Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
62 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 62 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 42]

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αντωνη τον ονομασαμε ειναι το ονομα του μπαμπα μου μαρια μου σε ευχαριστω πολυ οπως και τα υπολοιπα κοριτσια που μου ευχηθηκανε για την χαρα μου σας ευχαριστω.
Γεωργιτσα σου εχω στειλει την διευθυνση μου σε πμ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολις ξεπεταχτει με το καλο πολυ θα του βγαλω φωτο εχει πολυ γελιο!!!χαχαχαχαχαχαχαχα.....ειχε πριν για 2 μερες μια σαν χαρακια και φαινοταν ενα ασπρακι...το δοντακι του..την επομενη μερα ακριβως εβαζα το δαχτυλο να δω και ηταν ξυραφι το δοντακι....

mariameint

mariameint
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αμαν! Για ξυράφι ακούω. Βρε κορίτσια, όσες θηλάζουμε, πως θα γίνει όταν αρχίσουν να βγαίνουν τα δόντια; Υπάρχει περίπτωση να μας κόψουν καμιά δάγκα; Παναγία μου!!!!

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
ΑΑΑ!!!!!!!!Ετσι ειναι τα 2 τα μπροστινα μας!!!!!!!!!!Αχ!!!!!βγαλαμε και μεις!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην φοβαστε καλε κοριτσια,ξερουν τα μωρα σας πως να θηλασουν χωρις να πονατε.Επισης εσυ οταν πινετε απο μπουκαλι δαγκωνετε???Ε κι αυτα θα το κανουν 1-2 φορες δοκιμαστικα γτ ειναι κατι καινουριο θ τα μαλωσετε κ αοκει κ περα δν θα σας δυσκολεψει στον θηλασμο.Εγω την μεγαλη δν το περιμενα οταν με δαγκωσε κ της εριξα χαστουκι αλλα ηταν αυτοματο,δν το σκεφτηκα κ ποτε δν με δαγκωσε ξανα.

Μην φοβαστε

mariameint

mariameint
manoula_24xr έγραψε:Μην φοβαστε καλε κοριτσια,ξερουν τα μωρα σας πως να θηλασουν χωρις να πονατε.Επισης εσυ οταν πινετε απο μπουκαλι δαγκωνετε???Ε κι αυτα θα το κανουν 1-2 φορες δοκιμαστικα γτ ειναι κατι καινουριο θ τα μαλωσετε κ αοκει κ περα δν θα σας δυσκολεψει στον θηλασμο.Εγω την μεγαλη δν το περιμενα οταν με δαγκωσε κ της εριξα χαστουκι αλλα ηταν αυτοματο,δν το σκεφτηκα κ ποτε δν με δαγκωσε ξανα.

Μην φοβαστε

Ωραία. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι σε επιφυλακή για ξυλιά στο ποπουδάκι Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariameint έγραψε:
manoula_24xr έγραψε:Μην φοβαστε καλε κοριτσια,ξερουν τα μωρα σας πως να θηλασουν χωρις να πονατε.Επισης εσυ οταν πινετε απο μπουκαλι δαγκωνετε???Ε κι αυτα θα το κανουν 1-2 φορες δοκιμαστικα γτ ειναι κατι καινουριο θ τα μαλωσετε κ αοκει κ περα δν θα σας δυσκολεψει στον θηλασμο.Εγω την μεγαλη δν το περιμενα οταν με δαγκωσε κ της εριξα χαστουκι αλλα ηταν αυτοματο,δν το σκεφτηκα κ ποτε δν με δαγκωσε ξανα.

Μην φοβαστε

Ωραία. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα είμαι σε επιφυλακή για ξυλιά στο ποπουδάκι Very Happy

Mπορειτε εκεινη την στιγμη να το βγαλετε απο το στηθος λιγο κι να του μιλησετε,γτ το καημενο δν ξερει οτι αυτο προκαλει πονο,ειναι κατι καινουριο κι το εξερευνει,κι να του πεις αμα δαγκωσεις δν πινεις,ε 1-2-3 θα το καταλαβει.

mariameint

mariameint
manoula_24xr έγραψε:

Mπορειτε εκεινη την στιγμη να το βγαλετε απο το στηθος λιγο κι να του μιλησετε,γτ το καημενο δν ξερει οτι αυτο προκαλει πονο,ειναι κατι καινουριο κι το εξερευνει,κι να του πεις αμα δαγκωσεις δν πινεις,ε 1-2-3 θα το καταλαβει.

Έχεις δίκιο. Ακόμα και τώρα που καμιά φορά παίζει και μου τραβάει με το στόμα την θηλή, την απομακρύνω λέγοντάς της "Τέλος", κλαίει λίγο και όταν την ξαναβάζω τρώει ήρεμα. Είναι αυτά... όλα τα καταλαβαίνουν!

τατιανα

τατιανα
Γεωργια και εμεις ακριβως τα ιδια ακριβως ομως!Ολο αγκαλια ή ξαπλαωμενη στο κρεββατι με εμενα διπλα κ την νυχτα ξυπναει ξαφνικα κ κουνιεται σαν τρελη κ γκρινιαζει.Η παιδιατρος δεν ειδε να εχουμε αρχισει δοντια τι να πω..

κοριτσια δειτε αυτο που διαβασα...
Ευη ισως αυτο που λεει στο τελος ισχυει και για σας

Τι δεν πρέπει να κάνω;

Η πρόωρη προσφορά στερεών τροφών σε ένα βρέφος που δεν τις θέλει ή δεν μπορεί να τις πέψει μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες εμπειρίες κατά το τάισμα, τόσο για το γονέα όσο και για το μωρό. Εάν το παιδί σας κλαίει συχνά ή αποστρέφει το πρόσωπο όταν του προσφέρετε τροφή, αυτό πιθανόν να δείχνει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμο. Δεν πρέπει ποτέ να απογαλακτίσετε το παιδί σας πρόωρα ή βεβιασμένα. Περιμένετε μία ή δύο εβδομάδες και ξαναδοκιμάστε. Στην ηλικία των 6 μηνών, το μητρικό ή το βρεφικό γάλα πιθανότατα δεν θα καλύπτει τις θρεπτικές ανάγκες του μωρού σας. Για να καλύψετε τις αυξημένες θρεπτικές ανάγκες, θα πρέπει να αρχίσετε να προσθέτετε περισσότερες τροφές στη δίαιτα του μωρού σας. Αν καθυστερήσετε, μπορούν να προκύψουν προβλήματα αύξησης ή αναιμίας στο μωρό σας. Εάν περιμένετε να περάσει η ηλικία των 6 μηνών, το μωρό σας πιθανόν να μη δεχτεί τις στερεές τροφές τόσο εύκολα. Αν συνηθίσει υπερβολικά στα αλεσμένα, μπορεί να έχει προβλήματα διατροφής στην προσχολική ηλικία. Ο απογαλακτισμός πρέπει να αρχίσει σε κάποια περίοδο κατά την οποία το μωρό σας είναι υγιές και χαρούμενο. Εάν το παιδί σας είναι άρρωστο ή εκνευρισμένο, π.χ. λόγω οδοντοφυΐας, ίωσης, ο απογαλακτισμός θα πρέπει να αναβληθεί. Έιναι φυσιολογικό όταν το παιδί σας είναι άρρωστο να πηγαίνει ‘πίσω’ και να προτιμά αποκλειστικά το γάλα.

Στέλιος Παπαβέντσης Παιδίατρος MRCPCH DCH IBCLC

mariameint

mariameint
Πολύ ενδιαφέρον Τατιάνα. Θα το έχω στα υπόψιν όταν έρθει και για εμάς η ώρα να εντάξουμε τροφές πλην του γάλακτος.

τατιανα

τατιανα
δειτε και αυτο
http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD/

Ειναι νωρις για μας ακομα αλλα το ψαχνω απο τωρα να ειμαι ενημερη πριν δω τι θα μου πει η παιδιατρος

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπω γράψτε ολες και πολλα που να τα θυμάμαι η γυναίκα χαχα
Καταρχάς σουζαν μπραβο που ολα πήγαν καλα,και ο Αντωνακης ήταν καλο παιδάκι!!ευχαριστω πολυ για την διεύθυνση αν δεν προλάβω τωρα πρωινά φύγουμε θα στείλω σιγουρα κατι μετα!!!
Αννιτα μπραβο μακαρι έτσι να είναι και τα υπόλοιπα διντακια ανώδυνα και να μην τα καταλάβετε,θα περιμενουμε φωτο με το πρώτο δόντακι της παρέας αντε και στα δικα μας οι υπόλοιπες....
Μαρίνα ναι αμε αν είμαι εδω ευχαρίστως να έρθω για ποτε λέτε??πολυ θα ήθελα να σας γνωρίσω όσες μπορω δηλαδή εσένα,την ευη ποια άλλη είναι Αττική?
Ναι Μαρία θα έρθουμε θα σου στείλω και το δικό μου.αχ ναι να συναντηθούμε γιατι και εκει με βλεπω όλο μέσα με τον μπεμπη αγκαλια χαχα,κάτσε μην πάμε και δεν του αρέσει και κλαει και γυρίσουμε πίσω??λετε?εχω αγχωθει που θα φύγουμε αν προσαρμοστεί...
Μωρε δεν νομίζω να μας δαγκωνουν μια δυο θα συνηθίσουν πιστευω αλλα παιδάκια πως θηλαζουν μέχρι και δυο χρόνων με τόσα δόντια??
Ξέχασα κατι ήταν τόσες οι δημοσιεύσεις?....χιχι

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:δειτε και αυτο
http://pediatros-thes.gr/for-parents/diatrofi/%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%8E%CE%BD/

Ειναι νωρις για μας ακομα αλλα το ψαχνω απο τωρα να ειμαι ενημερη πριν δω τι θα μου πει η παιδιατρος

Τατιανα και εγω τα έχω διαβάσει,λέει οτι μέχρι έξι μηνών αππκλειστικο θηλασμο εμάς μας είπε ο παιδιάτρος οτι απο τον πεμπτο θαξεκινήσουμε σιγα σιγα φρουτάκια,τωρα τι να πω ο καθένας έχει το πλάνο του.εσενα τι σου έχει πει ο δικός σου?παντως και στην ευη νομίζω στο πεμπτο ξεκίνησαν.

tomaraki

tomaraki
Εμεις στον 5ο ξεκινησαμε στην αρχη με την κρεμα ρυζαλευρο-βανιλια και μετα απο 15 μερες φρουτοκρεμα και μαλιστα μονο μηλο στην αρχη !!!Το θεμα ειναι οτι του αρεσει το φαγητο κανει σα τρελλος να δοκιμασει απλα τωρα με την ζεστη τον ειδα οτι ζοριζοτανε λιγακι !!!Σημερα παντος ειναι αρκετα καλητερα !!!!!!Φαγαμε κοιμηθηκαμε επαιξε και μονος του και δεν ειμασταν αυτοκολλητοι!!!!!!!!!!!! Και η γκρινια μειωθηκε λιγακι !!!!! Τι να πω ...θα δειξει σημερα θα φαμε πρωτη φορα κρεατακι!!!!!!!!Για να δουμε !!!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!
Καταρχην να ευχηθω στο πρωτο παιδακι της ομαδουλας μας που βαφτιστηκε,να ειναι γερο κ τυχερο κ να χαιρεται το ονομα του Very Happy
Εμεις πηγαμε παιδιατρο την παρασκευη,η μπεμπα ευτυχως πηρε 420γρ σε 18μερες,τωρα ειναι 7100 κ 67 εκατοστα.Μου εφυγε ενα μεγαλο βαρος γιατι δεν ειχε παρει καθολου για κανα μηνα αλλα τωρα την εβαλα στο γρηγορο προγραμμα χαχα!!!
Η παιδιατρος μας εδωσε κ σιδηρο σε σταγονιτσες να περνει για κανα διμηνο μεχρι να φαει κρεατακι,γιατι τα μωρακια που θηλαζουν απο τον 4ο κ μετα χρειαζονται σιδηρο κ το μητρικο δεν τους το παρεχει.Κ ειχε πολυ πλακα οταν της το εδωσα,της ανοιγα το στομα πιεζοντας της τα μαγουλα κ το εριχνα μεσα κ η μπεμπα ανοιγοκλεινε το στομα κ εβγαζε κ τη γλωσσα Razz Παντως καμια γκριματσα τυπου μπιαξ δεν εκανε!
Κατα τ'αλλα,εχουμε ανακαλυψει τα ποδαρακια μας κ ενω μεχρι προχθες απλα τα επιανε τωρα βαζει το μεγαλο δαχτυλο στο στομα κ το πιπιλαει!Χαχα πολυ γελιο,την περιμενα αυτη τη στιγμη κ ελεγα στον αντρα μου θα δεις θα το βαλει κ στο στομα κ μου ελεγε ναι καλα!Κ επισης αλωνιζει στο κρεβατι κ ''μπουσουλαει'' σαν το χελωνακι!Περιττο να σας πω οτι δεν περνω τα ματια μου απο πανω της ειδικα οταν ειναι στο κρεβατι μας.Αλλα απο μπρουμυτα ανασκελα δεν εχει γυρισει ακομα η χοντρουλα μου,ακομα μουγκριζει για να την γυρισω εγω Mad
Ενα μπανιο μονο εχουμε καταφερει να παμε κ αν σκεφτεις οτι η θαλασσα ειναι 10 λεπτα απο εδω ειναι να τρελλενεσαι αλλα...δεν εχω παρεα κ του συζυγου δεν του δινουν ουτε ενα ρεπο.Πρεπει να φερω τη μαμα λιγες μερες να πηγαινουμε γιατι θα φυγει το καλοκαιρι κ θα μεινω στο ενα Mad
Αχ θελω να φυγει το καλοκαιρι...εχουμε λιωσει  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 25 585182

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμεις μονο 4 μπανια εχουμε κανει...ανυπομονω να παμε στη γιατρο να παρουμε και τον μπεμπη μαζι μας!!!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κ εμεις οπου να ναι θα ξυπνησουμε κ θα φαμε κοτοπουλακι...αντε να δουμε αν θα ανοιξει το στομα επιτελους στο μεσημεριανο........

tomaraki

tomaraki
Φαγαμε το κρεατακι μας !!!!!!!!!Αχ αυτο το παιδι θα με τρελλανει !!!!!!Εμεις δεν εχουμε κανει κανενα μπανακι μεχρι τωρα !!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευη και εμεις κάπως έτσι θα ξεκινήσουμε απο οτι μου έχει πει ο γιατρός.για να δούμε ...
Ηρα μια χαρα είναι η μπεμπα σου πολυ καλα αναπτυγμένη!!μην ανησυχείς.εμας για σίδηρο δεν μας έχει πει κατι πάντως.αχ μακαρι να ήμουν Κέρκυρα ....

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Φαγαμε το κρεατακι μας !!!!!!!!!Αχ αυτο το παιδι θα με τρελλανει !!!!!!Εμεις δεν εχουμε κανει κανενα μπανακι μεχρι τωρα !!!
το super μωρο εχεις!!!!!!!!!!καλα αρχισε κιολας το κρεατακι???

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Φαγαμε το κρεατακι μας !!!!!!!!!Αχ αυτο το παιδι θα με τρελλανει !!!!!!Εμεις δεν εχουμε κανει κανενα μπανακι μεχρι τωρα !!!

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:

Εσεις δεν εχετε ξεκινησει σουπα?????Εμεις την ξεκινησαμε μολις μπηκαμε στον 6ο και μας ειπε μολις γινουμε 6 και μισο να βαλουμε κρεατακι!!!
Παντος απο το διαγραμμα που ειδα απο την τατιανα καλα παμε .....

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
crazymama27 έγραψε:

Εσεις δεν εχετε ξεκινησει σουπα?????Εμεις την ξεκινησαμε μολις μπηκαμε στον 6ο και μας ειπε μολις γινουμε 6 και μισο να βαλουμε κρεατακι!!!
Παντος απο το διαγραμμα που ειδα απο την τατιανα καλα παμε .....
εμεις κλεισαμε τον 6 ειμαστε στον 7 και τωρα θα μας αρχισει με χορτοσουπα λογικα...
πωπω παιδιατρος με παιδιατρο διαφορα!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωσ ειστε κοριτσια εγω απο χθες επαθα ψυξει μαλλον απο το ερκοντισιον η τον ανεμιστιρα ειμαι χαλια ποναει η πλατη μου απο πισω μεχρι μπροστα στο στηθοσ δνε μπορω να γυρισω το πρωη ειμουν λαυτερα αλλα τωρα ποναω παρα πολ.πηγαμε καναμε εμβολιο σημερααα το τσουτσουνη μου εκλαψε κ στο εμβολιο κ οταν τον κοιτουσε ο γιατρος αλλα αγκαλιτσα κ μια χαρα....λιγο στεναχωρεθηκα γτ δνε πειρε πολλα γραμμ μονο 400 ηταν 5400κ πηγε 5800 κ πειρρ 3 ποντουσ ειμαστε 62

τατιανα

τατιανα
Γεια σας κοριτσια!
Γεωργια εμενα μου ειπε απο τον 6ο μηνα θα ξεκινησουμε τροφες και μαλιστα δεν το συζητησαμε καν γιατι ειπε ειναι πολυ νωρις!
Εφοσον περνει βαρος καλα γιατι να βιαστεις να δωσεις στερεα?
Οι περισσοτεροι παιδιατροι δεν ειναι και τοσο "φιλικοι" ως προς τον θηλασμο δυστηχως και ξεκινανε νωρις τροφες και συστηνουν μειωση γευματων κτλ!
Εγω βασικα ασχετα τι θα μου πει κρεμες ετοιμες δεν θα δωσω καθολου.
Σκεφτομαι να ξεκινησουμε φρουτα λαχανικα και μετα θα τρωμε βρωμη τραχανα κ.α.

Σημερα καναμε το πρωτο μας μπανιοοοο της αρεσε πολυ, την βουτηξαμε μεχρι της μασχαλες για κανενα 5'.
Μετα εβλεπε τα παιδακια που παιζαμε και τρελαθηκε κοντευε να πηδηξει απο την αγκαλια μου!!
Βεβαια μας βγηκε λιγο ξινο το μπανιο γιατι μολις ηρθαμε σπιτι κ την εκανα μπανιο αρχισε ενα κλαμα ασταματητο, ισως επειδη κοιμηθηκε στο αμαξι και χαλασε ο υπνος της, τωρα επιτελους κοιμηθηκε...

Κοριτσια να σας πω και ενα θεμα που με καιει..μου ειπε η μητερα μου να μην το συζητησω ακομα με κανεναν ετσι εχω μονο εσας να πω τον πονο μου!Ο πατερας μου πριν 6 χρονια εκανε εξετασεις διαφορες γιατι ειχε κηλες στην πλατη και τελικα εκανε εγχειρηση και εμεινε 1 χρονο στο κρεβατι ανημπορος, οι εξετασεις τοτε εδειξαν και κατι σαν ογκο στο στομαχι και ειχε κ προβλημα στον προστατη και αυτος ο ΧΑΖΟΣ για να μην μας επιβαρυνει δεν ειπε τιποτααα
Και τωρα ποναει πολυ και δεν μπορει να παει τουαλετα και θα τον παμε να εξεταστει παντου..αυτα ομως ειναι επικινδυνα πραγματα και θα μπορει να ειναι και καρκινος και ειμαι να σκασωωω.Λεει τα κλασικα χαζα οτι μεγαλωσαμε πια και δεν τον εχουμε αναγκη αχ θεε μου πως νευριαζωωωωω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις