Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
167 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 167 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα τι κανετε??εμεις τωρα κοιμηθηκαμε τρελη ζεστη βαλαμε το κλιματιστικο..
αχ βρε ευη μεγαλωνουν χωρις να το καταλαβουμε ..και εμενα ετσι κανει ολο τουμπες στο κρεβατι το αλωνιζει θελει να σταθει στο πωπω του αλλα δεν μπορει μωρε!!που ηρθατε σαλαμινα???

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα.....στη Γυαλα πηγαμε ....ωραια ηταν!Μπορει να ξαναρθουμε την Πεμπτη ή την Παρασκευη!!!!Ζεστη παλι σημερα!!!!!!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!!εχθες μερα επετειου πηρε ο κουμπαρος τηλ να βγουμε για παγωτο το βραδυ...εφαγα ενα ξενερωμα..ημουν χαλια απο ολη την κουραση της μερας γιατι ηταν αδιαθετος ο μικρος αδιαθετησα κιολας και ποναγα...!ηθελα και να μεινουμε με τον ανδρα μου ..τελος παντων βγηκαμε ..τι το ηθελα?ο μικρος εκλαιγε συνεχεια μονο στην αγκαλια μου ηρεμουσε και του μπαμπα...
τον πηρε η γυναικα του κουμπαρου μου και πλανταξε..αρα ξυνη η βοοολτα!!!!μετα ηρθαμε σπιτι ετοιμασα το μωρο και ξεραθηκα στον υπνοοο.....

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ξυπνησαμε πριν λιγο και του εχω στρωσει οπως καθε μερα ενα παπλωμα στο πατωμα και φερνει κολοτουμπες βαριεμαι τοσο πολυ σημερα που εχω 4-5 πλυντηρια να σιδερωσω και να μαγειρεψω γεμιστα δεν αντεχω με τιποτα το σιδερο χτες το βραδυ αφησαμε τα παιδια στη μαμα μου και ειχαμε παει με τον αντρα μου για βραδυνο μπανιο στην αρτακη γινοταν πανικος απο κοσμο ολα τα beach bar ειχαν κοσμο και να φανταστειτε φυγαμε στις 23.30 και ακομα πηγαινε κοσμος για μπανιο αν δεν δουλευε ο αντρας μου ανετα καθοματσαν ολο το βραδυ εκει

tomaraki

tomaraki
Αχ βρε Αναστασακη ποσο σε καταλαβαινω ειναι απο τις μερες εκεινες που θελεις να εισαι μαζι με τον αντρουλι σου και δεν σε αφηνουν !!!!!!!!!!!!!!!!
Σουζαν μου γεμιστα και 4-5 πλυντηρια σιδερωμα με τετοια ζεστη ?????????????????????Απαπααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Αχ βρε Αναστασακη ποσο σε καταλαβαινω ειναι απο τις μερες εκεινες που θελεις να εισαι μαζι με τον αντρουλι σου και δεν σε αφηνουν !!!!!!!!!!!!!!!!
Σουζαν μου γεμιστα και 4-5 πλυντηρια σιδερωμα με τετοια ζεστη ?????????????????????Απαπααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμ μα δεν σκεφτεται και αυτος επετειο εχουν τα παιδια...θα θελουν να κανουν κατι μαζι...
και απο την αλλη ο γλυκοοοος μου ο ανδρουλης δεν μπορουσε να βρει να πει κατι?να μη χαλασουμε χατηρι στον κουμπαρο δηλαδη!!!!!!!
δεν μπορω να πω με ανθοδεσμη μου ηρθε το μαναρι μου και με παγωτα..ρε εχεις δολιο σκοπο να με παχυνεις παλιιιιι????χαχχαχαχαχαχαχαχα

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βοηθεια γειτοοοονοι....παλι τα ιδια ο μπεμπης...ουρλιαζε μια ωρα κ δε σταματουσε..νυσταζε κ δεν κοιμοταν...εκλαιγε με τα ματια κλεισρα......θα τρελαθω.....μα τι παθανουν στα καλα καθουμενα βρε κοριτσια? κ εκει που λεω στρωσανε τα πραγματα..να...ξανα τα ανεξηγητα ουρλιαχτα....κοπανιοταν με σα στο παρκοκρεβατο κ ακουγοτνα γκντουπου γκντουπου...δεμπορωωωωωω

tomaraki

tomaraki
crazymama27 έγραψε:
tomaraki έγραψε:Αχ βρε Αναστασακη ποσο σε καταλαβαινω ειναι απο τις μερες εκεινες που θελεις να εισαι μαζι με τον αντρουλι σου και δεν σε αφηνουν !!!!!!!!!!!!!!!!
εμ μα δεν σκεφτεται και αυτος επετειο εχουν τα παιδια...θα θελουν να κανουν κατι μαζι...
και απο την αλλη ο γλυκοοοος μου ο ανδρουλης δεν μπορουσε να βρει να πει κατι?να μη χαλασουμε χατηρι στον κουμπαρο δηλαδη!!!!!!!
δεν μπορω να πω με ανθοδεσμη μου ηρθε το μαναρι μου και με παγωτα..ρε εχεις δολιο σκοπο να με παχυνεις παλιιιιι????χαχχαχαχαχαχαχαχα

Να χαλασουμε χατιρι ????????εεεεε ποτε!!!!!!!!!!!!!Ο δικος μου λεει εμα τι να κανουμε μονοι μας με παρεα ειναι πιο ωραια!!!!!!!!!

elbar έγραψε:βοηθεια γειτοοοονοι....παλι τα ιδια ο μπεμπης...ουρλιαζε μια ωρα κ δε σταματουσε..νυσταζε κ δεν κοιμοταν...εκλαιγε με τα ματια κλεισρα......θα τρελαθω.....μα τι παθανουν στα καλα καθουμενα βρε κοριτσια? κ εκει που λεω στρωσανε τα πραγματα..να...ξανα τα ανεξηγητα ουρλιαχτα....κοπανιοταν με σα στο παρκοκρεβατο κ ακουγοτνα γκντουπου γκντουπου...δεμπορωωωωωω

Εμεις αυτο το εχουμε κανα μηνα τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ολοι μου λενε δοντια ...αλλα δοντια γιοκ !!Πουθενα στο οριζοντα !Αφου οταν η αναστασια περιεγραφε το πως βγηκαν ειπα να και εμεις εχουμε βγαλει αλλα δεν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα την ιδια απορια εχω και εγω τι φταει??????????????????

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δοντια ειναι ρε κοριτσια πριν βγουν ετοιμαζονται απο μεσα αυτα...και εμας τωρα θα σκασουνε μυτη και τα πανω και εχουμε τα ιδια.....!!!!!ουφ!υπομονη να εχετε και να τους δινεται ντεπονακι να ανακουφιζονται..

tomaraki

tomaraki
Ax πηγαμε παιδιατρο ειμαστε 8 κιλα και 71ποντους !!!!!!!!!!!!Βαλαμε τελικα και αλλα λαχανικα και φρουτα στο φαγητο μας και απο Σεπτεμβρη πια τα νεοτερα !!!!!!! Μας εδωσε τον Αυγουστο off !!!!!!!Μακαρι Αναστασια μου να βγουν γιατι δεν παλευτε αλλο!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΓΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΛΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΘ ΦΥΓΩ Κ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΥΣΟΥΖΑ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΓΤ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΠΑΛΙ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΘ ΦΥΓΩ Κ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΡΟΥΣΟΥΖΑ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ανοιξε η καισαρικη????πως τι εγινε?πηγες στο γιατρο?τι σου ειπε?

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσιαα!!τι κανετε?εγω χθες δεν ειχα οντερνετ και τωρα εβαλα καρτα...ευτυχως δροσισε λιγο!!
α ευη ξερω εχω παει κι εγω ωραια ειναι αν και λιγο μακρια απο εμας!!!
ωραια επετειος...αλλα τι να κανουμε ειναι μικρα τα μπεμπινια μας του χρονου θα ειναι καλυτερα και θα περασετε πιο ομορφα ελπιζω μονοι σας...χιχι
ναι ρε κοριτσια δοντια ειναι,και εμενα που εβγαλε το ενα παλι ολο γκρινια ειναι.ειναι δυσκολο μεχρι να βγουν ειναι και η ζεστη και τρελενονται!!!
βρε μαρινα πηγες στο γιατρο??πως γινετε να σου ανοιξε η καισαρικη??

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα σας!!Τι κανετε????

Εμεις καλα,μειωθηκε η διαρροια απο τοτε που εσκασαν τα δοντια,α δν σας ειπα,μας εσκασαν κι τα 2 δοντακια μαζι!!!!!!!

Κατα τα αλλα ολα καλα δν μπορουμε να φαμε μπροστα της γτ προσπαθει να πιασει οτι τρωμε κι να το φαει.

Εσεις τι νεα??Αρχισαμε κ μπανιο στη θαλασσα,μετα τις 6την βαζω!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Εύη ολόκληρος παίδαρος έγινε ο γιος σου. 8 κιλά και 71 πόντους! Μπράβο σας!!!

Μαρινάκι τι έγινε; Πως άνοιξε; Πήγες στον γιατρό να σε δει;

Πόπη και εμείς αρχίσαμε τα μπάνια στη θάλασσα. Χθες έκανε το πρώτο της. Είχε πολύ πλάκα γιατί συνέχεια χτυπιότανε. Κούναγε χέρια-πόδια... δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε! Ευτυχώς της άρεσε. Πλάκα είχε και η έκφρασή της όταν την έβαζα σιγά-σιγά γιατί το νερό ήταν λίγο δροσερό. Άντε να συνεχίσουμε... Καλό μήνα!

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!! Βρε μαρινα πως εγινε ???? Παρε το γιατρο τηλεφωνο !!!!
Αχ!!Γκρινια !!!!!!!!!!!! Κατα τ'αλλα καλα !!!!Αμαν πια να ερθει αυτος ο χειμωνας να δροσισει λιγο !!!ΤΟν βλεπω λιγο ζεστο λετε να ανεβαζει πυρετο απο το εμβολιο???????????

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Καλημερα !!!! Βρε μαρινα πως εγινε ???? Παρε το γιατρο τηλεφωνο !!!!
Αχ!!Γκρινια !!!!!!!!!!!! Κατα τ'αλλα καλα !!!!Αμαν πια να ερθει αυτος ο χειμωνας να δροσισει λιγο !!!ΤΟν βλεπω λιγο ζεστο λετε να ανεβαζει πυρετο απο το εμβολιο???????????
μπορει να σου ανεβασει εμενα στο τελευταιο εμβολιο μου εκανε λιγο ενοχληση περισσοτερο...μετα ολα καλα!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΑΛΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΜΠΙΛΙΤΣΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Κ ΕΙΧΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΠΑΛΙ ΠΥΟΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟ.ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΦ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΠΕΤΑΤΙΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ CECLOR ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ Η ΟΧΙ,Κ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελα παναγια μου!γιατι δεν σε εραψαν καλα?γιατι αυτο?περαστικα να ειναι ρε καρδουλα μου..

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,ΕΙΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΦΑΛΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΜΠΙΛΙΤΣΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Κ ΕΙΧΕ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΠΑΛΙ ΠΥΟΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟ.ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛΦ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΖΩ ΜΠΕΤΑΤΙΝ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ CECLOR ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ Η ΟΧΙ,Κ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

KALHSPERA KORITSIA,EGW EIMAI MANOULA APRILIOU ALLA SAS DIABZW GIA NA KSERW TI MAS ERXETAI.NA SE RWTHSW -EPEIDH KI EGW EKANA KAISARIKH KAI TO MONIMO MOU AGXOS EINAI NA MH MOU ANOIJSEI H PLHGH KAI OLOI ME KOIROIDEBOUN.TI AKRIBWS NIW8EIS?KI OTAN LES PALI TI ENNOEIS?TO EXEI KSANAPA8EI?OTAN BGHKES PAO MAIEUTHRIO PHRES ANTIBIWSH KAI ANTI8RWMBWTIKES ENESEIS?SHMERA EISAI KALA H PONAS?EYXOMAI OLA NA PANE KALA KAI NA PERASEI GRHGORA!

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω καισαρικη εχω κανει αλλα ευτυχως πηγαν ολα τελεια απο την αρχη!!!!!δοξα το θεο..και τωρα μετα απο 6,5 μηνες ειμαι μια χαρα

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινακη περαστικα πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραγμα το ειχες ξαναοπαθει στην αρχη απο οτι θυμαμαι που ειπες εγω μετα απο 2 καισαρικες δεν εχω προβλημα ειδικα στην 2η ηταν πιο γρηγορη η ανναρωση οσο για την αντιβιωση η συγκεγκριμενη ειναι συμβατη με τον θηλασμο μην φοβασαι εγω την ceclor την επαιρνα σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω πρωτη φορα το ακουω....απο τι γινεται αυτο δεν ξερω...

tomaraki

tomaraki
Mαρινακη μαλλον ειναι τα εσωτερικα ραμματα που βγαινουν !!!Πιθανοτατα δεν σου εβαλε σωστα ραμματα και τωρα τα ξερναει ο οργανισμος !!!!!!! Μην αγχωνεσε παντος!!!!!Απλα προσεχε πολυ μην μολυνθει !!!Καθαριοτητα καλη και την αντιβιωση !!!!!!Αντιθρωμβωτικες εκανα εγω σε ολη την εγκυμοσυνη και 40 μερες μετα αλλα ειχα θρομβοφιλια δεν τις κανουν ολες οι κοπελες μονο οσες εχουν προβλημα!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε μαρινα κανε υπομονη..τι να πω σου εκαναν μαλακια φαινεται...κι εγω καισαρικη εκανα αλλα ευτυχως ειχα τελεια αναρρωση.απο την δευτερη μερα τα εκανα ολα μονη μου στο νοσοκομειο,εμενα εχει μεινει τωρα μια γραμμη κοκκινη χαμηλα ισα που φαινεται...δεν εχω παραπονο δεν ειχα το παραμικρο!!!
ευη μπορει το εμβολιο εμενα στο τελευταιο μου εκανε πολυ γκρινια ηταν ζεστος αλλα πυρεττο τελικα δεν εκανε.τωρα την δευτερα παλι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις