Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 42]

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια εχω ενα πονολαιμο αλλο πραγμα δνε μπορω να καταπιω...να σας ρωτησω θηλαζετε ακομα κανονικα η εχει μυοθει το γαλα σας,εμεις εχει μυωθει δηλ τωρα θα δωσο κ γευματα με ξενο κ απο το αριστερο στηθοσ εχει ακομα ποιο λιγο πολλεσ φορεσ δινω μονο το ενα.....ετυχε κ αυτο με τον αντρα μου που εφευγα κ τον αφηνα στον αδερφο μου κ του δινανε ξενο...αλλα προσπαθω να μν του δωσο τον θηλαζω αλλα αυτος αρχιζει κ νευριαζει κ φωναζει κ κλαει σπαρακτικα πολυ γκρινια μιλαμε κ μολλις του δινω γαλα ειναι οκ γτ πιναει μαλλον,κ η γκρινια λετε να αρχιζουν τα δοντακια του...εχει γινει ταλιμπαν ποποπο ειχα το ποιο υσηχω μωρο κ τωρα ειναιιιιιιιι ..αλλα τον αγαπω πολυ το θησαυρο μου..

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα !!!! Γεωργια μου εμεις φρουτοκρεμα δινουμε φρεσκα φρουτακια ! Τωρα για την απογευματινη οι χειροτερες ειναι Νουνου και Γιωτης ειναι τιγκα στην Ζαχαρη αφου και εγω που τις δοκιμαζα με κολλαγε το στομα μου !Μετα της νεστλε ειναι καλες αλλα αυτες που τρωμε και μας αρεσουν ειναι της Νουτριτσια εαν δοκιμασεις ειναι αγλυκη και γευση σχεδον ιδια σε ολες και υφη αρκετα καλη και δεν σβολιαζουν !!!!!!!!Βρε κοριτσια εγω ειμαι κατα των προιοντων ολικης απο αυτη την ηλικια ουτως η αλλως τα φρουτα που τρωνε για αρχη ειναι τιγκα στη ζαχαρη οποτε ...αλλα γνωμη ειναι να δοκιμασετε στα μικρα ...εμεις βαζαμε μητρικο μονο στο ρυζαλευρο γιατι στη φρουτοκρεμα ειναι τοσο δυνατες οι γευσεις που χανοτανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου τι κανετε???
Χαθηκα λιγο αποδω

Εμεις μεγαλωνουμε εχουμε 2κατασπρα δοντακια πενταμορφα κι οταν χαμογελαμε ειναι λες κ ειναι ψευτικα.Αφου ολοι την βλεπουν ειναι μικροκαμωμενη κ μολις χαμογελασει λενε αχ καλε φαινεται μικρη αλλα εχει δοντια,λεω οχι καλα λες ειναι μικρη,απλως εβγαλε νωρις δοντια!!!

Εμεις ξεκινησαμε μονο λιγο γευσεις,της εδωσα λιγο σταφυλλακι εφαγε 2-3 ρπγες κ αν τν αφηνα θα τρωγε μισο κιλο!Επισης μου ζηταει νερο,μολις δει να πινουμε θελει κ αυτηηη!!!Ειδικα αν βλεπει την αδερφη της ζηταει,κι θελει να πινει απο μπουκαλι απο το στομα,κι ρε κοριτσια δν θα το πιστεψετε,της βαζω το στομιο του μπουκαλιου στο στομα,κι κραταει απο κατω με ο χειλος κ μ τα δοντια κ της λεω περιμενε σιγα σιγα,κι καθεται ακουνητη κ μολις νιωσει το νερο την γερνω λιγο κ πινει,αλλα κανει λες κ καταλαβαινει λες κ ειναι μεγαλη!!!Α κ τις προαλλες ετρωγα σουβλακι κι ξερογλυφοταν κ της αγγιξα ισα που τ χειλη της στην ζυμη κ μολις αγγιξε ξερογλυφοταν μετα!!!!Νομιζω ειναι πανςτοιμη για στερεες τροφες!Απλως εγω δν θα δωσω καθολου κρεμες,κατευθειαν φρουτα κ λαχανικα.

Εμεις περιμενουμε τν παιδιατρο να γυρισει απο διακοπες για να παμε να μετρηθουμε κι να δουμ πηρε βαρος για παλι 200γρ.Νομιζω ομως οτι ψηλωσε!!

Αυτα,εγω δν εχω προβλημα καθεται ησυχη η στο ριλαξ που κουνιεται περα δωθε η στο γυμναστηριο,εχω σωθει μαυτα τα 2!!!Τα λατευει κ καθεται με τις ωρες!!!!

tomaraki

tomaraki
Ποπακι μεγαλωσε και η δικια σου !!!!!!!Ολοι βγαζουν δοντακια εκτος απο τον δικο μου!!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια..τι κάνετε?εμεις για άλλη μια νύχτα σηκώθηκε πολλές φορές,αχ ποτε θα ξανα επανέλθει στο προηγούμενο προγράμμα?αχ είμαι τεζα..
Ευη ευχαριστω για τις πληροφορίες θα πάρω αν είναι της νουτριτσια.φρουτα θα δώσω φρέσκα εννοείται αλλα αυτο που λες έχεις δικιο οτι έχουν ζάχαρη αλλα δεν είναι το ίδιο,ειδικά το σταφύλι και το καρπούζι όλο ζάχαρη είναι .
Ποπη και εμενα ετήσια κάνει,του βάζω όταν τρώω καρπούζι είναι και δροσερο και γλυφεται...εμάς το δόντακι μας είναι ακομα μικρούλι δέκα μερες έχει βγει ποτε είναι τελείως έτοιμο?
Μαρίνα εγω έχω γάλα γιατι μπαίνει πολυ στο στήθος ειδικα τωρα με τη ζέστη που διψαει και με τα δόντια..δόξα το Θεό!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eυη και εμεις απο δοντακια τιποτα ακομα στην αναμονη ειμαστε και φαντασου οτι κλεινουμε τον 7ο μευθαριο απο φαγητο δοξα το θεο τα τρωει ολα ειδικα την απογευματινη κρεμα και την φρουτοκρεμα την τσακιζει συνηθως του βαζω μηλο αχλαδι μπανανα και νεκταρινη η ροδακινο του εβαλα προσφατα και λιγο πεπονι να δοκιμασει αλλα δεν του αρεσε κατα τα αλλα οταν ειμαστε σπιτι εχει γκρινια του αρεσει μονο οταν βγαινουμε εξω .
με τις ζεστες πως τα πατε?εμεις εχουμε λιωσει ολη μερα με το κλιματιστικο ειμαστε ουτε στην θαλασσα δεν παω δεν τον μπορω τον ηλιο καθολου συνηθως παμε το σουρουπο για κολυμπι η για κανα καφεδακι

tomaraki

tomaraki
Σουζαν και εμεις με το κλιματιστικο ολοι μερα!!!!!Εχω μπουχτησει !!!
Μας βλεπω να τα βγαζουμε ολα μαζι και θα εχουμε τρελλο παρτυ!!!!!!Και μεις τωρα μπηκαμε σε σειρα με το φαι ολο και ειδικα απο τοτε που πηρα το οκ να του δινω τα φρουτα ψιλοκομμενα και οχι αλεσμενα γινεται χαμος!!!!!Ειδικα με το πεπονι μαχι και με το ροδακινο αλλα να πω την αληθεια μου στην εγκυμοσηνη τα ειχα τσακισει!!!!!!!!!!!!!
Επισης και με το γαλα ειμαστε οκ !!ειμαι πολυ περηφανη που το εχω καταφερει να τον Θηλασω!!!!
Μου ειπαν και την εξης ατακα :"Ακομα, σε λιγο θα βγαλει δοντια και εσυ θα τον θηλαζεις ???"
Ε , ναι θα τον θηλαζω ακομα μεχρι να παει "φανταρος"!!!!!!!!Ηλιθια που δεν ξερεις τι σου γινεται !!!!!Κουμπαρα μου η οποια δεν θηλασε κανενα απο τα 2 και μαλιστα στην μια κανει διαιτα για να αδυνατησει τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχα σουζαν εμεις είμαστε ήσυχοι όταν είμαστε μέσα στο σπίτι.κατα τα αλλα πολυ ζέστη αυριο θα φύγουμε πάλι για Σαλαμίνα ,όχι οτι εκει δεν έχει ζέστη..μονο το βράδυ είναι καλα!αλλιως όλη μέρα και εκει κλιματιστικο σχεδόν.
Φαντάζεται ευη να δεις καμια μέρα 2-3 δόντια μαζι??

τατιανα

τατιανα
Ευη τα φρουτα εχουν φρουκτοζη αλλο η ζαχαρη που βαζουν στις παιδικες τροφες δειτε αυτο το αρθρο
http://natofao.blogspot.gr/2010/09/blog-post_03.html

Φυσικα καθε μανουλα κανει οτι πιστευει οτι ειναι καλυτερο.
Διαβασα και ενα αρθρο αλλο και σκεφτομαι τελικα να μην δωσω καθολου ρυζαλευρα κτλ οπως λεει η Ποπη φρουτα και λαχανικα.

Ετσι οπως τα εχουν κανει δεν ξερουμε πια και τι τρωμε, και τα βιολογικα ειναι οντος βιολογικα..τι να πεις!

αα ευη δες και αυτο
http://natofao.blogspot.gr/2012/02/blog-post_07.html
οποτε μαλλον ειναι το καλυτερο που τρωει ο μπεμπης σου κομματακια!!

tomaraki

tomaraki
Καλησπερα!!!Τατιανα εγω δεν ειπα να δινουμε ετοιμη κρεμα φρουτων ....εγω δινω φρεσκα φρουτακια στον μπεμπη και μαλιστα τα τρωμε σε κομματακια ...οσο για την φρουκτοζη ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης απλα και ορισμενα φρουτα δεν εχουν φρουκτοζη πχ καρπουζι εχει ζαχαρη αλλιως δεν θα τα απαγορευαν στους διαβητικους !!Το ειπα και στην Γεωργια πριν στη απογευματινη κρεμα ειναι ολο το θεμα θελει μεγαλη προσοχη στο τι θα διαλεξεις για δωσεις να φαει !!Εγω δεν θα του εδινα κατι το οποιο εγω δεν θα ετρωγα .....

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?εγω είπα να πάμε μια βόλτα μόνοι μας που είχαμε τόσο καιρο...ε τι το ήθελα μετα απο μια ώρα με πήρε η μαμα μου ο μικρός εκλαιγε πολυ μέχρι να γυρίσω τον σκεφτόμουν οτι δεν θα σταματάγε.οταν ήρθα ήταν σκασμενος α το κλάμα,τα μάτακια του πρησμενα..στεναχωρηθηκα παρα πολυ που τον άφησα.
Κορίτσια όντως είναι μπέρδεμα με το φαγητο όλοι θελουμε να δώσουμε τα καλύτερα στα μικρά μας και για τα βιολογικά πολλα ακούγονται,τι να πω...??εδω σου λενε ολα οτι κατι έχουν μια το κοτόπουλο μια το ψάρι μια τα λαχανικά και τα φρουτα ολα με ενέσεις δεν είναι?αν ήταν δεν θα τωρα με τίποτα και για μας μιλάω,πιστευω δεν υπάρχει ´υγειηνη διατροφη¨ γιατι τα ίδια τα τρόφιμα είναι πειραγμενα.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια σημερα εχει φοβερη ζεστη δνε την παλευω αλλο......πως ειστε οντος μπερδεμα δεν ξερεις τι να δωσεις πια στα μωρα ,ολο ερμονες ειναι!!να σας πω πειρα καροτσι χθες....τησ chico lite way σε σκουρο μπλε με χαλαει πολυ το χρωμα αλλα αυτο το χρωμα το ειχε απο 135ε 96 σε εκπτωση,ενω τ αλλα ηταν κανονικα τοσο...ειναι καλο ξερετε χθες πηγα μια βολτα με τον μικρο ηταν πολυ ελαφρυ κ ανετο για το δρομο....αλλα κ παλι κατι με χαλαει δνε ειχε μπαρα μπροστα κ πειραμε εξτρα μια μπενει βγαινει..για δειτε το κ πες τε μου

fasolis

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια εμεις σημερα φαγαμε το πρωι φρουτοκρεμα με ολα τα βασικα φρουτακια οπως μηλο αχλαδι μπανανα και χυμο πορτοκαλιου και του αρεσε πολυ οπως επισης και χτες την μπανανα του αρεσε.Αρχισε και μου τρωει και 6 κουταλακια κρεμα ρυζαλευρο το απογευμα οποτε πιστευω οτι σιγα σιγα μπηκαμε σε μια σειρα.Ηθελα να σας ρωτησω εσας τα παιδακια σας σε τι σταση κοιμουνται?Εμενα απο τοτε που αρχισε να γυρναει προτιμαει μπρουμητα να κοιμαται απο εκει που κοιμοταν στο πλαι η ανασκελα.Και οποτε παω να τον γυρισω γιατι φοβαμαι οτι θα πιαστει τοσες ωρες να κοιμαται μπρουμυτα μου ξυπναει.Οποτε χτες ειπα να μην τον γυρναω και αμα κουραστει θα βαλει τα κλαμματα και θα τον ακουσω.

tomaraki

tomaraki
Καλησπερα !!!!Καλε που πηγατε ??????
Μαρινακη το καροτσι δεν μπορω να το δω !!!!Κατερινα εμεις τωρα πια κανουμε στροφες στην κουνια ποτε μπρουμυτα ποτε πλαι οπως θελει κοιμαται!!!!!Πανε οι καλες εποχες που εκει που τον εβαζα εκει κοιμοτανε και εκει ξυπναγε !!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!εμεις ηρθαμε σαλαμινα χτες το βραδυ..ο μπεμπης εχει γκρινια ειδα τωρα οτι ειναι ετοιμο να σκιστει μπορει και σημερα για αυτο ειναι ετσι συν τη ζεστη...κατα τα αλλα εχουμε λιωσει απο την ζεστη.εσεις πως ειστε???

tomaraki

tomaraki
Γεια σας!!!!
Γεωργια μονο εμεις μειναμε !!!!
Αχ ζεστη πολυ ζεστη !!!!Ο μικρος ως δια μαγειας απο τοτε που εχω ξεκινησει δοκιμααστηκα στην δουλεια εχει γινει το αγγελουδι που ηξερα οταν ηταν 3-4 μηνων !!!! Λετε να φταει οτι ειμαστε ολη μερα μαζι και να με βαριετε??????????????
Απο δοντια τιποτα εμεις φαφουτιδες θα μεινουμε!!!!!!!!

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α δουλευεις ευη??δεν νομιζω μωρε παιρνανε και φασεις...σιγα μην δεν σε θελει!!θα βγαλετε δοντακια μωρε εγω πιστευω αν βγαλει και αυτο τωρα να ηρεμησουμε λιγο!!!

mariameint

mariameint
Γειά σας κορίτσια.

Γεωργία καλώς μας ήρθατε πάλι στο νησί Very Happy . Ετοιμάζεται και για το δεύτερο δοντάκι το μανάρι σου; Εμένα αν και έχει φουσκωμένα ούλα δε γκρινιάζει. Λέτε να βγει αθόρυβα όπως και της Αναστασίας;

Εύη πως αντέχεις να φεύγεις για δουλειά; Εγώ και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι. Για 2 ώρες την αφήνω καμιά φορά στην πεθερά μου για να πάω για ένα καφέ και όλο κοιτάω την ώρα. Βέβαια την εποχή που ζούμε, ας είχα κι εγώ δουλειά...

Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τη θάλασσα. Η μπέμπα σήμερα έκανε το 6ο της μπάνιο Very Happy. Κατά τ' άλλα όλα ήρεμα. Α! Έχει και 2 βράδια που κοιμάται πλέον στο δωμάτιό της Very Happy ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!

http://www.something-special.gr

tomaraki

tomaraki
Ακομα δεν με εχουν παρει ειναι δοκιμαστικα....αχ η ψυχη μου το ξερει !!!Φευγω και το μυαλο μου ειναι σε κεινον ....αλλα οταν γυριζω ....κοριτσια ειναι η μεγαλητερη αμοιβη τι χαρα κανει και πως με αγκαλιαζει και τι γελια μου δινει που μου φευγει ολη η κουραση !!!!!!!!!!!!Γεμιζω μπαταριες στη στιγμη!!!!!!!!!
Τα εχουμε αναγκη τα λεφτα αυτα ετσι και με παρουν και δεν ειναι μακρια ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου!!!!!!

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου φιλες μου τι κανετε!!πως ειναια τα πεδακια σας,,εμεις εχουμε κανει πισωγυριασμα μου ξυπανει 3-4 ωρα κ τρωει,κ σημερα πριν λιγο ηπιε κ νερακη 40μλ για πρωτη φορα,αλλαξα μπουκαλια κ μαλλον απο το αλλο δνε μπορουσε να πινει...λοιπον θα μου λειψετε παρα πολυ την κυριακη ξημερωματα πρωτα ο θεος φευγουμε να μας φιλαει.....κ γυρναμε 24 αυγουστου..κ 19 αυγουστιυ βαφτιζουμε τον μπεμπη μας...πφ ετοιμαζω βαλιτσε κ φοβαμαι μν ξεχασω τπτ σα; φιλω καλα να περασετε κ ελπιζω να σας βρω καλα οταν γυρισω

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα!!τι κανετε??εμειςκαλα!!
μαρινα μου χαιρομαι πολυ ολα θα πανε καλα και θα περαστε τελεια και φυσικα με το πιο ομορφο γεγονος την βαφτηση του μικρου μας!!!και εσυ θα μας λειψει...καλα να περασεις και να ειναι καλοφωτιστος ο βαγγελακης μας!!!
μαρια καλως σας βρηκα..χιχιχι!!!να κανονισουμε καμια μερα.
ευη και εγω καμια φορα που τον αφηνω οχι για δουλεια βεβαια μεχρι να γυρισω μου λειπει,ενω λεω να παω μια βολτα να ξεσκασψ λιγο μρ το που φευγω στεναχωριεμαι...

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:Ποπακι μεγαλωσε και η δικια σου !!!!!!!Ολοι βγαζουν δοντακια εκτος απο τον δικο μου!!!!!!!!!

Yπομονη!!!!!!!Θα βγαλει κ αυτος!Της ξαδερφης μου ειναι 9κ τπτ ακομα!!!

mpempakos7 έγραψε:
Ποπη και εμενα ετήσια κάνει,του βάζω όταν τρώω καρπούζι είναι και δροσερο και γλυφεται...εμάς το δόντακι μας είναι ακομα μικρούλι δέκα μερες έχει βγει ποτε είναι τελείως έτοιμο?

Ε μολις σκασει μετα σιγα σιγα με τν μερα ανεβαινει.Εμας εσκασε εχει ποσο καιρο κ ειναι πανω το 1/3,φαινεται οτι δν εχει βγει ολο,αλλα οταν της δινω νερο στο ποτηρι κανει τικ τικ τικ το δοντακι κ της αρεσει παιζει.

τατιανα έγραψε:Ευη τα φρουτα εχουν φρουκτοζη αλλο η ζαχαρη που βαζουν στις παιδικες τροφες δειτε αυτο το αρθρο
http://natofao.blogspot.gr/2010/09/blog-post_03.html

Φυσικα καθε μανουλα κανει οτι πιστευει οτι ειναι καλυτερο.
Διαβασα και ενα αρθρο αλλο και σκεφτομαι τελικα να μην δωσω καθολου ρυζαλευρα κτλ οπως λεει η Ποπη φρουτα και λαχανικα.

Ετσι οπως τα εχουν κανει δεν ξερουμε πια και τι τρωμε, και τα βιολογικα ειναι οντος βιολογικα..τι να πεις!

αα ευη δες και αυτο
http://natofao.blogspot.gr/2012/02/blog-post_07.html
οποτε μαλλον ειναι το καλυτερο που τρωει ο μπεμπης σου κομματακια!!

Εγω της μεγαλης κορης μου δν τα αλεθα καθολου,σε μικροσκοπικα κομματακια εκτος το μηλο το εκοβα στη μεση κι το εξυνα με το κουταλι τν επιφανεια του,κι το εδινα λιγο λιγο μεχρι που εβγαλε μπολικα δοντια κ της τα εκοβα σε πολυ μικρα κομμαακια κ λεπτα.Επισης δν συμφωνω ξαθολου στο να δινεις αλεσμενα γτ μετα το παιδι δν ξεχωριζει γευσεις πας μετα ν τ δωσεις κ δν ξερει γτ μεχρι τοτε ετρωγε μια καφε μαζα.
Γιαυτο κ δινω ξεχωριστες γευσεις κ ξερει το παιδι καθε φορα οτι αυτο ειναι πατατα αυτο αρακας,οχι ολα μαζι ενα πραμα,δν μαρεσει καθολου.
Α κ εγω απο 7-8 μηνων εδινα κ οσπρια ολων των ειδων,με μανεστρακι η με ρυζακι.
Εκτος απο μελι,απο 8μηνων εδινα τα παντα,ψαροσουπα την οποια εβραζα το ψαρι με τα λαχανικα κι στο ζουμι του εψηνα το ρυζακι,κι τη το εδινα ετσι,σαν σουπιτσα,τρελαινοταν κ λιγο λιγο εβαζα κ κομματακια ψαριου μεσα,ουτως η αλλως ολη η ουσια βρισκοταν στο ζουμι.

Κατα τα αλλα ευτυχως εσκασαν τα δοντια κ σταματησε η διαρροια,μου εφεραν δωρο ενα ριλαξ κουνια καλα εεεε τρελαθηκε η μικρη της αρεσει πολυ αλλα αυτο π τρελαινεται ειναι το γυμναστηριο,χθες ειδικα εκανα το μενου για ενα παρτυ κι ολη μερα μαγειρευα,κι τν ειχα στοπατωμα με το γυμναστηριο κ επαιζε τρελαινεται

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια βρηκα λιγο χρονο να μπω μιας και ετοιμαζω βαλιτσες τοσες μερες με 2 παιδια πανικος απο πραγματα φοβαμαι οτι δεν θα μας χωρεσει το αυτοκινητο.

Μαρινακη με το καλο η βαφτιση και καλα να περασετε περιμενω τα νεα σου

Γεωργια καλα να περνατε και εσεις στη σαλαμινα

Ευη τι τυχερη που εισαι που δουλευεις μακαρι να βρω και εγω συντομα μια δουλεια οπως την προηγουμενη δουλευα στα οινοφυτα σε μια εταιρια στο λογιστηριο ηταν πολυ ωραια αλλα λιγο μακρια και πηγαινοερχομουνα με το αυτοκινητο μου

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια!!
Τι κάνετε όλες κάπου πάτε βλέπω.. Εγω σε μια βδομάδα περιμένω τον αδερφό μου με την οικογένεια του να έρθει κ πιστεύω θα περάσουμε πολυ ωραία γιατί φέτος θα έχω κ εγω μπεμπακι!!!

Μαρινα καλα να περάσετε κ καλο ταξίδι κ μας θα μας λειψεις!!

Ποπη κ εγω κάπως έτσι θέλω όχι αλεσμενα να τρώει κ μονη της βέβαια βλέπω να βγάζει αργά δόντια αλλα ακούω απο άλλες μαμάδες ότι κ Μετα ουλα μια χαρα μασανε.
Δηλ για πες πιο αναλυτικά πως το ξεκινησες με φρούτο; Κ Μετα έδωσες λαχανικά;
Κ φακες ρύζι κ τέτοια δηλαδή τα εδινες όπως είναι κ τα μασουσε; Έχω ακούσει απο άλλες που τα λιωνανε με το πιρουνι στην αρχη.
Εμένα μου καναν δώρο κάτι φίλες τον ατμομαγειρα της beaba κ θα της τα κάνω στον ατμο αυτο αλεθει κιόλας κ σκεφτόμουν να το αλεθω ελαφρά ώστε να μην είναι κ κρέμα αλλα μικρα κοματακια.
Πιο μπελαλιδικο είναι έτσι αλλα χρόνο έχω άπλετο κ πιστεύω θα έχει πλάκα κ όπως λες θα μάθει κ τις γεύσεις σωστά να της ξεχωρίζει κ της υφες

mpempakos7

mpempakos7
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
soyzan καλα να περασεις!!!ασε πολλα πραγματα εσεις με δυο φανταζομαι..
ποπη εμας το εχει βγαλει 15μερες και ειναι περιπου το 1/3 οπως λες..σημερα εβγαλε και το δευτερο ελπιζω τωρα να ηρεμησουμε λιγο αν και βλεπω οτι ολο τριβει τα ουλα του!!κι εμενα μου εκανε πολυ νερουλα κακα και ειχε και γκρινια αλλα υποφερτη,μπορω να πω οτι τα δυο πρωτα καλα τα πηγαμε απο αλλα που κανουν και πυρετο και δεν κοιμονται...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις