Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marinaki <3 <3 έγραψε:πωσ ειστε κοριτσια εγω απο χθες επαθα ψυξει μαλλον απο το ερκοντισιον η τον ανεμιστιρα ειμαι χαλια ποναει η πλατη μου απο πισω μεχρι μπροστα στο στηθοσ δνε μπορω να γυρισω το πρωη ειμουν λαυτερα αλλα τωρα ποναω παρα πολ.πηγαμε καναμε εμβολιο σημερααα το τσουτσουνη μου εκλαψε κ στο εμβολιο κ οταν τον κοιτουσε ο γιατρος αλλα αγκαλιτσα κ μια χαρα....λιγο στεναχωρεθηκα γτ δνε πειρε πολλα γραμμ μονο 400 ηταν 5400κ πηγε 5800 κ πειρρ 3 ποντουσ ειμαστε 62

Μαρινα εχουμε 100γρ διαφορα και ιδιους ποντους!χεχε
Ο γιατρος τι ειπε οτι ειναι λιγο?
Τωρα που ειναι καλοκαιρι μηπως ζεστενεται και δεν τρωει πολυ?

τατιανα

τατιανα
souzan έγραψε:Αντωνη τον ονομασαμε ειναι το ονομα του μπαμπα μου μαρια μου σε ευχαριστω πολυ οπως και τα υπολοιπα κοριτσια που μου ευχηθηκανε για την χαρα μου σας ευχαριστω.
Γεωργιτσα σου εχω στειλει την διευθυνση μου σε πμ

Να σου ζησει ο Αντωνης!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια ,επιτέλους ξαπλώσα.παλι γκρίνια είχε το βράδυ,κατα τις 9 είπα να πάμε βόλτα,με το που κατεβήκαμε στην εξώπορτα και πήγα να τον βάλω στο καρότσι δεν καθόταν με τίποτα.σκεφτηκα να ξανα ανέβω αλλα ήθελα να βγω λίγο έξω και έτσι τον εβαλα στο μαρσιπο και ήταν κύριος,αλλα κοψομεσιαστηκα.μολις ήρθαμε είχε καμια ώρα γκρίνια καιμε κούρασε αλλα με αποζημιώσε μετα που ήταν ήσυχος και παίξαμε και ήταν όλο γέλια!
Τατιανα μακαρι να έχετε καλα αποτελέσματα και και να είναι περαστικα.κοιτα κι εγω έτοιμη δεν θέλω να δώσω πάντως εμενα δεν μου έχει πει ποτε να σταματήσω ίσα ίσα που με ενθαρρύνει να θηλασω όσο μπορω περισσότερο.
Μαρίνα περαστικα άσχημο πράγμα η ψύξη.

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera koritsia mou Smile

ti kanete? ta mwrakia?

Loipoooon emeis ola kala... parolh thn zesth mia xara trwei twra kai malista, exoume afkshsei kai thn merides mas....

Afhste pou programmatisthke monos tou kai trwei to teleftaio gala stis 10 kai meta teza...

gia afto mou ekane ta kolpa thn perasmenh evdomada kai sas klaigomoun... aftos nystaze kai egw h axrhsth mana ton ksypnousa na faei... kala mou ekane Smile

sto entwmetaksy... exoun agriepsei ta pragmata... exei ginei poly zwhros, thn svoura mproumhta anaskela den thn exei gia tipote....
den tolmaw na ton afhsw pouthena...

etsi kai egw, aplwsa mia kouverta sto saloni panw sto xali, ena sentoni apo panw gia na einai drosera, kai apo panw to gymnasthrio tou... afto twra sto kentro tou dwmatiou... mhn kanw omws pws ton afhnw apo ta matia mou.... kanei svoures kai fevgei... shmera ton vrhka eksw apo to dwmatio sto xwl... eixa paei toualeta h amoirh... xaaxaxaxa

na sas pw??? o mikros olo travietai gia na shkwthei, kai thelei na steketai orthios... kai na deite ena kamari pou steketai... arxizei meta kai skarfalwnei... ftanei mexri thn myth mou skarfalwnontas...

tou kanei kako afto lete???

Souzan, na sou zhsei o paidaros me to onomataki kai na ton deite kai na ton kamarwsete opws epithymeite... eixes thn teleia empeiria ths vaftishs, mia kai den etrekses thn teleftaia mera, kai etsi hremh apolafses thn vaftish tou paidiou sou.. Smile

Elenh+lydia ( alh8eia pws se lene??) egw me thn soupitsa vrhka thn xara mou me to lemonaki... to diavasa kapou edw mesa, kai tou vazw kai egw, kai apo tote to trwei...

Vrazw karoto, patata, selino kai kolokythaki, ta poltopoiw, kai apo panw vazw ladaki kai liges stagones lemoni.... a kai to thelei zesto o kyrios.... mono etsi to trwei...

crazymama... mpravo sas!!!!!!! an kai zhlevwwwwwwww ... emeis pros to parwn exoume thn gkrinia kai ta salia... donti den fainetai!!

tomaraki kreataki e?? mpravooooooo emeis tha to valoume telos tou mhna.... ante na doume Smile

Marinaki, perastika sou koritsi mou, den kserw an to poulan edw, egw to kserw mono apo germania... einai mia aloifh vasismenh mono se votana... sthn germania thn lene alogoaloifh ( mhn gelate kaleeeeeeeeeeeeee) kai otan thn vazeis, zestainesai, kai pernan ta panta leme!!! karadokimasmeno... alla den kserw an to poulane edw... koita se farmakeio... sta germanika einai pferdesalbe

tatiana mou, ti na pw? makari na mhn einai toso sovara ta pragmata kai na einai apla kati pou pernaei... poso sou to efxomai!!!!!!!!!

filakia se oleeeeeeeeeees

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalispera!!! kai emeis meta ton 6o mina tha ksekinisoume kremes, mexri tote mono gala, tipota allo. apo 3on minon pairnoume kai sidiro. ola ta paidia prepei na paroun mou elege o giatros mas. tin alli deutera pame kai emeis sto giatro na doume poso megalosame Smile tora teleutaia pinei poli gala Razz emeis sinexizoume me to poli upno kai isixia. salakia i kanena simadi gia donti den exoume, tha doume pote...

marinaki perastika.
tatiana makari na min einai tipota sovaro. kala apotelesmata!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΚΑΣΑ ΔΝΕ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ......ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ,Η ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΤΠΤ ΔΝΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΔΡΩΝΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΠΕΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΠΕ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΥΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ,,ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΞΩ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Κ ΠΑΝΤΑ 120 Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Κ ΕΓΩ Η ΧΑΖΗ ΠΑΝΤΑ 120ΓΡ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕΤΑ ΓΤ ΠΙΝΟΥΣΕ......ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΑ ΚΟΛΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ Κ ΛΕΜΕ ΚΑΙΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΣΙ Κ ΔΝΕ ΑΝΤΕΞΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕ ΦΩΤΙΑ................

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Αχ τατιανα αυτοι οι γονεις !!!Και οι δικοι μου δεν πανε πισω....περαστικα να ειναι και να μην εχει τιποτα ο ανθρωπος !!Βρε crazy το ιδιο ειμαστε ...αλλα οντως ο καθε παιδιατρος εχει τα δικα του ...!!!
Μαρινακη περαστικουλια !!!!Μια φορα το ειχα παθει και ειχε στραβωσει το στομα μου !!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
Ωραία. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι σε επιφυλακή για ξυλιά στο ποπουδάκι Very Happy

Mπορειτε εκεινη την στιγμη να το βγαλετε απο το στηθος λιγο κι να του μιλησετε,γτ το καημενο δν ξερει οτι αυτο προκαλει πονο,ειναι κατι καινουριο κι το εξερευνει,κι να του πεις αμα δαγκωσεις δν πινεις,ε 1-2-3 θα το καταλαβει.

Έχεις δίκιο. Ακόμα και τώρα που καμιά φορά παίζει και μου τραβάει με το στόμα την θηλή, την απομακρύνω λέγοντάς της "Τέλος", κλαίει λίγο και όταν την ξαναβάζω τρώει ήρεμα. Είναι αυτά... όλα τα καταλαβαίνουν!

Ναι τα σκασμενα απολα καταλαβαινουν!!!

Λοιπον κοριτσια κι ναι εσκασε το δοντακι μας!!!!!!!!!4μηνων κι 3εβδομαδων!!Ακομα δν φαινεται καλα μονο απο κοντα κι αν βαλεις το χερι σου το νιωθεις!

Κι γιαυτο απο την Παρασκευη μου κανει διαρροια μιλαμε μισο πακετο παμπερς εφυγε!!!

Αλλα κι παλι η σταλιτσα μου ειναι ησυχη!!!

Εμεις θα παμε κατα τις 27-28 στον παιδιατρο,για να μας μετρησει κτλ να δουμε γτ τον προηγουμενο μηνα πηρε μονο 200γρ,αλλα δν με πολυανυσηχει γτ εστω κ λιγο εβαλε βαρος.

Εμεις εδω ευτυχως παμε πολλα μπανια,ειμαι καταμαυρη!!!Να σας βαζω κ φωτο να δειτε!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παιρνω κι τις μικρες μαζι μου,την μικρη μικρη δν τν βουταω μεσα,καθεται στο καθισματακι της κατω απο την ομπρελα.

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω πω κοριτσια ζεστη παλι εχει αερα αλλα ειναι λαβα!!!
γκρινιαζει και ο μικρος και μολις του εβαλα το κλιματιστικο ξεραθηκε στον υπνοοοο!!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:
mariameint έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
Ωραία. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι σε επιφυλακή για ξυλιά στο ποπουδάκι Very Happy

Mπορειτε εκεινη την στιγμη να το βγαλετε απο το στηθος λιγο κι να του μιλησετε,γτ το καημενο δν ξερει οτι αυτο προκαλει πονο,ειναι κατι καινουριο κι το εξερευνει,κι να του πεις αμα δαγκωσεις δν πινεις,ε 1-2-3 θα το καταλαβει.

Έχεις δίκιο. Ακόμα και τώρα που καμιά φορά παίζει και μου τραβάει με το στόμα την θηλή, την απομακρύνω λέγοντάς της "Τέλος", κλαίει λίγο και όταν την ξαναβάζω τρώει ήρεμα. Είναι αυτά... όλα τα καταλαβαίνουν!

Λοιπον κοριτσια κι ναι εσκασε το δοντακι μας!!!!!!!!!4μηνων κι 3εβδομαδων!!Ακομα δν φαινεται καλα μονο απο κοντα κι αν βαλεις το χερι σου το νιωθεις!

Κι γιαυτο απο την Παρασκευη μου κανει διαρροια μιλαμε μισο πακετο παμπερς εφυγε!!!

Εμεις θα παμε κατα τις 27-28 στον παιδιατρο,για να μας μετρησει κτλ να δουμε γτ τον προηγουμενο μηνα πηρε μονο 200γρ,αλλα δν με πολυανυσηχει γτ εστω κ λιγο εβαλε βαρος.

Εμεις εδω ευτυχως παμε πολλα μπανια,ειμαι καταμαυρη!!!Να σας βαζω κ φωτο να δειτε!!

Παιρνω κι τις μικρες μαζι μου,την μικρη μικρη δν τν βουταω μεσα,καθεται στο καθισματακι της κατω απο την ομπρελα.
θελω και εγω τετοιο μαυρισμαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymama27 έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:
mariameint έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:

θελω και εγω τετοιο μαυρισμαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχχαχα

ελα εδω διακοπες ροδο κ θα σε κανω εγω αραπιναααααααα

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα και απο εμενα σημερα το πρωι ημασταν εκκλησια και πηρε την πρωτη του κοινωνια μολις ειδε το κουταλακι του παπα ανοιξε το στοματακι του μετα πηγαμε και αλλαξαμε μερικα δωρα απο την βαφτιση.
μαρινακη να χαιρεσαι την γιορτη σου
γεωργιτσα ειδα το πμ σε ευχαριστω πολυ πολυ
τατιανα ηθελα καιρο να σε ρωτησω και το ξεχναγα εισαι απο αλλη χωρα ;
τα ομορφα χαρακτηριστικα σου και το χρωμα του προσωπου σου μου θυμιζουν βορεια ευρωπη

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
souzan έγραψε:καλημερα και απο εμενα σημερα το πρωι ημασταν εκκλησια και πηρε την πρωτη του κοινωνια μολις ειδε το κουταλακι του παπα ανοιξε το στοματακι του μετα πηγαμε και αλλαξαμε μερικα δωρα απο την βαφτιση.
μαρινακη να χαιρεσαι την γιορτη σου
γεωργιτσα ειδα το πμ σε ευχαριστω πολυ πολυ
τατιανα ηθελα καιρο να σε ρωτησω και το ξεχναγα εισαι απο αλλη χωρα ;
τα ομορφα χαρακτηριστικα σου και το χρωμα του προσωπου σου μου θυμιζουν βορεια ευρωπη

Τελεια παλι καλα πολλα παιδια δν θελουν να κοινωνησουν.Εμενα χτυπιοταν.

Που την ειδες την Τατι να πω κ γωωωωωωωω

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειμαστε φιλες στο facebook με την τατιανα και κοιταζα της φωτογραφιες της ελπιζω και στις αλλες 2 κοινωνιες που θα παρει να ειναι ετσι ησυχος οπως σημερα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??ολα καλα?βλεπω πολλα διντακια να σκάνε μακαρι να έρθει και η σειρά μας...εχθες κοιμήθηκε στις 12 και τελικα ξυπναγε κάθε δυο ώρες μέχρι το πρωι εκει που κάπως είχε στρώσει και ξυπναγε μια φορα κατα τις 4-5 τωρα τρεις μερες ξυπναει συχνά,τι λέτε να είναι ρε κορίτσια??κανει και κακα πολυ νερουλα.
Ποπη μια χαρα αραπινα έγινες!εγω με τον γκρίνιαρη δεν με βλέπω να κάνω κανένα μπάνιο.
Μαρίνακι μου χρόνια πολλα οτι επιθυμείς να χαίρεσαι το ονόματακι σου και το μπεμπακι σου!!
Ναι σουζαν όντως είναι σαν απο αλλού η τατιανα και έχει και φοβερά ματιά!πολυ όμορφη.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΑΡΙΑΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ...ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΝ ΜΙΚΡΟ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??ολα καλα?βλεπω πολλα διντακια να σκάνε μακαρι να έρθει και η σειρά μας...εχθες κοιμήθηκε στις 12 και τελικα ξυπναγε κάθε δυο ώρες μέχρι το πρωι εκει που κάπως είχε στρώσει και ξυπναγε μια φορα κατα τις 4-5 τωρα τρεις μερες ξυπναει συχνά,τι λέτε να είναι ρε κορίτσια??κανει και κακα πολυ νερουλα.
Ποπη μια χαρα αραπινα έγινες!εγω με τον γκρίνιαρη δεν με βλέπω να κάνω κανένα μπάνιο.
Μαρίνακι μου χρόνια πολλα οτι επιθυμείς να χαίρεσαι το ονόματακι σου και το μπεμπακι σου!!
Ναι σουζαν όντως είναι σαν απο αλλού η τατιανα και έχει και φοβερά ματιά!πολυ όμορφη.

Ξυπναει το βραδυ,κακα νερουλα γκρινια,μου θυμιζει την μικρη,δοντια,κοιτα καλα μηπως βγαζει δοντακι κ δ τ πηρες χαμπαρι.
Ναι κοριτσια παω τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα μπανιο,κι για να μαυριζω κ να θηλαζω,καθομαι με την πλατη στον ηλιο κ η μιση ξαπλωστρα απο μπροστα να ειναι στη σκια,κι ετσι κι θηλαζω στη σκια,κι μαυριζει η πλατη,κι μολις τν θηλασω την αφηνω ρευεται κι τν βαζω στο καρεκλακι της χαζευει θαλασσα κ μπαινω για βουτια,φυσικα καποιος παντα μαζι της μενει εξω.

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε ποπη μπραβο που κάθεται εμενα δεν του αρέσει καθόλου η βόλτα είναι του σπιτιού τι να πω...
Κοιτα τα ουλακια του είναι φουσκωμένα μου το είχε πει και ο γιατρός πριν 12 μερες που πήγα αλλα δεν το νιώθω άγριο που το πιάνω,εσένα απο όταν σου έκανε αυτα ποτε το έβγαλε??
Μαρίνα και εσένα γκρινια ε?ωραια.....

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΚΑΣΑ ΔΝΕ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ......ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ,Η ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΤΠΤ ΔΝΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΔΡΩΝΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΠΕΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΠΕ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΥΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ,,ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΞΩ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Κ ΠΑΝΤΑ 120 Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Κ ΕΓΩ Η ΧΑΖΗ ΠΑΝΤΑ 120ΓΡ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕΤΑ ΓΤ ΠΙΝΟΥΣΕ......ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΑ ΚΟΛΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ Κ ΛΕΜΕ ΚΑΙΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΣΙ Κ ΔΝΕ ΑΝΤΕΞΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕ ΦΩΤΙΑ................

oxi afto marinaki.... tha sou kapsei to derma kai tha exoume kai alla Sad krima na mhn eimaste konta... exw egw ena pou mou exei ferei h manoula mou.. phges farmakeio kai sou eipan den exei tetoio edw?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Petrini έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΚΑΣΑ ΔΝΕ ΕΙΧΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΟΝΑΩ ΠΑΝΤΟΥ......ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ,Η ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΤΠΤ ΔΝΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΔΡΩΝΕΙ ΧΑΝΕΙ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΠΕΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΕΙΠΕ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΥΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ,,ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΞΩ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Κ ΠΑΝΤΑ 120 Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Κ ΕΓΩ Η ΧΑΖΗ ΠΑΝΤΑ 120ΓΡ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕΤΑ ΓΤ ΠΙΝΟΥΣΕ......ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΑ ΚΟΛΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΣ Κ ΛΕΜΕ ΚΑΙΝΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΣΙ Κ ΔΝΕ ΑΝΤΕΞΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕ ΦΩΤΙΑ................

oxi afto marinaki.... tha sou kapsei to derma kai tha exoume kai alla Sad krima na mhn eimaste konta... exw egw ena pou mou exei ferei h manoula mou.. phges farmakeio kai sou eipan den exei tetoio edw?
ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑ ΠΕΤΡΙΝΙ ΜΟΥ ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ Κ ΕΙΣΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kala ekanes marinaki.. afto to leontos einai poly xali.. den to antexw leme!

Petrini me lene glykeia mou, me tono sto ni..... vgainei apo to petros....

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Αχ βρε ποπη μπραβο που κάθεται εμενα δεν του αρέσει καθόλου η βόλτα είναι του σπιτιού τι να πω...
Κοιτα τα ουλακια του είναι φουσκωμένα μου το είχε πει και ο γιατρός πριν 12 μερες που πήγα αλλα δεν το νιώθω άγριο που το πιάνω,εσένα απο όταν σου έκανε αυτα ποτε το έβγαλε??
Μαρίνα και εσένα γκρινια ε?ωραια.....

Εμενα ειναι φουσκωμενα απο 3μηνων,κι ειχαν σκασει ασπρακια απο 3 μηνων,εμενα ξεκινησε διαρροια την Παρασκευη νερουλα κ πρασινα σκουρα,κι το δοντακι το ειδα νομιζω Κυριακη.Παντως οταν εχουν καποιο συμπτωμα οπως διαρροια πυρετος κτλ,αμεσως σκαει το δοντι,εννοοω αμεσως εντος των ημερων.
Εμενα εκτος οτι ειναι διαρροια ειναι κ ανα μια ωρα κ λιγοτερο.

tomaraki

tomaraki
Ax τι ωραια εμας ακομα τιποτα και η γκρινια εχει πιασει κοκκινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποπακι τι ωραια να εισαι κοντα σε θαλασσα!!!!!!!!!!
Μαρινακη να σε χαιρομαστε !!!!!!!!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α εμενα δεν κάνει τόσες πολλές φορές!απλα όταν τα κάνει είναι νερουλα απο χτες,τι να πω είναι και στο παιδι,οτι τον ενοχλούν είναι σίγουρο γιατι θέλει όλο να δαγκωνει κατι αλλα μπορει να μην είναι ακομα έτοιμο,θα δείξει.....πάντως θέλει κ πιο πολυ τηθος που εμενα δεν ήταν τόσο κολλημένος ποτε άλλη φορα.

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Ax τι ωραια εμας ακομα τιποτα και η γκρινια εχει πιασει κοκκινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποπακι τι ωραια να εισαι κοντα σε θαλασσα!!!!!!!!!!
Μαρινακη να σε χαιρομαστε !!!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσια ειναι τελεια,οτι ωρα θελω παιρνω το λεωφορειο σε 5λεπτα ειμαι θαλασσα,κι εκει που παω εχω τζαμπα ξαπλωστρες γτ καθομαι σε μια καφετερια απο κατω με δικες της ξαπλωστρες,κι δν της χρεωνουν,απλως πρεπει να παρεις εναν καφε εστω,κι επισης στην καφετερια εχω εκπτωση γτ η καφετερια ανηκει στον ομιλο του κολυμβητηριου.Οποτε ο τζαμπας ζειιιιιιιιιιιι

mpempakos7 έγραψε:Α εμενα δεν κάνει τόσες πολλές φορές!απλα όταν τα κάνει είναι νερουλα απο χτες,τι να πω είναι και στο παιδι,οτι τον ενοχλούν είναι σίγουρο γιατι θέλει όλο να δαγκωνει κατι αλλα μπορει να μην είναι ακομα έτοιμο,θα δείξει.....πάντως θέλει κ πιο πολυ τηθος που εμενα δεν ήταν τόσο κολλημένος ποτε άλλη φορα.

Ε τα δοντια ειναιιι!!Ετοιμασου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις