Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
117 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 117 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 42]

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα ειναι anastacia karami  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 18 215994  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 18 215994

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσαρες μου δειτε τι βρηκα!!!!δεν παιζετε ο ανθρωπος!!!μπορει να σας φανει χρησιμος..
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Constantinos-Christidis-Wallarts-%CE%A4%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/109501485789082

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?
Μαρίνα μου μην στεναχώριεσαι το μωρακι μάλλον τον ενοχλούντα διντακια του,ταλαιπωρείται και αυτο και έμενα όλη μέρα τηχούφτα στο στόμα και σανα βλέπω τα μπροστινά ουλα πιο φουσκωμένα τι να κάνουμε υπομονη ...εντάξει τους ξέρεις τώρα τους άντρες δουλεύουν και τόσες ώρες και αυτοί...πάλι καλα που έχουν και δουλεια...
Ευτυχώς εμενα την νύχτα κοιμάται πολυ καλα ελπιζω να μην αλλάξει αυτο όλη την ημέρα σχεδόν θέλει αγκαλια πάντως.
Εγω δεν έχω ρε κορίτσια Skype να φτιάξω αν είναι να μιλάμε...

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
crazymama27 έγραψε:κοριτσαρες μου δειτε τι βρηκα!!!!δεν παιζετε ο ανθρωπος!!!μπορει να σας φανει χρησιμος..
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Constantinos-Christidis-Wallarts-%CE%A4%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82/109501485789082

Είναι πολυ ωραία αλλα πιστευω θα είναι πολυ ακριβά χαχα.και μακρης είναι πολυ καλός αλλα που να βρεθούν τόσα λεφτά.ειναι υπέροχα πάντως!!!

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ kaisari marina,,pws kanoyme aithma filias dne kserw mn gelate!!gt exw kairo na mpo k to ksexasa

kaisari marina1 εισαι ε? σε εκανα αιτημα

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:
marinaki <3 <3 έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ kaisari marina,,pws kanoyme aithma filias dne kserw mn gelate!!gt exw kairo na mpo k to ksexasa

kaisari marina1 εισαι ε? σε εκανα αιτημα
καλημερα τατιανα μου ναι αυτο ειναι!!!αλλα μαλλον θα το αλλαξω ,δηλ γτ εμενα μου σπανε τα νευρα ολοι,χθεσ ανοιξα τ skype κ το εχω μονιμα ανοιχτο γτ εχω ξεχασει τον κωδικο,κ το ειπα πανω απο 10 φορεσ στον αδερφο μου να μν το κλεισει γτ δνε μπορω να μπω μετα κ ουτε το email θυμαμαι,κ το εκλεισε για να προσπαθησει να μπει αυτοσ γτ ουτε αυτοσ θυμοταν το δικο του θα τρελαθω τελειοσσσ,αμαν πια μου εχουν σπασει τα νευρα ολοι τωρα τελευταια ....τι να πωω δηλ επιτηδεσ το κανουν..οποτε θα ανοιξω αλλο κ φτου κ απο την αρχη

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια που χαθηκατε ολες??εμεις καλα είμαστε δουλειές,λαϊκή σήμερα και τώρα ξαπλώσα λίγο...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mpempakos7"]Καλησπέρα κορίτσια που χαθηκατε ολες??εμεις καλα είμαστε δουλειές,λαϊκή σήμερα και τώρα ξαπλώσα λίγο...[/quote TI KANEIS ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ,Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΦΥΣΑΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ..Κ ΕΜΕΙΣ ΞΑΠΛΩΣΑΜΕ Κ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΟ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Κ ΚΟΡΝΑΡΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ

τατιανα

τατιανα
Γειααα εδω και εμεις!
Σημερα γιορταζει ο πολιουχος της πολης και δεν δουλευει ο αντρας μου και αραζουμε στο σπιτι!
Το απογευμα λεμε να παμε για μπανιο, εγω δεν θα κανω γιατι δεν εχω μαγιοοοο
χαχχαχα
Εδω εχει δροσια αυτες τις μερες ευτυχως!
Κοριτσια η μικρη 2 φορες ηδη κανει κακα καθε 2 μερες γεμιζει 2 πανες χαχαχα αλλαζει καθε μερα αυτο το παιδι συνηθειες!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Γειααα εδω και εμεις!
Σημερα γιορταζει ο πολιουχος της πολης και δεν δουλευει ο αντρας μου και αραζουμε στο σπιτι!
χαχχαχα
Κοριτσια η μικρη 2 φορες ηδη κανει κακα καθε 2 μερες γεμιζει 2 πανες χαχαχα αλλαζει καθε μερα αυτο το παιδι συνηθειες!
θα βαλεισ κ την μικρη στην θαλασσα....ηρθε ο αντρασ σου τστιανα δεν βρηκε δουλεια!!!

τατιανα

τατιανα
marinaki <3 <3 έγραψε:
τατιανα έγραψε:Γειααα εδω και εμεις!
χαχχαχα
θα βαλεισ κ την μικρη στην θαλασσα....ηρθε ο αντρασ σου τστιανα δεν βρηκε δουλεια!!!

Να την βουτηξω δεν νομιζω αλλα λιγο θα βρεξουμε ποδαρακια!
Ναι εχει καιρο που ηρθε,βρηκε μια δουλεια αλλα δυσκκολα αν δουλευει μονο ο ενας οποτε προς το παρον το τρεναραμε αλλα ακομα το σκεφτομαστε!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΑΛΙΑ,ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΙΖΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑΑΑ...ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΗ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΑΣΠΡΕΣ Κ ΓΑΛΑΖΙΕΣ Κ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....Κ ΘΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΑΩ

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευτυχως φυσάει λίγο μαρίνα και είναι ωραία,τατιανα καλα να περάσετε αν πάτε για μπάνιο μονο πρόσεξε την μικρούλα μην κρυωσει εκει θα έχει και πιο πολυ δροσια απο εδω.
Μαρίνα είναι καλη ιδέα και αν πιάνουν τα χέρια σου πιστευω θα παει καλα,πολλοι το κάνουν άλλωστε αυτο σε κατι που πιάνουν τα χέρια τους μια φίλη μου κάνει κοσμήματα και βγάζει πολυ καλοχαρτζιλίκι,να φτιάξεις και μια ομάδα στο φέσι για να τα βλέπει κόσμος!καλη αρχη

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempakos7 έγραψε:Ευτυχως φυσάει λίγο μαρίνα και είναι ωραία,τατιανα καλα να περάσετε αν πάτε για μπάνιο μονο πρόσεξε την μικρούλα μην κρυωσει εκει θα έχει και πιο πολυ δροσια απο εδω.
Μαρίνα είναι καλη ιδέα και αν πιάνουν τα χέρια σου πιστευω θα παει καλα,πολλοι το κάνουν άλλωστε αυτο σε κατι που πιάνουν τα χέρια τους μια φίλη μου κάνει κοσμήματα και βγάζει πολυ καλοχαρτζιλίκι,να φτιάξεις και μια ομάδα στο φέσι για να τα βλέπει κόσμος!καλη αρχη
ΟΥΜ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΩΡΑΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ Κ ΕΧΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΝΙΚΗ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΠΟΠΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ..ΟΣΟ ΓΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΜΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΤΑΝ ΑΛΛΟ Κ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛΦ Κ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΣΚΑΣΑ ΠΙΑ....ΧΘΕΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ-ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΜΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΜΑΠΑΡΑ ΜΕΡΙΚΑΑ...Κ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΝΟΥΝ Κ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΧΘΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΦΤΙΑΧΝΑΝΕ ...ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕ ΒΡΕΕΕΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑ ΟΥΜ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ.......ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΜΕΝΗ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.....ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ Κ ΑΠΟ ΠΟΝΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΠ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΧΑΛΙΑΑΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,,Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΕΣ ΓΕΛΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΝΟΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΘ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΗΣ ΓΤ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΗ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ...Κ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΗΛΦ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ,Κ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΘΕΙΑ ΕΔΩ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΝΑΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΔΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ Κ ΞΑΝΑΠΕΡΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΛΕΕΕΙ ΠΑΡΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ,Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛΦ Κ ΤΣΙΡΙΖΕ ...Κ ΤΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΗΛ Κ Η ΧΑΡΑ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛ Η Η ΧΑΖΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΡΕ Κ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ Κ ΑΚΟΥΓΑ Κ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ,Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ,Κ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΓΥΡΙΣΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΦΩΝΑΖΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΕΣ ΤΗΛΦ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Κ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΝ ΕΙΧΑ ΦΩΝΑΞΑ Κ ΣΤΗΣ ΔΥΟ ΝΑ ΒΓΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΡΑΑΑΑ ,Κ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Κ ΕΦΥΓΕ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η..Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΖΩΡΕΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΤ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ Κ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΖΩΡΙΑ ΤΗΣ......ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΤΩΡΑ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑ Κ ΤΗΣ ΦΩΝΑΞΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.....Κ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΑ ΔΕΝ ΗΤΝΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ.....Κ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΝΕ ΜΕ ΠΕΙΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΦ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΜΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΛ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ,ΓΤ ΕΙΝ ΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ,ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΗΛΦ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ Κ ΜΟΛΛΙΣ ΤΗ Σ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΞΕ ΥΦΟΣ Κ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΑΑΑ ΣΚ@!# ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ ΔΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ,Κ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ Η ΟΧΙ,ΜΕΝΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΑΚΡΥΑ Κ ΟΥΤΕ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΙΡΕ ΤΗΛΦ ΝΑΜΚΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑΑ

τατιανα

τατιανα
Τι εγινε σημερα ολες τρεχουμε??
Εγω ολη μερα δεν μπηκα και μου λειψατε καλε!
Η μικρη κοιμαται και ελπιζω να μην ξυπνησει για να χαλαρωσω λιγο, πηραμε και σουβλακιαα (ετσι περιμενω να χασω κανα κιλο εγω)!
Τελικα για μπανιο δεν πηγαμε γιατι φυσουσε!
Μαρινακη καλη η ιδεα για τα σανδαλια αν μπορεσεις βαλε καμια φωτο να δουμε τι εφτιαξες.Οσο για το αλλο τι να πω δυστηχως και οι συγγενεις κανουν πολλες βλακειες, απαραδεκτη η θεια σου και αντε δεν κρατηθηκε και φωναζε επρεπε να ζητησει συγνωμη αλλα να μην ενδιαφερθει για το μωρακι που ξερει οτι εχει και θεματακι τι να πω!Μην σε στεναχωρουν αυτα ξερω ειναι πικρα και εγω περιμενα απο πολλους να ενδιαφερθουν και δεν..εδω απο μια φιλη που νομιζα οτι ειναι καλη φιλη εφερε δωρο μια σαλιαρα κ μασητικο απο τζαμπο 2 ευρω τα ειδα ξενερωσα απιστευτα γιατι ενταξει δεν ειχε 5-10 ευρω να παρει κατι πιο αξιοπρεπες?τι ειναι το παιδι μου γυφτακι?τελος παντων στο λεω για να δεις οτι παντου συμβαινουν!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσια.που είστε καλε?εγω μπήκα σήμερα αλλα είδα οτι δεν είναι καμια και λέω ΑΣΕ γράφω αργότερα.
Μαρίνα μην στεναχώριεσαι αυτα συμβαίνουν,γραφτούς και εσύ....
Τατιανα ασε εγω κουμπάροι μου κιόλας που έχουν τρία παιδιά το ένα έχω βαφτίσει και αν δεν έχω πάρει δώρα τόσα χρόνια σε όλους σε γιορτές γενέθλια και συνέχεια δηλαδή και καλα πράγματα,και πιο παλιά επειδη τα αγαπάω πυ συνέχεια δώρα και όταν ακομα είχα μισθό 300 ευρω στο τραπέζι για το γάμο επειδη κάναμε πολιτικο έφερε μια γλάστρα των 5 €, και στα γενέθλια μου ένα φυλάρι απο δικό της,εντάξει δεν λέω υπάρχει κρίση και έχουν δάνεια και τρία παιδιά αλλα όχι και έτσι και δεν είναι οτι με νοιάζει αλλα πρόπερσι που είχαν έρθει τα μικρά να πουν τα κάλαντα η μαμα μου τους έδωσε 2€ αυτα είχε δηλαδή και είναι τόσο χαζη που το σχολίασαν μπροστά μου και έγινε χαμός τότε,και γενικα αν δεν έχουν δει απο εμάς τους κράταγε η μαμα μου τα παιδια ολα με 300€ και τα ταισα με κιόλας.....

Κατα τα αλλα πήγαμε βόλτα και μετα κατσαμε εκει που δουλεύει ο αδερφός μου και τσιμπισαμε καλός ήταν ο μπεμπης τώρα τεζαρε ήταν απο τις 8 ξυπνιος....

τατιανα

τατιανα
καλημεραα!
τι κανετε κοριτσια??μπανακια, βολτιτσες??
εμεις χθες πηγαμε θαλασσα, εγω δεν εκανα μπανιο αλλα της μικρης της βρεξαμε τα ποδαρακια ειχε πολυ πλακα ετσι οπως κοιτουσε την θαλασσα!
Σημερα ισως παμε παλι.
αχ εχω θεμα..παρασκευη θα παμε θεσσαλ κ σκεφτομαι πως θα αντεξει στο καρεκλακι!θα ουρλιαζει 1,5 ωρα???αγκαλια ειναι επικινδυνο αλλα κ παλι κλαιει, δεν το θελει το αυτοκινητο καθολου!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!Καλημερα !!!!Κουκλες τι κανετε?????Εμεις ειμασταν ολο βολτα το σκ και δεν προλαβα να μπω καθολου!!! Τατιανα μην αγχωνεσε και εγω ετσι ελεγα και το εβγαλε ολο το ταξιδι κοιμισμενος ουτε για φαγητο δεν σηκωθηκε !!!!!Μαρινακη αμα πιανουν τα χερακια σου καλη ιδεα !!Οσο για το αλλο μην ασχολεισαι κοριτσακι μου !! Αχ!!Τι θα γινει με αυτο το φαι?? Ναι μεν τρωμε αλλα πιατο να αδειασει δεν το εχω δει παντα το αφηνουμε λιγο μετα το μισο !! Κοριτσια το πηρα αποφαση μολις ξεκινησουμε και το 3ο γευμα θα το κοψω τον θηλασμο .... Sad Sad Sad και αυτο γιατι βλεπω τον νεαρο οτι δεν ξεκολλα απο πανω μου !!Ειδικα την ωρα του φαγητου και του υπνου!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα βρε κοριτσια μου και εμεις μια απο τα ιδια ολο το σκ βολτα ημασταν στο εξοχικο β.ευβοια χαλαρωσα εκει και σημερα πλενω και σιδερωνω απο το πρωι εκει ξεκουραζομαι και εδω στο σπιτι κουραζομαι αχ.
Εμενα και την κρεμα και το μεσημεριανο την κρεατοσουπα δηλαδη την τρωει ολη οσο για τον θηλασμο τον εκοψα πριν λιγες μερες γιατι περνω φαρμακευτικη αγωγη και ειμαι πολυ στεναχωρημενη δεν περιμενα οτι θα μου κακοφανει τοσο πολυ βεβαια ακομα βγαζω σταγονες και σκεφτομαι οταν τελειωσω την θεραπεια να τον ξαναβαλω στο στηθος γαιτι μου ειπαν οτι θα ξανακατεβει γαλα ελπιζω να ισχυει.
Με τα δοντια πως τα πατε ?εμας εχει αρχισει και φαινεται το πρωτο δοντακι πιστευω σε λιγες μερες να βγει γιατι δεν αντεχω αλλο ξυπναει στον υπνο του και γκρινιαζει την νυχτα αφηστε που σημερα μου ανεβασε δεκατα και εχω σκασει Crying or Very sad

tomaraki

tomaraki
Εμεις με τα δοντακια τιποτα ακομα.....!!Το μονο που αισθανομαι οταν βαζω χερι ειναι οτι σε καποιο σημειο ειναι λιγο τραχυ !!Αχ εμενα σουζαν δεν το αδειαζει!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια!

Εύη μη στεναχωριέσαι που δεν αδειάζει το πιάτο με το φαΐ. Μπορεί να χορταίνει ο γαμπρούλης μου Very Happy . Κάνει και ζέστη. Μην μου τον παχύνεις πολύ Very Happy . Ο γιατρός τι σου έχει πει; Όσο για τον θηλασμό, εσύ θα κρίνεις τι είναι καλύτερο για την περίπτωσή σας. Εαν πιστεύεις ότι θα δυσκολευτείς πολύ να αποθηλάσεις πιο μετά... Πάντως δεν είναι ανάγκη να το κόψεις μαχαίρι. Κάντο σταδιακά έτσι ώστε να αποθηλάσεις με φυσικό τρόπο. Μην πάρεις χάπια και τέτοια πράγματα.

Σούζαν, όπως είπες και εσύ, μετά την αγωγή με τα φάρμακα προσπάθησε πάλι να τον βάλεις στο στήθος. Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορείς να πάρεις και μαγιά μπύρας ή τριγωνέλλα. Ίσως βοηθήσουν...

Εγώ εδώ και λίγες μέρες παίρνω μαγιά μπύρας γιατί η μικρή άρχισε να μην κάθεται αρκετά στο στήθος και να κλαίει για μπιμπερό με ξένο Sad
Με νευρίασε και ο άντρας μου γιατί εκεί που δίναμε 90 γρ. συμπλήρωμα, έλεγε ότι πρέπει πλέον να δίνουμε 120 γρ. γιατί το μωρό μεγαλώνει και θέλει περισσότερο. Εγώ να του λέω ότι και με τα 90 γρ. μια χαρά βάρος παίρνει και δεν κλαίει. ΌΧΙ αυτός. Εκεί το δικό του. Και όταν είδε ότι η μικρή πείρε 750 γρ. μέσα σε 10 μέρες φρίκαρε και θέλει να ξαναγυρίσουμε στα 90 γρ. Εμένα όμως νιώθω ότι μου έγινε η ζημιά, γιατί η μικρή καθόταν λιγότερο στο στήθος επειδή χόρταινε με το ξένο. Τέλος πάντων. Όσο τραβήξει...
Α! Μου φαίνεται μας ματιάσανε. Από εκεί που η μπέμπα κοιμότανε κατά τις 10-11 και ξύπναγε 7-8, τώρα μου ξυπνάει κάθε μέρα και νωρίτερα. Μια στις 6, μια στις 5 και σήμερα στις 4. Και δεν ξανακοιμάται ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα
Ευη και εγω θα σου πω να μην αγχωνεσαι καθε παιδακι εχει τον ρυθμο του, αν δεν θελει να φαει αστον ξερει αυτος!αρκει που τρωει εστω και λιγο!

Σουζαν μετα φαρμακα που περνεις δεν κανει να θηλασεις?αν θελεις ξερω μια σελιδα που στεκαρεις οποιοδηποτε φαρμακο αν ειναι συμβατο!Οπως και να εχει προσπαθησε μετα και οτι γινει!

Μαρια κακως τον ακουσες τον αντρα σου γιατι σε αυτη την ηλικια 120γρ ειναι το συνολο που πρεπει να τρωνε!Παντως αν θελεις να σου πω μια σελιδα να αγορασεις τριγωνελλα απο αμερικη πιο φτηνα απο εδω, εγω εκ τβν υστερων το ανακαλυψα, γιατι η μαγια μπυρας δεν μου εκανε τιποτα!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσια ταισα το αντρακι μου του εδωσα ντεπον και τωρα κοιμαται μου ανεβασε στην αρχη δεκατα και μετα πηγε 37.8 ειμαι τοσο μα τοσο στεναχωρημενη μεσα σε λιγη ωρα εγιναν αυτα ποσο γρηγορα ανεβαζουν θερμοκρασια μιλησα με την γιατρο και μου ειπε να του βαζω θερμομετρο συχνα και αυριο να τον παω να τον δει να τον αφησω σημερα να δουμε πως θα εξελιχθει στις 15 ειναι η βαφτιση και ελπιζω να μην ειναι αρρωστος ο καημενος,οσο για τα φαρμακα ο γυναικολογος μου ειπε να θηλασω αλλα περνανε στο γαλα οποτε και φοβηθηκα βγαζω με το χερι τις σταγονες που τρεχουν και σε 3 μερες που τελειωνω την θεραπεια θα τον ξαναβαλω διαβασα οτι μπορω να το κανω αυτο

tomaraki

tomaraki
Μαρακι πως γινεται με φυσικο τροπο ???????Ηδη εχουμε κοψει 2 γευματα (φρουτοκρεμα και απογευμα)... Δεν θελω αλλα τον βλεπω οτι θα ταλαιπωρηθουμε πολυ !!Ενω τωρα δεν πολυ καταλαβαινει και θελω να πιστευω οτι δεν θα εχουμε δραματα!!Αυριο παμε παιδιατρο και θα τα ρωτησω ολα!!Ωχ!!Περαστικουλια σουζαν μου ελπιζω να ειναι απο το δοντακι και να μην εχει κρυωσει!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις