Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ....ΕΜΕΝΑ Η ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΨΙΛΟΚΑΤΑΘΛΗΨΗ.....ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΝΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ Κ ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 2 ΩΡΕΣ,ΑΝ ΔΝΕ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΨΥΧΕΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ Κ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟ ΑΛΛΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟ Κ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΜΗ ΤΟΝ ΜΙΣΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ,ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟ......Κ ΟΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ Κ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ....ΓΙΑ ΟΛΑΑΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....ΕΓΩ ΠΕΘΑΝΑ ΧΘΕΣ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΗ ΜΟΥ..........

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαρινακι μου κατα λαθος μπηκα στο θεμα σας και διαβασα αυτα που γραφεις.γιατι κοπελα μου,τι εγινε?τι ειναι αυτα που λες.κλαψε να ξασπασεις αν θελεις αλλλα ψυχραιμια.ασε λιγες μερες να περασει ο θυμος και μετα καθιστε να μιλησετε.ηρεμα και ωραια.και εμεις ειχαμε μαλωματα και καυγαδες οταν γεννηθηκε η μεγαλη μου.ειναι λογικο θα ελεγα,ειναι μια καινουρια κατασταση που θα συνηθισετε σιγα σιγα.

tomaraki

tomaraki
βρε μαρινακη!!!!!!!!!!!!Τι ειναι αυτα ??????Μην κανεις ετσι !!!Ηρεμησε !!!!!!!!!Κλαψε !!!!!!!!!!Εαν θελεις ανοιξε μας την καρδουλα σου!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια...βλέπω βόλεϊ τόσες και μπανακι;!!μπραβο σας.εμεις ήσυχο σκ είχαμε.πηγαμε και βόλτες.
Σουζαν μάλλον απο το δόντακι θα είναι αλλα αφού θα σε δει και ο γιατρός μην αγχωνεσαι όσο για το θηλασμο προσπάθησε το αξίζει καλη επιτυχία να έχεις και περαστικα ολα καλα θα πανε μέχρι την βάφτιση.
Ευη δωστουχρονο μέχρι να προσαρμοστεί με τις τροφές,και μη κόβεις μωρε τον θηλασμο μπορει και ο μπεμπης να μην είναι έτοιμος ακομα,είναι και παρηγοριά για τα διντακια του...για να το θέλει τόσο ακομα δεν είναι έτοιμος να αποθηλασει,μην του το στερείς αυτόν να σε καθοδηγήσει μετα θα μας λείπει...
Ασε που αν δεν είχα αυτο δεν θα κοιμόταν τώρα τον βάζω εκει και νανουριζεται...είναι κριμα να έχεις γάλα και να το κόβεις ,τουλαχιστον σκέψου το.

Μαρίνα κούκλα μου τι επαθες ξαφνικά ηρεμήσε και μην λες τέτοια πράγματα μόλις ηρεμησετε θα συζήτησετε και θα δείτε τι φταίει,έχεις το παιδάκι σου και αυτο καταλαβαίνει όταν εισαι χάλια.τωρα εισαι έτσι και τα βλέπεις ολα χάλια!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*βολτες ήθελα να πω όχι βόλεϊ χαχα

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαρινακη τι επαθες βρε κοριτσι μου?

τατιανα

τατιανα
Μαρινακη κοριτσι μου τι εγινε??Εμεις εδω ειμαστε σαν ψυχοθεραπεια οτι θελεις εμεις ειμαστε εδω!
Μακαρι να εισαι καλυτερα τωρα..

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ειχαμε πολυ δυσκολη νυχτα χτες με τον αντρα μου ξυπνησε το μωρο στις 3.30 και ψηνοταν στον πυρετο ανεβασε 39 το εντερο μου χαλια επαθα τυμπανισμο και ποναω απο την στεναχωρια τωρα εχει παλι πυρετο και ουτε ορεξη να φαει στις 11 εχω ραντεβου στην παιδιατρο παω να ετοιμαστω και μολις γυρισω θα μπω να σας πω τα νεα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια .αχ βρε σουζαν κριμα το παιδάκι καλοκαιριατικα....μακαρι να περάσει γρήγορα,υπομονη!περιμενουμε νέα.
Μαρίνα κανένα νέο κορίτσι μου εισαι καλα??

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια γυρισαμε δυστυχως αυριο θα παμε για εξεταση ουρων μακαρι να μην ειναι ουρολοιμωξη γιατι 2 χρονια ταλαιπωρουμε και ειναι επωδυνο παθολογικα ευρηματα δεν βρηκε ολα καθαρα ειναι ειμαι σκασμενη ευχομαι να ειναι μονο μια απλη ιωση με πυρετο και τιποτα αλλο

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΟΥΖΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ,ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Κ ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΒΓΗΚΑΑΑΑΑ,Κ ΗΡΘΕ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΙΛΗΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΑΙΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΙΝΑΙ Η 2 ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΟΡΕΣΩ ΠΟΤΕΕΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 2!!!ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ ΔΝΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ......ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΥ ,ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,Κ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΓΤ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΛΦ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΠΤ ΜΙΛΑΜΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΣΑΚΟΘΗΚΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ Κ ΚΑΤΑΛΥΞΑΜΕ ΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΑΑ  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 19 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 19 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 19 534787  ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-ΜΑΡΤΙΟΥ 2012  ##2 <3<3 - Σελίδα 19 534787 ¨ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.....ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ Κ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΤΕ,ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟ ΝΑ ΦΥΓΩ...Κ ΟΥΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΠΤ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΖΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ....

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικα βρε σουζαν μου ολα να πανε καλα με το μικρούλι μακαρι να μην είναι ουρολοιμωξη!
Βρε μαρίνα μου γιατι τόσο χάλια ηρεμήσε και μην απογοητεύσαι εσυ ξέρεις βέβαια τι είναι καλύτερο για σένα και το μικρό σου!ελπιζω να πανε ολα καλα τι να πω.....

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia mou Smile

souzan, perastika sas koukla mou!

marinaki.. ela vre glykeia mou... esy koita na hremhseis giati to katalavainei to antraki sou!

oti kai na ginei koritsi mou, emeis eimaste edw gia na se akousoume kai na sou kanoume estw kai virtual mia megalh aggalia!

Ta alla ta koritsia ti kanoun? pws einai ta mpempakia sas?

Emeis kala.. o mikros megalwnei kai exei ginei enas kouklos, alla kai ena terataki mazi... kovei voltes mes sthn kounia, fysika kai den ton afhneis mono kapou allou, giati kanei proves na mpousoulhsei... kai proxwra kai merika ekatosta kathe mera.. opote fovamai!

Telika thn froutokrema skonh thn ekopsa, kai tou dinw mono frouta kai trwei poly kala... Smile

alla mas talaipwroun ta oula mas.. poly poly omws... ax na skasei kanena dontaki na hsyxasoume ligo vre!

A kai h ypithesh yiothesias, paei pisw... Htan thn pempth na ginei to dikasthrio, alla h koinwnikh leitourgos oute kan hr8e akomh na mas eleksei, opote xwris thn ekthesh ths... papala!

Kai to epomeno dikasthrio ton septemvrh, mia kai twra kanoun diakopes... Eimai na skasw!!!!!!!!!!!

Hlpiza na teleiwname twra sta konta, gia na kanw thn vaftish ton avgousto pou tha erxotan kai h mama mou kai h nona tou apo germania... Twra tipote...

Tha ta akyrwsw ola.... kai mallon pame xristougenna..

eleos pia afto to kratos lemeeeeeeeeeeeee

tomaraki

tomaraki
Κοριτσαρες μου καλημερα !!!Σε λιγο παμε παιδιατρο και εχω ενα αγχος !!!!Αμαν καθε μηνα ουτε εξετασεις να εδινα !!!!!!Σουζαν μου περαστικουλια και πραγματικα ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη !!!Γιατι θα ταλαιπωρηθει το αντρακι μας !!Το ειχε παθει και ο ανιψιος μου και αυτος λιγες μερες πριν βαφτιστει και το καημενο ακομα και εκεινη την μερα ειχε πυρετο!!!Ελπιζω να μην ειναι αυτο !!!Φιλακια πολλα να του δωσεις !!!!Πετρινι μου να ρωτησω κατι αδιακριτο ????Το μωρακι σου το εχεις υιοθετησει ???????Γιατι δεν καταλαβαινω ...συγνωμη εκ των υστερων δεν θελω να δημιουργησω θεμα !!Γιατι δεν κανετε την βαφτιση ??Και μετα να γινει το δικαστηριο τι εγινε ???

xrysaki!

xrysaki!
κοριτσια συγνωμη που μπαινω ετσι στο θεμα σας ομως διαβασα αυτα που εγραψε το μαρινακι κ στεναχωρηθηκα..μαρινα σε καταλαβαινω παρα πολυ γιατι εχω περασει πολλες καταστασεις στη ζωη μου κ εγω..να εισαι δυνατη για το παιδακι σου..ξερω πονας πολυ ομως κανε λιγο υπομονη.αν χρειαστεις καποιον ανθρωπο να μιλησεις στειλε μου..εγω θα ειμαι εδω..

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στεναχωρηθηκα βρε μαρινακη μου με αυτα που διαβασα το κινητο μου το εχεις οτι χρειαστεις μην διστασεις και εγω να σου πω την αληθεια ηθελα να σε παρω τηλ αλλα ντραπηκα λεω κατσε να της στειλω μηνυμα αν θες παντως σε παιρνω τηλ.
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση ειμαι χαλια γιατι σκεφτομαι μην εχει κατι τετοιο και ταλαιπωρειτε αφηστε που επειδη ειναι μικρουλης θα εχουμε θεμα μην χρειαστει να νοσηλευτει και σε λιγες μερες ειναι η βαφτιση

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκέψου θετικά βρε σουζαν μου,μπορει να είναι και ίωσουλα κυκλοφορεί απο οτι διάβασα και στο φέις πολλές μαμάδες λενε για υψηλό πυρετό.
Πέτρινι εύχομαι να πανε ολα καλα και να τελείως είτε όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ευη μην αγχωνεσαι βρε ολα καλα θα πανε και εμεις μέχρι την Παρασκευή θα πάμε για εμβόλιο...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ισωσ να βιαζομαι να περνω αποφασεις αλλα αυτην την στιγμη δεν θελω ουτε να τον βλεπω ,τον βλεπω κ λεω δεν μπωρει να το κανε αυτο δεν μπωρεισ σε μενα που μεχρι προχθες με αγαπουσε ετσι ελεγε κ μεχρι που γεννησα ολα γυρισαν τουμπα....καποια στιγμη θα σασ πω...να ειστε καλα παντωσ κ σασ ευχαριστωω πολυ

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tomaraki έγραψε:Κοριτσαρες μου καλημερα !!!Σε λιγο παμε παιδιατρο και εχω ενα αγχος !!!!Αμαν καθε μηνα ουτε εξετασεις να εδινα !!!!!!Σουζαν μου περαστικουλια και πραγματικα ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη !!!Γιατι θα ταλαιπωρηθει το αντρακι μας !!Το ειχε παθει και ο ανιψιος μου και αυτος λιγες μερες πριν βαφτιστει και το καημενο ακομα και εκεινη την μερα ειχε πυρετο!!!Ελπιζω να μην ειναι αυτο !!!Φιλακια πολλα να του δωσεις !!!!Πετρινι μου να ρωτησω κατι αδιακριτο ????Το μωρακι σου το εχεις υιοθετησει ???????Γιατι δεν καταλαβαινω ...συγνωμη εκ των υστερων δεν θελω να δημιουργησω θεμα !!Γιατι δεν κανετε την βαφτιση ??Και μετα να γινει το δικαστηριο τι εγινε ???

Tomaraki, nai to eixa pei sthn arxh... sorry Smile
Siga kale mhn dhmiourghseis thema ... katholou mhn to skeftesai!

to antraki mou einai uiothetimeno, to phrame hmerwn sta xeria mas, kai meta arxisame ta diadikastika... twra mas leipei mono na erthei h koinwnikh leitourgos na mas eleksei kai meta na ginei to dikasthrio, to opoio kai tha apofasisei kai typika gia thn yiothesia...

Prin apo afto, den mporw na ton vaftisw, mia kai mexri tote den tha exei to epitheto mas....

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα!

Μαρινα σε σκέφτομαι απο χθες, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι αυτο που σου έκανε αλλα ίσως οντος να είναι καλα να πας στην Μαμα σου μέχρι να ηρεμησετε κ να τα συζητησετε. Μακάρι να πανε όλα καλα!

Σουζαν περαστικά σας, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί το μωρακι αν κ δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση ουρολοιμωξεις!

Κορίτσια εμείς τα ίδια έχουμε την κλασική μας πλέον γκρινιτσα που σταματάει μόνο με αγκαλια, κοιμάται αρκετά αλλα δυστηχως η μόνο αγκαλια η μαζι μου στο πράγματι δεν ξέρω τι την έχει πιασει! Γελάει πλέον κ με ήχο κ γαργαλιεται έχει πολυ πλάκα!

Πέτρινη κουράγιο Μετα δόντια όσο για το άλλο ασε εμπλεξες γιατί απο κράτος έχουμε καταπληκτικό! Εδω εγω ακόμα δεν πήρα τα επιδόματα κ έχασα κ το 6μηνο του ΟΑΕΔ επειδή δεν καταχωρηθηκαν τα ένσημα.. Βγάζουν νομούς χωρίς να μπορούν να τους εφαρμόσουν άμεσα κ την ληρωνουμε εμείς! Υπομονη

tomaraki

tomaraki
Petrini έγραψε:
tomaraki έγραψε:Κοριτσαρες μου καλημερα !!!Σε λιγο παμε παιδιατρο και εχω ενα αγχος !!!!Αμαν καθε μηνα ουτε εξετασεις να εδινα !!!!!!Σουζαν μου περαστικουλια και πραγματικα ευχομαι να μην ειναι ουρολοιμωξη !!!Γιατι θα ταλαιπωρηθει το αντρακι μας !!Το ειχε παθει και ο ανιψιος μου και αυτος λιγες μερες πριν βαφτιστει και το καημενο ακομα και εκεινη την μερα ειχε πυρετο!!!Ελπιζω να μην ειναι αυτο !!!Φιλακια πολλα να του δωσεις !!!!Πετρινι μου να ρωτησω κατι αδιακριτο ????Το μωρακι σου το εχεις υιοθετησει ???????Γιατι δεν καταλαβαινω ...συγνωμη εκ των υστερων δεν θελω να δημιουργησω θεμα !!Γιατι δεν κανετε την βαφτιση ??Και μετα να γινει το δικαστηριο τι εγινε ???

Tomaraki, nai to eixa pei sthn arxh... sorry Smile
Siga kale mhn dhmiourghseis thema ... katholou mhn to skeftesai!

to antraki mou einai uiothetimeno, to phrame hmerwn sta xeria mas, kai meta arxisame ta diadikastika... twra mas leipei mono na erthei h koinwnikh leitourgos na mas eleksei kai meta na ginei to dikasthrio, to opoio kai tha apofasisei kai typika gia thn yiothesia...

Prin apo afto, den mporw na ton vaftisw, mia kai mexri tote den tha exei to epitheto mas....

Τωρα το επιασα !!!!!!Αχ πετρινι μου εισαι αξια κοπελα!!!!Τωρα καταλαβα ...μην στεναχωριεσαι !!!!Ειμαι σιγουρη οτι θα την κανεις και θα ειναι η πιο ομορφη !!!!!!

tomaraki

tomaraki
Καναμε το εμβολιο!!!!Ειμαστε 70ποντους και 8κιλα!!!!!!!!!Πωπω μεγαλωσαμε !!!Απο αυριο χορτοσουπα (πατατα καροτο σελινο κολοκυθακι)!!!!θα εχουμε πολυ γελιο!!!!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε??εμεις καλα ησυχία...
Μπραβο ευκαιρία μια χαρουλα!!ολοκληρος άντρας ο μπεμπακος μας!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΥΤΟ....Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ 650χλμ ΜΑΚΡΥΑ....ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ Κ ΟΧΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΝΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ε ΟΧΙ ,ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΝΕ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΝΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΔΝΕ ΘΥΜΑΣΕ ΔΗΛ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΧΑΙΔΕΥΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ ,Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΟ ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ..ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΝ ΜΕ ΛΕΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Κ ΑΓΑΠΗ ΓΤ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ....ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΧΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΔΙΞΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ,,ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΠΡΑΒΩ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ...ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ....ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΕΥΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΩ...ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΗ ΛΕΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΚΛΑΨΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΗΝΥΣΗ ΑΧ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ

τατιανα

τατιανα
Μαρινάκη οι άντρες είναι εγωιστες δεν λένε εύκολα συγνώμη αλλα συνήθως απο την συμπεριφορά καταλαβαίνεις αν το μετάνιωσε.
Εμείς δυσκολευτικαμε πολυ τον πρώτο χρόνο που παντρευτικαμε γιατί δεν είχαμε συζησει κ όταν εφτασα στο αμην μάζεψα μια βαλίτσα κ είπα πάω στους δικούς μου κ εμένα Πειραιά κ οι γονείς μου Καβάλα!
Με σταμάτησε στα ΚΤΕΛ κ απο τότε έγινε άλλος άνθρωπος!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις