!!!!

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!!!Τι ωραία να διαβάζεις στο φορουμ τις ίδιες ανησυχίες σου με άλλες μανούλες... Εμένα ο Διονυσάκος μου είναι 6μηνών φαφουτάκος! Χτες το βράδυ τον έβαλα πρώτη φορά στο δωμάτιο του να κοιμηθεί μόνος του. Τελικά εκείνος μια χαρά κοιμήθηκε εγώ δεν κοιμήθηκα γιατί πήγαινα κάθε τέταρτο να τον δω. Μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι θα μπει κάποιος και θα μου τον πάρει. Που θα πάει θα συνηθίσω. Έβαλα και ένα κρεββάτι καβάτζα δίπλα από την κουνια χιχι...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια εμεις ξεκινησαμε κανονικοτατα φαγητουλι!!!!

Το πρωι τρωει μισο αχλαδι μισο μηλο γτ δν βρηκα ωραιες μπανανες να παρω ηταν αγουρες κ σημερα εδωσα κι μισο του 1/3 αβοκαντο,μια χαρα τα δεχτηκε ολα,στην χθεσινη χορτοσουπα εμεινε ψιλονηστικια γτ δν ετρωγε με ορεξη μαλλον το λεμονι ξυνισε,σημερα δν της εβαλα κ τοεφαγε ολο το πιατακι της!Δν θελει ομως γεματες κουταλιες πνιγεται κ της δινω στην μυτη μπροστα κ για να φαμε ενα πιατακι ειδαμε κ παθαμε.Κι τωρα μεχρι να παει 7μηνων να της δινω γιαουρτακι της δινω λιγη κρεμα το απογευμα γιατι ειπε ο παιδιατρος αφου ειναι χαμηλα στα κιλα της ας τρωει κρεμα το απογευμα κ χθες εφαγε κανονικο μπολακι,δλδ 1μεριδα.

mariameint

mariameint
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!!!!!!!Ο φαφουτης μου καλα ειναι νομιζω αρχιζει και συνηρχεται με το θεμα του υπνου ....μακαρι γιατι δεν μας βλεπω καλα ! Αχ το ιδιο θεμα και εγω με το μπιμπερο ...ουτε να το φτυσει γινεται χαμος και κλαμμα απιστευτο πως θα γινει με την δουλεια δεν ξερω ....ευτυχως θηλαζουμε τωρα μονο 2-3 φορες την ημερα πρωι και βραδυ αντε και να ενδιαμεσο ...αλλα το ενδιαμεσο πως θα το φαει ??????????????????????? Θα περασει η μανουλα μου γολγοθα μεγαλο !!!!!!!!!! Κοριτσακια μου τωρα που ξεκινανε κρεμουλες δινεται και συμπληρωμα γαλα μεχρι να φτασουν να τρωνε το πιατακι .....οποτε υπολογιστε κανα μηνα μεχρι να γινει αυτο !!!!!!!Κοριτσια μερικες φορες δεν νιωθετε χαζες σε σχεση με την συμπεριφορα των αλλων , ποσες φορες εχω πει οτι δεν θα κανω κατι γιατι δεν μου αρεσει να μου το κανουν και στο τελος την παταω !!!!!!!!!!!

Ωραία Εύη. Ευτυχώς που επανέρχεται γιατί αν δεν κοιμάσαι και εσύ καλά...
Εμάς θα μας πει σήμερα ο γιατρός τι θα κάνουμε με τις κρέμες, αλλά είχα ήδη διαβάσει ότι μέχρι να φάνε κανονική μερίδα πρέπει να τρώνε και συμπληρωματικά γαλατάκι.
Όσο για το τελευταίο που έγραψες, καμιά φορά μου συμβαίνει και μένα. Τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε! Απλώς τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να μιλάω κατηγορηματικά για κάποια πράγματα και αν είναι να διαφωνώ κάθετα με κάτι, μπορεί και να το πω από μέσα μου για να κρατήσω μια πισινή Very Happy Very Happy Very Happy

kathykala έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Τι ωραία να διαβάζεις στο φορουμ τις ίδιες ανησυχίες σου με άλλες μανούλες... Εμένα ο Διονυσάκος μου είναι 6μηνών φαφουτάκος! Χτες το βράδυ τον έβαλα πρώτη φορά στο δωμάτιο του να κοιμηθεί μόνος του. Τελικά εκείνος μια χαρά κοιμήθηκε εγώ δεν κοιμήθηκα γιατί πήγαινα κάθε τέταρτο να τον δω. Μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι θα μπει κάποιος και θα μου τον πάρει. Που θα πάει θα συνηθίσω. Έβαλα και ένα κρεββάτι καβάτζα δίπλα από την κουνια χιχι...

Χαχαχα! Όντως θα συνηθίσεις. Και εγώ το πρώτο βράδυ όποτε πέρναγα έξω από το δωμάτιό της έριχνα και μια κλεφτή ματιά μέχρι να πάω για ύπνο. Όσο για το βράδυ, είχα βάλει τέρμα την ενδοεπικοινωνία και ψιλοκοιμήθηκα.

manoula_24xr έγραψε:Κοριτσια εμεις ξεκινησαμε κανονικοτατα φαγητουλι!!!!

Το πρωι τρωει μισο αχλαδι μισο μηλο γτ δν βρηκα ωραιες μπανανες να παρω ηταν αγουρες κ σημερα εδωσα κι μισο του 1/3 αβοκαντο,μια χαρα τα δεχτηκε ολα,στην χθεσινη χορτοσουπα εμεινε ψιλονηστικια γτ δν ετρωγε με ορεξη μαλλον το λεμονι ξυνισε,σημερα δν της εβαλα κ τοεφαγε ολο το πιατακι της!Δν θελει ομως γεματες κουταλιες πνιγεται κ της δινω στην μυτη μπροστα κ για να φαμε ενα πιατακι ειδαμε κ παθαμε.Κι τωρα μεχρι να παει 7μηνων να της δινω γιαουρτακι της δινω λιγη κρεμα το απογευμα γιατι ειπε ο παιδιατρος αφου ειναι χαμηλα στα κιλα της ας τρωει κρεμα το απογευμα κ χθες εφαγε κανονικο μπολακι,δλδ 1μεριδα.

Μπράβο σας Πόπη! Αφού τα τρώει με την πρώτη είσαι από τις τυχερές γιατί έχουνε ακούσει πολλά τ' αφτιά μου.

Εμείς το απόγευμα θα πάμε για το εμβόλιο και μάλλον μετά θα περάσω από το σουπερ μαρκετ για να πάρω φρουτάκια για την μπέμπα!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις ακομα εχουμε γκρινια στην ωρα του υπνου τωρα τον κοιμησα ευκολα παντως...
μπραβο ποπη τα δεχτηκε αμεσως ηταν ετοιμη η μπεμπουλα μας φαινεται!!
και εμενα την κρεμα την απογευματινη την τρωει δεν μου εχει φτυσει ακομα καμια κουταλια να δουμε απο μεθαυριο που θα γυρισω τα φρουτα...
εγω ακομα δεν σκεφτομια να τον αλλαξω δωματιο τοσο που ξυπναει αν δω και στρωσει λιγο θα δουμε...αλλα ποτε δεν ξερω..
και εγω δεν λεω μεγαλες κουβεντες γιατι ειδικα τωρα με το παιδι μερικα που ελεγα α εγω σιγα μην κανω ετσι και τετοια μετα τα κανω οποτε....
αντε μαρακι καλη επιτυχια με το εμβολιο και καλη αρχη με τις κρεμουλες

μαρινα μου να ειναι καλοφωτιστο το μωρακι σου περιμενουμε φωτο απο την βαφτηση...

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mariameint έγραψε:
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!!!!!!!Ο φαφουτης μου καλα ειναι νομιζω αρχιζει και συνηρχεται με το θεμα του υπνου ....μακαρι γιατι δεν μας βλεπω καλα ! Αχ το ιδιο θεμα και εγω με το μπιμπερο ...ουτε να το φτυσει γινεται χαμος και κλαμμα απιστευτο πως θα γινει με την δουλεια δεν ξερω ....ευτυχως θηλαζουμε τωρα μονο 2-3 φορες την ημερα πρωι και βραδυ αντε και να ενδιαμεσο ...αλλα το ενδιαμεσο πως θα το φαει ??????????????????????? Θα περασει η μανουλα μου γολγοθα μεγαλο !!!!!!!!!! Κοριτσακια μου τωρα που ξεκινανε κρεμουλες δινεται και συμπληρωμα γαλα μεχρι να φτασουν να τρωνε το πιατακι .....οποτε υπολογιστε κανα μηνα μεχρι να γινει αυτο !!!!!!!Κοριτσια μερικες φορες δεν νιωθετε χαζες σε σχεση με την συμπεριφορα των αλλων , ποσες φορες εχω πει οτι δεν θα κανω κατι γιατι δεν μου αρεσει να μου το κανουν και στο τελος την παταω !!!!!!!!!!!

Ωραία Εύη. Ευτυχώς που επανέρχεται γιατί αν δεν κοιμάσαι και εσύ καλά...
Εμάς θα μας πει σήμερα ο γιατρός τι θα κάνουμε με τις κρέμες, αλλά είχα ήδη διαβάσει ότι μέχρι να φάνε κανονική μερίδα πρέπει να τρώνε και συμπληρωματικά γαλατάκι.
Όσο για το τελευταίο που έγραψες, καμιά φορά μου συμβαίνει και μένα. Τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε! Απλώς τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να μιλάω κατηγορηματικά για κάποια πράγματα και αν είναι να διαφωνώ κάθετα με κάτι, μπορεί και να το πω από μέσα μου για να κρατήσω μια πισινή Very Happy Very Happy Very Happy

kathykala έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!Τι ωραία να διαβάζεις στο φορουμ τις ίδιες ανησυχίες σου με άλλες μανούλες... Εμένα ο Διονυσάκος μου είναι 6μηνών φαφουτάκος! Χτες το βράδυ τον έβαλα πρώτη φορά στο δωμάτιο του να κοιμηθεί μόνος του. Τελικά εκείνος μια χαρά κοιμήθηκε εγώ δεν κοιμήθηκα γιατί πήγαινα κάθε τέταρτο να τον δω. Μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι θα μπει κάποιος και θα μου τον πάρει. Που θα πάει θα συνηθίσω. Έβαλα και ένα κρεββάτι καβάτζα δίπλα από την κουνια χιχι...

Χαχαχα! Όντως θα συνηθίσεις. Και εγώ το πρώτο βράδυ όποτε πέρναγα έξω από το δωμάτιό της έριχνα και μια κλεφτή ματιά μέχρι να πάω για ύπνο. Όσο για το βράδυ, είχα βάλει τέρμα την ενδοεπικοινωνία και ψιλοκοιμήθηκα.

Μπράβο σας Πόπη! Αφού τα τρώει με την πρώτη είσαι από τις τυχερές γιατί έχουνε ακούσει πολλά τ' αφτιά μου.

Εμείς το απόγευμα θα πάμε για το εμβόλιο και μάλλον μετά θα περάσω από το σουπερ μαρκετ για να πάρω φρουτάκια για την μπέμπα!!!

Καλό εμβολιάκι Μαρία!!!Αλήθεια πως το αντιμετωπίζει η μπεμπούλα σου; Κλαίει; Σου έχει κάνει καθόλου πυρετό; Εμένα σήμερα δεύτερη μέρα στο δωμάτιο του και τα καταφερα να κοιμηθώ(βλέπεις είχα και τη χθεσινή αυπνία χαχα)Συνήθισα γρήγορα. Σήμερα το πρωί ανέβηκα να του πάρω παιχνιδάκια για το πάρκο και το καρότσι και τρελάθηκα. Ήθελα να τα πάρω όλα...Τι θα κάνω κορίτσια, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι να του πάρω για το δωμάτιο ή τι να του φτιάξω (κατασκευούλες) ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ...Συμφωνείτε;

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Καλή αρχή με τα φαγητάκια σας!!!Λιτοδίαιτη η μικρή!!Θα γίνει μοντελίνι...Εμένα δεν πρόλαβα να του δώσω στερεά τροφή και έτρωγε κανονικά λες και έτρωγε χρόνια.ΧΙΧΙ Laughing

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Υπομονή με το θέμα του ύπνου.Είναι λίγο βάσανο αλλά δεν μπορεί θα στρώσει. Σήμερα ένας κύριος στο παιχνιδάδικο που πήγα μου είπε ότι το δικό του πήγε 4 χρονών για να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Shocked Οπότε υπάρχουν και χειρότερα... Κι εγώ έχω θέμα με το μπιμπερό. Επειδή θηλάζω μόνο πρωι και βράδυ,κάνω και ψιλοδίαιτα, έχει ελλατωθεί πολύ το γάλα μου και θέλω να του δώσω και συμπλήρωμα ξένο αλλά το αρνείται κατηγορηματικά. Και τώρα ξαναμπήκα στη διαδικασία να βγάζω με το θήλαστρο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ενεργοποιήσω πάλι το στήθος. Έχω κουραστεί λίγο με το θέμα αλλά τι να κάνω;
Τελικά οι παλιοι είχαν σε όλα δίκιο. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις μου έλεγε η γιαγιά μου. Όλοι όμως νομίζω την πατάμε...

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!!!Μολις μπηκα απο την δουλεια !!!!Το πρωι που εφυγα κλααμα εγωωωωωω που εφυγα και αφησα το μικρο μου!!!!!!!!!!!!!Παναγιτσα μου το αγχος αποχωρισμου εγω το περναω και οχι το παιδακι μου !Λετε να με ξεχασει ???????? Αχ!!!!!!!!!!!!
Κοριτσια μαλλον βρηκα λυση για το μπιμπερο επειδη δεν το επιανε το εβαλα στο ποτηρακι του νερου και ναι ο νεαρος καθησε με την μανουλα στον καναπε και ηπιαμε το γαλατακι μας!!!!!!!! Τελικα θα παω να του παρω εαν υπαρχει ποτηρακι με πιο πολλα ml για να το βαζω εκει ...δεν θελω να το κοφψω στεναχωριεμαι ...θα το παλεψω παντος οσο μπορω!!!!
Μπραβο ποπακι ειδες το κοριτσακι μας με το λεμονι και εμεις εχουμε θεμα αμα πεσει πολυ δεν τρωμε με τιποτα!Μαρακι περιμενουμε νεα !Εννοειται ολα για το παιδι μου δεν σκεφτομαι να παω να παρω κατι για μενα αλλα τι θα παρω του παρω !!
Οσο για το αλλο θεμα που σας ειπα μου λεγε μια φιλη μου οταν γεννησα εισαι υπερβολικη και γιατι κανεις ετσι ...τωρα που τα ζει ειναι χειροτερη απο μενα αλλα ελεγα μηπως εγω ημουν η περιεργη !!!!!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου επιστρεψαμε δυστυχως απο τις διακοπες και σημερα ολη μερα με βρηκε να βαζω πλυντηρια αφηστε που ουτε ο μπομπιρακος μου δεν ηθελε μου φαινεται να γυρισουμε ολο το βραδυ γκρινιαζε μεσα στον υπνο του.
Ευη δεν εισαι η μονη και εμεις φαφουτηδες ειμαστε ακομα.
σε λιγες μερες ανοιγουν και τα σχολεια και εχω αχγος να δω πως θα του φανει του μεγαλου μου το δημοτικο

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλως ηρθες σουζαν...ναι μπορει να ειχε συνηθισει εκει,θα ξαναμπει παλι στους ρυθμους του τωρα!!δημοτικο ο μεγαλος ε???μια χαρα θα ειναι ολα σιγα σιγα θα προσαρμοστει.θα εχεις και διαβασματα σε λιγο καιρο!!!πως περασατε??και εγω την πεμπτη θα γυρισω βαρεθηκα.
βρε ευη σιγα μην σε ξεχασει,ειναι δυνατον???καλα και εγω το παθαινω καμια φορα αμα φυγω μου λειπει παροτιθελω και λιγο χρονο ...τι να κανουμε εινα και τα πρωτα μας...
να συνεχισεις οσο μπορεις και θα μαθει να το πινει και απο εκει το γαλα λιγο υπομονη θελει!!!

mariameint

mariameint
kathykala έγραψε:
Καλό εμβολιάκι Μαρία!!!Αλήθεια πως το αντιμετωπίζει η μπεμπούλα σου; Κλαίει; Σου έχει κάνει καθόλου πυρετό; Εμένα σήμερα δεύτερη μέρα στο δωμάτιο του και τα καταφερα να κοιμηθώ(βλέπεις είχα και τη χθεσινή αυπνία χαχα)Συνήθισα γρήγορα. Σήμερα το πρωί ανέβηκα να του πάρω παιχνιδάκια για το πάρκο και το καρότσι και τρελάθηκα. Ήθελα να τα πάρω όλα...Τι θα κάνω κορίτσια, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι να του πάρω για το δωμάτιο ή τι να του φτιάξω (κατασκευούλες) ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ...Συμφωνείτε;

Μέχρι στιγμής που έχουμε κάνει 3 εμβόλια η μπέμπα είναι ΚΥΡΙΑ. Την στιγμή που την τρυπάει με την βελόνα με κοιτάζει με ένα παράπονο στο βλέμα και περιμένει την αντίδρασή μου. Εγώ της γελάω και της κάνω χαζά και το μόνο που κάνει είναι να κλάψει για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να την πάρω αγκαλιά Very Happy
Όσο για τις συνηθισμένες αντιδράσεις του οργανισμού (πυρετό, τοπικό πρίξιμο ή κοκκινίλα, υπνηλία κτλ) δεν μου έχει κάνει τίποτα. Για να δούμε σήμερα.

Εύη έχω ακούσει που λένε για τα εκπαιδευτικά ποτηράκια μετά τον 6ο μήνα για γάλα, οπότε θα υπάρχουν με πολλά ml. Α! Και καλή αρχή στη νέα σου δουλειά!

Σούζαν, με το καλό να πάει ο μπόμπιράς σου στο σχολείο και καλό εγκλιματισμό πίσω στα ίδια.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περασαμε πολυ ωραια δοξα το θεο να ειμαστε καλα να ξαναπαμε του χρονου διακοπες παντως μολις γυρισαμε βρηκαμε την δεη με το χαρατσι μαζι παθαμε εγκεφαλικο
αστα να πανε και εγω μαθητρια θα γινω παλι απο την αρχη

τατιανα

τατιανα

kathykala έγραψε:
Υπομονή με το θέμα του ύπνου.Είναι λίγο βάσανο αλλά δεν μπορεί θα στρώσει. Σήμερα ένας κύριος στο παιχνιδάδικο που πήγα μου είπε ότι το δικό του πήγε 4 χρονών για να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Shocked Οπότε υπάρχουν και χειρότερα... Κι εγώ έχω θέμα με το μπιμπερό. Επειδή θηλάζω μόνο πρωι και βράδυ,κάνω και ψιλοδίαιτα, έχει ελλατωθεί πολύ το γάλα μου και θέλω να του δώσω και συμπλήρωμα ξένο αλλά το αρνείται κατηγορηματικά. Και τώρα ξαναμπήκα στη διαδικασία να βγάζω με το θήλαστρο κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ενεργοποιήσω πάλι το στήθος. Έχω κουραστεί λίγο με το θέμα αλλά τι να κάνω;
Τελικά οι παλιοι είχαν σε όλα δίκιο. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις μου έλεγε η γιαγιά μου. Όλοι όμως νομίζω την πατάμε...

Καλως μας ηρθες στην παρεα!
Γιατι δεν βαζεις τον μπομπιρα σου στο στηθος και παιδευεσε με το θηλαστρο?

Κοριτσακια καναμε και εμεις σημερα εμβολιακη!Η Μικρη εκλαψε λιγα δευτερολεπτα κ μολις την πηρα ολα καλα!Σε ενα μηνα και 10 μερες εβαλε 1250κιλα Shocked ναι ναι και λεω γιατι βαρυνε τοσο..αα και μονο ενα ποντο οποτε τωρα ειναι 7150 και 63εκ χεχε κοντοχοντρη μου την ειπε η παιδιατρος..μμμ ευτυχως το ειπε στα αστεια!! Very Happy
Μας ειπε να ξεκινησουμε φρουτακι μπανανα πρωτα μιας κ την εχει δοκιμασει και της αρεσε και μετα απο 15 μερες ρυζαλευρο της ειπα και για κεχρι που ειναι χωρις γλουτενη και ειπε οκ βεβαια δεν θελω να δινω καθε απογευμα κρεμα θα δω τι θα κανω.
θα τα ξεκινησω απο την αλλη βδομαδα γιατι πεμπτη θα παμε χαλκιδικη κ να μην εχω την μανουρα και του ταισματος!

Ποπη μπραβο η μικρη σου, αμεσως 3 γευματα και τρωει και ολοκληρο πιατο, θα παρει τα πανω της τωρα!

Γεωργια τι φατσουλινη ωραιο ειναι αυτο!ξεκινησατε και εσεις κρεμα ε?

Σουζαν μεγαλωσε και εσενα το αντρακι σου το μελαχρινο!

Ευη ποσο σε καταλαβαινωωω οσο και να κουραζομαι δεν μπορω μακρια της!!

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.
Κάναμε το εμβόλιο και όλα πήγαν τέλεια όπως κάθε φορά. Φάγαμε και την πρώτη μας κρέμα ρυζάλευρο-βανίλια. Της πείρα την nutricia στην τύχη μπορώ να πω. Δεν ήξερα ποιά να πάρω. Έφαγε περίπου 15-20 ml από τα 50 που μου είπε ο γιατρός να φτιάξω και μετά θηλάσαμε και ήπιαμε και 60 γρ. συμπλήρωμα. Εσύ Γεωργία ποιά του έδωσες;

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα!!!μπραβπ μαρια ολα καλα.κι εγω αυτην εδωσα μου την ειπε η ευη οτι δεν εχει ζαχαρη σε σχεση με τις αλλες.δεκα μερες την τρωει αρα μαλλον του αρεσει η νουνου ηταν γλυκια αλλη δεν εχω δοκιμασει!!!
μια χαρα τατιανα θα παρει μποι βρε σιγα.και εμενα δεν ειναι και πολυ βαρβατος να το πω.παροτι εχει μπουτακια ειναι αδυνατουλης ,ειδα ενα κοριτσακι προχθες και ηταν σαν να ηταν δεκα μηνων τεραστιο αλλα δεν θηλαζει..εγηω απο μεθαυριο θα ξεκινησω και φρουτα.η φωτογραφια ειναι εναμιση μηνα πριν θα βαλω αλλη οταν γυρισω πιο προσφατη!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μακαρι!
Εχω ηδη αρχισει κ νιωθω οτι δν την θηλαζω σωστα μαλλον την βγαζω μολις το αφηνει το στηθος κ δν εχει πιει το λιπαρο μερος.Τι να πω..

Εμενα ο παιδιατρος δν μ ειπε τπτ να περιμενω κτλ,μονο ποια φρουτα να αποφυγω κι καθε 3 μερες περιπου καινουριο φρουτο να ελεγχω για αλλεργιες.

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!! Σουζαν καλο χειμωνα !!!!!
Πρωτη δημοτικου ???? Πωπω !!! Μια χαρα θα παει η πρωτη βδομαδα θα ειναι δυσκολη !!! Ευχαριστω μαρακι ,μακαρι να πανε ολα καλα και να ξεαγχωθω λιγακι !!
Πως αλλαζουν οι αντρες βρε κοριτσια οταν δουλευεις ?????Μαγειρεψε χθες ....εκανε μπανιο τον μικρο ...τον ξεσκατησε ...ειδικα το τελευταιο δεν το εχει κανει μεχρι τωρα ποτε στα αλλα καπως βοηθουσε αλλα αυτο με τιποτα τελικα χθες το εκανε !!!Και ο αγιος φοβερα θελει !! Και εμεις της νουτριτσια παιρνουμε ειναι πολυ ευκολη στο να την φτιαξεις και δεν πολυ γλυκια ουτε ζαχαρη εχει και εχει γαλα μεσα ....Τατιανα κεχρι εεε??? Πως το φτιαχνεις ????Ποπακι εμας μας εχει βαλει περιορισμο στα φρουτα λογω παλινδρομησης δηλ τα οξινα ακομα δεν μας τα εχει βαλει οπως πορτοκαλι ακτινιδιο !!! Βεβαια ακομα δεν εχουμε σταματησει το σιροπακι πινουμε μονο μια δοση τωρα πριν το βραδυνο ...αντε να δουμε ποτε θα το κοψουμε και αυτο!!!!!Φευγω για δουλιτσα σας φιλω θα τα πουμε το βραδακι ....η μαρινα που ειναι ???????????????

τατιανα

τατιανα
Ευη το κεχρι είναι πιο θρεπτικο απο το ρυζαλευρο κ δεν έχει γλουτενη που δεν επιτρέπεται πριν τον 8-9 μήνα μάλιστα διάβασα ότι γλουτενη καλύτερα Μετα τον χρόνο
Επίσης το κεχρι έχει σίδηρο.
Έχει στα βιολογικά της holle κ με γάλα κ χωρίς.

Διαβάστε αν θέλετε το τεύχος Φεβρουαρίου έχει πολύ ωραίο άρθρο για τις στερεές http://www.lllgreece.org/galoucho

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια απο μια ξενυχτισμενη χτες γκρινιαζε στον υπνο του σηκωνομαι κατα τις 2.30 να παω να δω τι επαθε και με το που τον παιρνω αγκαλια πεταει μια ρουκετα εβγαλε ολο το γαλα εγινα χαλια εγω το πατωμα πανικος εκανα μπανιο και σφουγγαριζα το σπιτι μεσα στην μαυρη νυχτα.
Ειδες τατιανα μελανουρι ειναι το πουλακι μου παντως ολα τα μωρακια τις ομαδας μας ειναι κουκλια απο κρεμες και εγω την nutricia η frezylac και του αρεσουν πολυ και οι δυο
και εμενα ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες στο σπιτι δεν κανει τιποτα του τα εχω ολα ετοιμα καμια φορα πλενει τα πιατα αλλα με τα παιδια ασχολειται απο την ωρα που μπαινει και μεχρι νακοιμηθουν αλλα ο καημενος δουλευει απο το πρωι μεχρι της 18.00 ορθιος και χειρωναυτικη εργασια με βαρη απορω με τις αντοχες του και να εχει και τον καθε ανισσοροπο πανω απο το κεφαλι του

kathykala

kathykala
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
τατιανα έγραψε:
kathykala έγραψε:

Καλως μας ηρθες στην παρεα!
Γιατι δεν βαζεις τον μπομπιρα σου στο στηθος και παιδευεσε με το θηλαστρο?

Κοριτσακια καναμε και εμεις σημερα εμβολιακη!Η Μικρη εκλαψε λιγα δευτερολεπτα κ μολις την πηρα ολα καλα!Σε ενα μηνα και 10 μερες εβαλε 1250κιλα Shocked ναι ναι και λεω γιατι βαρυνε τοσο..αα και μονο ενα ποντο οποτε τωρα ειναι 7150 και 63εκ χεχε κοντοχοντρη μου την ειπε η παιδιατρος..μμμ ευτυχως το ειπε στα αστεια!! Very Happy
Μας ειπε να ξεκινησουμε φρουτακι μπανανα πρωτα μιας κ την εχει δοκιμασει και της αρεσε και μετα απο 15 μερες ρυζαλευρο της ειπα και για κεχρι που ειναι χωρις γλουτενη και ειπε οκ βεβαια δεν θελω να δινω καθε απογευμα κρεμα θα δω τι θα κανω.
θα τα ξεκινησω απο την αλλη βδομαδα γιατι πεμπτη θα παμε χαλκιδικη κ να μην εχω την μανουρα και του ταισματος!

Ποπη μπραβο η μικρη σου, αμεσως 3 γευματα και τρωει και ολοκληρο πιατο, θα παρει τα πανω της τωρα!

Γεωργια τι φατσουλινη ωραιο ειναι αυτο!ξεκινησατε και εσεις κρεμα ε?

Σουζαν μεγαλωσε και εσενα το αντρακι σου το μελαχρινο!

Ευη ποσο σε καταλαβαινωωω οσο και να κουραζομαι δεν μπορω μακρια της!!

Καλώς σας βρήκα Τατιάνα!!!Ααα να πεις στη γιατρό όχι τέτοια αστεία με τη ζουζούνα σου...Να δεις που τον άλλο μήνα δεν θα πάρει τόσο.Από ένα σημείο και μετά σταματούν να αναπτύσσονται με τόσο γρήγορους ρυθμούς.Όσο για το κεχρί τι είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω. Εμείς τρώμε το ριζάλευρο Γιώτης.Εμένα ο μπεμπης μου είναι 6και μισό μηνών και έχουμε κόψει τα ενδιάμεσα γεύματα επειδή τρώει δεκατιανό, μεσημεριανό και απογευματινό και γι' αυτό έχει μειωθεί το γάλα.Γίνεται να τον βάζω στο στήθος έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ξαναβγάλω γάλα; Δεν θα τον αποσυντονίσω έτσι από τα γεύματα του;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις