Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
35 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 35 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mpempakos7 έγραψε:καλημερα!!τι κανετε?εμεις χθες η βολτα ηταν αποτυχια οπως και στην αθηνα γκρινιαζε και μου βγηκε η μεση να τον κουβαλαω!
κοιτα μαρια εγω για να τον αφησω χλωμο δεν καθεται ειδικα στην πεθερα μου που δεν την ξερει κιολας...το μονο που δεν ξερω ειναι αν θα μας αφησει σε ησυχια καθολου χιχιχι.ε θα τον εχω αγκαλια τι να κανω...
ζεστη σημερα παλι ουφ....

Α Γεωργία πόσο σε καταλαβαίνω κ μένα έτσι κάνει ακριβώς μόνο αγκαλια με αποτέλεσμα να μην ευχαριστιομαστε βόλτα!

Εμένα χθες ανακάλυψε τα πόδια της κ τώρα όλο τα πιάνει κ προσπαθει να τα βάλει στο στόμα τι γέλιο ριξαμε!
Ήρθαν κ τα πεθερικά κ βλέπω να μου σπάνε τα νεύρα απο τώρα!η πεθερουλα μου γιατί ο Πεθερος μου είναι μια χαρα!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ τατιανα σε καταλαβαινω...και εμενα ενω ειναι καλη ξερεις στο θεμα του παιδιου ολο συμβουλες...δεν μπορω και ενταξει η μαμα μου καμια φορα αμαμ μου πει κατι μπορω να τις πω και κατι,αλλα τωρα....ευτυχως που ειναι πανω κατω το σπιτι αλλιως...χιχι και την περισσοτερη ωρα ειμαι πανω με το μωρο!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα κοριτσακια !!!!!!Ουφ!!Ζεσταινομαστε!!!!!!!!!!Πως περνατε ????

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κοριτσακια!

Έυη εμείς μόνο με κλιματιστικοο

Χθες κάναμε κ το μπανακι μας ωραία ήταν.
Αχ μου το σαλιονουν το παιδάκι μουυυ μπλιαχχχχ!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω, κατα την διάρκεια της μέρας κοιμούνται τα μωρα σας;
Εμένα κάθε 1,5-2 ώρες κοιμαται καλο είναι μόνο που δεν κοιμάται χωρίς εμένα.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια πριν λιγο μπηκα σπιτι ο αντρας μου πηγε στην δουλεια κατευθειαν και εγω βολευω τα πραγματα και ετοιμαζω τα ρουχα για πλυσιμο ημασταν στο εξοχικο 2 μερες και περασαμε πολυ ωραια.
μαρινακη χιλια συγνωμη πριν λιγο ειδα το μηνυμα ειχε κλεισει το κινητο μου και δεν ειχα φορτιστη μαζι
με τα φαγητα πως τα πατε εμενα παλι καλα τρωει τα παντα εκτος απο κοτοσουπα που την κανει εμετο και μου ειπε η παιδιατρος να μην του ξαναδωσω γιατι αυτο σημαινει οτι εχει αλλεργια.
Α και το αλλο που επαθα να σας πω σηκωνομαι σημερα στις 3.30 τα ξημερωματα να παω τουαλετα και τι να δω αιμα αδιαθετησα και εγω μετα απο τοσους μηνες χωρις παεριοδο και μου φαινεται παραξενο το καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν ποναω πριν μεινω εγκυος υπεφερα απο τους πονους

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσια τι κανετε?????

Εγω πηρα μια τρομαρα χθες,ακομα να συνελθω.

Λοιπον μου εχει δωσει μια φιλη ενα παιχνιδι για τη μπεμπα,που ειναι σαν εναν στρογγυλο βρεφοζυγο κ τν βαζεις πανω μπρουμυτα κ απο κατω εχει ενα χαλακι με χρωματα κτλ κ σχεδια κ το παιδι στηριζεται πανω εκει μπρουμυτα κ παιζει.Ε λοιπον το κρεβατι της μπεμπας ειναι διπλα ακριβως απο το κρεβατι της μεγαλης,μονο που στεκεται διπλα στα βαθια σκαλοπατια πουα νεβαινουν για το κρεβατι της μεγαλης.Κι επειδη η μεγαλη σπανια ανεβαινει πανω στις σκαλε κ γω καθαριζα εβαλα αυτο το παιχνιδι στο τελευταιο σκαλοπατι,Κι ανεβαινει η μεγαλη πανω κ δινει μια στο παιχνιδι κ σκαει μεσα στη κουνια πανω στο κεφαλι της μπεμπας,ακουω κ γω σπαραχτικα κλαματα τρεχω βλεπω το παιχνιδι κ το κουτελο τουμπανο,την πιανω την πλενω,βαζω βουτυρο,ειδαμε παθαμε να τν ηρεμησουμε κ να προσπαθουμε να της βαζουμε λιγο παγο κ μολις τν ακουμπουσαμε σπαραζε μαλλον επειδη ηταν παγωμενο.Πηρα τν παιδιατρο τηλ κ μ ειπε αν δν κανει εμετο η αν αλλαξει η διαθεση της κτλ να την παω,αν δν ειναι φυσιολογικο παιδι οπως το ξερω,μεχρι να μιλησω μαζι τ η μπεμπα γελουσε με την μεγαλη κ τν μπαμπα της,την κοιμησα μετα γτ ηταν ωρα να κοιμηθει κ να ηρεμησει κ ξυπνησε μονη της μετα απο μια ωρα,κανονικα ξερω δν θελει υπνο,αλλα ηταν η ωρα της κ μ λεει ο παιδιατρος κοιμισε την αλλαξυπνα της σε1ωρα,κι αυτη ξυπνησε μονη της.

Κοριτσια να μου πηγε,φοβηθηκα παρα πολυ,τρελαθηκα,δν ηξερα τ να κανω,κ ειχα κ τη μεγαλη να κλαιει γτ νομιζε οτι αυτη φταιει που εγινε αυτο κ να προσπαθουμε να ηρεμησουμε κι τις 2.

Ευτυχως μεχρι το βραδυ ηταν φυσιολογικη.

Βουτυρο να ξερετε κανει θαυματα σε χτυπηματα

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?
εγω κοριτσια το ειπα μας εχουν ματιασει την ομαδα δεν εξηγηται αλλιως ολο ατυχηματα...παλι καλα ποπη που δεν χρειαστηκε να πατε νοσοκομειο.για το βουτηρο το ξερω και εγω σε περιπτωση χτυπηματος αλλα αχρειαστο να ειναι!
σουζαν μπορει να αδιαθετησες επειδη σταματησες τον θηλασμο..για φαγητο εμεις ακομα μονο γαλα...
τατιανα και εμενα κοιμαται αρκετα [παλι καλα δλδ,απο την ωρα που θα ξυπνησει μετα απο δυο ωρες στο περιπου θελει νανι παλι...εγω τον κοιμιζω η με το στηθος η με την πιπιλα και μετα τον βαζω κατω.την νυχτα ξυπνησαμε τρεις φορες την μια εκλαψε και λιγο και τον πηρα διπλα μου,μπορει να καταλαβαινει οτι δεν ειμαστε στο σπιτι μας και εχει πιο πολυ ανησυχια...
χθες συναντηθηκα με την μαρια περιττο να σας πω οτι η μπεμπα της ηταν αμιλητη χαζευε και μετα νανι στο καροτσι εμεις κλασικα δεν ηθελε καροτσι και περπατησαμε μια ωρα με τον μαρσιπο..ελπιζω οταν ξανασυναντηθουμε να ειναι πιο ησυχος!!!

τατιανα

τατιανα
Έχει δίκιο η Γεωργία όλο ατυχήματα είμαστε βρε!!
Ποπη περαστικά στην μικρούλα σου ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό!!φαντάζομαι τον χαμό να κλαίνε κ οι δυο..

Γεωργία κ εμείς τζάμπα το πήραμε το καρότσι απ´οτι φαίνεται..θα την κουβαλάμε μέχρι να περπατήσει κ Μετα θα τρέχουμε απι πισωωω χαχαχαχα
Ελπίζω αργότερα να το θέλει για να κάνουμε πιο πολλές βόλτες!
Μπράβο η μπεμπουλα της Μαρίας!!

mariameint

mariameint
Καλημέρα κορίτσια.

Πόπη περαστικά στη μπεμπούλα σου. Ευτυχώς δεν είχατε τίποτα χειρότερα.

Σούζαν μάλλον αδιαθέτησες επειδή σταμάτησες τον θηλασμό, όπως είπε και η Γεωργία. Δηλαδή κοτόσουπα δεν θα ξαναφάει; Θα προσπαθήσετε μετά από καιρό ή τέρμα;

Τατιάνα έχεις και εσύ θέμα με το καρότσι όπως η Γεωργία ε; Είχε πολύ πλάκα ο μπέμπης της. Γκρίνια στο καρότσι, ΚΥΡΙΟΣ στην αγκαλιά της Very Happy
Μήπως να δοκιμάσετε να μην τα έχετε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου στραμμένα προς τα εσάς, αλλά κατευθείαν στο καρότσι και να κοιτάνε μπροστά; Τουλάχιστον έτσι τον είχε η Γεωργία. Ίσως χαζεύοντας τον κόσμο και γενικά το περιβάλλον μπορέσουν να καθήσουν ήρεμα. Η δικιά μου έτσι την βρίσκει. Είναι κουτσομπόλα Very Happy

http://www.something-special.gr

τατιανα

τατιανα
mariameint έγραψε:

Τατιάνα έχεις και εσύ θέμα με το καρότσι όπως η Γεωργία ε; Είχε πολύ πλάκα ο μπέμπης της. Γκρίνια στο καρότσι, ΚΥΡΙΟΣ στην αγκαλιά της Very Happy
Μήπως να δοκιμάσετε να μην τα έχετε στο καθισματάκι του αυτοκινήτου στραμμένα προς τα εσάς, αλλά κατευθείαν στο καρότσι και να κοιτάνε μπροστά; Τουλάχιστον έτσι τον είχε η Γεωργία. Ίσως χαζεύοντας τον κόσμο και γενικά το περιβάλλον μπορέσουν να καθήσουν ήρεμα. Η δικιά μου έτσι την βρίσκει. Είναι κουτσομπόλα Very Happy

Το έχω δοκιμάσει κ αυτο Μαρια μου αλλα ούτε έτσι θέλει.
Αν έχει κέφια κάθεται 10 λεπτά κ Μετα γκρίνια!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω μαρια το εχω δοκιμασει...αλλες φορες καθεται αλλες οχι θα δουμε μπορει να συνηθισει...τωρα τον κοιμησα τον κακομοιρη τον τρωνε πολυ τα δοντια του βαζει ολα τα πραγματα με μανια στο στομα του...και απο σαλια αλλο τιποτα!!!!αχ ποτε θα βγει το δοντακι να κανουμε αρχη!!!!
μαρια πηγες για το εμβολιο??

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφηστε κοριτσια ειδα κ επαθα να συνελθω κ οχι τπτ ειχα κ κοσμο μετα κ δν μπορουσα να τελειωσω τις ετοιμασιες μ με τν ησυχια μου!

Εμας εσκασαν 2 δοντια το ενα εδω κ καμια βδομαδα περιπου κ χθες βραδυ εδειχνα το δοντακι κ σημερα ξυπνησε κι με το γειτονακι διπλα.

Κοριτσια η περιοδος μπορει να εμφανιστει κ ενω θηλαζετε εγω θηλαζω κ απο 2 μηνων μ ηρθε η περιοδος τωρα ηρθε για 3φορα.Ειναι αναλογως τον οργανισμο,φυσικα ομως αμα κοπει ο θηλασμος σιγουρα επανερχεται συντομα.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!Πω πω ...μαζευτηκαμε!!Ποπακι παλι καλα που δεν επαθε τιποτα χειρο!!!Το βουτυρακι το ξερουμε απο τα ανιψια μας !!Θαυματουργο!!
Τατιανα μηπως σου κοιματε πολλες ωρες το πρωι και γι'αυτο το βραδυ αλλωνιζει??? Εμεις απο το 4ο κοιμομαστε κανα 20' - 30΄ το πρωι καμμια ωρα με μιαμιση το μεσημερι και το βραδυ ξεροι !!!!!!!Απο φαγητουλι καλα παμε ολα πλεον τα τρωμε ...το θεμα με την φρουτοκρεμα που ειχαμε το ελυσα με το να του τα δινω ψιλοκομμενα και ξεχωριστα το καθε φρουτο εαν μπερδευτουν δεν τα τρωμε!!!!!Λιγο μικρος δεν ειναι για να τα τρωει ετσι???? Φοβαμαι να πω την αληθεια !!!!!!!!

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kalhspera koritsia mou!

ti mou kanete?

aman vre me ta artyxhmata aftes tis meres.... eftyxws den egine tipote sovaro...

ta matia mas 14 leme!!!

na sas pw kai egw ena diko mas paroligo atyxhma shmera...

alla den eftaige o mikros.. egw h axrhsth eftaiga...

ton eixa sthn aftomath kounia ths fischer price... pou parepiptontws thn xairetai poly... kai egw douleva ston laptop....

afto pou den proseksa, htan oti sto ntoulapi apo panw tou, htan o anemisthras, kai to kalwdio tou kremotan ligo... aftos tentwthike toso poly, pou to epiase.... to travhkse.... kai parton katw ton anemisthra... eftyxws eskase akrivws mprosta sta podia tou kai oxi panw tou.... emena pou me ena phdo vrethika konta tou.. me ypodexthke me gelia.... ouf panagia mou!

kata ta alla poly gkrinia kai klama ponou apotomo aftes tis meres.... akomh kai me depon argei na hremhsei... kai ta oula prismena kai katakokkina.... salio, kokkinos popoudakos kai kokkina magoulakia...

a kai arxisame kai kreataki sthn xortosoupa... kai to trwei poly efxarista.... afou an den taizoume grhgora mas mougkrizei...

makia sas!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια τι κανετεβλεπω μεγαλωνετε κ ομορφενεται...γεωργια-μαρια βγηκατε ε μπραβω σασ ζηλευω......εμενα παντωσ εξω κάθεται στην βολτα στο καροτσι μονο δεν του αρεσει οταν δνε κινείται το καροτσι θελει ολο βολτεσ ολο χαρα ειναι οταν βγαινει απο το σπιτι κ μολλισ κοντεβουμε να μπουμε βουρ τα κλαματαα.....λοιπον σημερα που ξυπνισε σηκωνομαι κ τι να δωωωωωωωωωωωωωωω ειχε φτασει βεβαι στον πατο τησ κουνιασ οπωσ παντα αλλα ειχε κανει κακα κ του ειχαν βγει απο εξω κ ηταν μεχρι το λαιμοοοοο επαθα σοκ σεντονια χαλιααα το σεντονακι που το σκεπενα το βραδυ το ιδιοοοοοοοοοοοτρελαθηκα ευτηχω δνε ειχε μονο στα δαχτυλα ειχε απο τον αγκωνα κ πανω τπν σηκωσα τουν σκουπισα καλα μεχρι να ζεστανει το νερο να τον πλυνο με σαπουνι...κ εκει που τον ειχα τσιτσιδι κ εκλαιγε ο κυριοσ μου ριχνει κ ενα κατουρημα με αποτελιωσε δηλ ελεοσ λεω χαχαχα το ατιμο χαλια τα εκανε απο πανω μεχρι κατω

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια τα νευρα μου χαλια οπως ειπε και η γεωργια μας εχουν ματιαξει λοιπον εχω τον νικο που απο τοτε που εκλεισαν τα σχολεια και ειναι σπιτι ζουμε σε διαμερισμα κανει οτι του κατεβει στο κεφαλι παιρνει χτες το απογευμα μια μεγαλη μαξιλαρα που εχει ο καναπες για πλατη και την βαζει πανω στο κρεββατι του ανεβαινει πανω να πηδηξει και φευγει με το κεφαλι και σκαει κατω στο πλακακι εκανε ενα καρουμπαλο τεραστιο εν τω μεταξυ μιλαγα εκεινη την ωρα στο τηλεφωνο και ακουω ενα δυνατο θορυβο και μια τσιριδα λεω κατι εκανε παλι δεν καθεται καθολου ησηχος εχω και την περιοδο και ποναω σημερα αχ καλα ημουνα τοσους μηνες χωρις αυτην.
Μαρια μου ειπε να μην του ξαναδωσω κοτοσουπα μεχρι να μου πει η παιδιατρος θα ξαναδοκιμασουμε αργοτερα μου ειπε να του βαζω κατσικακι στη σουπα η μοσχαρακι εσας κοριτσια που τρωτε σουπα σας ειπε καα κατσικακι?
τατιανα τι κουκλες που εισαστε στην φωτο

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!! Αμαν πια να φυγει αυτος ο Ιουλιος και να ειμαστε ολες σωες!!Μαζι και τα μωρα μας !!!Το κακο συνεχιζεται βλεπω !!Ζητειται επειγοντως ξεματιαστρα!!!!!!!!!Σουζαν δεν νομιζω να εχει προβλημα με το κατσικακι γιατι εφοσον τωρα πια τρωνε σχεδον απ'ολα τι προβλημα να εχει ??? Γιατι δεν δοκιμαζεις γαλοπουλα ????????
Μαρινακη μου το εχουμε παθει και μεις αρκετες φορες και μαλιστα εμενα με εχει χ.... κυριολεκτικα !!!!!!!!!!
Μας φερανε δωρο μια στρατα και μπηκε μεσα και εγινε χαμος !!!!!!!!!!!!!!Δεν εβγαινε με τιποτα , γελια ...να τρεχει και το αποτελεσμα να κοιμηθει εκει μεσα !!!!!!!!!!!Με τα φρουτα τι θα κανω που δεν τα θελει αλεσμενα ????????

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??ρε παιδια εγω δεν ξερω να ξεματιαζω.οντως να φυγει ο ιουλιος.εμεις καλα ειμαστε ενταξει θελουμε λιγο αγκαλιτσα,τα ουλα του ειναι ασπρα και φουσκωμενα αλλα ακομα τιποτα..
πετρινι και εμεις την εχουμε αυτην την κουνια αλλα πανω απο δεκα λεπτα δεν καθεται να δουμε αν μεγαλωσει κι αλλο αν του αρεσει.
μαρινα χαχα πλακα εχει ο μπεμπης σου,εμενα ακομα δεν μου εχει κανει τοσα πολλα ωστε να βγουν απεξω!!

mariameint

mariameint
Καλησπέρα κορίτσια.

Μαρινάκι, άχτι σε έχει ο Βαγγελάκης σου. Όλο σε κατουράει και σε βάζει να πλένεις Very Happy

Εύη, ρώτησες τον γιατρό αν υπάρχει πρόβλημα που τα τρώει σε μικρά κομματάκια; Λογικά εαν είναι μαλακά φρούτα θα είναι ΟΚ.

Πετρινή τα μάτια σου 14 άλλη φορά. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν τα προσέξεις, μπορούν να κάνουν τα πάντα!

Τατιάνα είσαστε κούκλες και οι δύο! Μπανάκι στη θάλασσα με ολόσωμο μαγιουδάκι βλέπω Very Happy Σκέτη τρέλα!

Γεωργία μου, πήγαμε χθες για το εμβόλιο και για άλλη μια φορά ήταν κυρία. Της κράταγα τα χέρια και της έλεγα διάφορα, της έδινα και μερικά φιλάκια και κατάλαβε πόνο μόνο την στιγμή που ο γιατρός έβγαζε την βελόνα. Μου έριξε ένα παραπονιάρικο βλέμα και μια κραυγούλα απόγνωσης αλλά σε 5 δευτερόλεπτα το είχε ξεχάσει. Είμαστε πλέον 7 κιλά και 65 εκ., κόψαμε την αποστείρωση και πήραμε το ΟΚ για μπανάκι στη θάλασσα. Της έχω πάρει ήδη καπελάκι και μαγιό (μονοκίνι παρακαλώ Very Happy ) και ανυπομονώ να πάμε να την βουτήξω! Επίσης μας είπε ότι σε κανά μήνα που θα ξαναπάμε και θα είναι 5,5 μηνών θα αρχίσουμε και εμείς κρεμούλες!!!!!

Αααα! Και εμάς έχουν φουσκώσει τα ούλα, αλλά πιο πολύ τα επάνω. Για να δούμε...

τατιανα

τατιανα
Σουζαν βαριέται μάλλον τώρα που δεν έχει σχολείο ε;
Αχ κ εμένα δεν μου λείπει καθόλου η περίοδος πονουσα κιόλας αρκετά.
Είδες φιλια η κόρη μου χαχαχα βασικά με γλυφει!!!χαχαχαχα

Μαρινακη εμένα μου το έκανε χθες στο ρηλαξ τα έκανε αθόρυβα κ χαιροτσν κιόλας, την σηκωνω κ όλη η πλάτη στο σκατο κ το ρηλαξ ποτίσει ασεεε!!

Ευη δεν νομίζω να πειράζει αφου υπάρχει κ τέτοια μέθοδος που ταΐζουν απο μωρα με κοματακια αφου είναι μεγάλο αντρακι σου λέει κρεμες θα τρώω!!

Μαρακι πήρε τα Πανω της η μπεμπα ε; Ακόμα δίνεις συμπλήρωμα;

Η Πεθερα μου χει σπάσει τα νεύρα!! Την έλεγε όλο μπεμπα της την είπε ο άντρας μου κ άρχισε τα ναταλιτσα κ ναταλιτσα της είπε μην την λες έτσι Νατάλια θα λες εκει αυτή ε δεν κρατήθηκα το είπα κ εγω ε μου λέει πως θα την λέω χαϊδευτικά; Νατάλια της λέω, ε θα την λέω μπουμπουκα...( δεν μ´αρεσουν τα χαϊδευτικά σε κατάληξη ιτσα μου θυμίζουν το κλανιτσα)χαχαχα

mariameint

mariameint
τατιανα έγραψε:
Μαρακι πήρε τα Πανω της η μπεμπα ε; Ακόμα δίνεις συμπλήρωμα;

Αν πήρε τα πάνω της λέει; Συνεχίζω να δίνω συμπλήρωμα αλλά όχι σε κάθε γεύμα γιατί χορταίνει. Απ' όταν άρχισα να παίρνω μαγιά μπύρας αυξήθηκε λίγο η παραγωγή μου και τρώει πιο πολύ από εμένα. Καθημερινά τρώει περίπου 360 γρ. ξένο.

tomaraki

tomaraki
Γεια σας !!!!! Οχι δεν εχω ρωτησει αλλα θα παμε την Τριτη και θα την ρωτησω !!Επισης μετα απο καθε μεσημεριανο πινουμε οπωσδηποτε γαλα ....αλλιως δεν κοιμομαστε !!!Αχ τα ατιμουλια μεγαλωνουν και δεν το παιρνουμε ειδηση !!!Τον εβλεπα στη στρατα σημερα και ελεγα ποτε ηταν στην αγκαλιτσα μια σταλια και τωρα "περπατα" και σε λιγο δεν θα με χρειαζεται!!!!!Πωπω!!!!! Συγκινηθηκα !!!!!!Να τα προσεχετε τωρα γιατι αρχιζουν και εστιαζουν καλητερα σε πραγματα και απλωνουν χερακια για να πιανουν !!!!!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΝΤΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΟΔΟΣ...ΒΡΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.......ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΑΜΑ Κ ΚΟΡΗ...ΣΟΥΖΑΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΕΣ!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΓΕΛΑΓΕ Κ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ ΜΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ ΟΛΟ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ΜΙΑ ΠΡΙΖΑΑΑ.Κ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΗ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ,Κ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΞΑ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΑ....ΚΟΡΙΤΣΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΠΛΥΣΙΑΖΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΦΟΡΕΜΑ ΔΝΕ ΒΡΗΚΑΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ Κ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ Κ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ,Κ Κ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΝΩ ΗΤΝΑ ΜΑΠΑ ΠΗΓΑ ΜΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ....ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΣΤΟ BSB ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΞΙΑ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΚΑΛΥΠΤΙΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΕΤΑΞΟΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Κ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΑΝΤΕΛΑ,Κ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ Κ ΜΕ ΠΕΔΙΛΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τατιανα έγραψε:Σουζαν βαριέται μάλλον τώρα που δεν έχει σχολείο ε;
Αχ κ εμένα δεν μου λείπει καθόλου η περίοδος πονουσα κιόλας αρκετά.
Είδες φιλια η κόρη μου χαχαχα βασικά με γλυφει!!!χαχαχαχα

Αχ ασε κ γω με τν μεγαληηηηηη δν ξερω τ να κανω!!!!!

Ευη δεν νομίζω να πειράζει αφου υπάρχει κ τέτοια μέθοδος που ταΐζουν απο μωρα με κοματακια αφου είναι μεγάλο αντρακι σου λέει κρεμες θα τρώω!!

tomaraki έγραψε:

Υπαρχει σε καταστηματα με βρεφικα ενα σαν κουδουνιστρα ειναι αλλα στο πανω μερος αντι για το παιχνιδι ειναι ενα διχτακι το οποιο βαζεις μεσα το φρουτο κ το δινεις στο παιδι το γλυφει κ ρουφαει τα ζουμια χωρις τον φοβο να καταπιει μεγαλο κομματι.

Petrini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalhspera koritsia Smile

mpempakos ; emeis thn apolamvanoume thn kounia... kathetai kai milaei me tis wres sta dyo arkoudakia pou kremontai apo panw... kai ama laxei koimatai kiolas... to thema einai oti den tha kounietai gia poly akomh... paei mexri 9 kila.. kai emeis ta plhsiasame .. hdh trizei.. xaxaxaxaxaxa

kata ta alla.. h gkrinia kala krata... poly ponos mwre... rixnei ena klama... pwpwpwpw panagitsa mou!

A, kai exw asxhma nea... to dikasthrio mas apo 6 septembriou phge 20... ase pou mas evale xeri giati eixame kanei thn aithsh xwris na exoume ta xartia ths proneias... egw ftaiw pou den kouniountai aftoi???

Tha xronisei to paidi kai den tha xw teleiwsei... ouuuuuuuuuuuuuuuuf eleos!

Thelw to paidi mou na einai kai epishma paidi mou... zhtaw polla re mmt??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις