Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
82 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 82 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

newbiee

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλημέρα σας!!!
Εγώ γέννησα τον μπεμπάκο μου 11/2 Smile
Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
newbiee έγραψε:Κορίτσια καλημέρα σας!!!
Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΡΟΗ,ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΗ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,,ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 14-3

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?

Emeis gennithikame 29/12 alla eixame PIT 12/01 ....exoume dethei me ta koritsia edo ...ego eimai i evi !!Kai exo kai ego mpempako!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:
Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?

Emeis gennithikame 29/12 alla eixame PIT 12/01 ....exoume dethei me ta koritsia edo ...ego eimai i evi !!Kai exo kai ego mpempako!!!
ευη ευχαριστω για την ψηφο

τατιανα

τατιανα
marinaki <3 <3 έγραψε: ΝΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΓΤ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

ασε Μαρινακη πονεμενο θεμα..η μανα μου ολο ελεγε ποσο θελει εγγονακι και ποσο της λειπει του αδερφου μου στην γερμανια και τωρα που απεκτησε θελει να το βλεπει μονο για λιγο για να παιξει και μολις γκρινιαζει δεν μπορει λεει γιατι εχει γερασει και τετοια...ουτε η αδερφη μου ερχεται για να μην κουραστει το κακομαθημενο οποτε μονη μου..

τατιανα

τατιανα
Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?

Καλως ηρθες στην παρεα!
Εγω εχω ενα κοριτσακι την Νατάλια και γεννηθηκε 3/3 αν και ειχα πητ 4/4 καλο ε?

τατιανα

τατιανα
Petrini έγραψε:Kalhspera koritsia,

Ti kanete? pws einai ta mpempakia sas??

Sas diavazw sxedon kathe mera, sto krevati, ligo prin kserathw.... opote pote den prolavainw na grapsw...

Shmera omws akomh ksypnia mias kai o mikros me pethane, kai den tolmaw na ksaplwsw akomh....

Se genikes grammes eimaste kala... o mikros einai 5 mhnwn pleon, eptamish kila, kai 69,5 ek. O giatros einai poly efxaristhmenos, kai egw kamarwnw fysika san gyftiko skeparni...

Paizei, gelaei, antidra sto onoma tou, arxizei tis prospatheies na gyrisei mproumita, alla me thn plath kai to pisinoulh tou kanei thn kounia hdh anw katw.... lol

Pleon fysika kai den menei monos tou oute defterolepto, mia kai klwtsaei toso poly, pou einai efkolo na pesei apo opoudhpote

Exoume merikes meres pou arxisame kremoula.... froutokrema to meshmeri, ryzalevro vanilia to apogevma...

Kai edw einai to drama mas..

Den thelei kamia apo tis kremes, kai parallhla ekopse kai to gala....

Psaxnoume twra na vroume ti ftaiei...

Ta oula pou einai toumpano kai ponane?
H zesth?
To gala kai oi kremes pou den tou aresoun?
Idea den exw, kai prospathw na katalavw..
Vevaia o giatros me kathisyxazei, pws mallon einai ta dontia, giati proxtes pou mas eide, eipe oti ta oula einai poly fouskwmena, ara na perimenoume syntoma dontakia....

Kai ekei pou eixa to pio hremo paidi ston kosmo, twra einai mes sthn gkrinia, thn mirla, to klama kai thn arnhsh sxedon se ola ta gevmata...

Kati kanoume vevaia me to gel gia ta oula... opote ftanoume ta 2/3 ths posothtas pou trwgame mexri twra...

Aftaaaaaaa... sorry gia to sentoni, alla eixa kairo na sas pw nea mas... opote ta xrwstousa Smile

Αντε βρε Πετρινη και ελεγε χαθηκες..
Και η Μαριλια εχει καιρο να μπει!
Αχ θα ξεπεταχτει και το δοντακι σας το πρωτο συντομα ε? υπομονη στην γκρινια

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΤ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 1'30 ΜΕΧΡΙ 6 ΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑ

newbiee

Κορίτσια σας έδωσε κρεμούλες?
εμάς μας είπε θα αρχίσουμε τον επόμενο μήνα Rolling Eyes

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?
πετρινι που χαθηκες τοσο καιρο?εχει ζωηρεψει και ο δικος σου ε?εγω μολις τον βαλω ανασκελα μου γυρναει κατευθειαν μπρουμυτα χτυπαει τα ποδαρακια του με δυναμη στο ρηλαξ και στο καροτσι γενικα εχει ξασαλωσει ο μικρος μου Very Happy
μαρινακη οκ και απο εμενα σας ψηφισαμε
ευη τι καλα εμεις ξεκινησαμε χορτοσουπα απο χτες και την τρωει του αρεσε παλι καλα γιατι το ειχα αχγος
τατιανα γεωργια τι κανετε?
η γκρινια ειναι απο τα ουλα και την ζεστη ειδικα ο αντρας σου θα κατσει και αλλο γερμανια ε?αχ καταλαβαινω το ποσο στεναχωριεσαι και μην νομιζεις δεν εισαι η μονη και εγω δεν εχω βοηθεια με το μωρο μονη μου ειμαι ο αντρας μου δουλευει απο το πρωι μεχρι το απογευμα καθε μερα μονο τον μεγαλο μου κρατανε οι γιαγιαδες το μωρο το φοβουνται επειδη ειναι μικρουλης ακομα .
καλως ηρθες καλλιροη στην παρεα μας εγω ειμαι η σουζανα και εχω ενα γιο 6.5 χρονων και ενα μπεμπακο 5 μηνων και κατι το απογευμα τρωει κρεμουλα και απο χτες ξεκινησαμε χορτοσουπα ποσο χρονων εισαι?που μενεις?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?
πετρινι που χαθηκες τοσο καιρο?εχει ζωηρεψει και ο δικος σου ε?εγω μολις τον βαλω ανασκελα μου γυρναει κατευθειαν μπρουμυτα χτυπαει τα ποδαρακια του με δυναμη στο ρηλαξ και στο καροτσι γενικα εχει ξασαλωσει ο μικρος μου Very Happy
μαρινακη οκ και απο εμενα σας ψηφισαμε
ευη τι καλα εμεις ξεκινησαμε χορτοσουπα απο χτες και την τρωει του αρεσε παλι καλα γιατι το ειχα αχγος
τατιανα γεωργια τι κανετε?
η γκρινια ειναι απο τα ουλα και την ζεστη ειδικα ο αντρας σου θα κατσει και αλλο γερμανια ε?αχ καταλαβαινω το ποσο στεναχωριεσαι και μην νομιζεις δεν εισαι η μονη και εγω δεν εχω βοηθεια με το μωρο μονη μου ειμαι ο αντρας μου δουλευει απο το πρωι μεχρι το απογευμα καθε μερα μονο τον μεγαλο μου κρατανε οι γιαγιαδες το μωρο το φοβουνται επειδη ειναι μικρουλης ακομα .
καλως ηρθες καλλιροη στην παρεα μας εγω ειμαι η σουζανα και εχω ενα γιο 6.5 χρονων και ενα μπεμπακο 5 μηνων και κατι το απογευμα τρωει κρεμουλα και απο χτες ξεκινησαμε χορτοσουπα ποσο χρονων εισαι?που μενεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ ΣΟΥΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ!!ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΧΑΧΑ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ,Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΧΑΧΑ

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

τατιανα έγραψε:Καλημερααα!
Κοριτσια να σας ρωτησω το αλλο, στο καρεκλακι του αυτοκινητου καθονται??
αχ εμενα μολις την βαλω πιανει μια τσιριδαααα και δεν σταματαει μεχρι να φτασουμε, το πως οδηγαω μονο εγω ξερωωωω!Λεω θα συνηθισει αλλα ποτεεε?

Τατιάνα, εμένα κάθεται στο καρεκλάκι του αυτοκιμήτου. Μερικές φορές μπορεί να γκρινιάξει λίγο αλλά μετά, χαζεύει από το παράθυρο και ηρεμεί. Βέβαια οι αποστάσεις εδώ στη Σαλαμίνα είναι μικρές οπότε δεν ξέρω πως θα αντιδράσει όταν πάμε στο χωριό μου βόλτα, που είναι περίπου μια ώρα μακριά.

newbiee έγραψε:Κορίτσια καλημέρα σας!!! Εγώ γέννησα τον μπεμπάκο μου 11/2 Smile Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Καλλιρόη. Εγώ είμαι η Μαρία και γέννησα την μπέμπα μου στις 5/3.

marinaki <3 <3 έγραψε: ΝΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΓΤ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ Η ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

Καλή επιτυχία Μαρινάκι! Πήρες και την δική μου ψήφο.

Εμείς συνεχίζουμε να κοιμόμαστε σερί τη νύχτα περίπου 8 ώρες. Επίσης έχει αρχίσει να κοιμάται και κατά την διάρκεια της ημέρας. Μόνο που δεν πετυχαίνω συχνά τις ώρες που θέλω έτσι ώστε να πάω για κανένα καφεδάκι ή για μπάνιο στη θάλασσα. Θέλω όταν έρθουν τα πεθερικά μου για να την κρατήσουν να είναι ταϊσμένη και ήρεμη. Μερικές φορές αφού φάει σηκώνει τον κόσμο στο πόδι. Έχει γίνει λίγο γκρινιάρα και μένα Very Happy
Πολλά σάλια όμως βρε παιδί μου. Και συνέχεια βάζει την μπουνιά της στο στόμα. Μάλλον και την δικιά μου την τρώνε τα ούλα. Τουλάχιστον δεν κλαίει πολύ.

Αααα! Γυρίσαμε και εμείς μπρούμητα από ανάσκελα με αποτέλεσμα να μην την αφήνουμε πλέον ρούπι από τα μάτια μας Very Happy

http://www.something-special.gr

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.

τατιανα έγραψε:Καλημερααα!
Κοριτσια να σας ρωτησω το αλλο, στο καρεκλακι του αυτοκινητου καθονται??
αχ εμενα μολις την βαλω πιανει μια τσιριδαααα και δεν σταματαει μεχρι να φτασουμε, το πως οδηγαω μονο εγω ξερωωωω!Λεω θα συνηθισει αλλα ποτεεε?

Τατιάνα, εμένα κάθεται στο καρεκλάκι του αυτοκιμήτου. Μερικές φορές μπορεί να γκρινιάξει λίγο αλλά μετά, χαζεύει από το παράθυρο και ηρεμεί. Βέβαια οι αποστάσεις εδώ στη Σαλαμίνα είναι μικρές οπότε δεν ξέρω πως θα αντιδράσει όταν πάμε στο χωριό μου βόλτα, που είναι περίπου μια ώρα μακριά.

newbiee έγραψε:Κορίτσια καλημέρα σας!!! Εγώ γέννησα τον μπεμπάκο μου 11/2 Smile Είμαι η Καλλιρρόη εσείς?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Καλλιρόη. Εγώ είμαι η Μαρία και γέννησα την μπέμπα μου στις 5/3.

Καλή επιτυχία Μαρινάκι! Πήρες και την δική μου ψήφο.

Εμείς συνεχίζουμε να κοιμόμαστε σερί τη νύχτα περίπου 8 ώρες. Επίσης έχει αρχίσει να κοιμάται και κατά την διάρκεια της ημέρας. Μόνο που δεν πετυχαίνω συχνά τις ώρες που θέλω έτσι ώστε να πάω για κανένα καφεδάκι ή για μπάνιο στη θάλασσα. Θέλω όταν έρθουν τα πεθερικά μου για να την κρατήσουν να είναι ταϊσμένη και ήρεμη. Μερικές φορές αφού φάει σηκώνει τον κόσμο στο πόδι. Έχει γίνει λίγο γκρινιάρα και μένα Very Happy
Πολλά σάλια όμως βρε παιδί μου. Και συνέχεια βάζει την μπουνιά της στο στόμα. Μάλλον και την δικιά μου την τρώνε τα ούλα. Τουλάχιστον δεν κλαίει πολύ.

Αααα! Γυρίσαμε και εμείς μπρούμητα από ανάσκελα με αποτέλεσμα να μην την αφήνουμε πλέον ρούπι από τα μάτια μας Very Happy
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΙΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 11 334590  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 11 334590  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 11 334590  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 11 334590  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 11 334590  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 11 334590

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια!!τι κάνετε?εμεις σήμερα μέχρι τώρα ήσυχα δεν έχει γκρίνια ευτυχώς,τώρα κάθεται στην κούνια και χαϊδεύει το περιστρεφομενο!!μαλλον κορίτσια όταν γκρίνιαζει θα είναι τα διντακια και έχουμε και δρόμο ακομα Μαΐου ουτε τα πιο μεγάλα μας εδω έχουν βγάλει....
Καλώς ήρθες Ροή εγω είμαι η Γεωργία ο μπεμπης γεννήθηκε στις 6/3 και είμαστε και εμεις ζωήροι πολυ.
Ευτυχώς που έχει καλο βραδινό ύπνο κορίτσια πάλι καλα.
Τατιανα ποτέ θα γυρίσει ο αντρουλης σου να μην εισαι μονή?
Αχ ευη ακομα το δόντακι.??το άτιμο".....

tomaraki

tomaraki
Κοιμηθηκαμε !!!! Τα δοντακια ξεκινανε απο 2-3 μηνων με σαλακια και φαγουριτσα !!Μεχρι να σκασουν ομως μας βλεπω να βγαζουμε εμεις καινουργια μεχρι να βγει το δικο του τωρα βογκαμε και στον υπνο μας !!!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα, κοριτσακια μου! Εχω καιρο να μπω... Αχ....μαλλον τα δοντακια μας ταλαιπωρουν ολες.....τι να π.....ποση υπομονη να βρουμε πιαααααα

τατιανα

τατιανα
κοριτσια μιλησα με τον συζηγο μου ειπε θα παει αυριο σε μια δουλεια να τον δοκιμασει..κανονικα γυρναει την πεμπτη αλλα αν τον παρουν στην δουλεια θα ερθει και θα ξαναφυγει με το αυτοκινητο..τοτε θα ειναι ακομα πιο δυσκολα γιατι μεχρι να βρει σπιτι και να το φτιαξει (στην γερμανια τα ανακαινιζεις μονος σου)θα περασουν κανα 2 μηνες..ουφ!

tomaraki

tomaraki
τατιανα έγραψε:κοριτσια μιλησα με τον συζηγο μου ειπε θα παει αυριο σε μια δουλεια να τον δοκιμασει..κανονικα γυρναει την πεμπτη αλλα αν τον παρουν στην δουλεια θα ερθει και θα ξαναφυγει με το αυτοκινητο..τοτε θα ειναι ακομα πιο δυσκολα γιατι μεχρι να βρει σπιτι και να το φτιαξει (στην γερμανια τα ανακαινιζεις μονος σου)θα περασουν κανα 2 μηνες..ουφ!

Μην στεναχωριεσαι σκεψου οτι ειναι για ενα καλητερο μελλον για σας και το παιδακι σου !!! Θα δεις θα περασει γρηγορα ο καιρος!! Ελπιζω οταν θα πας θα μπαινεις να μας λες τα νεα σου !!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:κοριτσια μιλησα με τον συζηγο μου ειπε θα παει αυριο σε μια δουλεια να τον δοκιμασει..κανονικα γυρναει την πεμπτη αλλα αν τον παρουν στην δουλεια θα ερθει και θα ξαναφυγει με το αυτοκινητο..τοτε θα ειναι ακομα πιο δυσκολα γιατι μεχρι να βρει σπιτι και να το φτιαξει (στην γερμανια τα ανακαινιζεις μονος σου)θα περασουν κανα 2 μηνες..ουφ!
ΕΛΑ ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙΙΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΞΕΡΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Sad Sad Sad Sad ΜΑΑΚΑΡΗ ΑΝ ΜΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Γ@##@##@@ Η ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΗ @#@@ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ@#@ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΤ Κ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΝΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΟΙΚΙΑ .ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ Κ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΗΣ ΒΙΛΕΣ.......ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΤ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΚΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΝ ΕΙΣ Κ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΟΛΑ..ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ......ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΕΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΉΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΩ ΣΑΝ ΤΑΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙ....

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εμεις πήγαμε βόλτα με το μαρσιπο και του άρεσε παρα πολυ έριξε και κατι ύπνους....και γενικά ήταν ήσυχος σήμερα!
Τατιανα μη στεναχώριεσαι αν και σε καταλαβαίνω γιατί και εγω δεν θα μπορούσα να αλλάξω έτσι ξαφνικά ζωή,προσωπικά εμένα μου φαίνεται αδιανόητο σε που εμεις δεν ξέρουμε και κάποια γλώσσα οποτε θα ήταν δύσκολα γιατί και εκει έξοδα θα υπάρχουν,έχω ακούσει πολλούς που φεύγουν και μετα απο λίγο γυρνάνε.μακαρι να γίνει οτι καλύτερο για σένα γιατί σίγουρα εισαι πολυ καλός άνθρωπος!περιμενουμε νέα αύριο απο την δουλεια που θα παει.

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κοριτσακια!

Χθες πέρασα εφιαλτικό βράδυ, δεν ξέρω τι την έπιασε την Νατάλια αλλα όλο εκλαιγε γκρινιαζε δεν ήθελα στήθος δεν κοιμόταν με τίποτα!
Απο της 21.00 παλευα κ τελικά Μετα απο πολυ κλάμα καταιδρωμενη αποκοιμηθηκε στις 12.30.
Αχ πόσο έβρισα όλους αυτούς που μας κατάντησαν έτσι ούτε το μωρακι μας δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε ο Μπαμπας της την βλέπει μέσω skype κ μόνο που δεν κλαίει πόσο του λείπει!το δωμάτιο της είναι μισοφτοαγμενο γιατί δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε ή θα φύγουμε!!τι να πω υπομονή σε όλους μας γιατί δυστηχως όλους επηρεάζει κ ο θεός βοηθός!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω βρε τατιανα μου κουραγιο τι αλλο να σου πω ειναι δυσκολη η κατασταση σου καταλαβαινει και η μπουμπου οτι στεναχωριεσαι ασε που της λειπει και ο μπαμπας της γιαυτο πιστευω εχει γκρινια μην νομιζεις τα μωρακια ειναι πανεξυπνα καταλαβαινουν πιο πολλα απο οτι εμεις

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Τατιανα οταν ελειπε ο συζυγος οταν πρωτογεννηθηκε ο μπεμπης !!Θυμαμαι του μιλαγε μεσω skype και ηρεμουσε !!Η ακουγε την φωνη του απο το τηλεφωνο και ανακουφιζοταν!!Μην νομ ιζεις της λειπει η παρουσια αρκετα και διαισθανονται αρκετα πραγματα!!!Παλιοκατασταση δεν λεει τιποτα ευτυχως λεω (ακομα γιατι δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει) εχει μια μονιμη δουλεια ο συζυγος και ενα μισθο!!!Που ενταξει δεν φτανει να κανουμε πολλα αλλα τουλαχιστον περναμε και δεν χρωσταμε!!Εγω δουλεια απο τοτε που με εδιωξαν δεν βρισκω !!!!!!!2 χρονια κοντευουν και το θεωρω πολυ δυσκολο!!!!!Τουλαχιστον να εχουμε την υγεια μας!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? εγω κάνω δουλειές γιατι το σπίτι είναι χάλια απο τον αέρα τόσες μερες πνίγει κάθε στην σκόνη...εμένα ήσυχος είναι κοιμάται.
Ναι ρε κορίτσια είναι σκάτα αλλα βλέπουμε και σε όλη την ευρωπη γι αυτο και τώρα είναι ακομα ρευστή τα πράγματα και για έξω...και ολα αυτα επηρεάζουν εμάς που είμαστε και πιο αδύνατοι...γιατι και για να πας έξω πρέπει να βρεις κατι πολυ καλο και σίγουρο γιατι αν δεν κάτσει κατι καλο μετα απογοητεύσαι πιο πολυ δεν είναι και εύκολο να πηγαίνεις και ξανα γυρνάς,
Τατιανα ηρεμήσε γιατι καταλαβαίνει η μικρή σου και είναι κριμα γιατι εσυ ταλαιπώρησε.ας ελπίσουμε ρε κορίτσια να φτιάξουν τα πράγματα ας είμαστε αισιόδοξες.

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

Τατιάνα μου, κι εγώ με τη σειρά μου θα σου πω να κάνεις κουράγιο και σίγουρα θα πάνε όλα καλά. Είχες νέα από τον σύζυγο ή ακόμα;
Πάντως η Νατάλια είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ και στην φωτογραφία που έβαλες είσαστε ολόιδιες. Σου μοιάζει πάρα πολύ!!!

http://www.something-special.gr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις