Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 42]

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ δυστηχως ειναι δυσκολοι οι αντρες να μετανοησουν.Εμενα δν ζηταει συγνωμη με τπτ.Πολυ δυσκολα να ζητησει..

Πριν πολλα χρονια κ μεις ειχαμε σκοτωθει ασχημα.Ηθελα να χωρισω αλλα ειπα να του δωσω μια τελευταια ευκαιρια,κι δεν μου εχει δωσει δικαιωματα μεχρι στιγμης.

Αλλα ειναι δυσκολο.

Υπομονη μαρινακι,κ μν ντρεπεσαι να μας μιλησεις,γτ ολες εχουμε περασει ασχημα στις σχεσεις μας,επειδη σου ετυχε εσενα δν σημαινει οτι πρεπει να ντρεπεσαι,κ επειδη δν τ γραφουν εδω σν σημαινει οτι δν υπαρχουν προβληματα στους γαμους,κι ξυλο πεφτει κ απιστια,απολα,αλλα καμια δν τα βγαζει στην φορα,δλδ καμια οσων το περνανε,οχι οτι ολες εχουν προβληματα.

Απλως αν νιωθεις καλυτερα μιλα κ ειδικα εμεις στην ομαδα σου δν θα σε παρεξηγησουμε.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΓΟΥΡΑ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ,Κ ΛΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΜΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟΤ Ο ΠΡΩΗ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ,,ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ Κ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ...ΜΕ ΧΤΥΠΙΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ..Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΝΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΤΥΠΙΣ ΕΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ....ΔΗΛ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΑΑ ΜΕ ΤΠΤ Κ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΟΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΥΞΗ ΕΤΣΙ......ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΝΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ Α ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..Κ ΚΡΙΜΑ ΓΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Κ ΓΙΟΡΤΑΖΩ Κ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΡΙΜΑ......ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ...

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κούκλα μου μην ντρέπεται αυτα συμβαίνουν οι άντρες το κάνουν καμια φορα και δεν καταλαβαίνουν και δεν ζητάνε και εύκολα συγγνώμη ,και εμεις έχουμε τσακωθει πριν το γάμο πολλές φορές και πολυ άσχημα αλλα μετα με συζήτηση τα λύνουμε τωρα έχουμε να τσακωθουμε καιρο και είμαστε καλα.οπως λέει και η ποπη αυτα παντου γίνονται υπομονη κανε έχεις και ένα παιδάκι που πρέπει να σκέφτεσαι γι αυτο μην σε παίρνει απο κάτω ΑΣΕ τις μερες λίγο να περάσουν και θα τα βρείτε μεταξύ σας και θα κάνετε και την βάφτιση μια χαρουλα!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Κούκλα μου μην ντρέπεται αυτα συμβαίνουν οι άντρες το κάνουν καμια φορα και δεν καταλαβαίνουν και δεν ζητάνε και εύκολα συγγνώμη ,και εμεις έχουμε τσακωθει πριν το γάμο πολλές φορές και πολυ άσχημα αλλα μετα με συζήτηση τα λύνουμε τωρα έχουμε να τσακωθουμε καιρο και είμαστε καλα.οπως λέει και η ποπη αυτα παντου γίνονται υπομονη κανε έχεις και ένα παιδάκι που πρέπει να σκέφτεσαι γι αυτο μην σε παίρνει απο κάτω ΑΣΕ τις μερες λίγο να περάσουν και θα τα βρείτε μεταξύ σας και θα κάνετε και την βάφτιση μια χαρουλα!
ΝΑΙ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΤ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ Η ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ,ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΑ ΜΑΖΗ ΤΟΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ,ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ....ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ Κ ΤΟ ΑΞΥΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΔΝΕ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ Τ ΑΤΟΜΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ...Κ ΓΥΡΝΑΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΕ ΤΗΛ Κ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΦ ΑΠΛΑ ΔΝΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑ...Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ,Κ ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΟΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟ Κ ΘΑ ΦΥΓΩ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΕ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ...ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΕΠΙΤΥΔΙΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ,,ΕΙΝΑΙ Η 2 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΩΤΟΣΕ Κ ΟΛΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΤ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ .....Κ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΑΑ Κ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΠΤ.....

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μαρινα μην ντρεπεσε που το λες γιατί έτσι ξέσπασε κ συ! Για να μην νιώθεις άσχημα θα σου πω κ εγω, εμένα δεν με χτύπησε ποτε αλλα με έβριζε όταν μαλωναμε κ με υποτιμουσε αλλα όταν είδε ότι έφυγα εκλαιγε σαν μικρό παιδι κ τώρα είναι υπόδειγμα συζηγου βέβαια κ τώρα μαλωνουμε αλλα όχι έτσι. Εμένα έχει το καλο ότι ζητάει συγνώμη εγω δεν ζητάω εύκολα.
Παντός ο δικός σου πρέπει οπωσδήποτε να σου ζητήσει συγνώμη εφόσον το έχει ξανακάνει καλα έκανες κ τον απειλησες τι θα γινόταν αν ο μπεμπης ήταν μεγαλύτερος κ καταλαβαινε;

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Μαρινα μην ντρεπεσε που το λες γιατί έτσι ξέσπασε κ συ! Για να μην νιώθεις άσχημα θα σου πω κ εγω, εμένα δεν με χτύπησε ποτε αλλα με έβριζε όταν μαλωναμε κ με υποτιμουσε αλλα όταν είδε ότι έφυγα εκλαιγε σαν μικρό παιδι κ τώρα είναι υπόδειγμα συζηγου βέβαια κ τώρα μαλωνουμε αλλα όχι έτσι. Εμένα έχει το καλο ότι ζητάει συγνώμη εγω δεν ζητάω εύκολα.
Παντός ο δικός σου πρέπει οπωσδήποτε να σου ζητήσει συγνώμη εφόσον το έχει ξανακάνει καλα έκανες κ τον απειλησες τι θα γινόταν αν ο μπεμπης ήταν μεγαλύτερος κ καταλαβαινε;
ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΥΨΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΕ ΕΔΙΩΧΝΑ ΕΓΩ ΄( ΕΜΕΙΝΑ¨¨ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΕΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΣΜΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ......ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ,Κ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ....ΑΣΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΕΓΩ Κ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΔΝΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΠΑΩ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΓΧΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΑΝ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΗ ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ Κ ΚΟΣΜΟΣ ΓΤ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κ ΔΝΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΕ ΓΤ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΣΑΚΟΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΙΣΕ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εμενα το πιο άσχημο είναι να χτυπάνε τι νομίζουν οτι δείχνουν την δύναμη τους ,και εγω θα ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη ,έχει δικιο η τατιανα αν ήταν πο μεγάλο το παιδι και καταλάβαινε δεν είναι ωραία πράγματα αυτα όλοι έχουμε Αγχη αλλα να ξεσπάσει σε εσένα δεν είναι λύση.τωρα έπρεπε να ήσασταν χαρούμενοι και να ετοιμάζετε την βάφτιση!

τατιανα

τατιανα
Τώρα δεν ξέρω αν είναι καλο αυτο που θα πω δεν θέλω να ρίχνω κ λάδι στην φωτιά αλλα κ εγω δεν θα το συγχωρουσα εύκολα αυτο, εφόσον έχει ξαναγίνει.
Κ στον άντρα μου το έχω πει πως κάποια λόγια του δεν θα τα ξεχάσω ποτε κ μένα μου είχε πει ότι αύριο πάμε δικηγόρο, κούφια λόγια που λέγονται Πανω στα νεύρα έχω πει κ έχω πει κ εγω δεν είμαι αθώα!
Αλλα αν με χτυπούσε θα ανταπέδιδα κ εγω κ θα σκοτωνομασταν..
Αν έχεις την δυνατότητα κανε μια βόλτα στους δικούς σου να μείνει μόνος να δει την γλυκά!είμαι σίγουρη θα σε παρακαλαει να γυρίσεις...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Υπομονη Μαρινακι τετοια γινονται στους γαμους ποσο μαλλον τωρα πια που οι γυναικες δν σκυβουν κεφαλι οπως παλια.

Κι μενα πριν πολλα χρονια εγινε ενα χαστουκι κ εγινε πανικος,για πολλες εβδομαδες δν μιλουσαμε κι τελικα του ειπα σου δινω μια ευκαιρια να αποδειξεις οτι οντως αυτο ηταν λαθος,κι οντως δν το ξανακανε,αλλα ακομα παλευουμε να βελτιωσουμε την σχεση μας,γενικως εγω πιστευω στο οτι ειναι λαθος αυτο να το κανει ενας ανθρωπος,αλλα πιστευω επισης στις αδυναμιες ενος ανθρωπου κι οτι οπως ολοι μας μπορουμε να κανουμε λαθη εν βρασμω ψυχης κτλ.Κι εμενα εκανε 2 σοβαρα λαθη τα οποια δν τα ξαναεπανελαβε οπως μου ορκιστηκε κ ειναι πλεον πολυ καλος συζηγος.Οκ ολοι εχουν ελατωματα αλλα αυτα που ηθελα να κοψει τα εκοψε.

Σκεψου καλα αν θες να χωρισεις,αλλιως αν οχι,απλα για λιγο χορεψε τον στο ταψι καντου την ζωη κολαση για λιγο μεχρι να το μετανιωσει πραγματικα κ να σου ζηταει γονατιστος συγνωμη.

Απλως πρεπει μεσα σου να νιωθεις οτι αξιζει να παλεψεις για την οικογενεια σας,εγω το ενιωθα αυτο κι επειδη κ γω δν ειμαι αγια,τον συγχωρεσα κι ημαστε πολυ καλυτερα.Δν ειναι ευκολο πραγμα η οικογενεια κ μεις ειδικα εχουμε περασει πολλα μαζι.

Ευχομαι ολα καλα να πανε,πιαστον κ πες του φευγω λιγο καιρο διακοπες με το παιδι,μην εξαφανιστεις,πατερας ειναι θα τρελαθει,πες του θελω να παω λιγο στους γονεις μου να ηρεμησω.Κι οσο αφορα την βαφτιση κανονισε τα ολα εσυ οπως τα θες,κι απλα πες του αυτα αποφασισα κι ετσι θα γινουν δν μπορω να περιμενω ποτε θα συγκινηθειτε να ασχολειθειτε αν δν σας αρεσει κατι πειτε το τωρα κ να το ανακοινωσει στους γονεις του.Κι για δικα τους ατομα,απλως υπολογισε γυρω στα 20-30ατομα πανω κατω να εισαι μεσα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ Κ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ,ΑΛΛΑ ΔΝΕ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΝΕ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΞΑΝΑ,Κ ΠΗΓΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ,Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΜΟΝΟ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣΝ ΧΑΖΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ......ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΔΙΞΟΥΝ Η ΜΕΡΕΣ ΙΣΩΣ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΔΝΕ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΙΔΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.....ΑΛΛΑ ΤΠΤ ΟΥΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΤΠΤ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΙΟΘΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑΑΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΧΑΡΑΜΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΠΤ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΗ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ,ΦΑΣΑΡΙΕΣ,Κ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ Ε ΟΧΙ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΜΠΟΡΨ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟΣΣΣ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις μια χαρουλα ήσυχα!
Ποπη έχεις δικιο έτσι είναι το θέμα είναι να αποδείξει απο εδω και πέρα οτι είναι εντάξει και το μετάνιωσε και να διορθωθεί και εμενα έχει διορθώσει πολλα οπως και εγω κανείς δεν είναι τέλειος!
Σουζαν κανένα νέο ?

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!!Μαρινακη θα συμφωνησω και με την Ποπη και με την Τατιανα !!! Πρεπει να του γινει μαθημα τωρα ...διαφορετικα την εχασες την μπαλα !!!Και εμεις νιοπαντροι ειχαμε τα θεματα μας !!!Αλλα δεν του περασαν καποια πραγματακια και εστρωσε !!!!Εγω ειμαι στην αποψη να μην την ακυρωσεις ...ετοιμασε τα ολα και φερτον προ τετελεσμενου!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο εμενα μαρινακη σε επαιρνα για να μιλησουμε γιατι διαβασα τα νεα σου οποτε θες παρε με τηλ να τα πουμε .
εμεις κοριτσια εχουμε ακομα πυρετο οχι τοσο υψηλο οπως χτες μεχρι 38 εουμε σημερα η καλλιεργια εδειξε 45000e-coli αλλα μου ειπε η παιδιατρος να την επαναλαβω γιατι πειρα το δειγμα στο σπιτι και πιθανον δεν το εκανα καλα γιατι αφησα το σακουλακι παραπανω απο οτι επρεπε γιατι δεν κατουραγε το παιδι αυριο θ ατην επαναλαβω σε αλλο μικροβιολογικο και ευχομαι να βγει καθαρη δεν υπαρχει χειροτερο απο την ουρολοιμωξη 2 χρονια παιδευτηκα το σκεφτομαι και κλαιω σε κανεναν ανθρωπο μην τυχει αυτο που περναω υγεια να εχει ολος ο κοσμος ειναι πολυ ψυχοφθορο

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι σουζαν τα επόμενα να είναι καλύτερα τα αποτελέσματα!εμεις αυριο πάμε για εμβόλιο και έχω πάντα άγχος οποτε είναι να πάμε!!υπομονη

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ Κ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΙΣΕΙ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΣΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΕΤΣΙ .....ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ ΦΥΓΕΤΑΙ ΕΣΥΣ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΝ ΜΟΥ ΦΥΓΕΤΑΙ!!!Κ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΜΑΣ ΑΓΑΠΕΙ Κ ΔΝΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΣΕΙ,Κ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ Κ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΑΑ,ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΨΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ,,

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε?ζεστη σήμερα πάλι!!το μεσημέρι έχουμε και εμβόλιο....αχ!ολες καλα είστε τα μπεμπακος?σουζαν το μικρο τι κάνει?
Μαρίνα πως εισαι καλύτερα??

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Λοιπον επιχειρηση χορτοσουπα απολυτη επιτυχια !!!!!!!!!!
Σουζαν ολα θα πανε καλα !!!Περιμενουμε νεοτερα!!!Αχ Γεωργια πως σε καταλαβαινω !!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια πηρα την απαντηση απο την δευτερη καλλιεργια σημερα το πρωι 15.000 e-coli βεβαια μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι χαμηλη η τιμη και να την επαναλαβω σε 10 μερες την ανυσηχει ομως ο πυρετος που ειναι ναι μεν πιο χαμηλος αλλα επιμενει μεχρι και σημερα μου ειπε να παρακολουθω στενα την θερμοκρασια του αλλιως αυριο θα πρεπει να του κανω εξεταση αιματος τον εψαξε χτες η μικροβιολογος στα χερακια αλλα επειδη ειναι μικρουλης ακομα δεν μπορουν να βρουν φλεβα και μπορει να χρειαστει να τον τρυπησει 2 και 3 φορες το μονο σιγουρο ειναι οτι εαν γινει αυτο εγω θα βγω εξω απο το δωματιο θα βαλω τον αντρα μου να τον κραταει

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
παντως και εμνα την σουπιτσα την τρωει ολη του αρεσει πολυ γεωργια ολα καλα με το εμβολιο και εγω ετσι αχγωνομουνα αλλα τελικα ευχομαι να πονανε μονο εκει τα παιδακια και να μην ταλαιπωρειτε κανενα με αλλες αρρωστιες .
μαρινακη ελπιζω η μερα σου να ειναι καλυτερη και πιο ηρεμη σημερα

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

Ουφ! Επιτέλους βάλαμε το κλιματιστικό και γίναμε άνθρωποι Very Happy Απορώ πως άντεχα τόσο καιρό!!! Επίσης η μπέμπα ξαναγύρισε στις παλιές της συνήθειες. Χθες ξύπνησε στις 6.30 και σήμερα στις 8.00 Ξεκουράστηκα μια χαρά Very Happy

Μαρινάκι μου, απ' ότι βλέπω τα πράγματα πάνε καλύτερα. Το βήμα που έκανε να σου ζητήσει συγγνώμη και να σου εξομολογηθεί ότι εσύ και το παιδί είσαστε ο κόσμος του όλος είναι πολύ καλό. Άντε κούκλα μου, τα καλύτερα εύχομαι και όπως λένε και τα κορίτσια μπορείς να κανονίσεις μόνη σου και με την ησυχία σου την βάφτιση και απλά να τους τα ανακοινώσεις.

Εύη μπράβο!!! Είδες το κουκλί; Χορτόσουπα ήθελε και σου έκανε τσιριμόνιες Very Happy

Σούζαν, περαστικά να είναι και γρήγορα!!!

Γεωργία τι έγινε με το εμβόλιο; Γιατί έχεις άγχος; Κλαίει πολύ ο μπέμπης; Εμείς ευτυχώς κλαίμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μας πάρει η μαμά αγκαλιά και μετά μια χαρά. Και δεν κάνει και παρενέργειες, φτου-φτου.

Τατιάνα μου, εμένα η μαγιά μπύρας μπορώ να πω ότι με βοήθησε. Η μικρή κάθεται ξανά στο στήθος για περισσότερη ώρα και γυρίσαμε πάλι στα 90 γρ. ξένο χωρίς κλάματα. Στείλε μου όμως το site για την τριγωνέλλα για παν ενδεχόμενο (αν δε βαριέσαι Very Happy ).

Ήρα που εξαφανίστηκες πάλι;;;

http://www.something-special.gr

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε σουζαν μακαρι να αποφύγετε την εξέταση αίματος!και εγω δεν θα καθόσον μέσα αλλα ο σύζυγος πιο πολυ δεν αντέχει οποτε χαχα άντρες φοβιτσιαρηδες....
Αχ αντε να περάσει ο καιρός να ξεκινήσουμε φαγακια και εμεις...
Και εμεις σήμερα το άναψε με το κλιματισμό τόσες μερες δεν είχε χρειαστεί.
Μαρία όχι δεν κλαίει πολυ όταν το πάρω αγκαλιτσα σταματάει ε γενικα μωρε αν πήρε βάρος και τα σχετικά!
Ευη μπραβο έχει πιο ωραία γεύση φαίνεται και του αρέσει χιχι...

τατιανα

τατιανα
Γεια σας κορίτσια!
Εμείς παρόλη την ζέστη βολταραμε όλο το πρωι, πήγα γι ψώνια με την Μαμα μου κ μπορω να πω ότι η μικρη ήταν σαφώς πιο φρόνιμη απο άλλες φορές. Καταρχήν κοιμήθηκε κ λίγο στο καρότσι έκατσε κ λίγο κ έτσι δεν την κουβαλουσαμε συνέχεια... Βέβαια θηλασαμε σε ένα δοκιμστηριο, σε ένα παπουτσαδικο κ στον δρόμο στο σλινγκ!! Κάναμε εμετο σε ένα Μαγαζι κ σε ένα άλλο εχεσαμεν χαχαχα

Σουζαν μακάρι να μην χρειαστεί να πάρετε αίμα αχ ούτε εγω θα το αντεχα!!

Μαρια είναι το iherb.com κ λέγεται fenugreek η τριγωνελλα αν χρειαστείς θα σου βάλω κ λινκ ακριβώς.

Μαρίνα άντε μπράβο αφού σου είπε ολ αυτα άρα μετάνιωσε, Εσυ βέβαια ψηστον λίγο ακόμα για να μην του περάσει έτσι εύκολα!

mariameint

mariameint
Σ' ευχαριστώ πολύ Τατιάνα!!!

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ,ΟΛΟ ΓΛΥΚΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑΑΑΑΑ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΑΣΩ,Κ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΜΜΜ ΔΥΝΑΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΧΙ ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ Ε ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑ,Κ ΞΕΧΑΣΑ ΤΗΣ ΠΙΠΙΛΕΣΣΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΗΝΑΑΑ Κ ΕΜ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΙΧΕ ΓΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΝΟΟΟ Κ ΜΥΡΙΖΖΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΤΑΝ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΠΑΝΕ Η ΠΙΠΙΛΕΣ ΔΝΕ ΕΜΕΙΝΕ ΙΧΝΟΣΣΣΣ ΧΑΧΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΒΡΩΜΑΑΑ....ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΙΠΙΛΕΣ,ΠΗΓΑ ΣΤΑ MATHECARE ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΥΤΗΝ ΕΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Κ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΥΠΟΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΘΕ 20 ΜΕΡΕΣΣΣΣ.....ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΕΣ...Κ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 3 ΜΗΝΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ....Κ ΠΕΙΡΑ ΑΛΛΕΣ ΤΗΣ ΣΙΛΗΚΟΝΗΣ ΟΛΗ Η ΠΙΠΙΛΑ Κ ΔΝΕ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝUΚ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΕΣΣΣΣΣΣ...

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αν κανει χρηση της πιπιλας ειναι μια χαρα στο τριμηνο. Αν της χρησιμοποιει αραια κ που κ εξαμηνο. Οσο για την καπνα, βαλε σε μια κατσαρολα νερο μπιλικο κ ξυλακια κανελλας κ φλουδες λεμονι...κ οτι αρωματικο εχεις, να ξεθυμανει....Κ προσοχη...μην ξεχασεις την κατσαρολα......χιχι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις