426 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ##2 <3<3 Πεμ Ιουν 28, 2012 3:30 am
crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
εμενα ειναι anastacia karami
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
crazymama27 έγραψε:κοριτσαρες μου δειτε τι βρηκα!!!!δεν παιζετε ο ανθρωπος!!!μπορει να σας φανει χρησιμος..
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Constantinos-Christidis-Wallarts-%CE%A4%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/109501485789082
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ kaisari marina,,pws kanoyme aithma filias dne kserw mn gelate!!gt exw kairo na mpo k to ksexasa
καλημερα τατιανα μου ναι αυτο ειναι!!!αλλα μαλλον θα το αλλαξω ,δηλ γτ εμενα μου σπανε τα νευρα ολοι,χθεσ ανοιξα τ skype κ το εχω μονιμα ανοιχτο γτ εχω ξεχασει τον κωδικο,κ το ειπα πανω απο 10 φορεσ στον αδερφο μου να μν το κλεισει γτ δνε μπορω να μπω μετα κ ουτε το email θυμαμαι,κ το εκλεισε για να προσπαθησει να μπει αυτοσ γτ ουτε αυτοσ θυμοταν το δικο του θα τρελαθω τελειοσσσ,αμαν πια μου εχουν σπασει τα νευρα ολοι τωρα τελευταια ....τι να πωω δηλ επιτηδεσ το κανουν..οποτε θα ανοιξω αλλο κ φτου κ απο την αρχητατιανα έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ kaisari marina,,pws kanoyme aithma filias dne kserw mn gelate!!gt exw kairo na mpo k to ksexasa
kaisari marina1 εισαι ε? σε εκανα αιτημα
θα βαλεισ κ την μικρη στην θαλασσα....ηρθε ο αντρασ σου τστιανα δεν βρηκε δουλεια!!!τατιανα έγραψε:Γειααα εδω και εμεις!
Σημερα γιορταζει ο πολιουχος της πολης και δεν δουλευει ο αντρας μου και αραζουμε στο σπιτι!
Το απογευμα λεμε να παμε για μπανιο, εγω δεν θα κανω γιατι δεν εχω μαγιοοοο
χαχχαχα
Εδω εχει δροσια αυτες τις μερες ευτυχως!
Κοριτσια η μικρη 2 φορες ηδη κανει κακα καθε 2 μερες γεμιζει 2 πανες χαχαχα αλλαζει καθε μερα αυτο το παιδι συνηθειες!
marinaki <3 <3 έγραψε:θα βαλεισ κ την μικρη στην θαλασσα....ηρθε ο αντρασ σου τστιανα δεν βρηκε δουλεια!!!τατιανα έγραψε:Γειααα εδω και εμεις!
Σημερα γιορταζει ο πολιουχος της πολης και δεν δουλευει ο αντρας μου και αραζουμε στο σπιτι!
Το απογευμα λεμε να παμε για μπανιο, εγω δεν θα κανω γιατι δεν εχω μαγιοοοο
χαχχαχα
Εδω εχει δροσια αυτες τις μερες ευτυχως!
Κοριτσια η μικρη 2 φορες ηδη κανει κακα καθε 2 μερες γεμιζει 2 πανες χαχαχα αλλαζει καθε μερα αυτο το παιδι συνηθειες!
ΟΥΜ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Κ ΕΧΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΝΙΚΗ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΠΟΠΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ..ΟΣΟ ΓΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΜΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΤΑΝ ΑΛΛΟ Κ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΦ Κ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΚΑΣΑ ΠΙΑ....ΧΘΕΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΜΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΜΑΠΑΡΑ ΜΕΡΙΚΑΑ...Κ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΝΟΥΝ Κ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΧΘΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ...ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑmpempakos7 έγραψε:Ευτυχως φυσάει λίγο μαρίνα και είναι ωραία,τατιανα καλα να περάσετε αν πάτε για μπάνιο μονο πρόσεξε την μικρούλα μην κρυωσει εκει θα έχει και πιο πολυ δροσια απο εδω.
Μαρίνα είναι καλη ιδέα και αν πιάνουν τα χέρια σου πιστευω θα παει καλα,πολλοι το κάνουν άλλωστε αυτο σε κατι που πιάνουν τα χέρια τους μια φίλη μου κάνει κοσμήματα και βγάζει πολυ καλοχαρτζιλίκι,να φτιάξεις και μια ομάδα στο φέσι για να τα βλέπει κόσμος!καλη αρχη
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης